© Facebook

Een schoolmeisje in Coventry, Engeland, publiceerde foto’s van haar nieuwe “vijftienjarige” Afrikaanse klasgenoot. In het daaropvolgende “schoolgesprek” werd ze beschuldigd van intimidatie.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken is naar verluidt een onderzoek gestart nadat leerlingen in Coventry zich afvroegen of hun nieuwe klasgenoot – een asielzoeker die kaal is en er ongeveer 40 jaar uitziet – wel 15 jaar is, zoals hij zelf beweert.

De zorgen van de ouders kwamen naar voren toen leerlingen eerder deze maand thuiskwamen van school en vertelden dat de nieuwe leerling, volgens de schoolleiding “een jongen” uit Gambia, er veel te oud uitziet om naar hun klas te kunnen gaan.

De hele kwestie kwam aan het licht toen sommige leraren de moeder van het meisje belden die foto’s van de man op social media had plaatst en zijn leeftijd in twijfel trok.

De zorgen van de docenten hadden echter geen betrekking op de veiligheid van de andere leerlingen. Maar men was van mening dat de publicatie van de foto’s van de man kon worden gezien als “intimidatie”.

De moeder van het meisje moet dan tegen de leraren hebben gezegd:

“U kunt niet werkelijk de kinderen beschuldigen. Hij ziet er ongeveer 40 jaar uit. .

Ze voegde eraan toe:

“Hij heeft een terugwijkende haarlijn in godsnaam!”

Volgens de richtlijnen van de Britse regering worden individuele asielzoekers die zonder paspoort of geboorteakte naar het Verenigd Koninkrijk komen en beweren onder de 18 jaar te zijn, meestal als minderjarigen behandeld – tenzij hun uiterlijk en gedrag duidelijk maken dat ze ouder zijn dan 25 jaar.

  Bontkraagje asielzoeker ontheiligt christelijke kerk in Londen

Het systeem moedigt misbruik aan omdat minderjarige vluchtelingen meer steun krijgen dan volwassenen, met inbegrip van het recht om naar school te gaan – en ze kunnen ook niet onder dwang uit het land worden gezet totdat ze 18 jaar oud zijn.

Geen uniek geval

In een soortgelijk geval uit 2018 verklaarde een Iraanse asielzoeker van middelbare leeftijd in Ipswich dat hij 15 jaar was en ging vervolgens zes weken onder die conditie naar school, voordat werd vastgesteld dat hij een volwassen man was.

Deze bevinding was echter niet voldoende voor de schoolleiding om een beslissing te nemen om de man uit het onderwijs te schorsen.

Pas toen de ouders van de leerlingen dreigden met een totale boycot van de school, werd de man gedwongen de klas te verlaten.

Tijdens zijn tijd op school ging de man met schoolmeisjes van 11 jaar om.

Zoals in het hierboven beschreven geval werd er pas actie ondernomen toen andere leerlingen foto’s van de man op sociale media vonden, waarop een man van middelbare leeftijd met zowel baard als harige borst en een fles bier in zijn hand te zien was.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken zou een “dringend” onderzoek hebben ingesteld naar de zaak Coventry – met betrekking tot de kale Gambiaan.

Een woordvoerder van de Britse regering vertelde The Sun dat het asielsysteem “gebroken is en dringend aan hervorming toe is”.

Kasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk

Vorig artikelBizar haatartikel in Britse media – over een sticker met “Hou van uw land”
Volgend artikelVerschillende ongelukken met migranten op de Middellandse Zee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zelfs ondanks dat de hele foto gesloopt is kan je nog zien dat dat geen 15 jarige is.
    Daar heb je geen fantasie bij nodig om dat direct te herkennen.
    Wat bezield die mensen daar in het onderwijs om hier aan mee te doen.

  2. Die economische immigrant zal geestelijk vast wel op het niveau van een 15 jarige zitten, maar idd die geblurde foto zegt al genoeg. Die leraren zijn doodziek, gehersenspoeld door de eveneens doodzieke media. Je moet je als ouders afvragen op je je kinderen wel op zo’n school wilt hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in