De Franse president Emmanuel Macron riep in de zomer van 2017 een storm aan verontwaardiging op. Zijn uitspraak dat vrouwen met zeven of acht kinderen verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie in Afrika en deze situatie een uitdaging voor de beschaafde wereld is, liet meteen de racisme-knuppel op zijn hoofd landen.

Maar de cijfers geven hem gelijk. Volgens een VN-rapport leeft een zesde deel van de mensheid op het Afrikaanse continent. In 2050 zal het een kwart zijn. Aan het einde van deze eeuw zal een derde van de wereldbevolking, vier miljard mensen, in Afrika leven.

Heden ten dage zijn er vier keer meer geboorten in Afrika dan sterfgevallen. Een Afrikaanse vrouw heeft gemiddeld 4,5 kinderen, een Europese 1,6. In de komende 30 jaar zal de bevolking van Afrika met bijna een miljard mensen groeien en tegen het eind van deze eeuw zal bijna de helft van de wereldbevolking in Afrika wonen. Het is niet moeilijk om zich voor te stellen hoe Europa zal veranderen onder de druk van illegale immigratie en stijgende demografische cijfers.

Toen Angela Merkel de grenzen openden voor meer dan een miljoen immigranten uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika, verklaarden open-grenzen-activisten in een eindeloze herhaling dat Europa met zijn 500 miljoen mensen gemakkelijk een miljoen – voornamelijk – islamitische immigranten verwerken kan. Een kromme vergelijking. Beter is om het aantal nieuw geïmmigreerde burgers te vergelijken met het geboortecijfer.

In 2015 en 2016 werden 5,1 miljoen kinderen in Europa geboren. In dezelfde tijdsperiode arriveerden er 2,5 miljoen immigranten op het oude continent. Aangezien Frankrijk en veel andere Europese landen geen statistieken bijhouden over de etnische achtergrond van pasgeborenen, zijn er geen betrouwbare cijfers over hoeveel van deze kinderen een islamitische achtergrond hebben.

  Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

In 1950 leefden 549 miljoen mensen in Europa, nu zijn het 741,4 miljoen (2017), In 2050 zullen het er naar verwachting 715 miljoen zijn, en in 2100 653 miljoen. Aan het einde van deze eeuw heeft Europa 100 miljoen mensen verloren. De geboortebeperking in Europa, alhoewel die hier totaal overbodig is, heeft dan zijn werk gedaan, in tegenstelling tot Afrika, die het hard nodig heeft.

In Europa zullen er landen zijn waarvan de bevolking krimpt en landen waar ze zullen groeien. De landen met een groeiend aantal inwoners geven ons een beeld van hoe het continent eruit zal zien in de toekomst – het zal worden gedomineerd door de moslimmeerderheid.

Bulgarije zal slechts 4 in plaats van 7 miljoen inwoners hebben. Estland daalt van 1,3 miljoen naar 890.000. Griekenland van 11 naar 7 miljoen euro, Italië van 59 naar 47 miljoen, Portugal van 10 naar 6 miljoen, Polen van 38 naar 21 miljoen, Spanje van 46 naar 36 miljoen en Rusland van 143 miljoen naar 124 miljoen.

Frankrijk gaat van 64 naar 74 miljoen, het Verenigd Koninkrijk van 66 naar 80, Zweden van 9 naar 13 miljoen en Noorwegen van 5 naar 8 miljoen burgers stijgen. België zal met 2 miljoen naar 13 miljoen inwoners groeien. Deze vijf landen zijn ook degenen met de hoogste moslim bevolkingsaantal in Europa.

De Franse econoom Charles Gave voorspelde een moslim meerderheid in Frankrijk in 2057 en had zelfs niet de nieuwe golf van immigratie meegerekend.

Het V.K. Nationaal Statistiek Bureau (ONS) heeft  aangekondigd dat Muhammad nu een van de 10 populairste babynamen onder jongens is. Hetzelfde geldt voor de vier grootste steden in Nederland. In Oslo, Noorwegen, is Mohammed sinds 2014 niet alleen bij baby’s de meest gangbare naam, de meerderheid van de mannen in Oslo heet nu ondertussen ook zo.

  Volgende EU-waanzin: Asielaanvragen in de toekomst ook via e-mail en post

Alleen met blindheid geslagen mensen begrijpen de trend nog steeds niet: “It’s the demography, stupid”.

De exploderende Afrikaanse – overwegend moslimbevolking – ontmoet het rijke, oude Europa. Als Europa haar cultuur wil behouden, moet het nu eindelijk harde beslissingen nemen. Is het continent bereid deze revolutionaire demografie onder ogen te zien en zijn grenzen en beschaving te beschermen, om niet ten onder te gaan? Op dit moment lijkt het er niet op.

Globalisme = Vernietiging van de Westerse Beschaving

Vorig artikelPatriottische motorclubleden beramen herovering van de CHAZ in Seattle
Volgend artikelMassale immigratie staat op het punt Europa te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Niet alleen is de invasie bezig, de Nazi’s Liefhebbers gaan ook steeds verder, om de installatie van het nieuwe fascisme te installeren.
  Inloggen op twitter en youtube, terwijl je je op een andere plek bevindt, wordt steeds moeiljker.
  Als je de twitter berichten leest van Rob Jetten van de Deserteurs 66 dan vraagt dat om een reactie.
  De provoerende Eteer zelf, reageerde al nooit, de laffaard.
  Maar nu helpt twiiter ook al zulke moderne NSBers.

  Misschien moeten we het advies, de raad van Akwasi aannemen
  Zwarte Piet neer slaan, laten merken, dat dit niet zijn leefgebied is.
  Natuu8rlijk niet alleen zwarte piet, de naam doet er niet toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in