Honderden “vluchtelingen” zijn weer op Lampedusa geland: Hoeveel terroristen zijn er deze keer bij?

1

Alleen al in de nacht van zondag op maandag kwamen in een paar uur tijd zo’n 900 vermeende “vluchtelingen” op Lampedusa aan. Twaalf boten met ongeveer 670 personen landden direct op het Zuid-Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Op zondag hadden nog drie boten met meer dan 200 mensen Lampedusa bereikt. De migranten werden door de politie gelokaliseerd toen ze al waren aangekomen.

129 mensen gingen vervolgens aan boord van het quarantaineschip “Suprema”, waar ze een tiendaagse isolatieperiode zullen doorbrengen. De andere asielzoekers bevinden zich momenteel in het opvangcentrum van het eiland, dat reeds overvol is. In het weekend waren nog eens 400 mensen, voornamelijk Tunesiërs, op Lampedusa geland aan boord van zeven boten.

De voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini heeft geen sympathie voor deze procedure: “Terwijl de Italianen thuis moeten blijven vanwege de Covid-19 pandemie, stelt de regering de havens open voor illegale migranten”, protesteert hij. Hij eist het ontslag van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese nadat bekend werd dat de Tunesische moordenaar uit Nice op 20 september ook de route via Lapedusa had genomen. Op 9 oktober had hij de Adriatische haven van Bari bereikt, waarna hij was ondergedoken.

Schok in Italië: 15-jarige op het strand van Lignano door asielzoekers verkracht

  Italië: restaurant gesloten wegens positieve tests bij 11 gevaccineerden, alleen ongevaccineerden negatief
Vorig artikelMeisjesschool in Pakistan imiteert onthoofding – moslima roept gelijktijdig op tot wraak tegen Frankrijk
Volgend artikelChina: menigte kijkt toe hoe man zijn vrouw op straat doodslaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in