In het midden van de jaren zeventig schreef ik dat artsen zich niet langer leden van een beroepsgroep konden noemen omdat zij hun orders aannamen van een industrie – de geneesmiddelenindustrie, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Via The Frontline TV Brighteon-account

Het medisch establishment heeft zich tientallen jaren geleden al verkocht, en door de jaren heen ben ik verbijsterd over de manier waarop de British Medical Association en de General Medical Council patiënten hebben verraden, en de manier waarop artsen zich herhaaldelijk hebben laten misleiden, omkopen en kopen. De meesten leven nu in een beerput van corruptie waar hun beroepsleven wordt beheerst door de meest kwaadaardige industrie ter wereld.

De meeste gevallen van type 11-diabetes kunnen worden behandeld met een dieet in plaats van met pillen. Hartziekten worden behandeld met medicijnen of operaties, terwijl onomstotelijk is bewezen dat ze succesvol kunnen worden behandeld met een dieet, ontspanning en lichaamsbeweging. Artsen hebben herhaaldelijk verkeerde diagnoses gesteld bij dementie. En ze hebben enorme hoeveelheden gevaarlijk verslavende benzodiazepine-medicijnen voorgeschreven.

Dat was allemaal al erg genoeg.

Maar het is de laatste anderhalf jaar alleen maar erger geworden. Elke dag lijken er nieuwe voorbeelden van professionele waanzin te komen.

Ongelooflijk en onvergeeflijk is de oproep van artsen in het British Medical Journal aan de medische wereld om patiënten minder te screenen en minder behandelingen voor te schrijven – “om de klimaatverandering te helpen bestrijden”. Artsen hebben opgeroepen om de bezorgdheid over de opwarming van de aarde boven de belangen van patiënten te stellen.

Even voor de duidelijkheid: het medisch establishment wil bezuinigen op het vroegtijdig diagnosticeren van kanker om te voorkomen dat de Big Ben op woensdag verdwijnt onder de 30 meter hoge golven. Dit mag kinderachtig, pseudowetenschappelijk gebazel zijn, maar het is ook angstaanjagend kwaadaardig.

‘De klimaatcrisis is de echte gezondheidscrisis van onze tijd’, is de boodschap van het medisch establishment dat zijn hersenen lijkt te hebben laten verwijderen en vervangen door die van 12-jarige meisjes.

De leden van het medisch establishment die dit allemaal geloven zouden krankzinnig verklaard moeten worden en in een coma moeten worden gebracht om het publiek te beschermen tegen hun gestoorde uitspraken.

Er is geen greintje echt wetenschappelijk bewijs voor de mythe van de klimaatverandering. De mythe is decennia geleden al bedacht. Degenen die spreken over overstromingen en verdwijnende steden zijn hysterisch en misleid. Machtige, onverantwoordelijke mediakrachten zoals de BBC onderdrukken het debat over het klimaat op precies dezelfde manier als ze het debat over covid hebben onderdrukt. De hysterie is zo groot dat hersendode demonstranten in het Verenigd Koninkrijk, beschermd door de politie, graag ambulances tegenhouden.

Mensen worden niet bedreigd door klimaatverandering of covid. Mensen worden bedreigd door corruptie die te groot is voor de meeste mensen om te zien. Ze worden bedreigd door egoïstische, laffe, deugdzame, borstkloppende artsen wier moedwillige, onthutsende onwetendheid zal resulteren in honderdduizenden vroegtijdige en onnodige sterfgevallen.

De onzin van de BMA stroomt dezer dagen naar buiten.

Bijvoorbeeld, de BMA zegt nu dat Brittannië nog eens 60.000 artsen nodig heeft. Of misschien is het alleen Engeland dat nog eens 60.000 nodig heeft. Of Milton Keynes. Het is waanzin.

Brittannië heeft niet meer dokters nodig. Ik durf te suggereren dat de NHS huisartsen op de loonlijst nodig heeft diedoen waarvoor ze betaald worden – dat is patiënten zien. Het ministerie van Volksgezondheid in het Verenigd Koninkrijk heeft zojuist gemeld dat de gemiddelde huisarts nu een drie-daagse werkweek heeft en meer dan £ 100.000 verdient.

Artsen protesteren dat ze overwerkt zijn en dat ze worstelen om het hoofd te bieden aan een aanhoudende crisis. Maar ze werken drie dagen per week. Het is geen wonder dat patiënten eerder de loterij winnen dan een afspraak met hun dokter krijgen.

  Amerikaanse vruchtbaarheidsbehandeling klinieken begonnen ernstige problemen te krijgen direct nadat de vaccins begonnen uit te rollen

Toen ik nog huisarts was, varieerde mijn persoonlijke patiëntenlijst tussen 2.000 en 2.500. Dat werd als vrij normaal beschouwd. We werkten ’s nachts en in het weekend en konden dat goed aan.

Vandaag is de medische wereld medeplichtig aan de genocidale aanval van de regering op de mensen die haar betaald om te dienen.

Hier is een voorbeeld van de manier waarop de regering opzettelijk mensen heeft helpen doden.

Toen in het begin van de nep covid-19 pandemie werd aangekondigd dat de regering gepensioneerde artsen wilde om te helpen terwijl jongere artsen zich onder hun bureau verstopten, schreef ik naar de General Medical Council om mijn naam aan te bieden. Ik wist dat covid griep was en zei dat en ik was niet onder de indruk van de paniekverhalen, maar ik dacht dat met de sluiting van ziekenhuisafdelingen en huisartsen zo zeldzaam als zwaluwen in december, ik misschien een beetje kon helpen met keelpijn, knikkende knieën en ga zo maar door. Ik dacht dat met huisartsen die zich allemaal verstoppen, ik misschien nuttig kon zijn.

Zoals duizenden andere gepensioneerde artsen heb ik automatisch afstand gedaan van mijn vergunning om mijn beroep uit te oefenen toen ik mijn stethoscoop voor de laatste keer aan de wilgen hing. Het GMC staat nu niet toe dat gepensioneerde huisartsen hun vergunning behouden, waardoor het land voorgoed beroofd wordt van duizenden bekwame en ervaren artsen.

In antwoord op mijn briefje kreeg ik een bericht van de GMC waarin zij weigerden iets met mij te bespreken omdat het e-mail adres vanwaar ik schreef niet hetzelfde was als het e-mail adres dat ik een half millennium geleden had toen ik voor het laatst geregistreerd en gelicenseerd was.

Ik ben al lang vergeten welk email adres ik toen had maar het voelde goed om te weten dat sommige dingen niet veranderen en dat het GMC even bureaucratisch en obstructief is als altijd. Het GMC vertelde me toen dat ze wilden dat ik mijn paspoort liet scannen en per e-mail naar hen stuurde. Wij hebben geen werkende scanner (de laatste drie zijn allemaal overleden) en ik zal in geen geval een kopie van mijn paspoort per e-mail naar iemand sturen.

Vervolgens ontdekte ik dat de regering willekeurig had besloten dat ik veel te oud ben om nog van enig praktisch nut te zijn.

Vandaag las ik dat ik niet de enige was die het GMC ondraaglijk hinderlijk vond. Het GMC heeft tijdelijke noodvergunningen verleend aan ongeveer 8.200 huisartsen die met pensioen waren gegaan of om andere redenen niet meer in het register waren opgenomen. Het GMC gaf de tijdelijke vergunningen echter alleen aan huisartsen die minder dan vijf jaar niet meer in het register waren ingeschreven, zodat ik buiten hun goedgekeurde tijdschema viel.

De overgrote meerderheid van de artsen die een tijdelijke vergunning hebben gekregen, hebben echter helemaal geen medisch werk gedaan. Door bureaucratie en administratieve rompslomp konden zij niets nuttigs doen.

En veel extra gepensioneerde artsen gaven de zoektocht naar een nieuwe vergunning op nadat ze tot de ontdekking waren gekomen dat ze 21 bewijsstukken moesten overleggen, waaronder bewijs van een Prevent Radicalisation (wat dat ook moge zijn).

Het proces om weer aan het werk te gaan werd beschreven als uitdagend en ondoorgrondelijk.

Het lijkt erop dat de regering echt niet wilde dat die extra artsen beschikbaar zouden zijn.

En toch, bizar genoeg, beweerde de regering deze week dat het land wanhopig meer artsen nodig heeft.

Als de regering het aantal huisartsen echt wil verhogen, moet ze gepensioneerde huisartsen uitnodigen om uit hun pensioen te komen – en misschien deeltijds te werken. (Veel bestaande, jongere huisartsen, vooral vrouwelijke, werken immers maar twee of drie dagen per week om hun belastingschuld te verminderen. Dat is niet seksistisch – het is de realiteit. En dat is een deel van de reden voor het tekort. Oudere huisartsen die elk een halve week werken zou de gezondheidszorg aanzienlijk verbeteren).

  Australië: Victoriaanse premier zegt: "Lockdowns zijn niet genoeg, we gaan mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn

Maar dit zal niet gebeuren.

De regering en de NHS zullen een paar buitenlandse artsen aanwerven (van wie velen geen alledaags Engels zullen spreken) en dat is het dan. Die buitenlandse dokters zullen een fortuin betaald krijgen.

Gepensioneerde artsen zullen gepensioneerd en ongewenst blijven.

En het lijkt mij duidelijk dat hier nog maar eens het bewijs is geleverd dat covid is gebruikt als dekmantel voor een programma van genocide.

Als de Britse regering meer artsen had gewild, had zij gemakkelijk 10.000 tot 15.000 fitte en capabele gepensioneerde huisartsen kunnen vragen om uit hun pensioen te komen. De meeste artsen zijn alleen maar met pensioen gegaan (vaak in de vijftig) omdat ze het gehate bureaucratische revalidatieprogramma van de GMC, waarbij artsen een groot deel van hun tijd moeten besteden aan het invullen van nog meer formulieren, niet meer konden verdragen.

De geneeskunde beoefenen is als fietsen. Het zou niet lang duren om weer in het ritme te komen. De meeste artsen zouden graag hebben meegewerkt – om de NHS te redden uit de puinhoop die het zelf heeft gemaakt.

(Het is trouwens moeilijk om de gedachte te vermijden dat het absurde revalidatieprogramma van de GMC opzettelijk werd ingevoerd om oudere, ervaren, onafhankelijke dokters uit het medische beroep te verdrijven – om het zo gemakkelijker te maken om de NHS te vernietigen, om grote aantallen oudere en zieke patiënten te doden en om de covid-19 hoax en de covid jab fraude door te drukken).

Mijn enige conclusie is dat de regering niet wilde dat er meer ervaren artsen beschikbaar kwamen voor of na de covid-fraude.

Waarom niet?

Misschien realiseerde de regering zich dat oudere, meer ervaren artsen, die niet gebonden zijn aan een NHS contract, geen hypotheken hoeven te betalen en zich geen zorgen hoeven te maken over een toekomstige carrière, eerder geneigd zouden zijn vraagtekens te zetten bij de hele covid-fraude. Het is opmerkelijk dat de meeste van de weinige artsen die bezwaar maakten tegen de fraude, oudere en meer ervaren artsen waren.

Enkele duizenden artsen die schreeuwen over de covid-leugens en de covid-jab fraude zouden niet in het plan passen, toch?

En het hebben van duizenden ervaren artsen zou het de regering en de NHS moeilijk hebben gemaakt om duizenden oude mensen te vermoorden in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Jonge artsen, millennials, zijn over het algemeen veel te naïef en te egoïstisch om het gezag in twijfel te trekken. Ze begrijpen de betekenis van cognitieve dissonantie niet.

Je moet boos zijn. Wees erg boos. En deel informatie over de fraude met iedereen die je kent.

Het wordt duidelijk hoe meedogenloos de regering was om de genocide ongehinderd door te laten gaan. Hier is nog meer bewijs dat de genocide echt is.

Zo is nu bekend dat particuliere ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk miljarden ponden betaald kregen om hun deuren te sluiten voor particuliere patiënten. Het verhaal was dat ze gesloten werden zodat ze de overbelaste NHS konden helpen tijdens de pandemie.

Maar uit de cijfers blijkt dat de NHS nooit overbelast is geweest. In feite was het in delen van de NHS – waaronder intensive care afdelingen – rustiger dan normaal.

Om ervoor te zorgen dat de particuliere gezondheidsziekenhuizen zich niet met de genocide bemoeiden, werden in totaal 7.956 particuliere bedden gehuurd voor 400 miljoen pond per maand. De rekening voor de belastingbetaler liep in de miljarden.

Maar gedurende 39% van de dagen waarvoor betaald werd, waren die bedden volledig leeg.

  15 video's van mensen over de hele wereld die zomaar instorten (misschien wel dood neervallen)

In totaal werden 187 privé-ziekenhuizen gehuurd (met hun personeel), maar zij behandelden gemiddeld slechts acht covidepatiënten per dag. De overgrote meerderheid van de bedden bleef leeg.

Dit was duidelijk onderdeel van het genocidale plan.

Indien de privé-ziekenhuizen open waren gebleven, hadden duizenden patiënten zich kunnen laten behandelen buiten de NHS om – of wat er nog van over is. Patiënten met kanker en hartkwalen hadden behandeld kunnen worden.

En duizenden levens zouden zijn gered.

Maar levens redden was niet het plan van de regering.

Achttien maanden lang heb ik dagelijks gewacht tot dokters wakker werden voor de realiteit. Ik schaam me voor mijn vroegere beroep.

Onthoud dit maar: Ik geef u feiten die gemakkelijk te controleren zijn. Het medisch establishment, de adviseurs en de media dokters verspreiden meningen en propaganda.

Dan is er nog dit.

Naar verluidt heeft een of andere officiële gezondheidswoordvoerder gezegd dat covid mogelijk niet gevaarlijker is dan griep.

Achttien maanden te laat, maar ze zijn er. Dat is mooi.

En toch voor de laatste 18 maanden is covid blijkbaar de enige reden voor het bestaan van ziekenhuizen en andere delen van de NHS. Alle andere ziektes – inclusief kanker en hartziektes komen op de tweede plaats na covid – de herdoopte griep.

Zodra bij een patiënt de diagnose covid is gesteld – of hij nu symptomen heeft of niet – wordt hij op een speciale covid-afdeling geplaatst. Alle beslissingen over hun behandeling draaien dan om de veronderstelling dat ze covid hebben en een bedreiging voor iedereen zijn. Andere behandelingen worden geweigerd of opgeschort. Het personeel is geïndoctrineerd in het geloof in de heiligheid van de PCR-test – waarvan is aangetoond dat het een zinloze exercitie is – in het geloof dat covids zich asymptomatisch kunnen verspreiden – terwijl uit het bewijsmateriaal blijkt dat dit niet waar is – in het feit dat maskers van levensbelang zijn – terwijl uit het wetenschappelijk bewijsmateriaal blijkt dat zij meer kwaad dan goed doen. Voor het eerst in de geschiedenis heeft het medisch personeel zichzelf en hun behoeften boven hun patiënten gesteld.

Het medisch personeel heeft anderhalf jaar lang gemilitariseerde geneeskunde bedreven; geneeskunde op basis van aantallen. Covid is het enige dat telt.

En nu gaat het nog erger worden.

Dokters en verpleegsters gaan een nieuw soort geneeskunde beoefenen – gedefinieerd en gedegradeerd door de pseudo-wetenschap van de opwarming van de aarde.

Maar misschien kunnen we dat stoppen en ze wat verstand bijbrengen.

Het lijkt er tenslotte op dat we de strijd om de kinderen te redden aan het winnen zijn. Het lijkt er zelfs op dat veel kinderen verstandiger zijn dan volwassenen. Het aantal kinderen dat de experimentele prik neemt, is in het VK zeer laag en de regering neemt haar toevlucht tot dreigementen om te proberen kinderen tot naleving te dwingen. Ik denk niet dat het zal werken. Ze dachten dat door 12-jarigen het recht te geven zelf te beslissen, ze meer zouden prikken. Dat werkte niet.

Oh, en tenslotte, nog een ding:

Lezers van mijn website zullen weten dat ik een week of twee geleden Dr Hilary Jones, een Britse tv-arts en voorstander van de covid-fraude en de experimentele covid-prik, uitdaagde voor een live tv-debat over covid en covid-prikken.

Het zal u niet verbazen dat er geen reactie is gekomen.

Maak alstublieft uw eigen kippengeluiden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWappiez Datingsite voor Wakkere Mensen
Volgend artikelHet Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. In de (nabije) toekomst zullen artsen vervangen worden door AI dat via 5G en 6G naar nanocensors in de hersenen (the internet of bodies) zogeheten gezondheidsadviezen geeft die de dan transhumanistische mens op zal moeten volgen. Operaties zullen gedaan worden door robots.Onderwijs zal door AI gegeven worden via het internet.
    Tevens zullen de politie ( defund the police) en militairen grotendeels vervangen worden door robots.
    Het leven lacht ons toe. ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in