De massamedia verdraaien bijna elk sterfgeval om het te kunnen categoriseren als veroorzaakt door Covid of een “Covid-gerelateerd” sterfgeval. Als we dat zouden doen met  receptgeneesmiddelen, zouden we elk sterfgeval aan kanker, diabetes en dementie kunnen bestempelen als een “aan recept gerelateerd” sterfgeval. Als je bedenkt hoeveel mensen in ziekenhuizen zijn gedood door superbacillen, zoals MRSA, zouden de ziekenhuizen bijna elk operatiesterfgeval als MRSA-gerelateerd kunnen bestempelen, en de statistieken zouden bergen hoger zijn dan ze nu al zijn. Maar de gegevens liegen niet, ze overdrijven niet, of verdraaien de cijfers niet om in een narratief te passen; dat doen alleen mensen en nepnieuws, schrijft S.D. Wells.

Daarom is geen enkele Amerikaan op de hoogte van de ECHTE doodsoorzaken na het krijgen van een Covid-vaccin, en die oorzaken zijn nergens te vinden in de opgetuigde MSM-Big-Pharma-Zoekmachine.

De ironie van Amerika’s angst voor de dood drijft hen ertoe zich te laten inenten met dodelijke prionen

Als de taal van de geneeskunde eerlijk was, zouden de dokters en verpleegsters iedereen moeten informeren VOORDAT ze een Covid-prik krijgen, dat de kans om te sterven door de prik groter is dan te sterven door Covid-19 of een van zijn varianten. Hoeveel mensen zouden dan “nee” zeggen?

Als de medische wet zou eisen dat een patiënt de bijsluiter van een vaccin leest, met vermelding van de inherente bijwerkingen, ongewenste reacties, de kritieke verwondingen, het aantal doden en alle giftige emulgatoren, hulpstoffen, allergenen, bacteriën, genetisch gemodificeerd dierlijk weefsel, andere dodelijke virussen, zware metalen en zelfs geaborteerde menselijke babycellen, dan zouden de meeste mensen zo overdonderd zijn dat ze zouden weglopen en “hun kansen” met Covid zouden nemen.

  Amerikaanse rechter ontneemt moeder ouderlijke rechten vanwege vaccinatiestatus

Vaccins doden en verminken de hele tijd mensen, het is alleen niet in het nieuws. Wanneer een of ander gif meer dan een dag of twee nodig heeft om iemand te doden, is het niet zo moeilijk om de schuld op iets anders af te schuiven, vooral als ze reeds bestaande, chronische gezondheidsproblemen hebben, zoals twee derde van alle Amerikanen op dit moment heeft.

Amerikanen hebben de indruk dat alle medicijnen, behandelingen en vaccins die worden aanbevolen door het CDC (center voor ziekte continuering) en de FDA (frauduleuze goedkeuring van medicijnen) agentschappen mensen willen behoeden voor de dood, maar het is juist het tegenovergestelde. Dat is de reden waarom elke dood door elk vaccin, vooral Covid-vaccins, de schuld krijgen van iets anders – wat dan ook. Het is tijd om uw zoekmachine nu te veranderen in “DuckDuckGo“, en het zo te houden, zodat ook u alles kunt lezen over de 9 manieren om te sterven aan Covid vaccins die u niet zult vinden via Google. [Frontnieuws, en neem de browser Brave ook mee, zie: De Google Chrome browser is zo traag als dikke stront].

Top 9 van niet-Covid-veroorzaakte manieren waarop mensen sterven kort nadat ze Covid-vaccins hebben gekregen

#1. Bloedstolsels van Covid-vaccins veroorzaken myocarditis, hartaanvallen en beroertes.

#2. Vaccin-geïnduceerde dood beschreven als “plotseling overleden” of “onverwacht overleden” door onbekende (of natuurlijke) oorzaken, zelfs bij perfect gezonde atleten en soldaten.

#3. Zelfmoord door isolement, armoede, hopeloosheid als gevolg van lockdowns, sociale afstand, gesloten bedrijven, virtuele school/leven, nepvrienden op social media.

  Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

#4. Reeds bestaande aandoeningen/ziekten die tot de rand van de afgrond worden gedreven door de Covid klonter-injecties die ernstige ontstekingen, vasculaire degeneratie, verlies van zuurstof en voedingsstoffenstroom in het bloed veroorzaken.

#5. “Vaccidenten” – dodelijke auto- of vliegtuigongelukken veroorzaakt door bijwerkingen van Covid-injecties die plaatsvinden tijdens het rijden/vliegen; zoals verlies van bewustzijn, mini-beroerte, anafylaxie, etc.

#6. De Covid-vaccins verlagen de werking van het immuunsysteem (ADE) waardoor de persoon kan sterven aan zowat elke bacteriële, virale, parasitaire of pathogene infectie.

#7. Bacteriële infecties van de mond, keel en longen van het dragen van een masker de hele dag leiden tot longontsteking, die uiteindelijk de persoon doodt.

#8. Prionziekten komen nu veel voor onder de gevaccineerden en doden in groten getale, en er is wetenschappelijk bewijs (meer dan 80% van alle overtollige Alzheimer, dementie en de ziekte van Creutzfeldt-Jakob wordt nu in verband gebracht met Covid injecties).

#9. Door vaccins veroorzaakte abortus (ja, en het gebeurt bij de meerderheid van de baby’s van zwangere vrouwen tijdens het 2e en 3e trimester).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOostenrijkse regering wil wellicht verplichte vaccinatie afdwingen via dwanghechtenis
Volgend artikelBijt niet in het “de nieuwe variant” Omicron aas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het nazie gedachtengoed kwam vanuit Oostenrijk Het vaccinatie gedachtegoed kwam ook uit Oostenrijk maar dan wereld wijd erkent Duitsland had een Oostenrijker die van plan was om een ras te kweken in de wereld Ook Merkels plan volgt hierop om alle afval bevolking te vernietigen? en een virusvrij volk nog toe te laten in de samenleving maar zoals gezegd onder dwang van Nazie praktijken toepassingen Juden raus als slogan…..

 2. Goed artikel !
  Ik gebruik al heel lang de zoekmachine Duck-Duck-Go. Als ik echt iets niet vinden kan gebruik ik Google pas als alternatief.
  Als je je toch elke dag weer even opnieuw beseft dat het om een relatief onschuldig griepachtig seizoen virus gaat, dat uitgekozen is om in de perceptie verder te gaan als killer virus klasse-A, dan wordt al dat voortbouwen en voortborduren op dit verzinsel nog extra ridicuul.
  De Top 9 lijst is altijd handig om onder de neus van een met een bloedlink kluitje in het riet gestuurde medemens te schuiven.

 3. #10. Vele slachtoffers van moord en doodslag door de overlevenden van gezinnen, vriendenkringen en bedrijven die jacht zullen maken op de daders van deze genocide door gifspuit.

  • Fout! Alleen de pionnen die in opdracht gehandeld hebben worden achtervolgd en gepakt. De werkelijke daders (opdrachtgevers) blijven zoals gepland buiten beeld en annoniem voor de gedupeerden.
   ‘Arme’ politici, ambtenaren, instellingen, maatschapijen en overheids-gerelateerde organisaties….
   Ze helpen mee het monster te voeren om uiteindelijk door hetzelfde gedrocht verslonden te worden.

 4. Zoals een Griek een paar duizend jaar geleden al zei: makkelijk een bevolking te bedonderen, bijna onmogelijk ze later te overtuigen dat ze bedonderd zijn

  In mijn nmanier van denken zit een soort van aangeboren en later verfijnd ontwikkeld wantrouwen en verachting jegens ambtenarij en politici; later verder ontwikkeld door ervaringen in het oostblok.

  Een oude Rus vertelde mij de voor NL valide manier: äls de overheid iets stellig ontkent, weet dan, dat het tegendeel waar is.”

  Simpel en waar. Zie toeslag affaire.
  Denk je dat die mensen hun compensatie of schade ooit krijgen?

  Oplossing is simpel.
  Er zijn lijsten; zet er 10 ambtenaren aan–die hebben toch niks te doen– en maak 30.000 over aan iedereen.
  Daarna: zet 200 ambtenaren aan het gedetailleerd berekenen van ieders schade en maak dat eens per week over. Iedere ambtenaar 5 gevallen per dag.

  Maar een enkel probleem: het kabinet saboteert en wil dat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in