Screenshot YouTube Australia Has Fallen

Twitter probeert wanhopig de onheilspellende opmerking van Dr. Kerry Chant te verdoezelen. Tijdens een persconferentie zei het hoofd van de Australische gezondheidsdienst, Dr. Kerry Chant: “Wij zullen nagaan hoe de contacttracering eruitziet in de Nieuwe Wereldorde.” Ja, echt waar, schrijft Paul Watson.

Chant werd gevraagd of “blootstellingslocaties” zoals cafés nog steeds zullen worden onderworpen aan de opsporing van contacten en zullen worden gesloten indien iemand die ze bezoekt positief test op COVID-19, wanneer Australië zijn brute lockdown heeft opgeheven.

“We zullen bekijken hoe de opsporing van contacten eruit zal zien in de nieuwe wereldorde … ja, het zal van invloed zijn op cafés en clubs en andere dingen als we daar een positief geval hebben,” zei Chant, die hoofdgezondheidszorg in New South Wales is.

“Zet dat maar in de Alex Jones had gelijk sectie,” reageerde een Twitter gebruiker.

De term “Nieuwe Wereldorde” begon vervolgens op Twitter te circuleren toen de social-mediagigant wanhopig probeerde te beweren dat de hele zaak een “ongefundeerde samenzweringstheorie” was.

“Factcheckers hebben regelmatig beweringen in verband met de samenzweringstheorie ontkracht. De uitdrukking wordt regelmatig gebruikt in tijden van verandering of culturele transformatie,” aldus de verklaring.

In werkelijkheid wordt de term reeds lang gebruikt door leiders en andere overheidsfunctionarissen om aan te geven dat zij volledig achter de consensus staan om een “Nieuwe Wereldorde” tot stand te brengen – wat, eenvoudig gezegd, een agressieve centralisatie van de macht betekent ten koste van het verminderen van de vrijheden voor het volk.

  Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Het zal niemand verbazen dat deze opmerking afkomstig was van Dr. Chant, de strenge bureaucraat die berucht is geworden om haar autoritaire uitspraken.

Zoals reeds eerder benadrukt, zei Chant dat COVID “voor altijd” bij ons zal zijn en dat mensen zullen moeten “wennen” aan het nemen van eindeloze boosterprikken.

In juli gaf zij Australiërs opdracht niet met elkaar te praten, zelfs niet als zij mondkapjes droegen.

“Het ligt in de aard van de mens om met anderen te praten, om vriendelijk te zijn, maar helaas is dit niet het juiste moment. Dus zelfs als je je buurman in het winkelcentrum tegenkomt… begin dan geen gesprek,” zei Chant.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terugVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Jullie waren gewaarschuwd!”: Ongevaccineerde Australiërs krijgen te horen dat ze opgesloten blijven
Volgend artikelWaarom zit er grafeenoxide in de Covidvaccins, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

    • CO nog wat … Islamitisch collectief … heeft een aantal jaren geleden – rond 2015 – besloten MEER VROUWEN in te gaan zetten. Voor het ‘goede doel’. Onderdrukking is van alle tijden en vanuit – bijna – alle culturen. Onderdrukking – Verdrukking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in