Ik kan vanaf hier tien kilometer afleggen in elke richting en in de tuinen van de mensen drie of vier Oekraïense vlaggen zien wapperen, of hangen, al naar gelang de wind. In die tijd passeer ik misschien wel duizend huizen. Het percentage Oekraïense vlaggenwapperaars is dan heel klein, zeker veel minder dan 1%. Maar waarom doen ze het eigenlijk? Het kan toch niet zijn om de handel van de Chinese vlaggenmakers op te krikken. Wat voor mensen zijn er betrokken bij dit vertoon van domheid? De blauw-gele vlag van het negentiende-eeuwse Neder-Oostenrijk laten wapperen vanwege hun associaties met de hedendaagse nazi-terroristen in het zuidwesten van Rusland? Zouden deze vlaggenwapperaars dan ook met het hakenkruis zwaaien? Want dat is wat zij in feite doen. Wie zijn deze filistijnen die de cultuur willen cancelen en het nazisme steunen? schrijft Batiushka.

1. “Oekraïners”

Laten we eens aannemen dat één of twee vlaggenwapperaars werkelijk van Oekraïense afkomst zijn. Hun Galicische (West-Oekraïense) grootouders zijn hier in 1945 gekomen als Poolse burgers. Zoals een van de laatste van die grootvaders, die 20 jaar geleden op hoge leeftijd gestorven is, tegen mij op zijn sterfbed zei: “Maar ik heb nooit Joden gedood”. Ik geloofde hem, maar merkte op dat hij niet zei dat hij nooit Polen of Russen had gedood. In Groot-Brittannië hebben de autoriteiten wel degelijk de moeite genomen om de verhalen van sommige pro-nazi Galiciërs te controleren, en aan sommigen werd de toegang geweigerd.

De geweigerden maakten zich er echter niet al te druk om, omdat zij wisten dat zij zonder enige doorlichting Canada en de VS binnen konden komen. De Noord-Amerikanen zouden alle Galicische SS-slechteriken aannemen, zolang ze maar anticommunistisch waren en de Russen haatten, geen probleem… Het ruimtevaartprogramma van de VS is immers gebouwd door V1 en V2 nazi-slechteriken, en slechts een generatie na Auschwitz en Belsen brachten zij de Amerikanen naar de maan. De kleinkinderen van zulke Oekraïense immigranten uit 1945 hebben over het algemeen weinig idee van wat Oekraïne eigenlijk is, en kunnen de taal niet spreken. Het wapperen van de vlag hoort voor hen gewoon bij de nostalgie van de familie, bij het symbolisme. Wij moeten het niet te ernstig nemen.

  Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe Wereldorde

2. De naïevelingen

Laten wij grootmoedig zijn. De naïevelingen zijn er altijd onder ons. Zij die katten uit bomen redden en zwerfhonden opvangen, de vogels in hun tuinen voeren en geld geven aan Afghaanse vluchtelingen/terroristen mogen ook deze vlag uithangen. Het is tenslotte “allemaal voor een goed doel”. Laten wij aan zulke mensen niet te veel aandacht besteden. Zij “bedoelen het goed”.

3. De zombies

Nu komen wij helaas bij de overgrote meerderheid van de vlaggenwapperaars. Dit zijn degenen die een tv hebben in plaats van hersens. Dat zijn degenen wier grootouders geloofden dat Duitse soldaten in 1914 Belgische baby’s bajonetteerden, of wier ouders geloofden dat de Britten in 1945 Dresden volkerenmoord pleegden en dat de Amerikanen op Japan atoombommen dropten om de oorlog te verkorten (in feite werden beide misdaden begaan om Stalin bang te maken), of die in 1990 geloofden dat Iraakse troepen baby’s uit couveuses gooiden toen ze door de Britten afgescheiden Iraakse provincie Koeweit veroverden en dat Serviërs in de jaren ’90 moslims in Joegoslavië afslachtten. Dit zijn degenen die de mainstream media “kranten” (= leugen-bladen) lezen en de afgelopen twee jaar de propaganda over covid werkelijk geloofden, zich afsloten met een masker op en een jaar lang weigerden naar buiten te gaan omdat “het in de lucht” hing.

Zij luisterden naar en lazen en geloofden alle sociale controle-leugens van de regering. Om een uiterst kleine kans op de dood te ontlopen, zijn zij het die hun leven tot een levende dood maakten door zich op te sluiten in hun zelfgemaakte gevangenissen. Dit zijn dezelfde hersenloze conformisten, die eigenlijk denken dat de Westerse landen democratisch zijn! O ja, bij westerse verkiezingen hebt u wel degelijk een keuze. U kunt stemmen op een debiel of op een imbeciel, die allebei marionetten zijn van dezelfde oligarchen die op dezelfde manier hun geld verdiend hebben aan wapens, olie, farmaceutica, voedsel, media, informatica of wat dan ook. Demo-geen-cratie inderdaad. Zolang deze vlaggenwapperaars brood (supermarkten) en circus (tv-shows en sport) hebben, zullen zij alles doen wat u maar wilt, zelfs de verzonnen vlag voeren van een verzonnen land, waar zij niets van weten.

  Het Oekraïense regime ontvoert nu vaders voor militaire "dienst"

Laten wij gul zijn en al deze nostalgici, naïevelingen en stommelingen het voordeel van de twijfel geven. Maar helaas zijn er nog anderen, de kleine minderheid, wier beweegredenen veel, veel sinisterder zijn, omdat zij bewust die vlag voeren, niet om een ander land te steunen, maar omdat die vlag het embleem is van iets werkelijk heel kwaadaardigs, waaraan zij zelf deelnemen en dus zichzelf bevlekken. Wij noemen hen de pionnen van de duivel.

4. De pionnen van de duivel

Er zijn er die bewust weten wat zij doen. Zij geloven werkelijk in de superioriteit van het Westen over de Rest, dat het Westen “het beste”, “uniek” en “uitzonderlijk” is. Dat zijn de Niall Fergusons en de Douglas Murrays (“The War on the West”). Zij geloven in het Westerse imperialisme en dat de NAVO het terroristische regime in Kiev moet steunen, net zoals daarvoor de meesters van de NAVO in Washington een willekeurig aantal verachtelijke drugshandelende gangsters en dictators in Latijns-Amerika en Azië gesteund hebben. Blijkbaar heeft de West is Best brigade nog nooit het verhaal gehoord van Gandhi, die in de jaren dertig Londen bezocht en, toen hem door een journalist gevraagd werd wat hij van de westerse beschaving vond, geantwoord zou hebben: “Ik denk dat het een heel goed denkbeeld is”. Dit zijn de sinistere mensen die aan de macht zijn en hun nuttige idioten die hun ideologen ondersteunen, die beseffen dat als het Westen Oekraïne verliest, dit het keerpunt zal zijn en de ineenstorting van hun etnocentrische, “Ik hou van Mij” nachtmerrie-wereld. Zij zijn de Anglo-Zionisten.

  De voormalige Russische president klaagt over lage kwaliteit van huidige Europese leiders

Wat ons betreft, wij geloven niet in Eén Wereld “Regering” (d.w.z. Eén Wereld Dictatuur), in planetaire hegemonie en homogeniteit, in “one size fits all”, zoals besloten wordt door een zelfbenoemde top-down wereldelite van superkapitalistische mega-rijken. Wij hebben andere waarden, veel ouder en veel nieuwer dan die van hen, omdat onze waarden tijdloos zijn, continuïteit vertegenwoordigen en zelfs de Eeuwigheid benaderen. Wij geloven in geestelijke identiteit – persoonlijke, familiale en nationale identiteit, omdat wij geloven dat alle echt belangrijke dingen hoger zijn dan geld. Wij geloven in beschavingswaarden, in culturele tradities en historisch geheugen, wij geloven in menselijkheid (weet u dat nog?), in waarheid, in nationale soevereiniteit, sociale rechtvaardigheid en welvaart voor iedereen. Ja, al die waarden zijn hoger dan het Kapitaal, de Mammon, het smerige winstbejag waarop zij hun hele manier van leven baseren. En daarom zullen wij niet wapperen met een verzonnen vlag van een verzonnen land, dat alleen maar bestaat als een excuus voor de zelfrechtvaardiging van geldbeluste wereldtirannen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInterview van minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov met de Italiaanse tv-zender Mediaset (het is een pittig interview!)
Volgend artikelNee, ik wil uw prik niet. Hier is waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Goed stuk. Ik moest er mee huilen. Zo raak, zo waar en wat leven we in een smerige Wereld waarin alle menselijke waarden en tradities weggevaagd worden door een stel waardeloze machtswellustelingen die door hun vele geld geen andere ambities meer hebben dan de macht over de hele wereld en alles en iedereen.
  Dit zijn zieke geesten die door hun vele geld en gebrek aan zingeving zo ver af zijn komen te staan van ‘de mens’ dat het hun hersens aangetast heeft en ze krankzinnig geworden zijn. Maar het ergste is nog dat ze een hele batterij aan uitvoerenden hebben gevonden die driftig meehelpen aan hun eigen ondergang en die van de hele mensheid.

  • Klopt Jeanne, het wordt met de dag erger en de domme schapen blijven maar slapen.
   Ik ga ook niet meer in gesprek met die domme schapen, heeft geen enkele zin.

   Al die talk shows op tv hebben maar 1 doel, mind controle via manipulatie van je gedachten.
   Ik ben ( gelukkig) niet gevoelig voor mind controle omdat ik de instrumenten van mind controle kan detecteren.

   Ik kijk wel eens naar die shows maar omdat ik mij goed heb ingelezen en bij machte ben om zelf te filteren wat het dichtst bij de waarheid zit hebben die programma’s geen vat op mij.

   De pagina’s die ik lees leveren waarheidsgetrouwe video’s waarin niet geknipt en geplakt is en die geven de bron van hun informatie.

   Kijk al die talkshows, hoeveel maakt men gebruik van oude beelden uit hele andere landen of zelfs video games ….. maar het domme volk trapt daar heel simpel in.

   De media en de politiek hebben de propaganda van Joseph Goebbels overgenomen.
   Het westen ontpopt zich meer en meer als nazi’s.

   • Wie geen TV en of radio hebben en geen kranten leest zijn niet geïnformeerd diegene die wel een TV en of radio hebben en wel de kranten leest zijn VERKEERD geïnformeerd.

   • Dat klopt alles als een zwerende vinger Tijdens de coronapandemie en verbod op toegang voor ongevaccineerden(joden!?) Met als dwangmiddel QR code) merkte ik dat in mijn vereniging plotseling leden en bestuurders waren die NSB trekjes gingen vertonen en stelden zich pal achter Het besluit van de rivm onder leiding van,,,, van Dissel en Hugo de Jonge gesteund daar aartsleugenaar Rutte en zijn CO huichelbende in de kamer….. Dit gebeurde ook in Nederland tijdens de tweede wereldoorlog toen meelopers lid werden van de NSB partij en onschuldige mensen naar het schavot brachten…. Ook als Rutte en Kuiper besluiten om in september dit jaar toch weer een QR code plicht in te voeren omdat enkele honderdduizenden ten gevolge van de festiviteiten en massa bijeenkomsten van deze zomer corona oplopen dan zullen de NSB praktijken weer toenemen met als doel de vinger te wijzen naar de niet gevaccineerden dat zij dat schuld zijn echter om te nu feesten/deel te nemen aan grote festiviteiten hebben vele tienduizenden wederom de vierde of vijfde boosterspuit laten zetten!!!!!

 2. Een algemene legermobilisatie in Rusland zal aangegrepen worden om hier ook over te gaan tot een algemene mobilisatie van alle mannen (en vrouwen en transgenders?) tussen pakweg 18 en 35 jaar oud.
  Ik ben benieuwd of al diegenen die nu schreeuwen om een oorlog met Rusland nog zo enthousiast gaan zijn als ze hun oproepingsbevel voor het leger ontvangen…

  • Daar zullen ze weinig aan hebben. Dat is nu precies de leeftijds- groep die , ‘gevaccineerd’ , vaak lijden aan een hartspier ontsteking ‘en na enige inspanning Instorten.

 3. Wat een rare opmerking: “die geloofden dat de Britten in Dresden volkerenmoord pleegden.”
  De Britten PLEEGDEN een weloverwogen, nauwkeurig uitgevoerde volkerenmoord in Dresden. En om welke reden ze dat deden is een tweede, maar dát ze het deden staat buiten kijf.

  • Groot gelijk Themis,
   Dat waren niet alleen de Britten, de Amerikanen deden ook gretig een duit in het zakje. En dan hebben we het nog niet eens over de RHEINWIESENLAGER’s waar ná de duitse capitulatie ontelbare duitse soldaten onder erbarmelijke omstandigheden om het leven kwamen.

   Nummertje 2″, “De Naivelingen”, vind ik trouwens ook ronduit een belachelijk opmerking. Wat is er mis met katten uit de boom halen en zwerfhonden opvangen en vogels voeren? Ik besteed mijn geld liever aan dieren en de verzorging hiervan dan dat ik het uitgeef aan Afghanen/terroristen.

 4. Hoera! Mijn buurman gaf net een sprankje hoop. Drie-keer ingespoten, maar trapt niet in het Oekrie-vuil. Hij ziet dat de NAVO kliek wel eens een ‘valse vlag’ kan organiseren om Rusland te beschuldigen. Ik hoefde hem niets meer uit te leggen, hij vertelde het zelf. Dat is dus een ras-Ingespotene die gelukkig niet met de Oekrie vlag wappert.

  • Maar….’t is te hopen dat hij de samenhang van het geheel in gaat zien.
   Een los fragment niet geloven is nog niet doorhebben in wat voor extreem gevaar we lopen.

   • Dat heb ik er vandaag ook wel een beetje ingehamerd. Zei hem dat ik al sinds de spuitcampagne aan het waarschuwen ben, incl hem! Zei hem dat hij straks ook in de rij zal staan voor zijn EU-chip om ’te kunnen reizen’. En dat door hem mensen in de shit zitten. Hij stond wat dom te grijnzen, met zo’n bek van ‘betrapt!’ Ik ben er van overtuigd dat die debielen alles doen om het zichzelf gemakkelijk te maken en ze vreten alles. Ik hoop echt dat ze niet meer dan zeg 5 jaar op hun botten over hebben, want ik gun ze niet meer. Zo woest ben ik dat die stupide kudde het bedrog heeft gevroten, ons de bagger in duwde, en het nu alweer vergeten is. En morgen vreten ze de volgende leugen.

  • Putin, de enige echte, nog steeds merkt op

   Dat is dus een ras-Ingespotene die gelukkig niet met de Oekrie vlag wappert.

   Daar heb hij de fut niet meer voor nu zijn lichaam vol gespoten is met teringzooi anders had hij het wel gedaan.

 5. Heel goed stuk hoor. Ook die tekening, erg mooi (wie heeft dat getekend?)
  “Zij zijn de Anglo-Zionisten.” Brrrrrrr… klinkt nog griezeliger dan mijn eigen woord Ziopaten. Batiushka slaat de spijker op de kop. Bedankt FN voor een mooi artikel.

 6. Gasten die volledig hersendood zijn imo. Grote kans ook dat die idioten stuk-voor-stuk geinfecteerd zijn door het fuckzin.. ‘Het’ ademt nog maar daar is dan alles wel mee gezegd.
  Gelukkig zullen de meesten van die schapen binnen vijf jaar letterlijk opgeROT zijn!

  • Ja,dat mensen aan het infuus liggen,dat MSM heet,en het allemaal als zoete slikken,dat gaat er bij mij ook niet in,maar om die mensen dan maar als ‘gelukkig’over vijf jaar zijn ze er niet meer,weg te zetten,dat gaat veel te ver!!het zijn,waarschijnlijk mensen,die teveel van de goedheid van de mens uit gaan.en helaas,idd te televisie als inf

 7. De enigste vlag die wij nog gebruiken is de Friese vlag. Zelfs voor de Nederlandse vlag (al dan niet met oranje wimpel) roept bij mij schaamtegevoelens op………

  • Elke vlag heeft m.i. iets sneus. Het is onderdeel van een groep willen zijn t.o.v. andere groepen.
   We zouden nu echt wakker moeten worden. Echte vrijheid en respect (voor de eindoverlevenden van deze poppenkast)

   Zelfs als ze naar mijn nationaliteit vragen antwoord ik stug: in nederland geboren.
   Dus geografische aanduiding, maar ik erken geen enkele machtsinstantie

  • Bij een hotel bij ons in het dorp daar wapperde sinds de opvang van Oekrainse vrouwen en kinderen wel zes Oekrainse vlaggen, en er stonden veel poppetjes en knuffeldier voor de ramen Maar nadat ze het langer gaat duren dan gedacht zijn er nu nog maar twee vlaggen die wapperen en de knuffels dieren zijn geheel verdwenen.. De hotelhouder merkt dat er geen hotelgasten deze zomer meer boeken en zit met de handen in het haar omdat de vluchtelingen zijn bedrijf naar de afgrond gaat leiden en zal hij nadat de laatste vluchteling is vertrokken ook geen gasten meer in zijn hotel gaan krijgen is mijn mening!????????

   • Nu ook vluchtelingen in een ander hotel in het dorp,,,, schijnt een goede uitvlucht te zijn om een ondergang hotel af te wenden want Rutte betaald goed…….. Dit hotel is al vaker door opvang van vreemdelingen gered en nu ook weer………Zo zie je maar dat het hotelketen in Nederland ver beneden peil is geraakt door opvang van sinterklaas vluchtelingen van Rutte en CO Ook in de stad Maastricht zijn al diverse hotels overgegaan tot het opnemen van vluchtelingen en dat terwijl ze nog meer hotels willen bouwen in de stad!???????????

 8. Yep ik heb zo ook in de familie rondrennen, vlag van ukraine in blenden op fotos en dan op fb zetten, maar het zijn allenmaal ook de spuitenliefhebber, en van die ongefundeerde bedweeters, zonder huiswerk te doen natuurlijk –ik ben gevaxxed– op FB. Deze mensen zijn ook allemaal narcissisten.
  Moraalridders 1ste klasse. ik kots er van, oh wacht ik heb geen familie meer, eindelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in