Slechts 4,8% van de Australiërs heeft beide vaccinaties genomen, schrijft 9news.com.au. Nederland staat op net geen 32%, als een van de meest blue-pilled landen op aarde een teleurstellend resultaat. Ondanks jaar in jaar uit suppressie en terreur van de vaccinnazi’s.

Bravo Australië. Respect! Misschien houdt jullie klimaat jullie buiten en weg van die ellendige tv-toestellen. Vandaag leiden jullie de wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragersVolg Frontnieuws op Telegram

  Trump kondigt aan dat hij Big Pharma gaat onderzoeken op autisme, onvruchtbaarheid, allergieën, enz. - Meent hij echt dat hij deze keer achter de vaccinindustrie aangaat?
Vorig artikelHet Delta bedrog: ‘dodelijke’ Delta-variant heeft meer dan 99,9% herstelpercentage
Volgend artikelBill Gates: Ik stopte Trump van onderzoek naar vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Eigenlijk ben ik verrast over Australië: Dat is een van de meest fanatieke landen als het gaat om vaccineren.

   Ik denk niet dat je hier iets uit op kunt maken over de macht. Je kunt aan de globalistische agenda zien of de macht ‘aangetast’ is. Zo is zweden wél vrijer dan NL als het gaat om lockdowns, maar vinden de zweden het prima als er een chip in hun lijf wordt gestopt om te kunnen betalen en gaat daar in 2022 het fysieke geld weg (naar ik meen). Oftewel: De Zweden hebben geen lockdowns nodig om de wereldregering te omarmen.

   In Griekenland krijgen jongeren tenminste nog een vergoeding voor het meedoen met het medische expiriment – al staat het niet in verhouding met de vergoeding bij regulier onderzoek. In NL is dat niet nodig, hier stropen we de mouw op omdat wij ‘begrijpen dat we hier uit komen door vaccin-immuniteit”. Kijk eens hoe slim en intelligent we zijn. Wij hoeven niet eens vragen te stellen over wat de VWS met ons lijf wil doen.

   Aan de maat waarmee landen netjes het SDG taaltje spreken kan je zien hoe het staat met de invloed van politieke misdadigers.

 1. Tja Engeland de gevaccineerden zijn 6 keer vaker ziek van de Delta variant dan de niet gevaccineerden.

  Is dit het begin wat Mike Yaedon zei, in de toekomst zullen duizenden mensen sterven doordat ze gevaccineerd zijn?

 2. Alle landen die niet aan de onzin meedoen staan hier niet op: bvb. het meeste van zwart Afrika, Egypte, Wat latijns-Amerika…. je kan het zelf opzoeken en opvolgen: check Belize, Paraguay, Egypte, Algerije, wat landen tussen de Kaspische en de Zwarte Zee….. vergelijk zelf…. ik vernam via via dat Egypte onder druk wordt gezet door WHO om hogere cijfers op te geven…. 4 Afrikaanse presidenten stierven de afgelopen 12 maanden…. 3 keer raden wat ze gemeen hadden…. Vraag maar eens aan de ontkenners van de wereldstaatsgreep: hoe kan het dat een virus aan landsgrenzen stopt, en dat die ongelovigen zelf naar de statistieken kijken, hier: https://countryeconomy.com/countries/compare/belgium/belize

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in