De Afro-Amerikaan Austin Stevens verkrachtte zijn 10 maanden oude dochter tot de dood, foto: Twitter

Een 10 maanden oud meisje stierf begin oktober na verkracht te zijn door haar vader, een Afro-Amerikaan genaamd Austin Stevens. Voordat de man hulp opriep, bracht hij bijna een uur door met het zoeken op Google naar “Hoe weet men of een baby dood is” en dergelijke.

De 29-jarige Afro-Amerikaan Austin Stevens in Pennsylvania in de VS is gearresteerd op verdenking van zware mishandeling en verkrachting tot de dood van zijn 10 maanden oude dochter Zara Scruggs..

Het was zaterdag 3 oktober dat een politiepatrouille Stevens met zijn levenloze dochter aantrof. De politieagenten begonnen onmiddellijk met cardiopulmonale reanimatie van het levenloze meisje.

Het meisje werd per ambulance naar het Einstein Medical Center Montgomery gebracht waar ze, ondanks reanimatiepogingen, niet gered kon worden en dood werd verklaard.

Tijdens het onderzoek dat werd ingesteld, werd de politie in de gelegenheid gesteld om de oproepgeschiedenis van Steven te downloaden. Hieruit bleek dat de man bijna een uur voordat hij voor zijn dochter alarmeerde, verschillende Google-zoekopdrachten had uitgevoerd met onderwerpen als “Als de baby stopt met ademen”, “Wat gebeurt er als men de hartslag van de baby niet hoort”, “Mijn baby ademt niet” en “Hoe weet men als een baby dood is”.

Stevens was in hetzelfde uur ook op social media geweest, waar hij met twee vrouwen betrokken was geweest bij gesprekken die geen betrekking hadden op de toestand van het kind.

De politie vond ook een luier die het kind droeg tijdens het transport naar het ziekenhuis die gevuld was met bloed.

Na de autopsie bleek dat het meisje stierf na een verkrachting die haar rectum had beschadigd, maar dat ze ook ernstig geweld tegen haar hoofd had ondergaan met een stomp voorwerp. Verdere forensische testresultaten worden afgewacht om de uiteindelijke doodsoorzaak vast te stellen.

Nigeria: Castratie ingevoerd als straf voor kinderverkrachting

Vorig artikelMigranten in gecoördineerde aanval op Frans politiebureau
Volgend artikelHomoactivist zegt dat hij de voormalige Amerikaanse president Barack Obama oraal heeft bevredigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

    • Heel eerlijk, laten wij het dan op z’n minst nog een beetje humaan houden… Een wat omhoog gericht nekschot met een dum-dum kogel zou ik hier ook heel prima vinden. Scheelt ook een hoop rotzooi. Hoe dan ook, bijzonder zwaar zieke figuren zoals dit mogen ze van mij direct in laten slapen…

     R.I.P. you little girl…

     • @ Claudia M.
      Ik zou toch maar liever de snijmachine gaan gebruiken.
      Een dum-dum kogel geeft vreselijk grote uitschot-gaten in een lichaam en dát geeft pas een hoop rotzooi. Bovendien zou dat monster in één klap dood zijn en das jammer natuurlijk, een langzame, uiterst pijnlijke dood lijkt mij zinvoller.

      • Ik had begrepen dat een dum-dum nu juist intern afschuwelijk en vooral onherstelbare schade aanricht…

       Het spijt mij ergens dit te moeten zeggen; ik ben intussen voor de doodstraf, maar laten we ons niet gaan verlagen naar eenzelfde niveau. Een ziek dier laat je toch immers ook inslapen. Dit soort zieke geesten moeten we vrees ik ook rust geven!

 1. The Man Hunting Satanic Cults | Wilfred Wong | KONCRETE Podcast #69 – 14/08/2020

  ‘Wilfred Wong is an international human rights activist who has been investigating Satanic ritual abuse for 27 years. SRA is a brutal form of physical and psychological abuse on children, youth & vulnerable adults.’

  https://www.youtube.com/watch?v=E4znCXIXF2w

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in