NASA / Wikimedia (Public Domain)

Mexico heeft met harde hand opgetreden tegen chemtrails en experimenten met geoengineering op zonne-energie, nadat een kwaadwillende startup probeerde de zon te dimmen om klimaatverandering tegen te gaan, schrijft Baxter Dmitry.

De controversiële voorgestelde klimaatoplossing, waarbij aërosoldeeltjes in de bovenste atmosfeer worden vrijgelaten om de warmte van de zon te weerkaatsen, zal niet langer worden toegestaan in het land, kondigde het Mexicaanse ministerie van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen (Semarnat) vorige week aan.

Dit is een interessante ontwikkeling omdat het officiële narratief tot voor kort beweerde dat chemtrails en andere vormen van geoengineering “complottheorieën” waren. Dit is weer een overwinning voor de zogenaamde samenzweringstheoretici.

In Mexico moeten zowel grootschalige als in ontwikkeling zijnde projecten op het gebied van zonne-energie worden stopgezet, via coördinatie tussen het Mexicaanse ministerie van Milieu en de Nationale Raad voor Wetenschap en Technologie van het land, aldus het persbericht. Het doel van het nieuwe beleid is om “de gemeenschappen en het milieu te beschermen.”

Gizmodo meldt:

Het landelijke verbod volgt op de bewering van de klimaattechnische startup Make Sunsets dat het weerballonnen gevuld met zwaveldioxide deeltjes heeft opgelaten vanaf een niet nader genoemde locatie in de Mexicaanse staat Baja California Sur, zonder enige vorm van toestemming, dialoog of goedkeuring van een Mexicaanse regelgevende instantie of autoriteit. De medeoprichter van de startup, Luke Iseman (voorheen van Y Combinator en talloze andere startups die lijken te zijn geflopt of verlaten), zei in een interview met MIT Technology Review in december dat hij daar in april 2022 twee proefballonlanceringen had uitgevoerd.

  Elon Musk zegt dat Microsoft levensechte Skynet AI ontwikkelt om "elk facet" van het menselijk leven te beheersen

Maar Iseman heeft zijn eigen beweringen sindsdien tegengesproken. In een vervolgbericht van The Wall Street Journal, dat donderdag werd gepubliceerd, veranderde Iseman zijn verhaal in “een enkele weerballon.”. En in een blogpost van Make Sunsets van woensdag opperde het bedrijf de mogelijkheid dat het überhaupt nooit zwavelballonnen heeft opgelaten. “Make Sunsets zal alle informatie over zijn activiteiten in Mexico tot op heden (indien van toepassing) delen met… verantwoordelijke instanties,” schreef de startup. “Make Sunsets zal zijn activiteiten in Mexico staken (als die er waren),” vervolgt het bericht.

Ongeacht of Iseman en Make Sunsets daadwerkelijk hebben gedaan wat ze beweerden, heeft de vermeende stunt veel kritiek en bezorgdheid uitgelokt bij zowel wetenschappers als beleidsdeskundigen. Hoewel zonnegeo-engineering een eenvoudig concept is, is de veilige toepassing van de theoretische remedie tegen klimaatverandering een complexe aangelegenheid.

Het blokkeren van zonlicht via zwaveldeeltjes zou kunnen leiden tot snelle en aanzienlijke wereldwijde verschuivingen in de neerslag, waardoor sommige delen van de planeet onder water zouden kunnen komen te staan en andere droog, zo blijkt uit eerder onderzoek. Als het niet goed wordt beheerd, kan geoengineering op zonne-energie leiden tot nog grilligere en snellere temperatuurveranderingen dan die welke we momenteel ondervinden bij klimaatverandering. En vooral het gebruik van zwavel zou waarschijnlijk de cruciale ozonlaag op aarde aantasten.

Dan zijn er nog de geopolitieke implicaties van een land of schurkachtige actor die besluit de samenstelling van de stratosfeer te veranderen zonder internationale steun.

Om al deze redenen en meer is het waarschijnlijk niet in het voordeel van Mexico om dit soort ongereguleerde experimenten met geoengineering op zijn grondgebied toe te staan. In de persverklaring van het ministerie wordt verwezen naar een VN-moratorium op geoengineering dat Mexico en bijna 200 andere landen (maar niet de VS) in 2010 zijn overeengekomen – en naar het risico van gevaarlijke klimaatgevolgen. “Er zijn genoeg studies die aantonen dat er negatieve en ongelijke gevolgen zouden zijn verbonden aan het vrijkomen van deze aërosolen,” schreef het milieuministerie.

  Waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de nieuwe COVID-19-varianten en wie zijn de poppenspelers op de achtergrond?

Dit alles gezegd zijnde, was het experiment van Iseman (als het plaatsvond) waarschijnlijk niet genoeg om veel invloed te hebben. Vanuit wetenschappelijk oogpunt was het zelfs niet echt een experiment. De oprichter van Make Sunsets vertelde eerder aan MIT Tech Review dat hij niet weet of de opgelaten ballonnen hoog genoeg in de atmosfeer kwamen om hun zwavel op de juiste plaats te verspreiden. En Harvard geoengineering onderzoeker David Keith zei dat zo’n kleine hoeveelheid deeltjes waarschijnlijk geen effect zou hebben op het klimaat.

Iseman is naar verluidt teleurgesteld over het besluit van Mexico. “Ik had een dialoog verwacht en gehoopt,” zei hij tegen de Wall Street Journal. “Ik ben verrast door de snelheid en de omvang van de reactie,” voegde hij eraan toe. Vóór het verbod had Make Sunsets aangegeven dat het deze maand nog drie ballonnen vanuit Zuid-Baja wilde laten opstijgen. Nu zal dat waarschijnlijk niet meer gebeuren. Maar de eeuwige oprichter geeft niet op. “Een van mijn dromen is dat we, in een verre toekomst, Make Sunsets legaal en verantwoord kunnen laten groeien,” zei hij tegen de WSJ.

En misschien zou Iseman meer geluk hebben in de VS, die geen vervelende VN-overeenkomsten hebben ondertekend om de zon niet te blokkeren. In 2022 kondigde de regering Biden aan een vijfjarenplan te ontwikkelen voor onderzoek naar geo-engineering. Als de ~750.000 dollar aan durfkapitaal die Make Sunsets heeft opgehaald niet genoeg is, kan het bedrijf misschien in de nabije toekomst federale financiering aanvragen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

  De G-7 krijst, maar zij hebben de oorlog tegen Rusland al verloren

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De nachtmerrie van NAVO-materieel dat naar Oekraïne wordt gestuurd
Volgend artikelTactiek zonder strategie is het lawaai vóór de nederlaag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. Eindelijk… EIN-DE-LIJK… pfff… ik word helemaal gek van de chemtrails boven ons land. Het houdt maar niet op. Elke dag een whit out… en de massa heeft niet eens door dat ze al maanden geen blauwe lucht en zonneschijn meer zien. Het is niet meer normaal. Ze besproeien ons echt 24/7… echt fulltime, non-stop. Pfff… iedereen die hier aan meewerkt moet boeten. Ze proberen de wereld om te toveren in een soort sin city… eeuwige duisternis. Elke dag opnieuw kijken we tegen een white out aan die steeds donkerer lijkt. Dit kan niet goed blijven gaan. Nederland wordt kapot gesproeid. Ik probeer er maar langsheen te leven want we kunnen er ogenschijnlijk NIKS tegen doen. Ik zou willen vluchten, maar ik zie op twitter dat ze dit sproeien wereldwijd doen. Pfff… we moeten dus naar Mexico vluchten. Pfff… ik word er schijtziek van dat er geen enkele zekerheid en houvast meer is. Het leven wordt letterlijk kapotgemaakt. Waar kan een mens nog mens zijn en gewoon rustig en ontspannen en veilig leven. De satanisten moeten zsm eindigen. Dit moet stoppen.

  • Naam:* januari 25, 2023 at 11:52
   Ik woon op de Veluwe. Eens in de zoveel weken hoor ik een constant geruis en geraas in de lucht dat zich niet beweegt, ook ’s nachts. Dit loopt parallel aan sproeien en andere tell-tale signalen. Ik vraag me af of anderen dit rare geraas in de lucht ook wel eens horen. Het is een luid geraas dat op een heel drukke snelweg lijkt, maar dan onverminderd.

   • @Immortal… ik woon rondom zutphen en hier hoor ik vooral de onophoudelijke stroom van vliegtuigen die heen en weer vliegen boven de whit out die ze hebben gesproeid. Steeds als de white out dreigt te verdwijnen, hoor ik ze weer heen en weer vliegen. Nooit langer dan een half uur wat blauwe plekken. En volgens mij werken ze met roosters wanneer we even wat blauw en zonlicht krijgen. En dat is altijd tussen 15/16u en 18u en in de weekenden… van die momenten waarop de massa om ons heen soms even naar de lucht kijkt en dan fantaseert dat er gewoon normale lucht is. Terwijl we voor 98% gemanipuleerde weersomstandigheden hebben. Alles is verrot. Wat voor monsters doen dit hun medemensen aan? Walgelijk. De piloten moeten publieke op schavotten hun misdaden opbiechten en hun opdrachtgevers aanwijzen en boeten. En die opdrachtgevers moet daarna op die schavotten hun misdaden opbiechten en hun opdrachtgevers aanwijzen. Pfff… het hele corrupte zieke satanische kaartenhuis moet instorten!!!

      • Hahaahah! It’s a deal. Ik kom met de huifkar, dat is duurzaam, klimaatbestendig, CO2 vrij, politiek correct, gender neutraal, gluten vrij, nitrogeen verminderd, en bovendien hoef ik dan mijn kratje bier niet zelf te slepen. Ezel heeft bloemenhoedje op hoofd en soms heel goede ideeën! Hij stoot zich nooit twee keer aan dezelfde steen, bijvoorbeeld.

       Via Rommel kan je me laten weten hoe je contact wilt opnemen, en hij leest hier ook mee.

       • Dat lieve beestje ademt volgens Ruttler wel teveel CO2 uit en de ammoniak in de uitwerpselen zijn ook totaal not done. Omdat te compenseren kunnen we vanzelfsprekend heel goed de kooldioxide en ammoniak uitstoot van het Ruttler regime definitief beeindigen, als je begrijpt wat ik bedoel.

    • 15 16 u en later Inderdaad, maar dan gaan de mensen eten koken en zitten de meeste al thuis. Dus dan let men niet zo meer op de lucht.
     Hier boven Den Haag en Leiden vandaag ook. Het is gif wat ze in de lucht spuiten: Puur gif maar zeer verdund zodat de gevolgen langzaam gaan en niet zo opgemerkt worden.

   • @Immortal, Hier zuidelijk punt Veluwe zelfde geluid wat ik hoor. Lijkt inderdaad op drukke snelweg wat apart is om 4:00 s’nachts..

    • boertje januari 25, 2023 at 17:51
     boertje en Nuke, ja raar he? Soms hoor ik het geraas in de vroege morgen, en andere keren tot in het holst van de nacht, maar nooit elke dag. En ook laag boven het huis. Het kan de snelweg niet zijn, die is te ver. Hier is het erg stil, dus dat geraas is goed te horen. In de VS hoorden we af en toe een heel hoge, aanhoudende en enigzins modulerende pieptoon. We zeiden dan, ze zijn weer aan het zagen aan de lucht. Ik weet niet wat dit geraas is. Maar het is heel vreemd, en zeker als er drie zijn die het horen. Ik zie ook nooit een vliegtuig met dat geraas.

     Hier nog een verhaal:
     Weet je nog die internet out in September 2021? We zaten met vier man in de tuin te bbquen, en de tuin kijkt op het zuiden. Daar hangt altijd een brok metaal in de nachtlucht, waarvan men zegt dat het een ster is, jupiter of weet ik wat. Maar dat is het niet. Die avond zit ik te kijken naar dat ding, en ik zie dat het beweegt! Het bewoog horizontaal van links naar rechts en terug! Alsof het van het padje af was! Ik attendeerde mijn gezelschap er op, en we zaten wel een minuut of 15 te kijken naar het ding, dat maar heen en weer schoof, draadje los. Zo van, wtf is dit nou weer… we zaten een beetje te lachen, en op een gegeven moment werden we het zat en keken niet meer. Ik weet niet hoe lang dit door ging, maar het was best heel lang, af en toe wierp ik nog eens een blik op dat gestoorde ding. Vier mensen zagen het heen en weer schuiven! Het leek wel een paar meter, van mijn afstand. Hoe kan dit in godsnaam… Ik zie dat ding bovendien elke nacht verschijnen aan het firmament, hoppa, daar istie weer. Als een griezelige telescoop van de psychopatie. Er is zoveel rare shit gaande, je kan het haast niet meer bij houden.

  • Dit sproeien gebeurt al jaren, en ook wereldwijd. Overal waar lanceringen plaatsvinden, wordt er gesproeid. Ik zal wel weer als complotter uitgemaakt worden, maar het sproeien dient als buffer tegen de shock van de EMF tegen de bovenlagen van de lucht – de beschermende plasmalagen. Het sproeien zorgt voor wolkenvelden en vocht in de lucht, als buffer tegen de klap. Als je met de bovenlagen gaat rotzooien, ontstaan er vortexen, door temperatuursverschillen. Vandaar dat je sinds 2011 ook tornadoes bent gaan zien in EU landen zoals NL, Polen en andere landen waar dakpannen van de daken vliegen en bomen uit de grond gerukt worden. Dat was voorheen niet zo. Het klimaat zelf verandert echt niet door zichzelf hoor. Deze klimaatsanomalieën ontstaan door spanning tegen de bovenlagen.

   • Vergeet HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) niet in Alaska en andere locaties in de wereld w.o. Noorwegen waar d.m.v. antennes de atmosfeer tot 160 km hoogte kan worden beïnvloed.
    En je bent geen complotter, maar een waarheidszoeker en dit aantal explodeert godzijdank wereldwijd. Steeds meer mensen doorzien de leugens van de Mockingbird press/ newspeak/ msm en gaan zelf op onderzoek uit.

    • @Immortal en Ron… bedankt voor jullie reacties. Hebben jullie de documentaire over ‘Black Goo’ van ene Harald (Kraut volgens mij) wel eens gezien. Zeer interessant verhaal. Komt een beetje neer op het symbiot (een zwarte spiderman, ook wel Venom genaamd) alien verhaal in de spiderman films.

    • Ron, jazeker. HAARP is al heel lang bekend. Je kan een kaart vinden waar al de HAARP installaties staan – en zien hoe ze strategish opgesteld zijn t.o.v. elkaar voor optimale samenwerking in het plunderen van de luchtlagen. Zie vooral ook Nick Begich’s book ‘Angels dont play this HAARP’ en de youtube er van. (Of hij werkelijk een Dr. is, geen idee, maar hij levert heel veel bruikbare info.)

     Blijf echter niet stilstaan bij het ontrafelen van de ‘chemtrails’ maar ga je vooral ook afvragen WAAROM die er zijn. Het gaat namelijk niet om ‘klimaatverandering’ te mitigeren, want het VEROORZAAKT dit namelijk. Het gaat ook niet om het ‘besproeien’ van mensen voor ‘genocide’ doeleinden. Wel gaat het zeker fout met mensen door die besproeiingen (zoals bijv autisme en kanker), maar het gaat niet om genocide. ALS er genocide van komt, dan is dat niet met intentie, maar als side effect van die ongelooflijk gevaarlijke en stupide experimenten. Alles voor poen, ja, en om Master of the Universe te worden. De jongens met het geld hebben het geld er voor, en kunnen iedereen en alles kopen.

     Begich:
     https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bOVRXM3NMTo

    • boertje januari 25, 2023 at 17:56
     Wat een bizar iets… ik kon er niet veel over vinden. Er is ook een Simpsons movie, “Under the dome”. Maar wat de dome ook moge zijn, ze willen er per se doorheen, en dat gaat grote problemen opleveren. Dit is nog erger dan de gifspuit. Dit gaat een enorme ramp veroorzaken als ze er in slagen een enorm gat te slaan in die plasmalaag. Mensen worden er uit gezogen bij bosjes, de Rapture, als het ware. Hou je maar vast aan je keukentafel.

  • @Naam:* >> (en de massa heeft niet eens door dat ze al maanden geen blauwe lucht en zonneschijn meer zien.) Inderdaad de hele fucking dag & nacht, gif sproeien. En de massa ziet niets, of willen het niet zien. Want wat je niet ziet, is er niet. Stomkoppen !! // Maar films zijn niet voor niets gemaakt >> Under The Dome Movie 2014

 2. 23/01/´23
  WEERBEHEERSING: Wetenschappers gebruiken nu krachtige lasers om bliksemschichten te richten om hun beoogde doelen te raken.

  ´Voor het eerst werden lasers door wetenschappers gebruikt om de beweging van bliksem tijdens een storm met succes te veranderen.

  Vanaf de top van een berg in Zwitserland werden laserpulsen in een weergebeurtenis gestraald om bliksem weg te bewegen van een doelwit dat anders zou zijn geraakt. De implicaties hiervan voor de bescherming van raketlanceerplatforms, militaire bases, luchthavens en hoge gebouwen zijn opmerkelijk.

  Met behulp van een terawatt-laser met hoge herhalingssnelheid stuurde een team onder leiding van Aurélien Houard, een fysicus aan de École Polytechnique in Palaiseau, Frankrijk, met succes de bliksem naar een 26-voets-staaf. Een studie over het experiment werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature Photonics.

  “Dit werk maakt de weg vrij voor nieuwe atmosferische toepassingen van ultrakorte lasers en vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van een lasergebaseerde bliksembeveiliging voor luchthavens, lanceerplatforms of grote infrastructuren”, luidt de studie.

  (Gerelateerd: In 2021 onthulde het militair-industriële complex met laser uitgeruste Strykers die het van plan is te gebruiken in futuristische gevechtsoperaties.)´

  https://www.newstarget.com/2023-01-23-weather-control-scientists-high-powered-lasers-steer-lightning-bolts.html

  • p.s. Anti, toen ik nog in de VS woonde, maakte ik donderklappen en flitsen mee die niet normaal waren. Ook op bergpunten sneuvelden mensen door de flits. Grote bomen in de buurt knapten in twee door de flitsen. De donderslagen waren ook enorm, het huis trilde. Ook begon het onweer tijdens sneeuwstormen, wat een nieuwe ontwikkeling was. Hier in NL zie je dat ook. Mbv EMF kun je ook het onweer beinvloeden, door het verhitten van de plasmalaag. Tesla had dat al bewezen met zijn patenten, dat je de plasmalaag kan beinvloeden en zo electriciteit kan opwekken. Bernard Eastlund heeft er toen mee zitten experimenteren. Lang verhaal… Hopelijk worden meer mensen wakker om dit op tijd te stoppen. Want dit gaat de nieuwe pandemie veroorzaken, oftewel de enorme natuurramp waar de psychopaten over jubelen. Geen spuitje dat je nog kan ‘redden’ schaapies…

   • @Immortal >> (toen ik nog in de VS woonde, maakte ik donderklappen en flitsen mee die niet normaal waren.)

    Vorige week, weet niet meer precies welke dat. Maar waren er 2 Flitsen en 2 donderklappen. Zo hard niet normaal !! Zat te trillen in me huis. En daarna geen onweer meer gehoord of gezien. Nee geen vuurwerk 😉 Ik weet niet of dat er iets mee te maken had ? Maar zie de laatste maanden wel meer gekke dingen. afgelopen zomer, een zwarte streep (Horizontaal) in de lucht is wel raar. Maar een zwarte streep verticaal in de lucht is gek. En ja er was een begin en een eind aan de zwarte streep, en ja ik was wakker 😉

    • Discobol januari 25, 2023 at 13:20
     Discobol, ja klopt. Die zwarte strepen zijn er ook al jaren. Dat komt omdat die troep in de witte streep een schaduw veroorzaakt, omdat er deeltjes (onder meer aluminium en barium) in zitten die zonlicht reflecteren, en dus niet doorlaten zoals waterdruppels dat wel doen. Dan krijg je een schaduw! Hij heeft geen einde en geen begin, omdat hij verschaduwt wat er nog resteert aan de witte streep, die je mogelijk niet meer ziet omdat hij achter een wolk zit. Deze schaduwstrepen vertellen je dat er rotzooi in de witte strepen zit. Kennelijk was die troep ooit gemaakt door Olga.com, weet niet zeker of dat nog zo is. Maar Het is een middel om het zonlicht te blokkeren als de zon veel feller doorkomt omdat de bovenlagen van de lucht beschadigd zijn. Ook wordt er ‘geleider’ gesproeid, heel hoog boven in de lucht, om met de EMF bombardementen te werken. Je kan twee soorten strepen zien: heel hoog boven in de lucht, die zijn klein en dun en verdwijnen snel. En dan zijn er de laag bij de grondse vette witte strepen, die langzaam uitdijen, en dan langzaam verdwijnen. Binnen een dag heb je dan een vet wolkenveld als het meezit. Soms komt dat wolkenveld niet meteen, en dan wordt er nog meer gesproeid. Let ook maar op hoe die vette strepen zich uitbreiden, op een rare, druiperige manier, en met lusjes hier en daar.

     Gewoon af en toe kijken naar de lucht. Ik heb ze bijvoorbeeld urenlang zitten bestuderen vanaf terrasjes hier en daar, in verschillende landen, en dan zie je hoe ze zich vormen, en hoe ze gesproeid worden. Ook tref je het soms dat je sproeier net op dat moment aangaat. Ook heb ik vrienden die meekijken in andere landen, dus ik krijg te weten wat de patronen zijn van het sproeien. Soms is het door het hele EU. Het is echt geen ‘condens’ zoals je medemens beweert. Het begon in ernst rond 2005, toen werd er als een beest gesproeid, en de ‘ruimtevaart’ sloeg ook meteen op hol. Weet je die ontzettende tornado in Joplin nog in 2011 – heel veel huizen vernield, en heel veel mensen waren gewoon versnipperd om nooit meer gevonden te worden – dit viel samen met de hoogvliegerij van Branson die zijn eerste ‘space toerisme’ tochtjes maakte op superhoge snelheid door de atmosfeer (allemaal niet meer te vinden op google). Wat denk je dat er gebeurt? Heb je wel eens op een train platform gestaan, en voelde je de druk van de hoge snelheid waarmee de trein voorbij raasde? Doe dit nu in de lucht! Ze zijn knettergek maar ze hebben het geld!

     • @ Immortal januari 25, 2023 at 14:25,
      Die druk op mijn oren voel ik als ze met het WEER aan het verkloten zijn. Alleen als ik in kooi van Faraday zit om mijn computer en slaapkamer heb ik er geen last van. Daar buiten maakt het niet zoveel uit waar ik ben. In de bebouwde kom en in gebouwen iets meer, door weerkaatsen. Eerst dacht ik dat het te maken had met de steeds hoger frequenties van het 4+ en 5G. Maar als dat gebeurt die druk op mijn oren, meet ik geen hoge frequenties, eerder in het lage radio frequentie (in het MHz.) gebied. Ik weet dat als je een EMP op 180 MHz. je alle elektronica er mee sloopt.

      • Qvic januari 25, 2023 at 19:00
       Interessant, niet? Ik sprak mensen die ook iets dergelijks meemaakten. Druk op de oren, tranende ogen, en vooral slapeloosheid. De ultrasound verstoort de natuurlijke vibraties waar de mens mee leeft. Het is goed om dit soort info te blijven delen met elkaar. In de VS was het nog erger: mensen vertelden me dat ze brand door hun ledematen voelden vloeien, en rare rythmische trillingen. Maar de VS was altijd al de ultieme broedkas voor waanzin experimenten… In NL komt het echter ook op gang, veel mensen hebben last van de zgn ‘electrosmog’ maar dat is de ultrasound die weerkaatst. We zitten in een soort van microwave als ze weer bezig zijn met het bombarderen van het dak van ons huis.

 3. Heel goed , van Mexico.
  Al die zogenaamde “geo-engineering”-projekten zijn schadelijk en destruktief.

  Er is helemaal geen “klimaat-crisis”.
  Zie : wetenschappelijk onderzoeksburo Clintel.

 4. Aaaaahhhhhh! Goed nieuws! Mensen worden eindeljk wakker. Ik heb hier al sinds 2005 over gebruld. Gekke complotter was ik. Maar nu komt het eindelijk onder de aandacht. Hopelijk niet te laat.

  Lees ook Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com

  Wederom bedankt FN voor dit artikel.

 5. In mexico zijn ze dus een stuk slimmer dan hier en de VS. Die idioten moeten ze allemaal opsluiten en de sleutel weggooien , deze mensen hebben 0 wetenschappelijke kennis en te denken dat we nog steeds midden in een ijstijd zitten.

 6. Dat tuig van het WEF en soortgelijke clubjes zien ons als kakkerlakken dus besproeien ze ons ook als kakkerlakken. Ik hoop ooit de dag mee te maken dat deze schoften die ons met gif besproeien terechtgesteld gaan worden.

 7. De mensheid vernietigt zichzelf. Is het niet door de vele krankzinnige oorlogen, dan wel door het klimaat bewust te willen veranderen. Wat voor mafketels zitten er toch op functies die dit willen en er een akkoord voor geven?
  Net als de COVID hoax is m.I ook de co2 een complete hoax om het volk te knechten, uit te melken en in smart cities te persen. En dat allemaal om de 1% te bevredigen. Controle over het plebs en zelf lekker rondvliegen. Hetzelfde met het vreten van insecten om zgn het klimaat te redden. En zelf een malse biefstuk opvreten. Ik walg van die lui, pure egoïsten!

 8. Het klimaat is enerzijds als een wapen in gebruik – weather as a force multiplier – en wie “het weer bezit, bezit de wereld en wint de oorlog”. Dat is al vele jaren duidelijk nu, waar weer als een wapen gebruikt wordt en werd. Ook op NL, toen met die MH17. NL werd afgestraft als ze niet meewerkten de waarheid te verdoezelen.
  Anderzijds is het sproeien nodig om de druk op de bovenlagen dmv EMF en daarmee de vortexen die op de gond kunnen ontstaan, te verminderen. Dit heeft te maken met lanceringen en ruimtevaart (hiermee word ik weer belachelijk gemaakt door ontkenners en flat-earthers – maar dezelfde feiten gelden voor de flat-earth! Kijk maar goed.)

  In China is deze techniek gebruikt ten tijde van de Olympische spelen daar, om de lucht strak blauw te houden. In Somalie hebben ze aanhoudende droogtes veroorzaakt om de ‘piraten’ af te straffen. In India zijn vele boeren kapot gegaan aan het verzuipen van hun gewassen door overstromingen veroorzaakt door experimenten met het weer. Tornadoes worden verergerd door de druk op de bovenlagen van de lucht met EMF. En zo nog veel meer. En overal kan het plenzen met water. Dan is er nog de jet stream die je er mee kan verleggen.

  Hurricanes zijn al meerdere keren aangewakkerd met cloud seeding. Ook in Spanje vorig jaar Maart zag je de verduisterings experimenten met het ‘sahara zand’ dat een behoorlijk pad aflegde en zelfs in de VS troep veroorzaakte.

  Bill gates was in 2005 al bezig met het ontploffen van krijtwolken boven de Pacific. En zo is er nog veel meer waaraan je kan zien dat het echt niet Moeder Aarde is ‘op warmt’. Wat een joke om dat te zeggen.

  Maar de schaapies trappen er in. En verder zal het ze een worst wezen. Gelukkig zijn er hier nog mensen die wel bevestigen dat het eea feitelijk geknoei door mensen is.

  En ondertussen feesten de klimaat activisten lekker door, en komen er steeds grotere rekeningen voor de zielige burger. Wat denk je dat die troep niet kost???? Die strepen zijn jouw pensioen en de toekomst van je kindjes!!!!

 9. Leuke YT channel is dutchsinse, man uit USA die alle meteorologische instituten en seismologie, vulkanen, EMP activiteiten, Google earth etc…in de gaten houdt en nog belangrijker, de puntjes verbindt. Laatst liet hij zien dat er heftige onnatuurlijke EMP’s waren in diverse staten en niet lang daarna heel heftig weer zoals hagel, onweer etc..een medemeedenker.

  • Donders januari 25, 2023 at 13:40
   Goeie.
   Er worden ook onder water ULF en ELF experimenten uitgevoerd door de US Navy. Dolfijnen en walvissen e.d. zeedieren raken de weg kwijt omdat het hun eigen sonar verstoort. Ze spoelen dan op de kust aan, waar ze sterven. Kun je je voorstellen dat iemand jou in de ogen spietst en je ziet niet meer waar je heen loopt? Dat is ongeveer hetzelfde als met die dieren die op sonar vertrouwen. Met die ULF onder water verniel je dat ecosysteem.

   Zelf hele aardbevingen worden veroorzaakt door de ultrasound. Haiti was er eentje van, en ook de Japan aardbeving, die Fukushima veroorzaakte. Underground sustained pulsing heet dat, dat een paar dagen doorgaat. Toen knapte de tectonische plaat. Ik vraag me ook af of de tsunami in de Indische Oceaan ook zo’n experiment was.

   • De door duistere krachten veroorzaakte tsunami in de Stille oceaan vond plaats op 11.03.2011, precies 66 jaar na het gooien van de twee ‘atoombommen’ op Hiroshima en Nagasaki. In de datum komt twee maal het meestergetal 11 voor.

  • @Edwin, Hier ook…We moeten in het duister van die freaks, lekker depri worden..Bestelde zonverduisterende gordijnen vd week, ga ze zo maar afbellen.

   • Nuke Davos januari 25, 2023 at 14:37
    Ze willen van de plasmalagen af. Tesla heeft bewezen dat je die lagen kan bewegen en verder uit kan drukken, en tijdelijke openingen in maken, dmv EMF. Als je van die lagen af bent, dan kun je van de Aarde af komen, iaw, dan kun je de ‘ruimte’ in. Wat die ruimte ook moge zijn, boeit me niet, maar die lagen om de Aarde, plat of niet, de koepel, hoe je het noemen wilt, beschermt de inwoners van de Aarde en daar kun je dus niet mee rotzooien. Maar er kan geen ruimtescheepje doorheen omdat die verbrandt! De maanlanding is nooit gebeurd! Dus als je van de koepel af bent, dan kun je naar buiten vliegen, de ruimte in, of naar een ander gebied op de Grote Planeet, welke zeer mogelijk is. Wie weet… als het zo is dat de Aarde een biosfeertje op een heeeeeeeeeel grote planeet is, dan zijn er wellicht andere biosfeertjes te ontdekken, met wie weet wat voor creaturen. (Op de Aarde zelf heb je ook verschillende biosfeertjes, met verschillende creaturen, bijv de leeuw woont in Afrika, maar niet in Noorwegen, etc.) Maar dankzij het prima dak dat we hebben, zitten we lekker beschermd in een geweldig paradijsje. Dus als je dit dak gaat vernielen, dan moet je er een ander soort dak op plakken, en er voor zorgen dat mensen ook onder dit vervangende dak kunnen wonen en vooral voortplanten. Dus wat doe je? Je spuit ze in met dna-veranderende mRNA, en je vervangt het dak met een ‘zon blokkering’. Goed idee toch? En de burgers betalen er ook nog voor. Dat is de situatie in het kort met die geoengineering en de chemtrails en de global warming. Knoop de touwtjes maar aan elkaar…

 10. Wat ik erg vind aan chemtrails is dat er geen ontkomen aan is, het raakt letterlijk alles wat leeft of wat het leven nodig heeft. In die zin is vaccinatie relatief eenvoudig, simpelweg “Nee!” zeggen tegen alles en iedereen die de spuit opdringt, dan wel wanneer t.z.t. met fysiek geweld een injectie opgedrongen gaat worden evenzo enige ‘gepaste’ weerstand bieden.

  De natuur in het NL/BE-grensgebied onder Airport Eindhoven heeft naar mijn smaak ook al stevig te lijden onder de hevige en langdurige onnatuurlijke besproeiingen. Hele gebieden met oranje/bruine aangetaste dennentakken, ja jonge en oude bomen die normaliter sterk en gehard zijn.

  Wat mij opvalt is dat meestal 1 of 2 zonnige dagen voorafgaand aan een regendag in een roosterpatroon extreem veel chemtrails zich in de lucht aftekenen. Zie het letterlijk bijna dagelijks gebeuren en zie de strepen van linker-horizon tot rechter-horizon zich langzaam breed uitrollen tot de misdadige witte nevel.

  Als mensen -hopelijk binnenkort- gestraft gaan worden voor deze vergiftigende daden mogen daar wat mij betreft zeker alle betrokken piloten en ander commercieel/militair luchtvaartpersoneel bij horen! “All for the Money” of carrière (met geheimhoudingsplicht…?!) Dat geldt voor alle organisaties, ondernemers en loondienstmedewerkers. Niemand maakt mij niet wijs dat van die vele honderden uitvoerenden er bij niet een argwaan heeft en zich meldt als klokkenluider, kortom geen moraal, dus gewoon crimineel!

  Evenzo de media die het doodzwijgt, liegt en verdraait. Crimineel! Bijvoorbeeld zoals NOS onlangs inhaakte ‘een nieuwe techniek voor in de toekomst’, terwijl het zich al heel veel jaren recht boven ons hoofd afspeelt!
  https://nos.nl/collectie/13871/artikel/2459892-kunnen-we-met-nieuwe-technieken-klimaatverandering-fiksen

  • Rene4u2 januari 25, 2023 at 14:41
   Top. Ja, de media liegen gewoon keihard mee. De klimaatleugen is lucratief. De NOS vraagt zich wsch ook niet eens af waarom de vernieling plaatsvindt. Ze leuren allemaal met ‘global warming’ omdat het zo lekker aanspreekt en de massa meekrijgt. Je kan er goud mee verdienen. En als medewerker van dit globale klimaat kartel verdien je ook goed. Gates heeft al heel veel geld beloofd aan Harvard, bijvoorbeeld, om mee te doen met zijn zon blokkade. Ja, zwaar crimineel om mee te doen aan experimenten die niet te simuleren zijn, en waar je totaal geen vat hebt op de uitkomsten! En die bovendien ook nog eens de HELE AARDE treffen! Het is echt zieke waanzin, totaal van de pot gerukt, en totaal onverantwoordelijk, en totaal vernielzuchtig, en totaal zonder enig respect voor mens, dier en omgeving! Zo blij dat steeds meer mensen dit gaan zien!!!!!

  • @ Erik januari 25, 2023 at 14:48,
   Met een oude magnetron het deurtje er af slopen en dan met de open kant naar boven plaatsen en aanzetten. Na een paar dagen heb je al prachtig droog weer. Want je verwarm de watermoleculen in de lucht, je maakt alsware plaatselijk een hoog druk gebied. En hoe krachtiger en hoe langer je de magnetron aan laat staan, hoe groter het gebied wordt.

 11. The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch )
  https://www.youtube.com/watch?v=rf78rEAJvhY

  Geoengineering Earth, Exposing The Global Climate Modification Assault
  https://www.youtube.com/watch?v=zt_RQ7o7U_s

  Graphene Skies?
  https://www.youtube.com/watch?v=yv5736hCpPY

  Caught On Camera, Military Geoengineering Jets Spraying Over US
  https://www.youtube.com/watch?v=PUTQ5Q8Z6YQ

  Chemtrails Geoengineering Finally See Inside Aircraft Spraying Airplanes
  https://www.youtube.com/watch?v=j7TOPdn_d6o&list=WL&index=1

  “Popular Science” Warns About “Weather As A Weapon”
  https://www.youtube.com/watch?v=GUDQi_SoFIw

  • Adriaan W. januari 25, 2023 at 15:54
   Bedankt! Mooie info hier alles bij elkaar!
   Deze experimenten zijn echt de meest gruwelijke misdaad hoor. Zoals Rene4U2 hierboven zegt, de spuit kun je nog afslaan, maar je kan je niet behoeden voor die smerige geoengineering experimenten. Die chemtrails worden bijna dagelijks boven je hoofd gesproeid. Rosalind Peterson die nu helaas niet meer leeft, (http://www.agriculturedefensecoalition.org/) heeft ook veel onderzoek gedaan naar die chemtrail troep. Je kan veel lezen op deze website, ook de eerdere presentaties door Rosalind. En je kan zien dat dit al heel lang speelt. En het dreunt maar door, de trein davert maar voort… eindstation onbekend…

   • Door de overgang van de derde naar de vijfde dimensie die door de Solar Flash/ the Awakening/ Dag der Dagen een enorme boost zal krijgen is de ‘ontwaakte’ mens door de hogere energiefrequentie niet meer vatbaar voor vaccins/ boosters en geoengineering.
    Zaken als helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid & helderwetendheid zullen dan tot de dagelijkse gang van zaken behoren.

 12. Verband tussen chemtrails en vaccinaties?

  In ons artikel ‘Sinister verband tussen chemtrails en Mexicaanse griepvaccinaties’ (21 december 2010) haalden we een niet bijna name genoemde insider van de grootste investeringsbank op Wall Street aan, die zou hebben gezegd dat de injecties tegen de Mexicaanse- en vogelgriep geen echte vaccinaties waren, maar ‘de introductie van een proteïne dat één component van een virus is.’

  ‘Het werkt bijna hetzelfde als het AIDS virus: de belangrijkste functie is ‘slapend’ te blijven, totdat het wordt geactiveerd door bijvoorbeeld een aanslag met biologische wapens (of chemtrails. Die ‘aanslag’ kan ook een vervolg ‘vaccinatie’ zijn, zoals een boostershot). De mensen die deze vaccinaties krijgen accepteren dus in feite een proteïne dat hen juist besmet met een virus. Dit deel blijft inactief totdat de activerende component – of met proteïne verbonden DNA – het lichaam binnendringt.’

  Ook een hoge EPA official (Environmental Protection Agency) zou destijds vlak voor zijn dood hebben onthuld dat er in de toekomst een door mensen gefabriceerd virus zou worden losgelaten waar de hele bevolking doodsbang voor zou worden gemaakt. Door die angst zouden de mensen gewillig (en gretig) een verplicht ‘vaccin’ accepteren. Enige tijd na toediening zou er dan inderdaad een tweede component aan worden toegevoegd (bijvoorbeeld door chemtrails en/of boostershots), waardoor er een dodelijke combinatie zou ontstaan.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/studie-waarschuwt-dat-1-miljard-mensen-malaria-kunnen-krijgen-door-chemtrails/

  • Adriaan W. januari 25, 2023 at 16:05
   Kan zijn… de psychopaten met het geld kunnen van alles in die sproeimiddelen stoppen… wie weet. Ik heb zo’n bruin vermoeden dat dit verhaal als afleiding dient. En malaria krijgen door chemtrails? Het lijkt me wat vergezocht, omdat de vector voor malaria zeer specifiek is – via de bloedbaan – en die vector is er dus niet met chemtrails. Om de chemtrail als “aanslag” te laten dienen, lijkt me ook wat vergezocht, zoals grafeen bijvoorbeeld wel getriggered kan worden door straling, maar ik zie niet hoe een sproeistreep boven in de lucht een trigger kan vormen voor iets dat in je dna zit, of als “activerend component” kan binnendringen en dan met het andere component dat ergens binnen in jou zit, de verbinding aangaat. En waarom malaria…
   Ik zit maar te peinzen hoor, maar gebaseerd op wat ik weet, lijkt het me vergezocht.

   • Immortal januari 25, 2023 at 16:35

    Beste mij lijkt nu bijna alles mogelijk, en je hebt gelijk ik fronste ook mijn wenkbrauwen om malaria krijgen door chemtrails de infectie geschied door het penetreren van de huid via de bloedbaan, bedankt voor de reactie Immortal.

    • Adriaan W. januari 25, 2023 at 17:19
     Ja, als je je wenbrauwen fronst, dan weet je dat je al nattigheid voelt. We moeten ook aan de kant van het ‘goede’ oppassen niet alles voor zoete koek te slikken. Maar het is en blijft goed om informatie tot je te nemen om daar de kristallen uit te vissen. 🙂

   • @ Immortal januari 25, 2023 at 16:35,
    Chemtrails zorgen er voor dat onze elektromagnetische frequenties in de natuur verstoort raken, wat oriëntatie problemen en evenwichtsstoornissen op treden. Zo is bekent dat aluminiumoxide er voor zorgt, dat we minder alert en volgzamer/ gemakzuchtiger worden. Omdat onze neutronen in de hersenen verdoofd door raken. Dit spul zit ook in tandpasta en alle mondverzorgingsmiddelen en in sommige landen in het drinkwater. Tevens tast het ons skelet, nagels, onze tanden aan. Tevens zorgt er ook voor dat de planten groei door geremd wordt. De mensheid wordt al decennia vergiftigd door deze troep, deze troep komt van glas en aluminium smelterijen en uit de chemische fabrieken als afval product.

    • Dat klopt over de aluminium oxalaten die in de hersenen komen. Kinderen kregen 1 op 8 autisme, dat viel op, ipv 1 op 4, sinds het sproeien begon. Maar dat is niet de reden van de ‘chemtrail’. Hier is een goede omschrijving van de sproei troep uit
     https://www.natuurdietisten.nl/blootstelling-aan-diverse-soorten-gifstoffen/

     “Chemtrails bevatten een brouwsel van barium, glasvezel met nano aluminium (bekend als CHAFF), radioactief thorium, cadmium, chromium, nikkel, sporen van schimmels, ethyleen dibromide en polymeervezels. Barium is net zo giftig als arsenicum en werkt op het hart. Aluminium is schadelijk voor de hersenen.
     Contrails zijn kunstmatige wolken in de vorm van witte strepen die ontstaan doordat uitlaatgassen van vliegtuigmotoren de hoeveelheid waterdamp en roetdeeltjes in de lucht op de vliegroute doen toenemen. Dat gebeurt meestal rond 10 kilometer hoogte in de atmosfeer, waar de lucht zeer koud is en het meer dan 40 graden vriest. ‘Contrails’ zoals ze worden genoemd is een samenvoeging van ‘condensation’ en ‘trails’.
     Contrails blijven maximaal 5 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.
     Daarnaast hebben Chemtrails en Contrails invloed op het klimaat maar de processen zijn zeer ingewikkeld. Een belangrijk onderzoeksthema voor klimaatonderzoekers.”

  • Haha… ik ben het met je eens… al dit onderzoeken en zorgen maken… zo is het leven niet bedoelt te zijn. Iedereen hoort elkaar te dienen, dan wordt iedereen automatisch bedient.

   • I love it… ik zei dat ook altijd. Echter, ik vrees dat altruisme niet in het overlevingspakket van het mensdier ingebouwd was. Vandaar dus ook de waanzin waar we ons in bevinden. Maar we kunnen wel het voorbeeld geven! Er moet ergens een begin komen voor de aanvang van de verlichte mens… en hopelijk kom je voor die tijd niet teveel egoistische zuigers tegen op je pad, als jij wel bereid bent te dienen, en de ander maakt er alleen maar misbruik van. Zou het niet fantastisch zijn als het ingebouwde mechanisme van de mens was om de ander alles te willen geven dat hij nodig heeft, en de ander doet dat ook, en elke ander doet dat?? Man, we komen nooit meer iets tekort en we zijn constant bezig elkaar te geven wat we nodig hebben, niet meer niet minder! En de productiviteit van een samenleving is optimaal, en vrije tijd is optimaal, en er is geen criminaliteit meer, etc. Maar ik heb nog wel een vraagje… wat ga je doen met mensen die verslaafd zijn? Ga je ze alles geven wat ze ‘nodig’ hebben? drugs, geld, onderdak, om er een paar te noemen. Of mensen die pervrerse afwijkingen hebben? Hoe ga je die dienen? Ik voorzie dit als een probleem met het altruisme. Vermits jij denkt dat mensen die elkaar zuiver dienen geen mentale stoornissen zoals verslaving en seksuele perversiteiten hebben… Verslaving is een heel groot probleem in het mensdier, en dat zal tot zijn ondergang leiden. Je ziet het onder die parasieten hoe verslaafd ze zijn aan hun macht en geld… hoe stop je dat in je concept van liefde en dienen…

 13. Ik heb even een vraag voor de vaste reaguurders hier die op mij redelijk geïnformeerd over komen. Ik gebruik niet het woord wakker hiervoor omdat mensen die zichzelf wakker vinden vaak aan het begin van het ontdekken staan en nog overal intrappen.

  Wellicht is het jullie ook bekend dat vliegen een hoax is zoals ze het ons vertellen, ik geloof niet dat deze op brandstof vliegen en dat wellicht resonantie hetgeen is wat ze laat vliegen. Maar mijn vraag gaat over het volgende en of jullie dat kennen of dat jullie het ook wel eens of vaker gezien hebben?

  De skysplitter noem ik het maar want zo waren er ook ooit opnamen op YT te vinden die nu zijn weggepoetst. Recht voor het vliegtuig in het exacte verlengde ervan een donkere streep alsof er een soort tunnel vormt die het vliegtuig lijkt op te zuigen of te loodsen. Dit zie je met bewolking dan splitst de lucht zich zichtbaar, ik heb dit al zo vaak gezien, gefotografeerd en gefilmd.

  Deze zomer zag ik het en was met een vriend die ik waarschuwde en het was echt nog maar een paar seconden zichtbaar en zo duidelijk dat hij het direct zag en totaal verbaasd was. Toen zei ik, nu je het hebt gezien ga je dit vaker zien wat zo was want 20 minuten later wees hij mij op de volgende. Er moet bewolking zijn of flinke sluier dan zie je het bij sommige vliegtuigen. Nu heeft hij het ook meermaals gezien en ik heb geen idee wat dit is, het is geen schaduw of andere wetenschappelijke verklaring met 300 toevalligheden om het te verklaren.

  Dit is gewoon vreemd, eigenlijk bizar en absurd dat weinigen het zien. Sowieso gebeuren er vreemde dingen in de lucht met vliegtuigen zoals de chemtrails maar ook vliegtuigen die gewoon in de lucht hangen en niet in de lucht zoden moeten blijven met die lage snelheden. Soms en dan denk ik dat ik gek ben of zo lijken ze ook bijna verticaal te stijgen en zie je ze minuten lang in hetzelfde blikveld. Anderen suizen erdoor heen en zijn weer zo foetsie. Net als een vliegtuig wat een trail trekt en de volgende condens uitstoot wat direct oplost/verdwijnt.

  Kortom, er gebeurt een hoop in de lucht wat wij niet kunnen verklaren met wat “wij weten”. En ik vraag mij af jullie dit ook kennen of gezien hebben en/of een verklaring kennen.

  • Do U See It januari 25, 2023 at 19:38
   Goede stof om over te denken! Ik was dit ook al eens tegengekomen, en vroeg me ook af hoe het nou zit met vliegen. Bernouli effect is voldoende om een vliegtuig dat op tempo is, in de lucht te houden, daar is geen brandstof voor nodig, maar wel voor lift-off die voor de nodige vaart moet zorgen. Dat gezegd, ik heb veel gevlogen in cessna’s als passagier, en voor we vlogen werd er getankt. Altijd. En een grote tank vol, hoor. We vlogen soms wel 4 uur lang. Ook weet ik dat brandstof geloodst werd boven Long Island, voor er geland werd op Kennedy Airport, tot grote ergernis van de bewoners. Waarom dat was, vroeg ik me af. Ik ga nu eens letten op die skysplitter van je. Wil er wel meer over weten, ook hoe je dat fotografeert.

   Maar hier is een verhaal voor je:
   Een jaar of wat geleden zat ik op een strandje bij een meertje naar de vroege zonsondergang te kijken. De zon hing dus nog behoorlijk boven de horizon, maar minder fel. Tot mijn verbazing ging er een vliegtuig dat zojuist langzaam overvloog, net voor de zon sproeien, heen en weer, en maar sproeien, overal strepen, kriskras voor de zon. Binnen kortste tijd hing er een witte nevel voor en rond de zon. Toen ging dit ding in de lucht ‘hangen’. Zomaar, hangen! Hij stond als het ware stil, en leek waarachtig op een soort van grote ster, Venus of zo, als ik niet beter geweten had. Net onder de zon, en daar hing hij! Toen kwamen er andere vliegtuigjes, die in en uit de witte nevel vlogen, en verdomd, ze werden onzichtbaar!!!! En toen kwamen ze ergens anders weer te voorschijn. Ik liet dit zien aan twee vrouwen die aan het wandelen waren, en ze keken een tijdje mee, en bevestigden wat we zagen, ook verbaasd. Later vertelde ik het aan een vriend die ooit een Navy Seal was, en hij zei dat er veel ‘magnetic cloaking’ experimenten worden uitgevoerd in Tobyhanna, een basis die niet ver van ons was. Dus als jij zegt dat vliegtuigen stil kunnen staan in de lucht, dan bevestig ik dit bij deze obv de ene keer dat ik dit zag. Het hele spektakel duurde mss een minuut of 15, 20, tot de zon verder was gezakt. Het ‘moeder vliegtuig’ hing al die tijd gewoon stil.

   • Nikon p900 immortal daar kan je alles mee op foto zetten , zelfs inzoomen op ¨sterren¨ en kraters op de maan in mogelijk met deze camera. Ik heb hem zelf ook op youtube mooie beelden te zien van het heelal met deze camera.

  • @ Do U See It januari 25, 2023 at 19:38,
   Er zijn 2 methodes die ze gebruiken. De grote lijnvliegtuigen vliegen met perslucht, op vloeistof is het niet mogelijk, want een vloeistof is nagenoeg niet samenpersbaar en zal dan veel te weinig ruimte in de vleugels zijn, want daar zit ook de hydrauliek om de vleugel flappen mee te bedienen voor het stijgen en landen en zou het startgewicht veel te hoog maken. Over de vleugels gesproken dit bewegen veel te veel, op de grond hangen ze enigszins naar beneden maar in de lucht hangen naar boven. De tip van de vleugel kan wel meer dan 2 meter op en neer gaan, als daar een vloeistof in zou zitten klots dat zo erg, dat het vliegtuig dan niet meer bestuurbaar wordt. De tweede methode is staande geluidsgolven, dat heft alsware de zwaartekracht op en zal dan gaan zweven. Als je dan alsware een tunnel/vortex in de lucht in een bepaalde trilling brengt, kun je deze gebruiken als een vlieg snelweg. Onzichtbaar voor de omgeving. Maar niet voor niets betalen vliegtuigen geen accijns op zogenaamde brandstoffen.

   • Qvic januari 25, 2023 at 20:10
    Wow, interessant allemaal. Doet me ook denken aan een zoektocht over zwaartekracht van een tijdje terug… onder meer kwamen we dit tegen, over geluidsgolven die naar zeggen gebruikt werden voor Coral Castle and the Antigravity Man Edward Leedskalnin, https://www.youtube.com/watch?v=qkXm6yAP7do

    Ook blijkt de sarcofaag in de pyramide geen graf te zijn, maar een soort van box waar een standing wave precies in paste. De pyramides waren mogelijk gebruikt voor iets heel anders dan als graftombes voor rijke machtswellustelingen.

    Hoe hoog moet die standing wave dan wel niet zijn om een vliegtuig in de lucht te houden… het lijkt me een beetje een onwaarschijnlijk verhaal, maar ik hoor graag meer!

   • Om in de beeldspraak te blijven, klinkt mij veel te zweverig. Ongeloofwaardig, ook als ik bijvoorbeeld denk aan klagend grondpersoneel op luchthavens, dat hun longen aangetast zijn en ze onder zitten van de aanslag door de kerosineverbranding.

    Zo werd er ook een verhaal in de wereld gebracht dat grafeenoxide met de kerosine wordt vermengd. Dat zou de mechaniek ten goede komen en zuiniger zijn. Zou kunnen, weet ik niet, maar ik geloof niet dat dit de oorzaak van de chemtrails is. Simpelweg omdat wat in de brandstof zit altijd moet plaatsvinden, dus constant, onder alle omstandigheden die lange giftige chemtrails producerend, maar zo gaat het niet! Ik zie chemtrails beginnen en stoppen, of met een onderbreking even later weer verder gaan. De eerder door mij genoemde criminele piloten zetten de gifspuit dus aan en later weer uit, dus “er. geen weet van hebben” is een ongeldig argument!

    Ooit van die ‘bijna onnatuurlijk mooie golfjes’ in de wolken gezien? HAARP in NL?
    Ter info: https://www.bitchute.com/video/FaHbvNxRLRlA/

 14. Had over deze onderwerpen al eerder gehoord en gelezen. Wat is er toch nog ontzettend veel interessants om tot me te nemen. Hoe het technisch werkt gaat me boven de pet. Maar ik begrijp wel waarover het gaat en ik ben reuzeblij dat jullie al die info en kennis willen delen. Inderdaad (of was dat een ander topic) heel veel mensen willen of kunnen zich niet verdiepen in andere zaken dan breikousjes, thee- [of kerst :-)] kransjes. Kijken me glazig aan als ik over dit soort dingen vertel.
  Over de nulpunt energie wil ik ook nog wel meer weten. Weet het bestaan, maar niet hoe het werkt en wat je ermee kan. Maar stel me voor dat het ook bij dit topic zou kunnen passen.
  Mijn schoonvader had zich ook al eens bezig gehouden met auto’s zonder benzine. Heb ik ook al meer over gelezen.
  Dank lieve mensen dat jullie al deze info willen delen! Ik geniet ervan en wordt er wijzer van. Gevolg: ik ga nog meer verbanden waarnemen.
  Overigens nog kleine aanvulling, al eerder wat over gemeld: vaak ’s nachts ten westen van Utrecht, rond 04 uur hoor ik ook laag overvliegende vliegtuigen, langzaam vliegend. Denk soms met wat voor apparatuur wordt gekeken of gemeten wie wat doet of slaapt. Krijg soms de idee van observatie. In ieder geval een gevoel van dit klopt niet.
  Ben geen bierdrinker, maar zou wel willen meekletsen.
  Heb het goed met elkaar in deze rare tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in