Niet-moslims moeten buiten blijven – Duitsland krijgt een moslimzwembad

7
1919
Moslima's in zwembad, foto via Anonymousnews

FENIXX KLASSIEKEN

In een zwembad in Frankfurt zullen de niet-moslims aanstonds te horen krijgen: “U moet buiten blijven”. Dat is tenminste de wens van Abdullah Zeran, die een overdekt zwembad wil bouwen dat exclusief voor moslims is gereserveerd.

Hij wil klanten aantrekken binnen een straal van 90 kilometer. Abdullah Zeran is een toegewijde volgeling van de islam en is van plan een zeer speciale aanbieding te doen. Een overdekt zwembad voor alleen moslims moet gecreëerd worden. In het zicht van de loop van de islamisering van Duitsland is dit project niet verwonderlijk. Dat het zwembad uitgerekend in Frankfurt moet worden gerealiseerd, is geen toeval. De stad lijdt al tientallen jaren onder de steeds toenemende islamistische omvolking, schrijft Anonymousnews.

Moslims die gebruik zouden maken van het natte en vrolijke aanbod zijn er dus in overvloed. En er zijn reeds beloften van Turkse gemeenschappen waarvan hun leden veelvuldig zullen komen aanreizen, zegt Zeran aan de HNA. Zou dit het probleem van de seksuele intimidatie van Duitse vrouwen en meisjes in zwembaden oplossen? U herinnert zich toch zeker nog de massale aanvallen van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ deze zomer. Laten we realistisch blijven en deze vraag ontkennend beantwoorden. Merkel’s gasten willen actie, en die beleven ze niet in het moslimzwembad.

Zwembad wordt een multimiljoenenproject

Voor de bouw van het religieus gezuiverde zwembad zijn echter enkele miljoenen euro’s nodig. Daartoe wil Zeran voor financiering bij de stad Frankfurt en bij anti-blanke bedrijven of particulieren aankloppen. In eerste instantie zou tot drie miljoen euro nodig zijn voor een geschikt stuk grond. Enkele geïnteresseerde partijen die bereid zijn om te investeren hebben zich al gemeld.

Vaccinator arts doet dringende oproep aan zijn gevaccineerde patiënten - hij heeft zelf een trombose bijwerking opgelopen: "De inenting valt ons zwaar ten deel... SCHEISSE!"

In plaats van openlijk te spreken over de islamisering van Duitsland, verschuilt Zeran zich achter de dekmantel van sociale betrokkenheid. Naar verluidt vormen zwemlessen op scholen een onoplosbare uitdaging voor moslimkinderen. Samen met ongelovigen naar het zwembad gaan is voor veel moslims niet acceptabel. Daarom moet in het overdekte zwembad van Zeran staan: “Niet-moslims niet gewenst”. Het opgehoeste belastinggeld van de ongelovige Duitsers wordt daarentegen graag aanvaard om het zwembad te financieren.

Duitse Lerarenbond bevordert de islamisering

Heinz-Peter Meininger, voorzitter van de Lerarenvakbond en overduidelijk een islam-knecht, is het absoluut eens met de sharia-bouwheer in spe. Spiegel Online citeert Meininger dat er in verband met zwemlessen “waarschijnlijk meer conflicten in Duitsland zijn dan in het openbaar worden besproken”. De Duitse Islam Conferentie heeft daarentegen vastgesteld dat slechts twee procent van de islamitische schoolmeisjes om religieuze redenen alleen in boerkini of helemaal niet deelneemt aan een zwembadbezoek met gemengd geslacht.

Er kan dus worden gesteld dat het conflictpotentieel buitengewoon laag is. Het streven naar een moslimzwembad kan daarom niets anders zijn dan een verdere stap in de richting van de islamisering van Duitsland. En opnieuw is er nauwelijks weerstand tegen deze volksvijandige activiteit.

74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

7 REACTIES

 1. Hetzelfde schorem dat zich al járen heeft verzet tegen “apartheid” van divers volkeren, willen nú wél een speciaal moslim-zwembad ? Ook dit zal NIET zodanig blijken te “werken” als een “openbaar” zwembad ; immers , in een moslim-zwembad “zwemmen” de vrouwelijke “vluchtelingen” gesluierd + lang gewaad, dus…………niks te grijpen of graaien voor de mannelijke “vluchtelingen” , dat blijft een “privilege” voor westerse mevrouwen.

 2. Zie het positief.
  Dat betekent ook, dat alle normale zwembaden moslims mogen weigeren.
  Wetsgelijkheid en zo.

 3. Zelfde met kerkhoven.
  Zij krijgen specifieke kerkhoven met eeuwige rust.

  Dan kan dat niet geweigerd worden aan niet-moslims

  Zij hebben vaak Christelijke kerkhoven onteerd.
  Nu zijn er dan islamitische…….
  Tijd voor wraak.
  What goes around, comes around….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here