Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers

10
© Nathan Forget (CC BY 2.0)

Wetenschappers van de Universiteit van Oxford hebben verklaard dat mensen misschien niet één keer, niet twee keer, niet drie keer tegen het Coronavirus moeten worden ingeënt, maar IEDERE keer als zij buiten hun eigen land willen reizen.

“Het soort criterium dat zou kunnen worden ingevoerd …. is dat wanneer je internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie, je bij die gelegenheid gevaccineerd moet zijn voor die specifieke reis”.

De wetenschappers publiceerden een rapport in de Royal Society Journal waarin zij erkenen dat er weinig gegevens zijn over hoe efficiënt of langdurig de huidige vaccins zijn, zodat landen waarschijnlijk nieuwe vaccinaties nodig zullen hebben.

Eindeloos vaccins nemen terwijl er geen aanwijzingen zijn over hoe effectief ze zijn, of welke bijwerkingen ze op lange termijn kunnen hebben, klinkt absoluut krankzinnig, maar dat is wat er wordt voorgesteld.

Tegen de London Telegraph zei epidemioloog Christopher Dye, een van de hoofdauteurs van de rapporten:

“Als we denken dat de duur van de bescherming slechts een kwestie van maanden is, dan is het soort criteria dat zou kunnen worden ingevoerd – we zeggen niet dat ze moeten worden ingevoerd – dat wanneer je internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie, je bij die gelegenheid moet worden gevaccineerd voor die specifieke reis”.

De wetenschappers zeiden ook dat vaccinpaspoorten “haalbaar” zijn, maar alleen wanneer overeenstemming kan worden bereikt over globale normen.

Andere mede-auteurs van de studie willen dat Covid-paspoorten, waarvan de Engelse minister van vaccinatie van de regering herhaaldelijk heeft gezegd dat ze niet in het land zullen worden gebruikt, “volledig worden onderzocht”.

Professor Melinda Mills waarschuwde echter dat een dergelijk systeem “onbedoeld zou kunnen discrimineren of bestaande ongelijkheden zou kunnen verergeren”, en voegde eraan toe dat “het beoogde gebruik aanzienlijke implicaties zal hebben voor een breed scala van juridische en ethische vraagstukken”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider NHS bestuurslid zegt “De regering pleegt genocide, en uw kinderen zijn de volgende”

Vorig artikelBill Gates hoopte dat Epstein hem een Nobelprijs zou regelen
Volgend artikelHuiszoeking bij Duitse oppositieleider: “Opruiing tegen een bevolkingsgroep”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wetenschap, wetenschappers, wat houdt dat momenteel in?
  Een moreel en ethisch kompas?
  Zijn dit begrippen uit een andere tijd?
  Het wordt allemaal steeds vreemder.

  • Er zijn te allen tijde en overal malafide, roekeloze, criminele en corrupte ‘wetenschappers’ en ‘artsen’ te vinden. Die worden in deze psychopathische tijden opnieuw publiekelijk geïnstalleerd, gefaciliteerd en (zeer vorsteljik) beloond. Zij zijn wereldwijd dagelijks in alle propaganda-uitzendingen te aanschouwen.

 2. Ziek clubje die “wetenschappers”…..Laten ze maar gauw hun prikje gaan halen dan lost dat het probleem van Nep wetenschappers tenminste op !!

 3. Het is jammer dat mensen zo veel waarde hechten aan een (veel te dure) vakantie naar het buitenland. Ik ging eens in de 4 jaar en was voor 1 week in ’t hoogseizoen voor ons gezin 5000 Euro kwijt, niet eens zo heel ver weg. Als we nu allemaal weigeren op vakantie te gaan voor 1 a 2 jaar vanwege het covid paspoort etc. dan was het zo voorbij. Juist de mensen die dan maar meedoen met de gekte om dit jaar nog op vakantie te kunnen of volgend jaar zorgen voor een permanent systeem. Mensen, laat ze links liggen, niet meedoen, pas dan worden we uiteindelijk bevrijd uit deze waanzin. Niet meedoen, dat is alles wat we hoeven te doen.

  • Ik rijdt al jaren over de landsgrenzen zonder ooit gecontroleerd te worden, ben ook niet gevaccineerd en getest

 4. En nog steeds heeft er geen enkele ” wetenschapper” of viro-loog, het zogenaamde virus kunnen aantonen, dmv , verifieerbare genetische code, foto of isolaat !
  Maar laat ons daar zeker niet bij stilstaan, want dat zou dit circus ogenblikkelijk stoppen, en dat willen we zeker niet, waarover zouden we anders alle dagen moeten lallen !

 5. Ik durf wedden dat de virologen zelf niet meer op vakantie kunnen gaan ! Ze durven wegens doodsbedreigingen hun bunker niet meer verlaten en maken hun broek nat van de grote schrik ! Vraag het maar aan Marc VR !

 6. Iedereen is zo bang gemaakt, dat ze nu niet eens een landgrens meer over durven. Ik heb er zelf er nog steeds niets van gemerkt dat er überhaupt gecontroleerd wordt bij de grenzen. Rij dan ook nog steeds half Europa door met mijn auto, zonder test of vaccinatie bewijs.

 7. In de MSN niet te horen of te lezen , ( dank Frontnieuws) maar volgens diverse buitenlandse media stopt Israël per 1 juni met alle maatregelen inclusief het Corona- paspoort en het onderscheid tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Dit kan goed nieuws zijn , mits er geen addertje onder het gras zit met deze onverwachtse wending. Benieuwd hoe beteuterd de Nederlandse regering gaat reageren op dit nieuws. https://www.i24news.tv/en/news/israel/1621789464-israel-to-lift-all-pandemic-health-restrictions-on-june-1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in