Op 16 januari 2021 paste Dr. Stephen Wright, een gezonde 32-jarige kinderpsycholoog en getrouwde vader van twee kinderen, zijn Facebook-profielfoto aan. Een foto van hemzelf en zijn vrouw, Charlotte, genomen op hun bruiloft in juni 2018, droeg nu het NHS-logo en een witte cirkel waarin een kroon en een hart waren omgeven door de verklaring: “Ik heb mijn COVID-vaccinatie gehad”. Later bleek dat het om het ‘vaccin’ van AstraZeneca ging, schrijft Simon Elmer.

Dr. Wright was net gepromoveerd naar zijn nieuwe functie als Senior Klinisch Psycholoog in het Great Ormond Street Hospital in Londen, en zou op 1 februari beginnen.

In de vroege uren van 26 januari, 10 dagen na zijn injectie, kreeg Dr. Wright wat later werd gediagnosticeerd als een cerebrale veneuze beroerte. De vorige avond was hij in slaap gevallen na het weigeren van een diner, en toen hij wakker werd klaagde hij over pinnen en naalden. Terwijl zijn arm ongecontroleerd bewoog, belde zijn vrouw een ambulance en tegen de tijd dat het ambulancepersoneel arriveerde, was de bloeddruk van Dr. Wright zo hoog dat ze hem adviseerden naar het ziekenhuis te gaan voor verdere controle.

Vanwege de coronavirusverordeningen mocht zijn vrouw hem niet vergezellen naar het King’s College Hospital. Twee MRI-scans wezen op een massale bloeding in de hersenen, en hij werd aan de beademing gelegd. Later die dag overleed hij.

Op zijn verzoek werden de organen van Dr. Wright gedoneerd, en zijn vrouw meldde dat zijn longen naar een man van in de dertig gingen en zijn hart naar een tienerjongen. Zijn vrouw vertelde vervolgens aan The Independent dat ze “het niet oneens is met de uitrol” van het COVID-19 “vaccinatieprogramma”; ze voegde eraan toe: “Ik weet waarom ze het moesten doen en dat ze het moesten doen.”

DAVID MEARS

Op 4 maart 2021 kreeg David Mears, een 58-jarige voormalige wereldkampioen Taekwondo en leraar die naar Taiwan was verhuisd voordat sluitingsbeperkingen zijn bar failliet maakten en hem dwongen terug te keren naar Engeland, zijn eerste dosis van het virale vector-“vaccin” van AstraZeneca ingespoten. Binnen enkele uren kreeg hij koorts, die in de loop van de maand steeds erger werd.

Op 10 april begon zijn linkervoet op te zwellen en werd hij met spoed naar het Addenbrooke’s Hospital in Cambridge gebracht. Twee dagen later, zei hij, “mijn voet ontplofte. Er was overal bloed”. De heer Mears kreeg aanvankelijk te horen dat hij misschien een paar tenen zou verliezen, maar later werd zijn linkerbeen onder de knie geamputeerd. De heer Mears herinnerde zich dat hij ziek werd op de avond van zijn injectie en zei: “Ik denk dat er een verband moet zijn. Het heeft me doen afzien van de tweede.”

Mogelijk leed de heer Mears aan diep-veneuze trombose. Wetenschappelijke studies hebben een verband erkend tussen het virale vector-“vaccin” van AstraZeneca en bloedstolsels, met 445 gevallen van ernstige trombo-embolische voorvallen (bloedstolsels) en gelijktijdige trombocytopenie (laag aantal bloedplaatjes) gemeld aan de MHRA tot 23 november 2022.

Op 51 na werden deze allemaal, zoals bij de heer Mears, na de eerste injectie gemeld, en 81 daarvan hadden de dood tot gevolg. Omdat hem echter door de NHS was verteld dat griepachtige symptomen tot de verwachte reacties op het “vaccin” behoorden, stelde de heer Mears het contact met het ziekenhuis uit en ontwikkelde hij mogelijk het May-Thurner-syndroom of misschien kritische ischemie van de ledematen, die onbehandeld tot amputatie kan leiden.

Door de voortdurende censuur van informatie over de risico’s van deze “vaccins” moeten zijn artsen nog een eigen diagnose geven. De heer Mears zei:

“De artsen zeggen dat het moeilijk te bewijzen is dat het verband houdt met de COVID-prik en dat de infectie er al langer kan zijn, maar ik denk niet dat het toeval is.”

Na complicaties bij de eerste operatie werd zijn hele been geamputeerd. David Mears zei dat zijn doel was om tegen eind 2021 een prothesebeen te kunnen gebruiken, en ik wens hem veel succes met zijn herstel. Hij heeft een GoFundMe-pagina opgezet om zijn medische kosten en revalidatie te dekken.

PAUL BAINBRIDGE

Op 13 maart 2021 kreeg Paul Bainbridge, een 46-jarige softwareontwikkelaar uit het Verenigd Koninkrijk, zijn eerste dosis van een COVID-19 “vaccin”. Om de gebeurtenis te vieren kondigde hij dit aan op zijn Facebook-pagina met een foto van zichzelf omringd door een regenboog en een blauw hart met de tekst ’thank you NHS’.

  Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood

Drie dagen later bevestigde hij dat hij was geïnjecteerd met het AstraZeneca virale-vector “vaccin”, samen met de informatie dat hij had wat hij noemde “een gebrekkig immuunsysteem”. Ruim twee maanden later, op 29 mei, verklaarde de heer Bainbridge dat hij “volledig gevaccineerd” was, wat vermoedelijk betekende dat hij zijn tweede dosis had gekregen. Een vriend, Paul Oxley, wiens profielfoto dezelfde regenboog en hetzelfde hartje droeg, vroeg: “Ben je al aan het gloeien?”

Als antwoord schreef Paul: “Nee. Maar ik heb nu 3 armen en er blijft metaal aan me plakken”. Deze spot was typerend voor de opvattingen van de heer Bainbridge.

Op 19 september 2020 had hij een foto geplaatst van de anti-lockdown demonstratie op Trafalgar Square – een demonstratie waaraan ik deelnam – met het commentaar:

“Anti-maskers en anti-vaxxers op Trafalgar Square. Of zoals ze gezamenlijk bekend staan. Een Karen van Ratlilkers”.

Ik weet niet zeker of dit juist is, maar Wikipedia zegt dat “Karen een pejoratieve term is voor een blanke vrouw die het recht lijkt te hebben of meer eist dan normaal.” Ik denk dat een “ratlikker” zichzelf wel uitlegt.

Op 1 juni, een paar dagen na zijn tweede injectie, plaatste de heer Bainbridge een overzicht van zijn snel verslechterende gezondheid. Op 30 mei had hij “pinnen en naalden” gevoel in zijn handen en voeten. De volgende dag “viel hij om” en werd hij door zijn huisarts naar een ziekenhuis gestuurd, waar hij twee ruggenprikken kreeg en “dezelfde dag nog” de diagnose kreeg.

Op 2 juni was hij “volledig verlamd met uitzondering van de rechterkant van zijn gezicht” en werd hij in een “geïnduceerde coma” gebracht op een intensive care. Hij concludeerde, bijna laconiek, dat hij tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis ook MRSA (een bacterie die resistent is tegen verschillende veelgebruikte antibiotica), longontsteking en septikemie (bloedvergiftiging) had opgelopen.

Dit toont aan hoeveel ziekten nosocomiaal zijn, en hoeveel zogenaamde “gevallen” van COVID-19 in werkelijkheid positieve tests zijn voor SARS-CoV-2 van mensen die voor heel andere ziekten of verwondingen naar het ziekenhuis gingen.

De Facebook-post van de heer Bainbridge, die vervolgens is verwijderd, vermeldde niet waarmee hij was “gediagnosticeerd”, maar er zijn ruggenprikken nodig om het Guillain-Barré-syndroom (GBS) vast te stellen, een neurologische aandoening waarvan het belangrijkste symptoom de “pinnen en naalden” zijn die hij meldde te voelen, en die optreedt wanneer een trigger, zoals een virus of een vaccin, het immuunsysteem ten onrechte de zenuwen laat aanvallen, wat pijn en verlies van coördinatie veroorzaakt.

Onverschrokken plaatste de heer Bainbridge op 3 juni nog een opmerking over “anti-vaxxers”. Dit was het laatste bericht op zijn Facebook-pagina; maar geattendeerd op de vermelding van zijn verhaal op The COVID Blog, beschuldigde hij het blog op 13 juni van het publiceren van “nepnieuws”, beweerde dat de screenshots van zijn Facebook-pagina die het had gepubliceerd “meer dan 10 jaar oud” waren en dreigde de auteur met “rechtszaken wegens smaad”.

Vermoedelijk zal het succes van dergelijke rechtszaken afhangen van de vraag of de heer Bainbridge kan aantonen dat hij vóór 2011 een COVID-19 “vaccin” heeft genomen.

Dichter bij de waarheid: in juli 2021 erkende de Amerikaanse Food and Drugs Administration dat er een verhoogd risico op Guillain-Barré Syndroom bestond door bepaalde COVID-19 “vaccins”, waaronder het merk AstraZeneca.

Ondanks de spot en minachting van de heer Bainbridge voor de zorgen en angsten van miljoenen Britten, en zijn roekeloze promotie van een experimenteel “vaccin” programma, wens ik hem een snel en volledig herstel.

ALEX MITCHELL

Op 20 maart kreeg Alex Mitchell, een 56-jarige steigerbouwer uit Glasgow, zijn eerste injectie met het virale vector-“vaccin” van AstraZeneca. Twaalf dagen later kreeg hij last van pijnlijke kuiten, maar omdat hij voor zijn werk zwaar moet tillen, dacht hij er op dat moment niet veel aan.

De pijn hield echter aan en op 4 april stortte de heer Mitchell in terwijl hij thuis aan het strijken was. Toen hij begon te hyperventileren, wist hij dat er iets mis was, en zijn vrouw belde een ambulance. In het ziekenhuis bevestigde een computergestuurde tomografie (CT-scan) dat de heer Mitchell meerdere bloedproppen had in zijn onderbuik en in beide benen; maar gelukkig slaagden de chirurgen erin ze te verwijderen voordat ze in zijn lever en nieren terechtkwamen, en hij overleefde.

  Professor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins

Helaas was elke ader in zijn linkerbeen gesprongen en moest het boven de knie worden geamputeerd. Ondanks het verlies van zijn been en zijn broodwinning, stond de heer Mitchell erop dat anderen hetzelfde “vaccin” zouden nemen. Hij vertelde de Sunday Post:

“Dit is zo zeldzaam dat het niet veel andere mensen zal overkomen, dus het mag niemand ervan weerhouden het vaccin te nemen. Ik heb het genomen omdat ik wil dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt. En de enige manier waarop we dat kunnen doen is door ons te laten vaccineren. Ik wil mensen niet ontmoedigen om de Covid-prik te nemen. Van wat ze weten, is wat mij is overkomen zeldzaam. Het overkomt misschien maar één of twee mensen, dus laat u er niet door afschrikken.”

Het artikel, gepubliceerd op 2 mei, herhaalde dat de heer Mitchell die zijn been verloor twee weken nadat hij was “gevaccineerd” een “ongelooflijk zeldzame bijwerking” was, een “uiterst zeldzame maar verwoestende reactie op het Covid-vaccin”, dat het “zo zeldzaam is dat er nog geen betrouwbare gegevens over bestaan”, dat de kans om te sterven aan een bloedstolsel na het AstraZeneca “vaccin” – wat de heer Michell niet deed – “ongeveer één op een miljoen” is, dat bloedstolsels “heel gewoon” zijn en dat het “risico daarop door het AstraZeneca-vaccin miniem is”, en dat “het belangrijk is te onthouden dat aan alle medicijnen risico’s kleven”.

Die maand publiceerde Twitter Web App een filmpje van 40 seconden van niet-aangegeven oorsprong over Alex Mitchell die het Britse “vaccinatie”-programma promootte. Over stijgende pianoakkoorden, strijkers en beelden van zijn herstel staat in een reeks teksten:

“Een inspirerende geamputeerde heeft iedereen aangespoord het Covid-vaccin te halen, ondanks de ongelooflijk zeldzame bijwerking die hem bijna het leven kostte. Nog maar drie weken geleden vocht Alex Mitchell voor zijn leven in het ziekenhuis. Hij was een van de zeer zeldzame gevallen van bloedstolling na het vaccin van AstraZeneca. Na een beenamputatie leert hij nu weer lopen. Hij hoopt deze zomer weer op zijn geliefde Vespa te zitten.”

De laatste tekst is een citaat van Alex Mitchell:

“Wat mij is overkomen is zeldzaam, dus laat je er niet door afschrikken. Ik zou niet graag denken dat het iemand ervan zou weerhouden het vaccin te nemen.”

Twitter heeft de beelden vervolgens verwijderd (u kunt ze nog steeds bekijken via het artikel in de Sunday Post) omdat de heer Mitchell de overheid om schadevergoeding heeft gevraagd voor zijn letsel, dat hij nu toeschrijft aan het AstraZeneca-vaccin.

Vermoedelijk in afwachting van de verwoesting die deze experimentele “vaccins” zouden aanrichten bij het Britse publiek, werd op 3 december 2020 in het Vaccine Damage Payments (Specified Disease) Order 2020 COVID-19 toegevoegd aan de lijst van ziekten waartegen betalingen aan personen die ernstig gehandicapt zijn als gevolg van “vaccinatie” beperkt zijn tot een eenmalige Vaccine Damage Payment van 120.000 pond.

TANYA SMITH

Op 21 maart 2021 kreeg Tanya Smith, een 43-jarige moeder van drie kinderen en kinderoppas zonder reeds bestaande medische aandoeningen, haar eerste injectie met de virale vector AstraZeneca “vaccin”. Als sleutelfiguur en verzorgster van haar gehandicapte kind werd mevrouw Smith door haar huisartsenpraktijk benaderd om een afspraak te maken om zich te laten “vaccineren”.

Volgens haar partner voelde ze zich daarna een paar dagen “behoorlijk beroerd” en werd ze op een ochtend wakker van de pijn. Ze belde 111 voor hulp en werd met ernstige buikkrampen opgenomen in het Derriford Hospital in Plymouth, waar ze een hartaanval en een hartstilstand kreeg.

Bij mevrouw Smith werden meerdere bloedproppen geconstateerd die de hartaanval hadden veroorzaakt, en ze werd geopereerd om ze te verwijderen. Na aanvankelijk te zijn verbeterd, zeiden de artsen dat haar bloedplaatjesniveau “door de bodem ging”. Op 3 april, slechts 13 dagen na haar “vaccinatie”, kreeg mevrouw Smith een zware hartaanval en overleed in het ziekenhuis.

De partner van mevrouw Smith, Kenneth Edwards, had gelezen over de recente dood van BBC-journaliste Lisa Shaw na inname van hetzelfde merk “vaccin” en nam contact op met de pers over haar dood. De MHRA reageerde als volgt:

“Ons gedetailleerde en rigoureuze onderzoek naar meldingen van bloedstolsels in combinatie met trombocytopenie [laag aantal bloedplaatjes] is nog gaande.”

De regelgevende instantie blijft volhouden dat de voordelen van het AstraZeneca-vaccin voor de meeste mensen zwaarder wegen dan de risico’s. De dood van mevrouw Smith is gemeld bij de lijkschouwer in Plymouth, maar er is nog geen onderzoek ingesteld en de doodsoorzaak is nog niet vastgesteld.

  Waarom verandert het Britse Bureau voor de Statistiek ONS plotseling de cijfers voor "oversterfte"?

NHS England heeft geweigerd commentaar te geven, maar het fatale geneesmiddel werd toegediend door de University Hospitals Plymouth NHS Trust, die de 1.000 bedden beheert in het Derriford Hospital waar mevrouw Smith overleed. Toevallig reageerde de Trust op 15 januari op een Freedom of Information verzoek met de vraag “hoeveel mensen zijn er in uw ziekenhuizen overleden aan COVID-19 alleen?”. Dit was het antwoord:

“De Trust is van mening dat vijf of minder sterfgevallen verband hielden met patiënten die stierven na een positief Covid-19 testresultaat die geen reeds bestaande aandoening hadden. University Hospitals Plymouth NHS Trust is van mening dat het werkelijk gevraagde aantal te laag is om openbaar gemaakt te worden. De informatie wordt beschouwd als vrijgesteld van verdere verstrekking overeenkomstig sectie 41(1)(a) en (b) van de 2000 [Freedom of Information] Act. De Trust heeft de informatie in vertrouwen ontvangen en deze kan niet worden gedeeld.”

In wat een steeds vaker voorkomende daad van censuur is geworden, werd het antwoord op deze FOI (W20FOI417), dat oorspronkelijk was gepubliceerd op de NHS University Hospitals Plymouth webpagina “Disclosures (January 2021)”, vervolgens verwijderd van de webpagina van de Trust. De NHS Trust heeft niet uitgelegd waarom.

Wat de Trust ook niet heeft uitgelegd is waarom, 10 maanden in een pandemie (het FOI-verzoek vroeg naar sterfgevallen tussen 1 februari en 20 december 2020), “vijf of minder” patiënten zonder een reeds bestaande gezondheidstoestand daar waren overleden na een positieve RT-PCR-test voor SARS-CoV-2.

Op haar eigen website verklaarde de NHS echter wel dat op 29 september 2021, 18 maanden na de eerste lockdown op 23 maart 2020, slechts 4.060 patiënten zonder reeds bestaande medische aandoening – waarvan slechts 742 tussen 40 en 59 jaar, de leeftijdscategorie waarin mevrouw Smith viel – hun overlijden in ziekenhuizen in Engeland en Wales hadden toegeschreven aan COVID-19.

Zelfs met alle opzettelijke overdrijvingen in het officiële aantal “COVID-19 doden”, is dat ongeveer twee vijfde van alle sterfgevallen in Engeland en Wales door welke oorzaak dan ook in een week van het jaar. Dit zijn de risico’s waartegen de MHRA toestemming blijft geven, en de NHS de COVID-19 “vaccins” blijft toedienen aan mensen zoals Tanya Smith.

LISA SHAW

Op 21 mei 2021 overleed Lisa Shaw, de voorheen gezonde 44-jarige presentatrice van BBC Radio Newcastle, aan een hersenbloeding. Op 29 april heeft zij haar eerste dosis van een COVID-19 “vaccin” gekregen.

De lijkschouwer van Newcastle, Karen Dilks, stelde in augustus vast dat de dood was veroorzaakt door “complicaties van een COVID-vaccin van AstraZeneca”, waarvan zij “duidelijk had vastgesteld” dat het “trombotische trombocytopenie” (bloedstolsels) in de hersenen van mevrouw Shaw veroorzaakte.

Volgens artikel 19 van de Coronavirus Act 2020 is een arts die de overledene niet heeft gezien, bevoegd om de doodsoorzaak vast te stellen (bijvoorbeeld als COVID-19) zonder dat het overlijden wordt voorgelegd aan de lijkschouwer voordat de overledene wordt gecremeerd; het is dus onduidelijk waarom er een autopsie is uitgevoerd op het lichaam van mevrouw Shaw.

De meest waarschijnlijke verklaring is haar relatieve bekendheid, en de belangstelling van de Britse pers voor het verhaal als het verzoek van haar familie om een autopsie zou worden afgewezen.

Tegen de klachten van minder beroemde families in, zijn tienduizenden sterfgevallen verkeerd toegeschreven aan COVID-19 onder deze door het coronavirus gerechtvaardigde wetgeving, net zoals meer dan 1.632 sterfgevallen binnen 7 dagen na injectie en mogelijk nog eens duizenden binnen 28 dagen door de MHRA zijn afgedaan als toevallig.

Het is belangrijk in gedachten te houden dat de dood van mevrouw Shaw meer dan drie weken na de injectie plaatsvond, en dat haar dood dus, net als die van Rachel McKinney, waarschijnlijk niet door de MHRA wordt geregistreerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is er nodig om u kwaad te maken?
Volgend artikel“Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dit laat zien dat zelfs artsen en wetenschappers van de een op de andere dagberin trappen .want ineeens werd van alles beweerd dat nooit kon kloppen

 2. Zo, nu heb ik alvast ook voor diep in 2023 hierover genoeg gelezen. Was vanaf het begin al achterdochtig voor deze inentingen. Decernment heet dat.

  Ik wens iedereen die in deze farmaceutische val is gelokt veel geluk. Dat kan omdat er ook veel placebo’s tussen de miljoenen vaccins zaten. Je hebt dan deze macabere dans ontsprongen.
  Op naar de volgende…

  • M.a.w. russisch roulette. Het serum(want dit is geen vaccin) is ook nog eens een langzaam werkend biowapen. Ik vrees het ergste voor de geprikte medemensen de komende jaren. Brrrr…

  • Placebo is een broodje aap, wel verschil in de hoofdtank tot het afvullen van de kleine flesjes en welke plek de inhoud in de hoofdtank had!!!

 3. Moet ik hier nu medelijden van opwekken? ik geniet van elk slachtoffer. Zij waren toch diegenen die ons demoniseerden en nu nog steeds. ik hoop dat die Sean Penn de volgende is die een pijnlijke dood sterft. Ze gaan maar door met hun jodenvervolging. Van mij geen mededogen of respect voor dit soort walgelijke mensen. Zelfs mijn eigen dochters verklaarden mij voor een gevaarlijke gek en namen vol goeder trouw de prikken….. Ook voor hen ……TSCHUSS. Bij hun geboorte heb ik een DELA verzekering afgesloten dus het raakt mij niet…ook niet financieel

 4. Ik vraag me af wat hun levens duur is van deze 2 personen, ze krijgen van gevaccineerde organen.
  Op zijn verzoek werden de organen van Dr. Wright gedoneerd, en zijn vrouw meldde dat zijn longen naar een man van in de dertig gingen en zijn hart naar een tienerjongen.

  • Idd ’toeval’. Deze Eugenics Movement is eigenlijk nòòit weggeweest en is al zo’n 100 jaar merendeels buiten het gezichtsveld vh publiek actief. The Good Club is ook zoiets. Hitler liet zich ook inspireren door eugenetici vd Anglo-Amerikaanse gelederen. De groot-industriëlen die hem financierden, daaronder zullen ook wel lieden hebben gezeten, die deze ideologie een warm hart toedraagden.

 5. De cojona’vaccin’zeloten en de smoeldoekdraagdwingers leven in een enge wereld waar ik niet bij wil horen. Deze mensen hebben ieder contact met een natuurlijk en gezond leven verloren. Het zijn zombies geworden die geen gevoel meer hebben. Vandaar dat zij andere, vrije mensen, proberen mee te trekken in hun eigen gevangenschap, hun eigen ellende. Zij luisteren slechts naar één soort ‘raadgevers’: de vertegenwoordigers van de mensen-hatende satanische sekte.
  Deze schoften hebben ontelbare ‘politici’ in hun macht en deze ‘bestuurders’ genieten op hun beurt van de macht die zij dankzij de steenrijke machtige satanisten mogen uitstralen. Kijk naar schurken zoals Trudeau en denk even terug aan het fantastische vrije Canada waar veel van onze (voor)ouders met succes een nieuw leven vonden. Een vrijheid echter die als sneeuw voor de zon verdwijnt met ‘bestuurders’ die gaan meevaren in de WEF-mammoettanker.
  ‘Vaccin’slachtoffers die datzelfde giftige ‘vaccin’ blijven pushen voor andere, nog gezonde mensen, zijn in mijn ogen zelf geen mensen meer. Hun hersenen zijn vervormd, de logica van het gezonde verstand is verdwenen. Een levensgevaarlijke ontwikkeling.

 6. Mijn zus en haar vriend hebben ook het Astrazeneca-gif toegediend gekregen. Ze zijn beiden nog in leven.
  Ik ben geneigd hen dit artikel toe te sturen. Met natuurlijk het doel om hen te waarschuwen en hen erop aan te dringen om iig te stòppen met dat levensgevaarlijk geprik.
  In het recent verleden had ik hen informatie toegestuurd, maar ik kreeg steeds van mijn zus dezelfde reactie terug, dat “haar hoofd te vol zat” [ eigen sores ] en dat ze deze ‘extra’ (?) info er niet bij kon hebben. Niet beseffende dat ‘mijn’ info tot het hoofdstuk Leven en Dood behoort, dat qua importantie al haar – en die van haar vriend – ‘eigen sores’ VER overstijgt.
  Maar ja, dan kom je natuurlijk weer terug op de constante : Welke bronnen hanteer je voor je dagelijkse info ? Mijn zus en haar vriend zijn TV-kijkers. Dus dat verklaart alles.
  Desalniettemin heeft o.a. dit artikel een duidelijk waarschuwingskracht, ook voor de eenzijdig geïnformeerde burger. Maar omdat deze burgers al heel vroeg in de crisis dermate ge-primed zijn, zal de focus niet zo zeer op de inhoud gericht is, maar op de bron, die geheel vanuit hun op propaganda geconditioneerde kijk op de wereld al bij voorbaat gewantrouwd zal worden. Hierdoor ontgaat hen erg veel info dat letterlijk levens kan redden.
  Als ik een artikel aan het lezen ben zoals dit artikel, dan ben ik vaak ook tegelijk aan het peilen in hoeverre het geschikt zou kunnen zijn om het met mainstream-gelovigen te delen. Wat zouden ze begrijpen en wat niet. Bijvoorbeeld het pervers financierings-gegeven van de NHS, Universiteiten, etc. door multi-miljonairs en andere private, onverkozen en niet-democratische partijen of waarom de standaard test methode, de PCR, in dit geheel een zeer perfide gereedschap is, etc.
  Desalniettemin zal ik mijn zus en haar vriend dit artikel toesturen, alleen al omwille vh feit dat het nu niet meer onder het tapijt te vegen is. De politiek en haar corporate media kunnen er niet meer omheen en hun Overlords ook niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in