In Hanau vielen gisteravond jonge mannen “met volle baarden” passanten aan met messen, vier van de slachtoffers kwamen ’s nachts op de spoedgevallendienst terecht. Twee verdachten zijn reeds gearresteerd.

Gisteravond meldde de politie van Hanau:

“Nadat vier mensen met verwondingen, waaronder steekwonden, kort na elkaar op de spoedeisende hulp van het Hanau-ziekenhuis waren verschenen, is de politie op dit moment op zoek naar meerdere mannen. De politiehelikopter werd ook gebruikt bij de zoektocht. Volgens de eerste bevindingen liepen de passanten zelfstandig van elkaar in de gebieden Leimenstraße/Langstraße, Hirschstraße en op de Freiheitsplatz. Toen ze elk een groep van vijf tot zeven ongeïdentificeerde personen tegenkwamen en werden aangevallen.”

Volle baarden

Bijna alle daders zouden een volle baard hebben. De ene is ongeveer 20 jaar oud, 1,90 meter lang en gespierd. Hij heeft donkerblond haar en droeg een korte broek. De gewonde vier mannen zijn 17, 23 (2x) en 26 jaar oud. Volgens de huidige informatie is geen van hen in levensgevaar. Het Openbaar Ministerie van Hanau heeft het onderzoek overgenomen, schrijft PP.

Vanochtend meldt de politie nu:

“Nadat vier mensen met verwondingen, waaronder steekwonden, gisteravond in het ziekenhuis van Hanau waren verschenen (zoals wij meldden), heeft de politie na een tip van getuigen twee verdachten gearresteerd. De twee inwoners van Hanau, 23 en 29 jaar oud, zitten momenteel in voorlopige hechtenis. Het openbaar ministerie van Hanau en de recherche van Hanau hebben het verdere onderzoek overgenomen.”

Syrische Hanauers

  Het aantal artsen dat waarschuwt voor C-19 vaccinatie groeit continu - "Ik eis onmiddellijke stopzetting van deze moorddadige inentingscampagne!"

Volgens informatie van de krant Bild zijn de twee gearresteerde “Hanauers” Syriërs. De slachtoffers zouden ook een migratie-achtergrond hebben. Waren de daders een soort “Sharia-politie”, die waakte over de naleving van de Ramadan in Hanau?

74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

Ruzie bij een Turkse snackbar?

De woordvoerder van het Openbaar Ministerie gaat verder:

“Tot nu toe is er geen informatie beschikbaar over de achtergrond van het misdrijf. Op dit moment hebben we geen enkele aanwijzing dat de aanvallen een politieke of xenofobe achtergrond hebben”, aldus Mies.

Mies heeft de berichten dat de aanvallen werden voorafgegaan door een ruzie in een Turkse snackbar in het centrum van Hanau nog niet kunnen bevestigen.

Vorig artikelChina: Schoolkinderen moeten afstand-hoeden dragen
Volgend artikelMoslima vliegt halverwege paradijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in