Now they're planning the crime of the century. Well, what will it be? Read all about their schemes and adventuring. Yes, it's well worth a fee © Supertramp - Crime of the Century

Het goedkope en octrooivrije geneesmiddel Ivermectine zou de bestaande pandemie voorgoed beëindigen. Dat schrijven drie Zweedse artsen in Dagens Medicin, dat tegelijkertijd opmerkt dat het Zweedse Bureau voor Medische Producten het geneesmiddel achterhoudt voor Covid-patiënten, schrijft nyadagbladet.se.

Dit voorjaar is Ivermectine bij onafhankelijke onderzoekers en artsen steeds meer in de belangstelling gekomen als behandeling voor Covid-19-achtige ziekten. Nu hebben drie Zweedse artsen kritiek geuit op het feit dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het Zweeds Bureau voor Medische Producten (Läkemedelsverket) het gebruik ervan hebben ontraden en hebben ze opgeroepen tot goedkeuring van het geneesmiddel voor gebruik in de gezondheidszorg.

“In onze ogen zou Ivermectine het ding kunnen zijn dat de pandemie beëindigt,” schrijven de artsen Magnus Burling, Hans Zingmark en Sture Blomberg in een opiniestuk in Dagens Medicin.

Ze wijzen op maar liefst 102 onderzoeken die tot op heden bestaan ​​over het effect van Ivermectine op covid-19, waarbij 64 van deze onderzoeken de behandeling met Ivermectine vergelijken met een controlegroep en 62 peer-reviewed zijn. De doeltreffendheid van het geneesmiddel is goed gedocumenteerd, zo merken ze het op, met in totaal 585 onderzoekers en 22.425 patiënten die aan de studies hebben deelgenomen.

De conclusie is dat de studies een significante en effectieve verbetering aantonen bij Covid-patiënten die het geneesmiddel kregen, wat onder meer de Tsjechische en Slowaakse geneesmiddelenagentschappen ertoe heeft aangezet het gebruik van Ivermectine goed te keuren. Het Zweedse bureau voor Medische Producten raadt echter nog steeds af Covid-19 met Ivermectine te behandelen.

Ivermectine is een bekend geneesmiddel tegen parasieten dat is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en zijn Amerikaanse tegenhanger, de FDA. Het geneesmiddel werd al in de jaren zeventig ontdekt en de makers ervan kregen later in 2015 de Nobelprijs voor geneeskunde voor hun ontdekking. Ivermectine wordt op grote schaal gebruikt in lage- en middeninkomenslanden om worminfecties te behandelen.

Het middel is goedkoop (10 tot 20 euro per behandeling) en staat ook op de WHO-lijst van essentiële geneesmiddelen. In totaal zijn er ongeveer 3 miljard doses Ivermectine gedistribueerd en in de gebruikelijke dosis (0,2-0,4 mg/kg) wordt het serum als uiterst veilig beschouwd voor gebruik bij de mens.

Er is ook aangetoond dat het antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen heeft, waardoor het scala van toepassingen nog is uitgebreid, onder meer als behandeling voor Covid-19.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBekende influencer lijdt aan onwillekeurige neurologische bewegingsstoornis na COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelCeleste Solum – Grafine kan ons veranderen in iets “dat voorheen ondenkbaar was”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Ivermectine ja een geweldig middel zowel voor dieren als voor mensen maar het is te goedkoop er kunnen geen miljoenen euro’s mee verdient worden ik heb altijd met honden gewerkt en ivermectine werkte heel goed tegen longworm maar dat mocht ook niet meer gebruikt worden daarvoor omdat de duurdere pipetten meer opleverde je koopt een liter ivermectine voor 38 euro je hebt maar 1 ml vloeistof nodig voor 10 kg lichaams Gewicht van de hond reken maar s ff uit hoeveel dieren je dan kan behandelen met één liter nee dat kon niet meer het moesten duurdere pipetten worden van minimaal 17 euro stuk het zijn allemaal ook in de dieren geneeskunde de goede niet te na gesproken natuurlijk hou me ten goede op geld en winst jagende monsters die over lijken gaan in dit geval letterlijk triest

  2. Duidelijk, maar niet voor de msm die de angstpsychose zorgvuldig en BEWUST in stand houden.
    Misdadig maar helaas een onderdeel van het “nieuwe normaal”. Liegen en bedriegen is het motto.

  3. Ivermectine is te koop jawel zoek ff op medi vet je kan het zelfs bestellen uit Amerika maar wordt je gesnapt dan hang je dat begrijp je wel ik weet dat er in België diversen dierenartsen zijn die het wel onder de tafel willen verkopen maar dan niet voor 38 euro natuurlijk

  4. PS ff voor de duidelijkheid ik ben geen lid van een criminele organisatie of zo maar ik weet dit uit de jaren dat ik met dieren heb gewerkt haha zou ik nog aangezien worden voor ma Baker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in