Verschillende grote mediakanalen over de hele wereld zijn plotseling begonnen met het publiceren van verhalen over hoe koud weer bloedstolsels kan doen toenemen en hartaanvallen kan veroorzaken, en daarmee het publiek klaarstomen op de schade die wordt veroorzaakt door de COVID-vaccins, schrijft David Hawkins.

Overheidsinstanties zijn begonnen met het uitgeven van persberichten en grote mediakanalen gaan ermee aan de haal, en kondigen dingen aan als dit, van “The Sun” krant in het Verenigd Koninkrijk:

Plotselinge veranderingen in temperatuur veroorzaken thermische stress voor het lichaam – dat harder moet werken om zijn temperatuur constant te houden.

Onderzoek heeft met name aangetoond dat mensen hierdoor in de winter meer kans hebben op gevaarlijke bloedstolsels. (link)

In de VS publiceerde de mediagigant MSN een verhaal waarin Dr. Naveen Chandra werd geciteerd, waarschuwend voor… hartaanvallen bij koud weer:

Er zijn meer gevallen van een hartaanval tijdens de winter. Het is noodzakelijk om in de winter preventieve maatregelen te nemen, vooral voor mensen met een hoog risico op het krijgen van een hartaanval. (link)

In India stond in de Hindustan Times dit verhaal:

Winter kan risico op hartaanval verhogen. Tips van cardiologen om voor uw hart te zorgen

Het winterseizoen kan problemen opleveren voor mensen met hartaandoeningen, aangezien verschillende onderzoeken wijzen op een toename van cardiovasculaire aandoeningen zoals hartaanvallen, hartfalen en hartritmestoornissen tijdens de winter. (link)

Ter afronding van de voorbeelden van de plotselinge mediablitz, is er dit verhaal van Slay News, dat zijn lezers vertelt:

Onderzoekers waarschuwen naar verluidt dat bloedstolsels en hartaanvallen kunnen worden uitgelokt door koud weer.

  COVID-19 Vaccin Bijwerkingen

Nu het koude winterweer vele delen van de westerse wereld bereikt, geven veel voorspellers weerwaarschuwingen af wanneer de temperatuur daalt.

Koud weer kan echter ook een verrassende invloed hebben op de gezondheid, aldus onderzoekers.

Zij waarschuwen dat mensen tijdens het koude weer meer kans hebben op ernstige aandoeningen zoals hartaanvallen of bloedstolsels.

Zelfs een kleine daling van de temperatuur kan leiden tot een toename van het aantal mensen dat een hartaanval krijgt, zeggen ze (link)

Voorspellende programmering

Vanwaar deze plotse stortvloed van verhalen over hartaanvallen en bloedklonters bij koud weer? Zou het kunnen zijn omdat de mensen die de COVID-vaccins hebben gepromoot al weten dat een van de effecten van de “prik” bloedstolsels zijn die leiden tot hartaanvallen en beroertes, zelfs bij gezonde kinderen van zeven (7) jaar oud?

Veel, heel veel mensen denken dat de hele COVID-situatie een dekmantel is voor wat zij een “ontvolkingspoging” noemen. Er is, zeggen zij, een groep zeer rijke, zeer machtige mensen die, in hun psychotische geesten, denken dat er gewoon te veel mensen zijn en dat het onkruid moet worden “geruimd” om klimaatverandering te voorkomen en de planeet te redden.

Het zijn deze extreem rijke en machtige mensen, zeggen sommigen, die op het idee zijn gekomen om een opzettelijk gemanipuleerde ziekte en een daaropvolgend “vaccin” te gebruiken om tot ontvolking te komen. Nu zij blijkbaar serieus met deze inspanning zijn begonnen met het uitbrengen van een duidelijk genetisch gemanipuleerd coronavirus, en vervolgens een op gentherapie gebaseerd vaccin, geloven veel mensen dat zij een “dekmantel” nodig hebben voor de golven van sterfgevallen die gaan komen.

  Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik "moord" is

Vandaar de uitgebreide waarschuwingen in de media over hartaanvallen en bloedstolsels “veroorzaakt door koud weer.”

Sommige mensen geloven dat dit “voorspellend programmeren” is om het publiek te laten denken dat het allemaal op de een of andere manier normaal is dat deze dingen gebeuren, zelfs bij jonge, gezonde kinderen.

Het feit dat de grote media ons overstelpen met verhalen over bloedstolsels/koud weer, zou de lezers van deze website een hint moeten geven over wat er eigenlijk gaat komen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagendaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeer bewijs dat de Covid samenzweringstheorie een feit is
Volgend artikelFinland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De beste remedie tegen een hartinfarct, jezelf loskoppelen van de maatschappij. Stap uit de matrix en ga terug naar je oorsprong.

 2. ischemia is 10-20 procent hoger iedere maand dan de laatste 5 jaar (oversterfte) en onder mensen van 50 jaar oud. Wij hebben klimaatverandering , zacht weer…de mensen zijn te naaif, malone heeft gelijk er moeten meer doden vallen.

 3. Ah kijk! Het Broodje Aap waar de kudden van gaat smullen. Ik hoor ze nu al weer blaten in de kroeg, “ja, de kou he… de kou, die veroorzaakt de hartaanvallen!” En bij de albert hein, “ja he, ze had ook zon last van de bloetklonters” (over de buuf). Is dit Broodje Aap in voorbereiding op de vele hartaanvallen de komende winter?? Wat het ook moge zijn, het is dus toch echt zo: hartaanvallen onder de vaxxies! Kou of geen kou: hartaanvallen. Blijft een feit.

  • Hahaha! zou dat zijn om dat ze al bevroren harten hadden…die harteloze niet-vaxxies die het maar niet voor Opa willen doen.

 4. In andere jaren werd het namelijk nooit koud.
  Komt door de opwarming van de aarde dat het dit jaar wel koud wordt.
  Snap ik het nu?

 5. Het is gewoon lachwekkend, is dit de eerste winter op deze planeet sinds de jaartelling?
  hebben we in de voorgaande winters dan ook zoveel hartaanvallen en bloedproppen gehad, oh ja even de statistieken er op na slaan. Zouden ze nou expres zulk dom nieuws in het rond slingeren? Misschien eens de MSM gaan aanklagen wegens verspreiding van nepnieuws.

  Er zit geen enkele logica meer in
  aldus Mr Spock

 6. Het verhaal klopt helemaal, vorige week bij de AH lag een man dood tussen de diepvries patat, ik en mijn vrouw lusten graag IJS met slagroom, nu eten we alleen nog maar de slagroom. De Jaap Edenbaan is ook dicht en gaat nooit meer open (TE KOUD)

 7. Belachelijker en leugenachtiger on DOMMER GAAT HET NIET MEER .
  De MSM Medien die betaald worden met belastinggeld moeten nu metten gesloten worden !!!
  Die ontvangen Bonificaties van Gates , Soros en anderen achterbakse typen!!!
  Ze ( de Chefs ) zijn allemaal mede schuldig aan deze misdrijven in de Gevangenis ermee .
  Zille Idioten gelobendes ook noch dat ein dat geloben of mieten gelogen ?!?!?!
  Ze gaan nu alles wat er aan criminele Dingen en mishandelingen op de Klimawandel schuiven !!!
  Die zijn helemaal gestoord .
  En als alles aan het licht kommt dan zijn zij diegene die het touw om hun nek krijgen en ervoor geopperd worden stelletje idioten.
  Een lobbyist zij weet U we betalen ze veel geld en daarom geloven ze dat ze erbij horen , nou die zullen er nooit een van ons zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in