Massale immigratie staat op het punt Europa te vernietigen

0

Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.

Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die zo diepgaand is dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd wordt, schrijft Leo McKinstry op de Express.

De tragische paradox van de obsessie met het vrije verkeer en de afschaffing van nationale identiteit is dat Europa in een betekenisvolle vorm, deze eeuw waarschijnlijk zal ophouden te bestaan.

Naarmate de sociale revolutie toeneemt zullen traditionele waarden als vrijheid en solidariteit worden vervangen door conflicten, sektarisme, onderdrukking en intolerantie.
Meer en meer zal een , barbaars, geislamificeerd, arm Europa niet te onderscheiden zijn van grote delen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Zelfs de wonderbaarlijk hoge niveaus van massa immigratie in de afgelopen twee decennia worden nu overschaduwd door de kolossale overstroming van nieuwkomers die plaats vindt sinds de vroege zomer nadat Merkel haar jammerlijk misleidende belofte bekend maakte dat Duitsland iedereen zou verwelkomen die beweert een vluchteling te zijn.

Zij kan hebben gedacht dat het open-deurbeleid een tegenwicht zou bieden aan de afschuwelijke agressie cijfers in Duitsland sinds de jaren 1860, maar in werkelijkheid heeft zij door het vernielen van Europa’s sociale structuur bijgedragen aan de lange lijst van Duitse misdaden.

Het is vooral dankzij haar dat zoveel Afrikaanse, Aziatische en Midden-Oosten migranten naar onze kusten komen. In oktober alleen heeft een record aantal van 218.000 van hen het Middellandse-Zeegebied doorkruist, meer dan het totale aantal in 2014.

  Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

Het is absurd dat sommigen van de wereld elite zich erover beklaagden dat Groot-Brittannië er niet in is geslaagd om een bijdrage te leveren aan deze demografische opschudding, omdat onze regering heeft gezegd dat we in de komende vijf jaar slechts 20.000 vluchtelingen uit Syrië zullen opnemen.

Dit negeert het cruciale feit dat het huidige officiële immigratie cijfer op jaarbasis meer dan 630.000 bedraagt, met de meeste van de nieuwe kolonisten komend van buiten de EU. Hoeveel meer wordt er van Groot-Brittannië en Europa verwacht dat zij zullen opnemen?

De potentiële toestroom is bijna grenzeloos. De Verenigde Naties zegt dat er wereldwijd ten minste 60 miljoen mensen als vluchtelingen zijn geclassificeerd terwijl meer dan 1.2 miljard in bittere armoede leven. De cijfers bewijzen zich nu reeds als catastrofaal.

Een sfeer van angst angst over een desintegrerend Europa. In Zuid-Spanje waren er aanslagen op kerken door fundamentalisten, met inbegrip van schade aan een oud heiligdom en Arabische graffiti die muren werd gespoten.

Het ultra liberale pro-immigratie Zweden zag dat sommige islamitische wijken in de steden veranderden in no-go gebieden, terwijl Malmö een van de hoogste aantallen van verkrachting in de wereld heeft.

Het gevreesde beeld van chaos in Oost-Europa wordt op een aantal punten gerepliceerd aan de Britse grens, zoals Calais, waar het uitgebreide 6.000 man sterke migranten kamp in nog grotere ellende en spanningen vervalt.

95 procent van de illegalen zijn geen vluchtelingen maar zijn sterke, fitte jonge mannen voornamelijk uit Afrika die in het geheel geen recht hebben om in Europa te zijn. Als onze politici ballen hadden dan zouden ze het kamp sluiten en de bewoners deporteren.

  Frankrijk in brand - Moslimgeweld in Frankrijk - en overal

Maar in plaats daarvan wordt de Britse belastingbetaler gevraagd om 3 .6 miljoen Pond per jaar op te hoesten voor verbeteringen aan het kamp, hetgeen er alleen maar meer zal aantrekken. Dezelfde spanningen kunnen worden gezien op een Britse RAF-basis op Cyprus, waar een groep migranten onderdak en voedsel krijgt na de landing op het eiland.
In plaats van het tonen van enige dankbaarheid, hebben sommigen rotzooi getrapt en hun tenten in brand gestoken, niet echt het gedrag van mensen die werkelijk vluchten voor vervolging. “We naar Engeland”, zei eentje , met een verongelijkt gezicht.

Het is duidelijk dat Europa hiertegen niet is opgewassen. Op het Griekse eiland Lesbos is de ruimte op het kerkhof opgesoupeerd, terwijl het kleine Slovenië dagelijks 13.000 migranten de grens ziet passeren, migranten die ook hun tenten in brand steken.

Zelfs Duitsland heeft er moeite mee. Er zijn massale vechtpartijen in verschillende migranten opvangcentra en in een huiveringwekkende echo van het totalitaire verleden van het land nemen de Duitse autoriteiten onroerend goed in beslag om accommodatie te bieden voor de nieuwkomers.

Als een typerend symbool van hoe de Europese samenleving wordt overweldigd is te zien hoe in het dorp van Sumte in het Noord-Oosten de bevolking met 700 procent toeneemt door de import van 750 asielzoekers.

Nu de winter nadert en het weer slechter wordt, staat de migranten crisis op escaleren. Een nieuwe golf van sentimentaliteit zal worden ontketend door veel van de media met manipulatieve beelden van het lijden van de vluchtelingen.

Popelend om hun humanitaire hoogstaandheid te tonen zullen politici de deuren nog verder openen en nog meer lasten opleggen aan Europese belastingbetalers. Zo zal de cyclus van verval nog meer momentum krijgen. Niemand van ons ooit gestemd voor onze ondergang.

  Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

Maar zonder enig democratisch mandaat is dit hetgeen de politici hebben aangericht. Een verpleegster in Duitsland, die uit haar huis werd gezet om plaats te maken voor migranten vertelde een verslaggever vorige maand: “Ik kan niet begrijpen dat de stad me zo kan behandelen”.

Haar ervaring zou een metafoor kunnen zijn voor de volkeren van Europa. De omvang van dit politieke verraad is bijna onbegrijpelijk.

De zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam

Vorig artikelMorgen heten we allemaal Ali
Volgend artikelVoelen de mensen in Europa zich veilig? – Europa criminaliteit index per land 2020
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in