La Quinta Columna heeft een nieuw communiqué uitgegeven van bijzonder belang. Deze keer wordt de aanwezigheid van microtechnologie in een Pfizer-flacon aan de kaak gesteld. De observatie van de in dit flesje ontdekte voorwerpen is tot op heden uitgevoerd onder optische microscopie gedurende de meest recente programma’s van het Spaanse team, bericht Orwell.city.

De observatie van de in dit flesje ontdekte voorwerpen is tot op heden uitgevoerd onder optische microscopie gedurende de meest recente programma’s van het Spaanse team.

De biostatisticus Ricardo Delgado Martín heeft mensen over de hele wereld gevraagd contact met hem op te nemen om voor een gerechtelijke instantie te getuigen over de inhoud van het vaccin.

Frontnieuws brengt de woorden van de stichter van La Quinta Columna in Nederlands transcript.

Opmerking: Het wordt ten zeerste aanbevolen om de video op een laag volume te beluisteren, aangezien de heer Delgado in een groot deel ervan nogal luid spreekt.

Microtechnology in Pfizer’s vaccine

Ricardo Delgado: Hallo. Goedenavond iedereen. Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Maar ik wil graag wat huiveringwekkende beelden met jullie delen.

Bedenk dat we gedurende deze tijd, gedurende deze week, zelfs een livestream hebben gedaan met wat er in het Pfizer-vaccin zit, en we hebben gezegd dat er grafeen is en sommige, laten we zeggen kunstmatige structuren. Maar nu wil ik dat je ziet wat we op het scherm hebben. Precies wat er onder de microscoop te zien is, en dat heeft me, logischerwijs, de stuipen op het lijf gejaagd.

We moeten dit massaal aan de kaak stellen. Iedereen moet onmiddellijk de straat op en blootleggen wat de hele wereldbevolking is ingeënt. Al je buren, al je familieleden zijn geprikt met wat je nu zult zien. Circuits. Microtechnologie in het lichaam. Ik zal je op het scherm laten zien wat er op de objecthouder staat.

Dit is een van de druppels die we vorige week hebben verwijderd. Toen de hydrogel droogde, vormde het deze beelden die we gaan delen. Zoals ik al zei, op dit moment. Laten we eens kijken of het mogelijk is. Goed. Ik denk dat je ziet wat ik zie op het scherm, toch? Laten we inzoomen zodat je het kunt zien. Een momentje, alsjeblieft. Dat is het. Kijk naar het object dat we vonden in het Pfizer vaccin.

  Kan zenuwschade door vaccins ONGEDAAN gemaakt worden met dit zelfgekweekte molecuul sulforafaan?

Er zijn vier vreemde hoeken. Vier perfect vierkant-hoekige vormen en circuits binnenin. Dit zijn elektronische componenten. Dit is wat er aan de basis is gevormd. Dit lijken keramische condensatoren of andere elektronische onderdelen of circuits te zijn. Zoals ik al zei, dit is een deel van de inhoud van het Pfizer-vaccin. Hier is nog een perfect kunstmatige hoek. Laten we het beeld een beetje aanpassen. Hier en hier ook. Dit is microtechnologie. Dit is waarschijnlijk een micro-router.

Dit is, waarschijnlijk, de consequentie… Of dit is wat ervoor zorgt dat mensen MAC-adressen genereren. Met andere woorden, micro-technologie wordt geïntroduceerd in onze familieleden, in mensen die totaal misleid zijn.

Hoe gaat dit geen trombi veroorzaken? Hoe gaat dit niet allerlei hart- en vaatziekten en hartaanvallen veroorzaken? Hoe gaat dit geen hartritmestoornissen veroorzaken? Ik smeek de hele medische gemeenschap om onmiddellijk een einde te maken aan deze verkapte genocide.

Dit is wat er in het Pfizer vaccin zit. Dit is zichtbaar na vier of vijf dagen wachten tot het water in het monster verdampt is. We kunnen niet toestaan dat deze mensen nog een seconde langer een injectie geven, vooral niet aan onze kinderen. Dat is wat er in de flacon zit. En dat is wat aan de kaak gesteld moet worden. Deel deze video alsjeblieft met alle delen van de wereld. Deel deze video op al je sociale netwerken en ga met deze beelden direct naar de rechtbank om een klacht in te dienen. Want ik, de heer Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (met “N” voor Navarra), zal gaan getuigen. En ik neem het monster met me mee.

Ik ga de vergroting veranderen. Laten we het groter bekijken.

Nou, voor het geval er enige twijfel was. Voor het geval dat je twijfels had… Dit is… Dit is geen misdaad, maar veel erger. Dit is de meest complete vernedering en dwaling die de mens ooit is aangedaan. Ooit! Er is geen twijfel meer mogelijk hier. Geen twijfel mogelijk. Dit is een kunstmatig gebroed. Laat nu die verdomde gecontroleerde dissidentie komen en me vertellen wat dit is. Die “dissidente” groep die niets onder een verdomde microscoop bekijkt. De hoeken zijn perfect vierkant. Dit is microtechnologie. Er is op zijn minst een vergroting van 1200 op dit moment. En je kunt het duidelijk zien. Dus, dit is een paar tientallen microns groot. En dit is wat geïntroduceerd is… Wat in ieders lichaam is geïnjecteerd. Dit is wat er in ieders lichaam is geïnjecteerd. Oh, mijn hemel! Jezus Christus!

  Bullous pemphigoid: 78-jarige man krijgt gruwelijke huidaandoening één dag na tweede Pfizer mRNA injectie, overlijdt drie maanden later

Of we stoppen deze genocidale mensen nu meteen en zetten ze direct in de gevangenis of hangen ze direct op een openbaar plein. Anders zullen ze eindigen met het hele menselijke ras. Begrijpen jullie dat? Laten we dit eens proberen. Terwijl we toch bezig zijn, natuurlijk, allerlei beelden opnemen. En ik ben gestopt bij dit object omdat ik de dwingende behoefte had het met u allen te delen. Laten we een andere vergroting proberen. Hier kunt u zien, laten we zeggen… Alsjeblieft, deel de live uitzending met iedereen. Kristalhelder, nietwaar? Duidelijk, toch? Zelfs dan, zullen de mensen zeggen dat jullie samenzweringstheorie aanhangers zijn. Zelfs dan, zullen ze jullie “ontkenners” noemen. Dit is wat er in het Pfizer vaccin zit.

Ik doe een beroep op alle rechters en magistraten van ons land. Of u doet hier onmiddellijk iets aan, of we gaan direct naar de rechtbank en zetten ze allemaal op hun kop. En we gaan zoals we moeten gaan want dit kan niet langer getolereerd worden. Ofwel neemt u Dr. Campra’s rapport dat dit alles en meer bewees, ofwel nemen we een ander soort maatregel omdat dit op geen enkele manier kan worden toegestaan. Daag me op om te getuigen. Roep me gewoon op. Ik herhaal. Ik, Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (met “N” voor Navarra), bied mijzelf aan ten overstaan van elke officier van justitie, magistraat, rechter van ons land – en van elk ander deel van de wereld – om te tonen wat er in de vaccins zit. Om te bewijzen wat er in de flesjes zit. Dit is een echte genocide. Een echte genocide. Een misdaad tegen de menselijkheid. En we kunnen dit niet toestaan, omdat het gebeurt door gebruik te maken van de onwetendheid, het analfabetisme en het onbewustzijn van mensen.

  Een Pandemie van de Gevaccineerden

Breng deze beelden alstublieft naar de poliklinieken en openbare ziekenhuizen. Alstublieft, doe me een plezier. En roep me! Roep me op om te getuigen. Roep me. En onthef deze bedrieger, die zich regeringsleider noemt, onmiddellijk uit zijn functie. Onmiddellijk!

Ik denk dat het meer dan genoeg is. Het is meer dan genoeg. Ik verontschuldig me dat ik me zo heb uitgedrukt, maar zoals ieder mens, laat ik me meeslepen. Maar niet voor het beste precies. Want dit is een aberratie. Neem deze beelden en breng ze direct naar een rechtbank. Ik heb al mijn persoonlijke gegevens gegeven, en ik neem het monster, dat ik zorgvuldig zal bewaren, van dit Pfizer vaccin. Samen met een specifieke batch waarvan ik de traceerbaarheid heb van de gezondheidswerker die het aan mij gaf op de bijeenkomst in Sevilla. Laten we allemaal deze authentieke genocide aan de kaak stellen. We kunnen deze gruweldaad geen minuut langer tolereren. Ik sluit hier af. Goedenacht. En zoals ik zeg, gelukkig nieuwjaar allemaal.

Tekst uit de video: Meld de situatie bij uw arts.

Onderzoeker Mik Andersen (Corona2Inspect) doet prachtig onderzoek naar alle micro- en nanotechnologie die in de flesjes is aangetroffen.

Het volgende is een van de meest recente berichten die hij met zijn lezers heeft gedeeld.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCEO van grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij zegt dat sterfte onder mensen tussen 18-64 met 40% is gestegen, en niet door Covid
Volgend artikelWat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Valt me een beetje tegen dat jullie dit nu pas ontdekken!
  Op deze site wordt helemaal uitgelegd welke techniek hierachter zit met bronnen van uitvinders!
  https://truthcomestolight.com/graphene-oxide-nano-router-circuitry-in-covid-vaccines-uncovering-the-true-purpose-of-these-mandatory-toxic-injections/
  The “human nano router” en het werkt allemaal dankzij de elektriciteit die jij opwekt, jij bent de batterij…
  Als jij op een stoel zit wek je 100 watt op genoeg om die nanotechnologie samen met grapheen van elektriciteit te voorzien.
  Al die mensen die grapjes maken over hun 5G ontvangst na de vaccinatie zitten nu dus daadwerkelijk aangesloten op “the internet of things”
  Het zit nu nog in experimentele fase en ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat openbaren straks.
  Welcome to the matrix…. lol.

   • Goede verwijzing, Paul. Ik heb er geen verstand van maar het laatste artikel (pdf) noemt onderzoeken in de richting van Thz nanotech veelbelovend ‘voor de nabije toekomst’. Echter Thz, dat gaat verder dan de 26 Ghz die ze straks voor 5G willen uitrollen. Of mag het met 5G ‘een onsje minder’ zijn?

    Weet iemand dat? Want als 26 Ghz van 5G volstaat, zijn de rapen gaar en kunnen al die mensen zo op 26 Ghz van 5G worden aangesloten, met alle (niet te overziene) gevolgen van dien.

    • Met de huidige versie van het 5G netwerk kunnen ze de 60GHz. aan tikken. Deze doden frequentie waar het zuurstof molecuul gaat resoneren, waardoor er geen enkele verbinding van het zuurstofmolecuul meer tot stand komt met andere moleculen. Hierdoor sterft elk levend wezen binnen 3 minuten. En wordt regelmatig met 20GHz. geëxperimenteerd, dit veroorzaakt griep achtige verschijnselen bij de mensen. Bij de een wat heftiger dan bij andere, wat de autoriteiten weer kunnen gebruiken als zijnde een corona uitbraak onder de gevaccineerde.

  • Sorry hoor maar het is toch geweldig dat FN zich Kei en KEI hard inzet om ons van al deze informatie te voorzien. Ik ben iemand die (werkend in de IT) zelfs snel bij info komt maar deze had ik op Rumble ook nog niet ontdekt.
   Dus misschien goed om elkaar opbouwend feedback te geven in plaats van te proberen af te branden of een loef te willen steken. Niemand is beter dan de ander of sneller of slimmer, we dragen allemaal een steentje bij.

   Dus je hoeft ook echt niet hier het alpha mannetje tegenover FN te spelen. Beetje naar gedrag.

   Wees blij dat we elkaar allemaal zo steunen en vooruit willen helpen aan kennis.

   ok uw links; hartelijk dank! Die ga ik bekijken. En ook de informatie sla ik op. Dankuwel daarvoor.

   Fijn nieuwjaar!!

   • Het was helemaal niet de bedoeling om FN af te branden, ik haal zelf hier veel nieuws vandaan dus ik ben blij met dit nieuwskanaal.
    Ik was alleen verbaasd dat ze dit nog niet zelf gezien hadden aangezien ze meestal wel een volledig verhaal hebben.
    Ik heb er geen behoefte aan om het alpha mannetje uit te hangen…
    Niks te danken voor de links, knowledge is power!

    Gelukkig nieuwjaar.

  • Ik wil het toevallig ook dubbel lezen, ALLES hier op FN want het is serieus allemaal zo bizar waar we met zijn allen in verkeren. Al 2 jaar thuiswerkend en collega’s via scherm zien. 2 jaar zie je de groei van de wakker wordende menigte en tegelijkertijd de aanval(len) vanuit de Duivelse plannen tegen ond, de mensheid.

   HORRIFIC!!

   FN super bedankt voor het (ook dubbel!) delen van alle super interessante informatie!!!

 2. Voor een leek in Nanotechnologie is dit allemaal moeilijk te vatten.Ik kan me niet voorstellen dat dit in elk Vaccin zit.Waarschijnlijk experimenteren ze hiermee in sommige Vaccins.Dat ze daarmee geen goede bedoelingen hebben is wel duidelijk…

 3. Iemand aanwezig die toevallig bezig is met onderzoek naar vaccins en het daadwerkelijke doel buiten de microchips? Zelf al een tijdje bezig maar kan wel wat feedback gebruiken in zake varianten van (virus) welke in feite AA mutaties zijn van het menselijk gen. Wat er weer op neer komt dat vaccin geen vaccin is maar gen therapie voor andere doeleinden dan corona. Mocht iemand zich geroepen voelen met mij mee te kijken dan zeer graag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in