Anjem Choudary weet wat hij wil. De moslimprediker in Groot-Brittannië wil de sharia invoeren. Hij werd in het geheim gefilmd door de Sun krant. De moslimafgevaardigde, die zich ongezien voelde, gaf zijn volgelingen verhelderende instructies over hoe moslims zich in Europa moeten gedragen.

Anjem Choudary riep zijn volgelingen op om alle mogelijkheden van de Britse welvaartsstaat te gebruiken om de islamitische verovering van Groot-Brittannië te financieren. Choudary maakte grappen over de Britse arbeiders en werknemers. Zij zouden werken om in hun levensonderhoud te voorzien, terwijl de moslimpredikers één of twee dagen per jaar zouden werken en de rest van het jaar door de Britse welvaartsstaat zouden worden verzorgd, schrijft Katholisches.

De rest van het jaar zijn we bezig met de jihad omdat het normaal en juist is voor ons en voor jullie om geld van de kuffars [ongelovigen] te nemen terwijl wij bezig zijn om ze te bezetten. Zo krijgen wij, als jihadisten, de cheque van de staat, zegt Anjem Choudary.

Verder zegt hij tegen zijn volgelingen:

We staan op het punt Engeland in te nemen, de moslims komen eraan.

Spottend zegt Choudary over het dagelijkse leven van werkende Britten:

Je vindt mensen die hun hele leven bezig zijn met werken. Ze worden om 7 uur ’s ochtends wakker en gaan om 9 uur ’s ochtends naar hun werk. Ze werken acht, negen uur per dag. Ze komen om zeven uur ’s avonds thuis, kijken tv en doen dat 40 jaar van hun leven. En we laten ons door hun onderhouden.

Anjem Choudary is vader van vier kinderen en trekt 25.000 pond steun, oftewel bijna 30.000 euro per jaar aan overheidssteun. Met andere woorden: Choudary ontvangt het equivalent van 9.500 euro meer dan een Britse soldaat die vecht en sterft in Afghanistan.

  Deense minister van integratie Inger Støjberg: Asielzoekers liegen en bedriegen

De Sun had in het geheim opname van drie van Choudary’s preken gemaakt door een geïnfiltreerde medewerker. In een tweede preek legde hij aan de aanwezige moslims uit dat de islam klaar is om Europa in te nemen:

Nu nemen we Birmingham in en bevolken we het. Brussel is 30 procent islamitisch, Amsterdam 40 procent, Bradford 17 procent. We zijn als een tsunami die zich over heel Europa uitstrekt. En dat is nog maar het begin. De realiteit is aan het veranderen. Democratie, vrijheid, en seculariteit zijn enkel ideeën van de kuffar die wij van de hand moeten doen, zegt de moslimprediker.

Choudary beweert de ‘Shariarechter’ te zijn van Groot-Brittannië.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

 

Vorig artikelNASA verbergt pagina die zegt dat de zon de primaire klimaatstimulans is, en wolken en deeltjes belangrijker zijn dan broeikasgassen
Volgend artikelSubway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Aangeboden:
  Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, met als burgemeester mevrouw Fatima Halalsema, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurodistan!
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
  Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u, uw kinderen en al uw over te laten komen familieleden.
  De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s, te bezoeken.
  Ook het feestje van uw schoonmoeder als ze 24 jaar wordt kunt u dan tegelijkertijd bijwonen.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en de vrouwen dragen allen een chador, sluier, hijab, niqab of boerka. De voor de ogen uitgeknipte reepjes stof van de chador zullen worden gebruikt door de broertjes en neefjes om hun ogen te bedekken bij het tonen van hun gezichten tijdens het tv-programma “Opsporing verzocht”.
  Wegens klachten vanuit de marokkaanse gemeenschap dat zij te weinig op televisie te zien zijn wordt dit programma 2 x per week uitgezonden.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en is daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals carnaval, koningsdag en Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
  De Verenigde Naties heeft de Nederlandse regering al opgedragen te zorgen dat Zwarte Piet wordt afgeschaft.
  Deze wordt vervangen door de Iraanse zwarte Piet genaamd Hajji Firuz, die door de VN is vermeld op de UNESCO-Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’ en daardoor is beschermd.
  Dit zwart geschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt om kinderen en hun ouders te vermaken (feit).
  Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
  De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd tot moskee of islamitische school.
  Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees en ander haram voedsel worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke winkels en horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn. Alleen halal-spijzen en -dranken zijn nog verkrijgbaar. Op het in bezit hebben van haram voedsel staat als straf steniging. Op het nuttigen daarvan staat decapitatie.
  De term Homo sapiëns zal worden veranderd in de Homo getintiës.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  Allahlastering, afvalligheid, blasfemie, diefstal, overspel, gokken, alcoholgebruik, pornografie en prostitutie worden gestraft met doodstraf, stok- of zweepslagen, steniging, amputatie, decapitatie en/of andere vormen van marteling.
  Omdat in de koran en de sharia slavernij niet verboden is, is het toegestaan enige (kind)slav(innen)en te houden, die als manier van boetedoening weer in vrijheid gesteld kunnen worden.
  Het steunen van extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam en het steunen van terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog) is toegestaan. 
  Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige twee partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk (nieuw leven ingeblazen) en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden en lidmaatschap of ondersteuning daarvan wordt zwaar gestraft.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf uitgeroepen en benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Den Hagistan via een regering waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en diens vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en strenge aansturing van het potentaat erdogan en turkije. Eénmaal per 4 jaar zal er gestemd kunnen worden. De stembiljetten zullen door de Kalief persoonlijk in de papiervernietiger worden gestopt en de regering blijft gewoon zitten.
  Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
  Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief en/of zijn regering worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse gebieden.
  Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
  “God-allah-machtig……. “,

  • Wat ik erger vind dan de zorgen die ik me zelf maak om al deze processen en een geplande Kalergi plan mislukking van het vermengen van vele verschillende culturen is mensen zoals jij. Totale denigratie en haat van een religie en cultuur waar ze niets van af weten. En dat in een tijd van massapsychose veroorzaakt door de duistere bedenkers van de c plan dem ic. Ooit woonden in deze regionen alleen maar Friezen. Alle anderen zijn import, allochtonen en zelfs die Friezen kwamen van elders. Voor het grootste deel moeras, onbewoonbaar. West van Azie, Europa heette ooit Afrika. Degenen die hier voor ons woonden hadden een zwarte huid en blauwe ogen. De echte menselijke geschiedenis wordt voor ons verborgen gehouden, is gefalsificeerd. De Fransen confiskeerden Algerije als zijnde Frankrijk. Verkrachtten massaal algerijnse vrouwen en kookten sommige algerijnen levend. Waterboarden was ook een favoriet tijdsverdrijf. Algerijenen en Marokkanen opgetrommeld door Charles de Gaulle om Frankrijk en Europa, m.n. Nederland te bevrijden voordat de USA, Engeland en Rusland Frankrijk van de wereldmap zouden vegen. Slavernij en de moord op millioenen in de Congo door Koning Leopold van Belgie. Je speelt de rol die een satanische elite voor je bedacht heeft. Gehersenspoeld niet anders dan een aantal gestoorde moslims, maar niet allen moslims in de wereld lopen te bleren. De Shariah zou je ook eens uitgelegd moeten krijgen door geschoolde wetenschappers. Nu we met een Coronapas en het geen eigen mening meer mogen hebben misschien in een erger doemscenario beland zijn, zou ik eens proberen wat cohesie vriendelijkheid toe te passen op je islamitische buren. Het doel is immers totalle anarchien. Groep tegen groep, zodat die door de machten neer te slaan is. Aartsbisschop Vigano heeft het beter begrepen. Vid op Frontnieuws.

  • Ik ben het er niet mee eens , zo , ook met de enclaves die ze oprichten , zij zijn die discrimineren , Noem een Islamitisch land op waar het goed gaat voor de bevolking , geen wonder dat ze hier heen willen komen , maar om vervolgens , prat te gaan dat ze een mes in zomaar iemands rug steken ,, dat is laf gedrag , ook al heeft iemand dat met inkt op papier geschreven .

 2. Ongelooflijk slechts enkele generaties hier , ( afgezien dat de Ottomanen al eerder aan de poorten van Wenen hebben gestaan , en ook veroveraars zijn geweest , en Europeanen als slaven meenamen , slavernij was toen overal , ook onder elkaar , van dezelfde stam ) en dan de sharia in wil voeren . In Iran bestaan geen hoeren ( HA HA HA HA ) de desbetreffende behoeftige man gaat naar een , wat hier Pastoor , of iets dergelijks wordt genoemd , betaald die LEUGENAAR , voor , een maand , een dag , afhankelijk van het bedrag , en zolang moet de slaaf ,,, vrouw aan hem zijn wensen voldoen ,,, IRAN ,,, IRAN IRAN , WAAROM vrouwen onderdrukken , waarom een speciale politie die let op dat mensen ,,, elkaar liefhebben op een manier die jullie bedacht hebben , TERWIJL JULLIE DAARDOOR MEER HOMO;S CREEEREN als waar dan OOK ,, STELLETJE GEKKEN , anderen sturen , terwijl je zelf alleen ontvangt door middel van anderen , die jouw brood bakken , pijn te doen ,,, STOMPZINNIG IRAN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in