© user17432319 / Freepik

De schuld voor de massamoord ligt alleen bij de politieke leiders… Ik beschuldig de leiders ervan misbruik te maken van mijn gehoorzaamheid. In die tijd werd gehoorzaamheid geëist, zoals dat ook in de toekomst van de ondergeschikte zal worden geëist. Gehoorzaamheid wordt geprezen als een deugd.” ∼ Adolph Eichmann, nazi, tijdens zijn proces.

Vroeg in de afgekondigde Covid-19 pandemie heeft de Westerse medische gemeenschap – en dit omvatte ook de apotheken – zich verenigd rond een systeem van het illegaal verklaren van geneesmiddelen waarvan bekend was dat ze effectief, veilig en goedkoop waren, met name Ivermectine en Hydroxychloroquine Na verloop van tijd werd het duidelijk dat het achterhouden van een vroege behandeling van cruciaal belang was voor het project van de farmaceutische industrie om de wereld tegen een geclaimd Covid-19 virus te vaccineren, schrijft Prof. Bill Willers.

Als de doeltreffendheid van goedkope en beschikbare geneesmiddelen algemeen erkend zou zijn geweest, zou het voorwendsel voor een “vergunning voor noodgebruik” van een met warpspeed geproduceerd experimenteel product verdampt zijn. Met een wereldwijd vaccinatieproject van biljoenen dollar op het spel, kon dat niet worden toegestaan, dus werden de leugens dat Ivermectine en Hydroxychloroquine giftig zouden zijn op gezaghebbende wijze afgedwongen.

Het beleid is van administratieve netwerken binnen het Ministerie van Volksgezondheid , (met name CDC en NIAID) naar de staten afgedaald (en doet dat nog steeds). Deze netwerken maken deel uit van, en worden gevoed door, een internationaal complex waarbij de Wereldgezondheidsorganisatie betrokken is, die zelf onder controle staat van internationale farmaceutische belangen die hoofdzakelijk gericht zijn op vaccins, en op genmanipulaties die verkocht worden onder de bedrieglijke vlag van “vaccin”.

  2021 top artikelen: Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer's eigen documenten

Dit veelzijdige, op vaccins gerichte universum omvat nu onderzoeksuniversiteiten en medische scholen, medische genootschappen en frauduleuze medische tijdschriften waarin door ghostwriters geschreven “wetenschappelijke” artikelen staan. Een belangrijke speler is de discipline van de Volksgezondheid, een gepolitiseerd vakgebied dat zich voordoet als objectieve wetenschap, als handhaver van het officiële narratief en als verspreider van het epitheton “verkeerde informatie” naar andersdenkenden. En natuurlijk is er de volgzame media. En geld, eindeloze rivieren ervan.

Op ziekenhuisniveau stromen de bevelen uit dit complex via bureaugebonden bestuurders, en artsen, en verpleegkundigen worden ertoe aangezet die bevelen op te volgen uit angst de noodzakelijke ziekenhuistoegang te verliezen. Het niet opvolgen van die bevelen kan zelfs leiden tot schorsing van de vergunning om de geneeskunde uit te oefenen. Dit controlesysteem strekt zich uit tot de medische raden van de staten onder de paraplu van de Federation of State Medical Boards, waarvan de richtlijnen de beoefenaars verplichten behandelingen te gebruiken “… die ondersteund worden door het beste beschikbare wetenschappelijke bewijs of de heersende wetenschappelijke consensus.” Maar het officieel aanvaarde “beste beschikbare wetenschappelijke bewijs” wordt nu zo streng gecontroleerd dat men letterlijk gedwongen wordt in de richting van de “heersende wetenschappelijke consensus” te gaan.

De bedoelde “consensus” is een rigide afgedwongen narratief, en afwijkingen ervan worden onmiddellijk vanuit alle hoeken van het officiële gezag aangevallen als “verkeerde informatie”. Een belangrijke tak van het legioen dat het officiële, met leugens doorspekte narratief beschermt, is de ontluikende factcheck-industrie, kort en bondig genageld door Dr. Bryan Ardis “Factchecking is om u van de waarheid af te leiden en u terug te brengen naar het narratief dat u wereldwijd verkocht wordt.”

U dokters, die gehoorzaam bent geweest aan een door de industrie geïnspireerd, door de overheid gestuurd protocol, hebt afstand gedaan van de arts-patiënt relatie. En wat in dit opzicht voor artsen geldt, geldt ook voor verpleegkundigen. Door beschikbare behandelingen achter te houden en zieke mensen naar huis te sturen; door een vertrouwend publiek te injecteren met een experimentele gen-veranderende technologie die mogelijk verwoestende gevolgen heeft op lange termijn, zelfs van generatie op generatie; door niet onmiddellijk de misdadige idiotie in te zien van het injecteren van kinderen, voor wie het geclaimde virus bekend is goedaardig te zijn, hebt u uw patiënten de facto tot proefdieren gemaakt.

  Waarschuwing voor nieuwe sterk gemuteerde 'Covid'-variant, voormalig FDA-chef zegt dat vaccins onderweg zijn

FBI-directeur J. Edgar Hoover schreef eens: “Het individu is gehandicapt doordat hij oog in oog komt te staan met een samenzwering die zo monsterlijk is dat hij niet kan geloven dat ze bestaat.” De Covid-19 pandemie, opgezet als rechtvaardiging voor een wereldomspannend project om de mensheid in te spuiten met een levensgevaarlijke gen-veranderende technologie, is beslist monsterlijk genoeg om iemand invalide te maken, althans voor een bepaalde tijd. Het is moorddadig op een schaal die zo immens is dat hij bij de eerste beschouwing niet te geloven is. En dat alleen al kan voor het merendeel van de schare een te grote barrière geweest zijn om zelfs maar een nadere blik te willen werpen.

Maar u, medici, kunt op dit late tijdstip geen onwetendheid meer claimen, wanneer een paar minuten online zoeken al kan onthullen dat vooraanstaande medici over de hele wereld tegen de censuur en het braaksel van de mainstream media hebben gestreden om het leugenachtige Covid19/”vaccin”-project te ontmaskeren ( 123…) Voor hun moeite worden zij uiteraard nog steeds aangevallen door het medianetwerk waarvan al lang bekend is dat het tot op de kern verrot is. Is uw keuze om gehoorzaam te zijn binnen deze lange nachtmerrie alleen geweest om uw baan te behouden? Of bent u gewoon te lui geweest om gecensureerde informatie op te zoeken? Of te onverschillig? Of bent u gewoon stom? Alleen u kunt het zeker weten.

Josef Mengele was, net als u, arts. In het concentratiekamp Auschwitz heeft hij door zijn gruwelijke medische experimenten een plaats in de geschiedenis veroverd als Todesengel, “De Engel des Doods”. Hij zou gezegd hebben: “Hoe meer wij met u doen, hoe minder u schijnt te geloven dat wij het doen.” Komt dat u bekend voor, en hebben uw patiënten nog wel vertrouwen in u? In ieder geval zouden jullie medici, die zo gehoorzaam geweest zijn aan het genadeloze wereldproject van de vaccinindustrie, Dr. Mengele eens moeten leren kennen. Er bestaan zelfs boeken over de man. Hij was immers een zielsverwant van u, want u hebt uzelf, met wijd open ogen, tot zijn medische erfgenamen gemaakt, hetzij door nalatigheid, hetzij door opdracht.

  Als je het nu niet ziet... Het is een keuze

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse Minister van Volksgezondheid bevestigt – Artsen verantwoordelijk voor massale Covid “vaccin” sterfgevallen en gezondheidsschadeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrganisatie regelt schoon bloed voor ongevaccineerde patiënten
Volgend artikelNeem NU voorzorgsmaatregelen: De winter van ellende staat voor de deur!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Goed artikel. Dit ga ik mijn voormalig huisarts opsturen want zij wilde mij dwingen om die gifspuit te nemen en verbood mij om haar zonder muilkorf te bezoeken voor een consult. Ik heb haar dus al ruim 2 jaar niet meer gezien. Ik heb haar in mijn laatste woorden tegen haar uitgesproken over haar eed en vroeg haar of die eed bedoeld was om mij gezond te houden of om de winsten van big pharma nog groter te maken. Als blikken hadden kunnen doden was dit de eerste moorddokter geweest.

  • Zo zijn de huisartsen nu bijna allemaal. Ben overgestapt naar een andere maar mijn nieuwe is net zo. De artseneed is door de KNMG niet voor niets na 2002 veranderd! Het vooral niet doodmaken van mensen is niet meer in de nieuwe eed opgenomen.
   Alleen de artsen van het Nederlands Artsenverbond houden zich nog aan de eed van Hippocrates waar moord nog in verboden is.

   • Huisartsen zijn een puinhoop verder dan de richtlijnen(geld) komen ze niet, stelletje amateurs, wel de 7-10 die ik mijn leven heb gehad.

    En de laatste, wat een puinhoop, schuift letterlijk alles op ouderdom terwijl het ondervoeding en Vit.b tekorten zijn met neurologische schade, ja zo ken ik er nog wel een paar, en de ingegroeide teen nagel die hij als een slager er heeft uit gehaald, wel het groeit er momenteel uit, hoe kan dat? wat de teringzooi heeft die Smurf gedaan??

    Ben er klaar mee. doe het weer met zilver soda en zilver water 60ppm helen, en het geneest, eindelijk.
    Alle Vit b injecties haal ik uit het buitenland, en ik heb verbetering.
    Ouderdom my ass.

    De anderhalve man en een paardenkop die het wel goed doen, fantastisch, maar ik vind ze niet.

    Vrije huisarts keuze, ja die is er niet.
    ALLE artsen houden zich alleen maar aan richtlijnen, dat zijn gewoon bureaucraten voor geld.
    Gezondheid interesseert ze geen zak, leg corona dan maar eens uit……zakkenvullen……

  • De “Euthenasie”door Hitler in de vooroorlogse periode op 870.000 duitsers werd uitgevoerd door dokters en verpleegsters. Niemand protesteerde.

   De dokters en specialisten in NL zijn de hoogst betaalden ter wereld; maar ZEKER niet de beste……
   Zo werd ik 50 jaar precies behandeld voor iets wat ik niet had….

   De eed van Hypocrates heet nu de eed van hypocrietus

 2. Het komt langzaam tot een einde al die vaccin puppets op mijn werk willen het niet meer, ze beginnen het te voelen in de war, continue ziek, opgezwollen klieren, herpes op hun lippen, vrouwen die 16 van de 30 dagen leegbloeden en hun dochters ook….

  O wat was ik gestoord toen ik ze waarschuwde , wat hebben ze gelachen om deze gestoorde ¨wappie¨maar dat doen ze niet meer. Toegeven doen ze het ook niet maar boosters e.d daar zijn ze klaar mee..

  Het spel is over mensen kijk wereldwijd de mensen zijn het zat laat ze nog maar proberen en pushen vanaf nu gaat het voor hun de verkeerde kant op.

  De echte schapen blijven schapen maar het grootste gros is wakker en het is een kwestie van tijd dat ze uit hun huizen gehaald worden door het volk en ze zullen berecht worden hoe dan ook.

  De geest is uit de fles en die gaat nooit meer terug.. WWG1WGA

  Fijne dag lieve mensen en we zien elkaar bij het tribunaal…

  • (O wat was ik gestoord toen ik ze waarschuwde , wat hebben ze gelachen om deze gestoorde ¨wappie¨maar dat doen ze niet meer. Toegeven doen ze het ook niet.)

   Hier hetzelfde, maar dat is overal zo. Best wel Triest.!!

 3. Er zou een Westerse (dus groot) beweging moeten komen, waarbij in een duidelijk schrijven ALLE artsen/medici aangeschreven zouden moeten worden met dergelijke inhoud. Waarbij de officeel geregistreerde doden per land, plus de ernstige geregistreerde bijwerkingen per land vermeld wordt, inclusief voetnoten.
  Alle artsen moeten in iedere stad/dorp of ziekenhuis geattendeerd worden op hun verantwoording/-heid plus dat zij vanaf dat moment verantwoordelijk geacht zullen worden voor hun handelen.
  Er zijn in ieder land honderden artsen, die zich reeds hebben verenigd. Een massale actie zal hen als collectief sterker maken. Dit geldt uiteraard ook voor de apothekers.

  Uiteindelijk kunnen alle andere actiegroepen, zoals boeren etc. zich aansluiten: alleen samen sterk.

  Mja, ik roep dit her en der al 2 jaar, maar helaas blijven ze allen op hun kleine eilandjes doorvechten tegen de machtige overheden.

  Alleen samen sterk….. Maar dan wel iedereen, dus samen….

  • De fabrikanten hebben zich behoorlijk ingedekt bij de regeringen, en we zijn nog steeds in een “testperiode”. ik las ergens (FN?), dat artsen nu verantwoordelijk worden gehouden/gesteld als er door de “vaccins” is mis gaat. Artsen (en veel werkers in de gezondheidszorg) hebben de eed afgelegd er voor de patiënten / cliënten te zijn. Die eed wordt maar moeilijk gestand gedaan o.a. door opleiding (betaald door farmacie?), wettelijke regels en door de steeds strakkere regels van de zorgverenigingen. Ook hier zie je al hoe lang dit allemaal aan de gang is.
   Maar het voorstel van Oops kan wel haalbaar zijn en wellicht helpt dat. Kan ook tegengesteld werken. Artsen mogen dan hun werk niet meer doen en worden bestraft als ze mensen helpen. Geloof dat dit in Amerika (en andere landen) al speelt.
   Veel van de genoemde info is al bekend oa via FN. Werkgroep maken die het vinkentouw neemt? Aansluiten bij / voorleggen aan andere (artsen) groeperingen die al op dit vlak werkzaam zijn? Dit voor NL in detail uitwerken en dan via iedereen plaatselijk verspreiden? Zou het lukken zonder t r o l l e n?

   • Alleen maar beter als artsen hun “werk” niet meer mogen doen, want vanwege de protocollen die ze verplicht moeten volgen zijn de uitwerkingen van de meeste “behandelingen” slechts onderdrukking van symptomen en dus vrijwel altijd slecht voor de algehele gezondheid. Dit systeem heeft ook geleid tot een grote mate van incompetentie van veel artsen.

    Een goede vriend van ons is enige weken geleden overleden, niet aan zijn recent geconstateerde maagkanker, maar aan de gevolgen van de chemotherapiebehandeling. Zou volgens de oncoloog nog anderhalf jaar te leven hebben als hij er niets aan zou doen, was na het beginnen van de zgn behandeling in 4 maanden zodanig verzwakt dat ik hem nauwelijks nog herkende, en na 6 maanden in totaal de pijp uit, waarvan de laatste 2 weken in vreselijk lijden, AVC’s, verlamming en spraakverlies.

    Dank je wel, doc! Goed gedaan, 200.000 euris verdiend voor Big Pharma.

    • Ja, bedroevend! Allereerst al het feit dat een arts zegt/veronderstelt (op basis van statistieken) hoe lang iemand nog te leven heeft. Men neemt dat voor waar aan en ja hoor, de arts had gelijk….. Natuurlijk, want je gaat er onbewust of zelfs bewust naar leven. Je regelt je zaken, neemt afscheid etc. En dan? Ja de dokter had gelijk…
     Gelukkig zijn er ook verstandige mensen die zeggen: dokter je kan me wat, dat maak ik zelf wel uit. En zie daar, met hen gaat het meestal vele malen beter. Ook zonder chemische symptoom onderdrukkende medicatie, die je langdurig chronisch ziek houdt of je zo ziek maakt dat je overlijdt aan de gevolgen van de behandeling.
     Ik ben ervan overtuigd dat artsen dit vak kiezen omdat zij mensen willen helpen. Maar helaas leren zij niet hoe ze mensen kunnen helpen te genezen. Dat staat niet in de protocollen die zij MOETEN gebruiken.
     Dus nee, ik denk niet dat artsen corrupt zijn, ze denken niet na en zitten klem in de protocollen. Bijvoorbeeld al tientallen jaren goed werkende en goedkope middelen mogen niet gebruikt worden bij de zogenaamde covid19. Wel Midozalam (verlamt de ademhalingsspieren) en daarna Remdesivir. Tja, “we hebben zo ons best gedaan maar toch heeft de patiënt het loodje gelegd”. En de kas van Fauci (dacht dat hij patent op Remdesivir had) en de kas van andere farmaceuten (met hun eigenaren) is weer gespekt. Ook hun bijdrage aan de ontvolking, onder het mom van ernstige ziekte, heeft weer plaatsgevonden.
     Het is onbegrijpelijk dat zoveel mensen deze processen nog niet doorhebben.
     Maar ja “a mind is just a parachute, if it’s not open it does’nt work” en deze lees ik ook regelmatig: denk niet links, denk niet rechts, maar denk na.
     Fijne dag!

  • Tja, voor zover bekend is Schouten ook een WEFfer, dus zal ze op haar post(en) haar opdracht(en) uitvoeren.
   Het mooie is dat zodra deze mensen niet meer nodig zijn voor de zogenaamde “Elite”, zij ook worden afgedankt. Wellicht dan door een echte genetisch modulerende spuit? Wie zal het zeggen.

  • Bijzonder.
   Dat artsen, fysiotherapeuten, academische ziekenhuuzen niet deugen kon ik met wat mensen om mij heen qua ervaring al een trilogie over schrijven.

   Mensen zijn van nature erg goedgelovig en daar wordt flink misbruik van gemaakt.

 4. De Nederlandse STAATSCOURANT vermeldt: GENTHERAPIE i.v.m. het ‘vaccin’.
  Hoe duidelijk wilt u het hebben?

  En op hetanderenieuws.nl wordt momenteel in meerdere delen het verhaal van Louis Pasteur en zijn bedrog gepubliceerd: virussen bestaan niet, heel in het kort.

  Overigens is hier een artikel uit 2009 beschikbaar, over de voorgaande poging tot pandemieseren: rivmwoordvoerster: het vaccin (tamiflu) vermindert de immuniteit…….

    • Bedankt Greengo! Wat een verhaal verderop over de spuit aan je moeder, de gevolgen daarvan en hoe men in de GEZONDHEIDSZORG ermee meent te moeten omgaan. Nou ja, we weten inmiddels wel meer over de die zogenaamde gezondheidszorg, de manier om mensen chronisch langdurig ziek te houden en nu “plotseling” voelt “MEN” de noodzaak om die levens te bekorten.
     De goedwillende mensen in de gezondheidszorg, degenen die de eed van Hippocrates wel hoog in het vaandel hebben, hebben een behoorlijke klus / taak om waar mogelijk die mensen te helpen, te ondersteunen voor zover dat mogelijk is.

     Ik heb ook hemelschreiende verhalen gehoord uit verpleeghuizen, vergelijkbaar met die van je moeder, maar ook hoe onverschillig de mensen daar worden verzorgd. Als lastpakken waar de medewerkers niet omheen kunnen en dus pas geholpen worden als de medewerker dat wil en niet als het nodig is.
     Gelukkig werken er ook mensen die WEL gevoel hebben voor hun medemens, waardoor de giftige rustgevende symptoom onderdrukkende middelen niet of minder hoeven te worden ingezet en je deze mensen een menswaardiger bestaan kunt geven.
     Fijne dag verder!

     • Hallo @Klien – even voor de goede orde … De rapportage geplaatst op Zorgmedewerkers Verenigd door Jacques is niet van mijzelf. Normaliter plaats ik zoiets en in dat geval altijd tussen aanhalingstekens, maar mijn toetsenbord ligt aangaande de leestekens wat overhoop en dit heb ik nog niet kunnen fixen. Excuus dus voor dit misverstand. Dank voor je reactie.

      Groet Greengo.

      • Ook dank Greengo, voor de uitleg. Wie dit ook betreft, zo’n manier van handelen is ontoelaatbaar. Daarover zijn we het gelukkig wel eens.
       Fijne dag verder!

 5. Vaccinatieschade
  jul 13, 2022 | Algemeen, Vaccinatie?

  De afgelopen 22 jaar ben ik werkzaam in de zorg. Van dichtbij heb ik ervaren wat de maatregelen bij cliënten doen d.m.v. testbeleid, verplicht 10 dagen in quarantaine en soms na een week of een aantal dagen opnieuw 10 dagen in quarantaine omdat één van de zorgpersoneelsleden weer positief getest was. Het was een periode van 22 jaar hollen naar abrupt op de rem! De zorg stond bij ons stil.

  Regelmatig werden kantoordagen ingepland, want daar was ineens alle ruimte en tijd voor. De dagen duurden lang om je tijd zien door te komen. We deden diversen klusjes binnen het team waar we nooit aan toe waren gekomen. Onderling merkte je aan elkaar dat het hangen en de verveling het ook niet helemaal was. Je was het gewoon niet gewend.

  Afijn, de maatregelen hebben veel met mij gedaan. Na 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt verloor ik mijn baan omdat ik zonder mondkap op mijn werk verscheen. Het was vanaf het begin al meteen duidelijk dat ze niet meer met mij verder wilden omdat ik als OR lid aangesproken werd door personeelsleden dat er geen dialoog binnen de organisatie was. Er was veel ruis in de wandelgangen over ‘anders denken’ vanwege eenzijdige geluiden d.m.v. test- en prikdwang op cliënten en zorgpersoneel. Als OR probeer je zaken binnen de commissies en het bestuur bespreekbaar te maken, je bent er voor het personeel. Al met al werd het juridisch en werd het op een mondkapje gegooid waardoor ik niet meer welkom was op het werk.

  Daar bleef het in mijn leven niet bij. Ook van de andere kant als mantelzorger kreeg ik te maken met de gevolgen van de maatregelen. Tot de vaccinatie van mijn moeder was zij een gezonde zelfstandige vrouw van 72 jaar die direct na de eerste vaccinatie in een vasculaire dementie terecht kwam. Ineens stond ik als zoon aan de andere kant van de zorg. Ik merkte al direct op dat er geen ruimte was om het over prikschade te hebben tijdens de familiegesprekken. Ook vanuit de geriater (oudergeneeskunde) werd daar inhoudelijk niet op gereageerd. Als familie word je aangekeken alsof je compleet van het padje af bent. Er komt geen reactie, je wordt aangekeken en daar blijft het bij.

  Ik weet hoe het in de zorg ging tijdens de pandemie, en ik weet zo langzamerhand de trucjes vanuit bestuursleden en het management wel qua afwerklijstjes op personeel die anders hun baan verliezen als je kritisch bent en het bespreekbaar maakt. Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen en artsen nergens in een computer systeem vaccinatieschade kunnen registreren, alleen covid.

  De maatschappij krijgt een vertekent beeld voorgeschoteld waardoor het nu lijkt alsof covid-19 vaccinatieschade helemaal niet voorkomt. Wat vinden huisartsen hier zelf eigenlijk van? Vanuit het Lareb werd mijn melding niet meegenomen betreft vaccinatieschade bij m’n moeder. Het was te gecompliceerd. Je wordt in de kou gezet en volledig genegeerd.

  Het leek mij dan ook belangrijk door zelf het initiatief te nemen en een steunpunt op te zetten voor mensen die schade hebben opgelopen door één van de covid-19 vaccins. Tevens voor familieleden vind ik het noodzakelijk dat er een plek is waar mensen terecht kunnen met hun verhaal. Sommige mensen willen hun verhaal graag kwijt via mailverkeer d.m.v. een luisterend oor en anderen kiezen ervoor om hun persoonlijke verhaal op onze website te publiceren. We laten de keuze helemaal zelf over aan de mensen.

  Het is nodig dat covid vaccinatieschade meer onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast hoop ik dat steeds meer mensen op gaan staan door iets op te zetten waardoor taboes worden doorbroken en er weer ruimte ontstaat voor een gesprek zonder oordeel.

  Onze website voor vaccinatieschade is te vinden op: http://www.steunpuntcvs.nl

  CVS staat voor: Covid Vaccinatie Schade

  Zorgmedewerkers verenigd, ik wil jullie bedanken voor het goede werk wat jullie doen.

  Namens Jacques, zorgmedewerker en mantelzorger

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/vaccinatieschade/

 6. Een weetje: in NoordRijn-Westfalen: een dokter kreeg 1050 euro om alleen maar de vaccinatie te promoten.Verpleegsters kregen 50 euro per uur om mensen de dood in te jagen met een spuitje.

  Wat zouden ze er happy mee geweest zijn in 40–45!

  Een nederlandse dokter vertrouw ik niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in