Bizar haatartikel in Britse media – over een sticker met “Hou van uw land”

5
549
De 'racistische' sticker © Daily Record

Nadat er in Schotland een nationalistische sticker was geplakt, schreef de Daily Record een haatartikel.

“Walgelijke neonazistische groep verspreidt zieke haatcampagne naar de top van Schotland”, schreef de Daily Record nadat een patriottistische groep genaamd Hundred Handers een sticker in het noorden van Schotland, Ben Nevis, had geplakt.

Op de sticker kan je de boodschap “Hou van uw land” lezen, dat blijkbaar een reporter bij het dagblad door zijn dak liet gaan gaan.

In een commentaar in de krant zegt de “antiracistische” Jordan Allison, van de organisatie Show Racism the Red Card Scotland, dat berichten als deze “zwarten en minderheden zich onzeker en onwelkom doen voelen”.

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Goh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, "mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders"

5 REACTIES

  1. “Zwarten en minderheden voelen zich onzeker en niet welkom”, zegt de racist Jordan Allison.
    Lijkt mij vrij logisch, als je je naar een min of meer beschaafd land als Schotland begeeft, word je geacht je te gedragen naar de normen en waarden van dát land; maar ja, dat soort inboorlingen blijft zich gedragen alsof zij zich nog steeds in ’t oerwoud bevinden, hierdoor zijn zij niet meer welkom in een land als Schotland. Maar dit geldt niet alléén voor Schotland !!
    “Love your nation” zou niet meer mogen ? Maar onze voorouders mochten hún leven wél geven voor volk & vaderland ?

  2. Ziek clubje die Daily Record, de beste oplossing is massaal die krant boycotten, dan is het heel snel afgelopen met dat vod !!

  3. De patriottistische groep genaamd Hundred Handers, probeert het tij te keren door een stickers te plaatsen die onwetende mensen wijzen op het enorme onrecht wat hun aangedaan wordt door de links/liberale stroming die ook hun land beheerst net zoals de EU lidstaten die feitelijk onder een soort van communisme zijn geplaats.

    Trots zijn op Schotland en zijn geschiedenis, wordt niet getolereerd door communisten die regeren in Schotland en hun samenzwerende media, die zóveel ophef maken van een eenvoudige sticker niet wetende dat zij zich daardoor een karikatuur van zichzelf maken, zwarte minderheden en wijken waarin etnische niet westerse minderheden oververtegenwoordigd zijn, nou daar voel ik mij al decennia lang niet welkom.

  4. Was het maar zo een feest dat ze zich niet welkom voelen. Gaan ze misschien weg. Maar ik denk dat de boodschap anders bedoelt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here