Na de verbluffende overwinning bij de verkiezingen in Nederland deze week, waarschuwen sommigen dat de zetels van de BBB misschien niet voldoende zijn om de landroof van de Nederlandse regering te stoppen.

Zowel Michael Yon als Eva Vlaardingerbroek hebben getweet dat een coalitie tussen linkse politieke partijen, die hun zetels hebben behouden, betekent dat zij de BBB kunnen overstemmen en alle wetten kunnen aannemen die nodig zijn om een begin te maken met de diefstal van het land van de boeren, schrijft Rhoda Wilson.

De BoerBurgerBeweging (“BBB”) is nu de op twee na grootste politieke kracht in het land geworden. Bij de verkiezingen van woensdag kreeg de partij de meeste stemmen in ten minste negen van de twaalf provincies van het land. Op het moment van schrijven moesten 3 provincies hun resultaten nog bekendmaken.

Hieronder vindt u een overzicht van de uitslagen waarbij PvdA de Labour is, CDA het Christen Democratisch Appèl, GroenLinks, VVD de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie van premier Mark Rutte en PVV de Partij voor de Vrijheid. Een beschrijving van de belangrijkste Nederlandse politieke partijen per 2017 kunt u HIER lezen.

In Nederland werd de Boerenpartij BBB (BoerBurgerBeweging) de eerste partij in alle provincies, Amsterdam Fox, 17 maart 2023

Het terugdraaien van de aanpak van de stikstofuitstoot door de overheid kan het belangrijkste platform van BBB worden. In de missie van BBB staat: “Boeren kunnen niet zonder burgers, burgers niet zonder boeren. Het platteland is goed voor pakweg 5 à 6 miljoen inwoners van Nederland. Buiten de vier grote steden is op het platteland sprake van andere dynamiek en levensstijl, waarin burenhulp en samen – bottom-up – problemen oplossen vanzelfsprekend zijn. BBB komt op voor deze inwoners, die zich niet herkennen in het, op de grote steden gerichte, overheidsbeleid.”

  Dark Winter zal nooit eindigen

Echter, zoals de NOS meldde, kreeg BBB ongeveer een derde van haar stemmen van het platteland en ongeveer 22% uit grote stedelijke gebieden, zoals Leiden en groter. 22% van de stemmen uit grote stedelijke gebieden maakt BBB gelijk aan PVV of de Socialistische Partij (“SP”) en een stuk “stedelijker” dan bijvoorbeeld het CDA, dat ongeveer 13% van zijn stemmen uit grote stedelijke gebieden haalt.

Hoewel BBB nu een belangrijke politieke kracht is, is het misschien niet genoeg om de diefstal van landbouwgrond door de regering te stoppen. Reuters meldde woensdag dat: “De twee meest coöperatieve partijen, PvdA en GroenLinks, lijken hun zetels te hebben behouden, waardoor hun gecombineerde fractie op gelijke hoogte blijft met BBB en mogelijk genoeg is om steun voor het beleid van Rutte te behouden.”

Dit is “Catastrofaal voor Nederland – een coalitie van linkse partijen kan nu alle wetten aannemen die nodig zijn om te beginnen met de onteigening van landbouwgrond,” twitterde Yon in reactie op het bericht van Reuters.

“Echt slecht nieuws. De eerste verkiezingsuitslagen zijn binnen: de regeringspartijen hebben wat verlies geleden, maar met de hulp van de PvdA en GroenLinks zullen ze toch een meerderheid kunnen vormen in de Senaat om het stikstofbeleid, inclusief onteigening, door te voeren,” twitterde Vlaardingerbroek.

Naast de dreiging van een coalitie van PvdA en GroenLinks zouden de boeren ook een dreiging vanuit de BBB zelf tegemoet kunnen zien. De “talking points” van BBB zijn uiteindelijk zeer destructief voor boeren, zei Yon in de aanloop naar de verkiezingen.

“Bijvoorbeeld het idee dat koeienmest giftig is voor het milieu en dat stikstof giftig is. FVD partij wijst deze onzin beweringen nauwkeurig af … [Maar de leider van BBB, Caroline van der Plas,] probeert te ‘onderhandelen’ met de autoritaire regering,” zei hij.

  Wreedheden van het Britse koningschap

Michael Yon werd op 19-jarige leeftijd een van Amerika’s jongste Groene Baretten. Michael heeft meer dan de helft van zijn leven in het buitenland gewoond en reisde naar meer dan 80 landen. Als auteur van drie boeken in de Verenigde Staten en drie andere in Japan is hij Amerika’s meest ervaren oorlogscorrespondent.

Eva Vlaardingerbroek is een Nederlands politiek en cultureel commentator en rechtsfilosoof. Zij was te zien op Fox News, GB News, Tim Pool, ‘Achtung, Reichelt’ en vele andere media over de hele wereld.

Tijdens een recent interview met Dr. Jordan Peterson bespraken Yon en Vlaardingerbroek de recente gebeurtenissen rond het protest van de Nederlandse boeren, hoe hun antiglobalistische beweging een afspiegeling is van het Canadese Vrijheidskonvooi, en hoe hun boodschap over de hele wereld weerklank heeft gevonden ondanks alle pogingen om hun stem het zwijgen op te leggen.

Het interview, dat plaatsvond op 12 maart en vóór de verkiezingen van vorige week, ging over een breed scala aan onderwerpen: informatieoorlog, de stikstof “crisis”, waarom Nederland probeert boeren te vernietigen, hongersnood, migranten, de Nederlandse geest, dystopische technologie, smart cities, digitale valuta, kunstmesttekorten en wat de Nederlandse boeren gaan doen.

Als u denkt dat u weinig tijd hebt en het interview niet allemaal in één keer kunt bekijken, is er een uitgebreide index van hoofdstukken en tijdstempels in het beschrijvingsgedeelte onder de video op YouTube.

Jordan B Peterson: Nederlandse boeren: Kanaries in de globalistische kolenmijn | Michael Yon & Eva Vlaardingerbroek, 16 maart 2023 (100 min)

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u deze HIER op Bitchute bekijken.

  Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de "Great Reset"

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoet ik hier commentaar op geven?
Volgend artikelVideo 18+: Dappere Russische soldaat verovert in zijn eentje Oekrainse loopgraaf in ongelijke strijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • De video van Tisjeboy die in dit artikel wordt getoond is geweldig. Hij zegt weer precies waar het op staat.
   De boerenzakdoek achterop mijn auto blijft waar hij zit, hoe weinig effect dat ook mag hebben.

 1. Tja… volgens mij heeft Kartellientje in haar (stem)gedrag wel laten zien in welk team ze zit. Daarnaast… Kartellientje schuift in tv programma’s aan, maar de demonstratie van haar eigen achterban negeert ze. Ze durfde niet te komen ivm veiligheid… pfffhaha… dat is alsof Johan Cruijff niet naar de kampioenswedstrijd van Ajax zou durven. En dan nog de hele connectie met Bayer/Monsanto/Remarkable en een penningmeester die zich voor de SDG’s inzet en met het WEF knuffelt… EN KOMOP MENSEN… BBB… Build Back Better. Op de reclame borden langs de weg staat zelfs BBBeter. KOM OP ZEG.

  Maargoed… het is positief dat er in ieder geval uit af te leiden is dat het kartel zn beste tijd heeft gehad. Tegelijk vermoed ik dat het hele kartel nu de laatste push gaat geven, dan staat BBB op als zogenaamde redder en neemt Kartellientje het stokje van het kartel over… OF Kartellientje gaat de oppositie (FvD) proberen te vervangen. Ik vertrouw Kartellientje voor geen meter, the game is rigged… en BBB is een paard van troje.

  • Terecht, als je dit dan leest. Weet je het wel zeker >> https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/bbb-selecteert-vvd-partijman-en-bonnetjesaffaire-baas-fred-teven-als-verkenner-in-zuid-holland

   BBB is de valse Profeet … En daar zijn een hoop (Mensen) ingetrapt. WEF gaat als een sneltrein door.

   En hier word je ook niet vrolijk van >> https://www.newswars.com/trump-expects-to-be-arrested-tuesday-following-illegal-leaks-from-daniels-probe-by-manhattan-da/

   Bereid je maar voor . The Worst Is Yet To Come !!

   • @Discobol… Dat verhaal van Trump zn arrestatie is voorspelt. Net zoals alle shit die momenteel speelt. Er is ook voorspelt dat het voor de mensheid nodig is om korte tijd alle vertrouwen in alle autoriteiten te verliezen, om te beseffen dat 98% verrot is en dat alle autoriteiten en de politiek en de banken enz enz enz moeten instorten om de mensheid te ontwaken en te bevrijden uit de hypnose/hersenspoeling waar we in zitten.

    We moeten terug naar de basis… terug 1 wetgever… God, die maar 1 wet en 1 toetsingsprincipe heeft, LIEFDE.

    Alles buiten het bovenstaande is de matrix. De apocalypse die gaat komen is de apocalypse van het ego. Daarna zal de wederopstanding van de ziel komen… de terugkomst van God/liefde in de mensheid. Wees klaar om ergens in de komende jaren een paar maanden zelfvoorzienend te zijn.

    The best is yet to come… maar eerst moet alles instorten. Beeld je in hoe snel en mooi we alles kunnen herstellen als we eenmaal niet meer worden tegengewerkt door de demonen. It’s gonna be a bumpy ride and the end won’t be for all. Have faith, trust mankind, trust LOVE… 😊🙏❤

    • @ Naam:* (Alles buiten het bovenstaande is de matrix.)(de terugkomst van God/liefde in de mensheid.)

     Ik heb de rode pil al genomen 😉 En gelukkig velen met mij 🙂
     We geven nooit op !!

 2. Farmers Defence Force had al laten weten dat de blauw-wit-rode vlaggen weer omgekeerd kunnen worden.
  Daar zullen ze snel van terug moeten komen vrees ik… In 1982 werd de PvdA de grootste partij. Er kwam vervolgens een regering van de VVD en het CDA.
  Een boer heeft me trouwens verteld dat bedrijven met megastallen vol varkens gewoon door mogen gaan, omdat er teveel in is geïnvesteerd. Het zijn de kleinere boeren die geslachtofferd worden met het geplande beleid.

  • @Edo… dat komt schijnbaar niet van FDF, maar van Agractie ofzo… een NSB club van de overheid die het zo brengt alsof FDF dit allemaal organiseren.

   • Ah, dat wist ik niet, bedankt! Er gaat dusdanig veel desinformatie rond (ook op alternatieve websites waar ik dat las, ook al doen ze hun best dat te voorkomen) dat je vrijwel niks meer volledig kan vertrouwen.

 3. Gedwongen onteigening gaat door. NL zal een “Berlijn aan de Rijn” worden. Een grote stad met vele nieuwe huizen voor migranten die werken voor de elite, hun visie en hun belangen. Maakt niks uit wat de Nederlanders hiervan vinden of waar men op stemt.

 4. De boern loopm Aont lientje.

  Haar winst reactie doet me aan de dag denken dat de partij van Pim Fortuyn won.

  Nadat Pim op het Gooise matras werd opgeofferd op propaganda park Hilversum.

  Je stemt jezelf niet uit het kartel door te stemmen met het kartel.

  Het is toestemming aan de junk vragen die je fiets heeft gejat of je je fiets aub terug mag.
  Aan tafel bijschuiven aan een potje pokeren waarvan twee derde vals speelt Inc de dealer.
  Kansloos.

  ER GAAT NIETS VERANDEREN.
  Behalve dat er weer meer tijd verstrijkt waarin het kartel rustig alla d666 wetten tekend namens zei die weer hun service contract verlengde met De Corporatie en stemde?

  Hoevaak moeten acteurs/politici nog pressies het tegenovergestelde doen?

  Niemand stemt.
  Je tekend juridisch je handtekening-recht en soevereiniteit weg aan de corporatie.

  Grote 2000 jr oude boek zegt dat er maar 144.000 overblijven.

  Gezien de huidige stand van zaken worden het er eerder 144 overlevenden.

  Von munchhausen byproxy
  VS
  Stockholm syndroom.

  Get your Soma, its free.

 5. Mensen zijn dom, door op BBB te stemmen geef je andere belangrijke partijen minder zetels waardoor de slagkracht weg is en dat was de bedoeling van het kartel via BBB. Slaap lekker mensen julie gaan ten onder met open ogen.

 6. Vanuit Vlaanderen hoofdschuddend naar Nederland gekeken. Zoals het weer gelukt is hoe het volk tegen elkaar op vurig ten strijde trekt. Hun Boerenpartij is een dode mus die gewoon langs de kant zal worden gezet zoals in Vlaanderen gebeurt met het Vlaams Belang zodat de collaborateurs rustig onder elkaar kunnen voortdoen. Heb het gevoel dat zo’n stemming alleen dient om handenwrijvend de verdeeldheid onder het volk te meten.

 7. Shit..
  Die stront boeren hebben de vlag weer omgedraaid. Nu val ik wel buiten de boot want de vlag blijft hier gewoon ondersteboven hangen.
  Fck BBB. Fck de roverheid.

   • Zeg mij eens wie er allemaal die vlagjes ontwerpt…

    Zoek eens op hoeveel vlaggen de kleuren rood wit blauw hebben…
    Vrijmetselaar kleurtjes

    Maarja ieder land heeft een unieke vlag hoor…Bahahahahahaaaaaaaaa

    Met jullie belachelijke vlagjes

    • Uitdaging voor Cenco: hang een wit-blauw-rode vlag uit je raam en kijk hoe lang het duurt voordat er een groep malloten met blauw-gele vlaggen voor de deur staat.

 8. Carolientje is ruim voor de verkiezing 180 graden van stikstof en uitkoop mening veranderd. Open en bloot in het nieuws en in de 2 kamer. De meeste mensen zijn politiek zo dom als het achtereind van een koe. Zou je van een boer niet verwachten maar. ala zo zie je maar weer.
  Ze heeft open bloot de boer er de burger verraden en verkocht. Zoek de achtergrond van BBB maar eens uit.

  .

 9. Build Back Better gepresenteerd door Bayer.
  U heeft uw doodsvonnis getekend.
  Uw stem in de kliko gegooid.
  En u hebt niets meer te zeggen.

  • Ook mijn FvD-stem (de enige partij die zich tegen de corona-waanzin en het steunen van de Oekro-nazi’s uitsprak, om vervolgens door Kaag en Kuiken als nazi’s te worden geframed) ging letterlijk in een afval-kliko waar ze een gleuf in hadden gemaakt. Zo wordt er helaas bij de elite over kiezers gedacht…
   Misschien komt er een revolutie wanneer de komende paar jaar de oversterfte explodeert door de wat langere termijn effecten van de genocide-spuitjes? Wordt zeker ook interessant in landen waar militairen verplicht zijn ‘gevaccineerd’.

 10. Kartel weigert. Instorting banken is gestart. Credit Suisse gecrasht. Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan “8 biljoen dollar bijgedrukt” zonder dat hier wat tegenover stond????????????

  De meeste mensen die in de technologiesector werken zijn geen genieën, noch de beste ondernemers ter wereld. Zij waren gewoon de begunstigden van een kunstmatige omgeving, gecreëerd door de FED…….en deze mensen noemen zich volwassen……The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ “We the People (het volk)” kan de soevereiniteit terugwinnen door te leren vertrouwen op intuïtie, ervaring en het vermogen om leugens van waarheid te onderscheiden.

  “Kijk naar wat Big Pharma nu met kinderen doet, ze agressief achtervolgen om gevaccineerd te worden als ze helemaal geen risico lopen op COVID-19”, in een glijdende schaal die – met behulp van geavanceerde technologie – de samenleving snel doet afglijden in de vermindering van de gehele menselijke bevolking onder de ‘Duurzame Agenda’ van Agenda 2030.”

  In tegenstelling tot de fysieke kampen die inkttatoeages nodig hadden voor identificatie en bewakers om de gevangenen te beheren, zijn de nieuwe gevangenissen digitaal, op afstand beheerd door middel van bewaking via smartphones.“Met slimme technologie kun je miljarden tegelijk controleren”,“ het is om de rillingen te krijgen”. Het is voor velen moeilijk te bevatten dat een kleine elite zou samenzweren om wijdverbreide schade aan te richten…….

  Tijdens dit evenement ontdek én start je met alternatieven voor het falende geldsysteem en de CBDC. Het programma – met een geweldige line-up van sprekers, een panelgesprek en interactieve workshops – is klaar!
  https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/evenement/regiobijeenkomst-schipluiden-30-maart/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Nieuws+%7C+BigTech+Vrij+Voor+Jou-bijeenkomst+30+maart+%7C+Boekenweek+winkeltips+%7C+Goodbye+BigTech%21+trakteert+%7C+Kies+Jouw+Geld+Dag+22+april+-+en+meer&utm_campaign=KVBM_nieuwsbrief_wk11_2023

  Hij klopt wel = Loslaten en verantwoordelijkheid nemen…….Zoals gezegd gaat Pluto op 23 maart 2023 al even in Waterman lopen, een gedenkwaardig moment waar veel astrologen reikhalzend naar uitkijken. Met zijn intrede in Waterman breekt er een tijdperk aan van ongekende technologische revolutie en sociale hervormingen. We kunnen een diepgaander besef ontwikkelen van wat ons nu werkelijk tot mens maakt. In hoeverre is ons bestaan hier op aarde maakbaar en is dat wel wat we werkelijk willen? De gang van Pluto door Steenbok heeft duidelijk gemaakt dat “elitaire clubjes” zo hun eigen kijk op de maakbaarheid van het leven hebben. En het is nog maar de vraag of dit wel aansluit bij onze eigen beleving……Het wordt dan ook tijd dat er meer bewustzijn komt op dit vlak, en de intrede van Pluto in Waterman zal deze thema’s alsook vele andere op diepgaande wijze aan de kaak stellen…..Banken wisten het allang en laat het niet van anderen afhangen = Even de frustratie eruit gooien 🙂 https://youtu.be/MWIByAXgsGU

  This is a POWERFUL new beginning, and will mark a big leap forward in your ascension process. The Equinox Energy Gateway is open, meaning this is your prime opportunity to connect closely with divine source, and receive an infusion of light. ✨🙏✨Equinox is a special time of year in which Mother Earth rebalances her spiritual energy body, opening up a gateway, or divine portal of light, that brings us into closer alignment with creative, source energy. 💖https://youtu.be/eV0jE5F-0Js 💪✍🙏

 11. Wil jij stijgen naar een hoger bewustzijn? wil jij je begripsvermogen ontwikkelen? Wil jij al je talenten ontdekken? alles wat ze bovennatuurluck beschouwen is jou ware geboorterecht en is allemaal verborgen gehouden en afgedaan als eng of onzin. Vele waren je voor en is alles al bewezen dit kun je in wijze boeken terug vinden.

  De tijd van misleiding, leugens en bedrog is voorbij.

  Onze IK BEN treed nare voren als nooit tevoren wij allen gaan inzien wie we werkeluck zijn! https://youtu.be/mVjUrmKeX3g

 12. Ik verwacht ook dat er een complot word gesmeed met GroenLinks en PVDA.

  Rutte maakt gewoon zijn sloopkarwei af.

  Hij gaat 100% voor Agenda 2030 en voor de great reset de WEF Teflon hufter.

  Het enige dat dit nog kan dwarsbomen is een volksopstand.

  Als al die burgers die op BBB hebben gestemd in opstand komen wie weet veranderd er dan iets.

 13. Vanavond begint de serie Arcadia. Dit schetst onze toekomst binnen afzienbare tijd. Zouden de niet wakkeren zien als fictie of zouden ze eindelijk wakker worden…

 14. idd en lubbers Agenda21 opgetuigd en Rutte Agenda2030 tegen het eigen volk wereldwijd.

  Wat ontbreekt bij deze mensen is “volledig geen bewustzijn” (!!!!!!!!!!) betekent dit =

  Het Hartchakra, of Anahata Chakra, is het vierde chakra in het midden van de borstkas. Dit chakra wordt geassocieerd met liefde, mededogen, empathie en verbinding met anderen. Wanneer de hartchakra geblokkeerd is, kan dit leiden tot een verscheidenheid aan fysieke, emotionele en mentale problemen.

  “The non-political, the non-religious World Government which has the knowledge and expertise to create an ideal society”. A great awakening is upon us! Als we de Aquarius periode voor de komende 2000 jaar ingaan en ligt de macht bij het volk. Our DNA is the GOD molecule blueprint of the Divine Human Being.
  Internal Fire at the Center of my Being. By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  So, what does it all mean?
  What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing!
  This is exactly what all of us are going through a massive collective detox.

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world. A soul that has often incarnated on Earth. You wouldn’t know if you did before… Water has been proven to be consciousness, can hold memory and be imbued with intention – you are mostly water, so how powerful is your DNA?

  The SUN ILLUMINATES the DNA in all sentient beings. It is a divine process in human consciousness and evolution. Be still and absorb it. The Buddha explains well the sleeping snake that has to wake up the 5 perceptions when the sun’s rays open your gate to your cave at the first chakra and through the spinal cord illuminate all your organs and take away the pain…..when the sun fills our spine at the 1e Red chakra all the way up to the 7e Chakra and activate our 5 sense, ear, eyes, smell, taste and feelings….
  https://youtu.be/uC5bnacYMN8

 15. Strange events en ook geen transparancy……
  This is a perfect example of why we have become so cynical. Here in Canada NOTHING is being said about excess deaths or vaccine injury. Thank you John.
  God bless you, sir. There are very few beacons of rational reporting and you are one of them.
  Thank you for all your content.
  John is not only a Doctor, but he’s also a Detective. Well Done!!!
  https://youtu.be/SpGcEf2yCok

 16. De enige echte vlag is de vlag van de nederlandse republiek.ff googlen en je krijgt een natte doos/lul!
  Krijg je die sensatie niet adviseer ik je een enkeltje mars/venus/saturnus etc..etc.. te nemen.
  Onze enige remedie is de republiek der nederlanden in ere te stellen…en te aanvaarden.
  Ons volk/land en gewoontes(daaronder vallen dus cultuur/wetenschap/handelsdrift/welvaart/gezinnen) Voor velen onbekende begrippen…vraag de hedendaagse jeugd hier maar eens naar….ze weten het niet…
  Wel of je een dragqueen aan de tieten mag zitten en de baard erboven bij het HET zijn mag voelen en op aandringen van het HET mag het kind vanaf 4 jaar ook even de verrassing in de broek betasten…want tja…baard…tieten en lul is toch wel heel woke voor de kids van van vandaag en ozo cool/deugend… toch?

  • Deze is en de rest hou ik me niet mee bezig = Onze enige remedie is de republiek der Nederlanden in ere te stellen…en te aanvaarden. De nieuwe Waterman energie sinds die tijd is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. verplaatsen we van begeerte naar intelligentie met de hele wereld, draaien we van yang naar yin voor de komende 2000 jaar en komt de hele wereld hier op uit “We geloven niet meer blindelings in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf. Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
   ‘Sta op en herinner jezelf’. 

   Gnostiek
   Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt. Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
   ‘Sta op en herinner jezelf’. 

   Gnostiek
   Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt. Deze stamboom toont de banden die talen met elkaar hebben en verandert de manier waarop je naar de wereld kijkt https://www.curioctopus.nl/read/14804/deze-stamboom-toont-de-banden-die-talen-met-elkaar-komen-en-verandert-de-manier-waarop-je-naar-de-

 17. Juliana Spicoluk & Mark Spicoluk van Boho Beautiful bespreken met Layla hoe de new age-spiritualiteitstrend toegankelijker en toegankelijker moet zijn voor iedereen, en niet alleen beperkt tot degenen die aan een bepaald criterium of identiteit voldoen. Yoga is voelen en het derde oog bereiken en al je sensors activeren en is tijdelijk totdat je dit bereikt hebt met als doel open staan voor anderen en elkaar helpen.
  Juliana Spicoluk & Mark Spicoluk van Boho Beautiful bespreken met Layla hoe de new age-spiritualiteitstrend toegankelijker en toegankelijker moet zijn voor iedereen, en niet alleen beperkt tot degenen die aan een bepaald criterium of identiteit voldoen. https://youtu.be/RLtJDAQDMpc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in