Fotobron: Eurostat

Voor de mainstream media blijft het een raadsel: waarom sterven er in Europa zoveel meer mensen dan statistisch gezien te verwachten was? En hoe lang zal de bevolking verklaringen als klimaatverandering en “sudden adult death” nog geloven? In juli stond IJsland helaas op de eerste plaats met een oversterftecijfer van plus 55,8 procent, gevolgd door Spanje met 37 procent. Ondertussen gaan de vaccinatiecampagnes in veel landen door, bericht Report24.news.

Een korte greep uit onze uitgebreide berichtgeving over dit onderwerp laat zien hoe explosief het probleem is.

Uit nieuwe cijfers blijkt dat we nog lang niet het einde van het probleem hebben bereikt; het sterftecijfer blijft stijgen. Momenteel circuleert er in de sociale media een compilatie over het oversterftecijfer van landen in Europa in juli 2022 – vergeleken met het jaargemiddelde van 2016-2019.

• IJsland, +55,8% (79,2% vaccinatiegraad)

• Spanje +37% (85,8% vaccinatiegraad)

• Cyprus +33% (55,3% vaccinatiegraad)

• Griekenland +31

• Portugal, +28,8 %

• Zwitserland, +25,9

• Italië, +24,9

• Oostenrijk, +17,5

• Slovenië, +16,5

• Ierland, +16,3

• Duitsland, +15,2

• Noorwegen, +14,8

Nederland, +14,7

• Kroatië, +14,6

• Frankrijk, +14,1

• Estland + 12,3%

• Luxemburg + 11,%

• Denemarken +10,3%

De cijfers hiervoor komen officieel van Eurostat: https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1. Sommige landen laten een veel lagere oversterfte zien:

Een duidelijke, direct lineaire correlatie met de vaccinatiegraad kan dus niet over de hele linie worden aangetoond. Het verschil tussen oost en west is echter aanzienlijk; met name de voormalige Oostbloklanden hebben een opvallend laag sterftecijfer en een opvallend lage vaccinatiegraad.

In de Duitstalige landen gaat Zwitserland momenteel aan kop met oversterfte, gevolgd door Oostenrijk en Duitsland. Als je met begrafenisondernemers praat, zeggen ze allemaal dat ze meer werk hebben dan ooit tevoren – en dat de gemiddelde leeftijd van de doden voortdurend daalt.

Het Telegramkanaal Factsheet Oostenrijk behandelt meermaals het thema oversterfte.

Hoe lang zal het duren voordat ook in de mainstream media de vraag wordt gesteld wat de oorzaken zijn van de oversterfte? De bovenstaande grafiek lijkt een verband aan te tonen waarover officieel niet gesproken mag worden. Het motto blijft dat de experimentele geninjecties getest, veilig en effectief zouden zijn. Het resultaat kan echter heel anders zijn dan wat oorspronkelijk aan de bevolking werd uitgelegd. Maar als u terugdenkt aan de grote misdaden van de farmaceutische industrie – thalidomide, bijvoorbeeld – werd de verklaring altijd voorafgegaan door een lange periode van leugens en ontkenningen.

Smoezen lijken ongeloofwaardig

Het is duidelijk dat alle verschillende uitvluchten, zoals dat het de schuld is van de vermeende klimaatverandering dat er nu meer mensen sterven, politiek gemotiveerde onzin zijn. Dit blijkt duidelijk uit de huidige IJsland-lijst: De gemiddelde temperatuur in IJsland is 6,9 graden Celsius. Een paar tienden van een graad meer of minder zou voor het welzijn van de inwoners volstrekt irrelevant zijn, vergeleken met landen met gemiddelde temperaturen van meer dan 20 graden Celsius, die niet zelden buitengewoon dichtbevolkt zijn.

  Victor Lindelof en Piotr Zielinski: Twee professionele topvoetballers getroffen door pijn op de borst in de afgelopen 24 uur

Het valt te vrezen dat de verbanden duidelijk op tafel komen zodra wetenschappelijke studies die het verloop van vaccinatiecampagnes koppelen aan het verloop van oversterfte niet verder verhinderd worden. Vele stemmen, momenteel niet gehoord of onderdrukt door de mainstream media, waarschuwen al lang voor de fatale bijwerkingen van het grote vaccinatie-experiment. Hoe dan ook, als er andere redenen zijn voor de oversterfte sinds 2021, dan moeten die beter worden onderbouwd dan op basis van een ideologisch onderbuikgevoel dat de aarde extra zou opwarmen door menselijke invloed. Want onze planeet warmt niet bijzonder merkbaar of zelfs maar snel op, noch heeft de overmatige sterfte iets meetbaars te maken met klimaatzones. Er moet dus een andere reden zijn …


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder onsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMassale onverwachte sterfgevallen: Artsennetwerk roept justitie op om op te treden
Volgend artikelPrikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. BATCH NUMMERS

  In het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is te zien dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende batch nummers. Eerder hadden oplettende onderzoekers al vastgesteld dat er grote verschillen waren in aantallen bijwerkingen tussen rode en blauwe staten. (U kunt dit zelf controleren.) Dit liep parallel met de batch nummers…

  De verschillen tussen IJsland (55,8% oversterfte) en bijvoorbeeld Letland (0,5% oversterfte) zijn ZO groot, dat we niet alleen moeten kijken naar de vaccinatieGRAAD maar ook naar de batch nummers. IJsland zal niet aan kop gaan omdat ze de visconsumptie daar toevallig ook heel erg hoog is….

  Oversterfte (Eurostat): https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/demo_mexrt/default/map?lang=en
  Visconsumptie: https://ourworldindata.org/grapher/fish-and-seafood-consumption-per-capita?tab=chart&country=ISL~ESP~FRA~CYP~GRC~PRT~CHE~ITA~AUT~EST~LTU~LVA
  VAERS:https://wonder.cdc.gov/controller/datarequest/D8

 2. Beste Mensen

  Over oversterfte kan men helaas nog lang dromen
  Als er oversterfte zou zijn
  Dan zou de wereld populatie niet met miljoenen per jaar toe nemen

  Denk Na Alstublieft

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in