Waarheid en revolutie hangen in de lucht. Met de onthulling van zoveel bekende gezondheidsrisico’s die direct gelinkt zijn aan de Covid-19 vaccinuitrol van de Big Pharma industrie, is de internationale criminele cabal nu in de verdediging, gebruik makend van het adagium dat de beste verdediging een goede aanval is, schrijft Joachim Hagopian.

Maar hoe meer de autoritaire regeringen ons onder druk zetten, hoe meer tegenwerking zij krijgen van de mensen die het zat zijn en hun grens hebben bereikt om onder deze toenemende draconische tirannie te leven. Zoals constitutioneel jurist John Whitehead bepleit, is het tijd voor burgers om hun soevereine macht terug te nemen door “herijking” van de overreikende overheid. Terwijl het onwettige Biden-regime probeert de staatsmandaten voor vaccinpaspoorten, verplicht dragen van mondkapjes en non-stop lockdown op te dringen, hebben een aantal deelstaten in Amerika uitvoerende orders ondertekend of reeds wetgeving aangenomen tegen vaccinpaspoorten en/of tegen mondkapjesmandaten.

Florida en Montana verbieden zowel particuliere bedrijven als staatsinstellingen om een bewijs van vaccinatie te eisen. Vaccinpaspoorten zijn verboden in alle staatsgebouwen in Idaho, Arizona, Utah, South Dakota, South Carolina, Arkansas, Indiana en Texas, maar moeten dringend worden uitgebreid tot alle bedrijven. In nog eens tien staten is wetgeving in behandeling voor geen vaccinpaspoorten of discriminatie op grond van vaccinatiestatus. Naarmate meer waarheid naar buiten komt over de gevaren van vaccinatie, slaat de slinger door naar meer staten die dit voorbeeld volgen om hun burgers te beschermen tegen de genocidale waanzin van de elite.

Ondanks het feit dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) eind juli 2021 het dragen van mondkapjes binnenshuis opnieuw heeft aanbevolen vanwege de naar verluidt hoge overdraagbaarheid van de zogenaamde Covid-19 varianten, hebben Texas, Florida, Missouri, Arizona en Iowa het dragen van mondkapjes al vrijwillig gemaakt. Over het algemeen nemen de Republikeinse staten stelling tegen vaccinatiemandaten terwijl de door de Democraten geleide steden en staten aan de Oost- en Westkust neigen naar de strengste mandaten en volledige lockdown-controle. De partij van de vroegere progressieven in Amerika is gedegenereerd van een gebroken, geïnfiltreerd onderwijssysteem tot de gehersenspoelde “wokeism” generatie, cancel cultuur, ras-identiteitspolitiek, en doordrenkt van marxistisch communisme, politieke correctheid en slachtofferschap als een trots gedragen sociale identiteit en banier.

Ondertussen lijkt in de laatste week van juli in landen over de hele wereld een over-the-top globalistische aanval op de mensheid met de dag wanhopiger en extremer te worden. De leugens en misdaden van de grootste, dodelijkste fraude in de geschiedenis van de mensheid worden nu vrijwel dagelijks vollediger ontmaskerd.

De medische maffia geleid door de zoon van een voormalig eugenetisch hoofd van Planned Parenthood, Bill Gates, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie gekocht en betaald.

Bill Gates en zijn kompaan Dr. Anthony Fauci behoren beiden tot de leiders in het financieren van afschuwelijk “Frankensteiniaans” onderzoek, waarbij in de laatste onthulling organen van geaborteerde baby’s op muizen werden geënt.

Met Fauci als de 21e eeuwse Dr. Mengele, is dit Gates-Fauci duo de keizers zonder kleren van vandaag, ontmaskerd als potentiële oorlogsmisdadigers tegen de gehele mensheid en het leven.

De nieuwste gerecyclede versie van de verdeel-en-heersstrategie van de elite zet nu de gevaccineerden tegenover de gevaccineerden, waarbij de schuld voor de huidige golf van zogenaamde Deltavarianten valselijk wordt gelegd bij de tegenstanders van de doodsprik.

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

Nationale regeringen, de WHO en mediapropagandisten zoals Reuters beweren nu allemaal dat ziekenhuizen overal vollopen met de laatst verklaarde vijand – de ongevaccineerden.

Met de enorme meerderheid van 80% van nieuwe Covid-19 gevallen met de gevreesde “Deltavariant” in de VS, dringen rapporten uit Spanje (80%) tot Californië (80%) tot Utah (95%+) er allemaal op aan dat het de ongevaccineerden zijn die verantwoordelijk zijn voor zoveel nieuwe gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Maar in werkelijkheid is het omgekeerd, de meerderheid van 60% van de recente ziekenhuisopnames door het Coronavirus in het VK zijn al volledig gevaccineerd, net als de 60% van de nieuw gediagnosticeerde gevallen in de VS die ook volledig zijn gevaccineerd, terwijl 75% in Singapore in de afgelopen vier weken volledig was ingeënt.

Al deze binnenkomende datacijfers lijken erop te wijzen dat waar mensen het meest gevaccineerd zijn, van Singapore tot Californië, dat is waar Covid-19 zich het snelst verspreidt.

Niet in staat om in de buurt te komen van het quotum van zijn meesters, die eisen dat ten minste 70% van alle Amerikanen voor 1 juli de injectie krijgen, met tijd die opraakt op 78-jarige leeftijd en niet in staat om een enkele gesproken zin begrijpelijk te articuleren, komt sleepy Uncle Joe onder toenemende druk te staan als hij zijn huidige baan wil behouden.. tik tak, het 25e Amendement alarmklok staat op het punt af te gaan, en laat ons achter met een van de meest impopulaire politici van de moderne tijd – Kamala Harris. Een ding is nooit veranderd, Joe Biden’s pathologische liegen laat hem verwoed de strijdlijn trekken tussen de goede kleine gevaccineerde robots en die kwaadaardige, onhandelbare, ongevaccineerde herrieschoppers waarvan CNN net verklaarde dat ze tot de dood moeten verhongeren. Op zijn website whitehouse.gov schrijft Biden, of waarschijnlijker zijn gevolmachtigden:

Wat er nu in Amerika gebeurt is een pandemie – een pandemie van de ongevaccineerden. Laat me dat nog eens zeggen: Het is een pandemie van de ongevaccineerden. Vorige maand bleek uit een onderzoek dat meer dan 99 procent van de COVID-19 sterfgevallen onder de ongevaccineerden waren – 99 procent!

Biden heeft zojuist het wettelijke groene licht gekregen van zijn Ministerie van Justitie om alle federale werknemers van de VS, de grootste beroepsbevolking van de natie, te verplichten zich te laten vaccineren. Op 1 augustus 2021 zei de directeur van Biden’s National Institute of Health (NIH) dat een bewijs van vaccinatie een stap “in de goede richting” zou zijn. Op een recente vraag over het uitvaardigen van vaccinatiemandaten door staten en gemeenten als zijn achterdeurmethode voor de prik, antwoordde de marionet:

Dat weet ik nog niet, ik zou graag zien dat ze in die richting blijven gaan, en daarom wijs ik erop. Ik had het ministerie van Justitie gevraagd om te bepalen of dat – ze dat legaal kunnen doen, en dat kunnen ze. Lokale gemeenschappen kunnen dat doen. Lokale bedrijven kunnen dat doen. Het is nog maar de vraag of de federale overheid het hele land kan mandateren. Dat weet ik nog niet.

Het is dus duidelijk dat de nationale en wereldwijde agenda er naar snakt om ons allemaal vaccinaties op te leggen, waarbij ons soevereine recht op vrijwillige toestemming als “experimentele menselijke proefpersonen” wordt geschonden. De tactiek van verdeel en heers van de criminele kliek is oud en versleten en draait om het demoniseren van de ongevaccineerden. Maar hoe hard ze het ook proberen, het zal nooit werken omdat de kat al uit de zak is – het zijn moordenaars!

  Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona - hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

Terugkomend op Obama’s ambtsperiode, een van hun favoriete, over-the-top trucs om ons te verdelen is met valse vlag massa-schietpartijen die rassen tegen elkaar opzetten. Het vaak herhaalde idee van “blanke supremacistische groepen” die op de loer liggen als Amerika’s gevaarlijkste bedreiging, wordt uitgespuwd door bedrieglijke marionettenpraatkoppen – bedrieger Biden en FBI’s Christopher Wray. Maar ook dat werkt niet, want de overgrote meerderheid van de Amerikanen is lang niet zo raciaal verdeeld als kwaadwillende valse propagandisten beweren.

Hun overkill aan wanhoop om ons te verdelen, vooral tijdens hun doodsprikrazernij, heeft burgers over de hele wereld eindelijk sneller wakker gemaakt dan ooit. Wij, het Volk, hebben alle leugens en bedrog van de regering en de media door, vanwege hun overgespeelde Coronavirusnarratief dat nu snel ontrafelt, en elke dag die voorbijgaat verder wordt blootgelegd.

Mensen realiseren zich dat de echte volksvijand nummer 1 de controlerende Deep State marionettenmeesters zijn en hun schaamteloze wanhopige marionetten, omdat ze weten dat ze de controle aan het verliezen zijn, met het vooruitzicht dat ze militaire tribunalen tegemoet kunnen zien voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Over marionetten gesproken, op woensdag 28 juli 2021 heeft het hoofd van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Dr. Rochelle Walensky, daadwerkelijk bekend:

Met eerdere varianten, wanneer mensen deze zeldzame doorbraak [her]infecties hadden, zagen we niet het vermogen van hen om het virus te verspreiden naar anderen… We hebben een zeer overdraagbaar virus, dat het potentieel heeft om onze vaccins te omzeilen in termen van hoe het ons beschermt tegen ernstige ziekte en dood.

De CDC-baas heeft zojuist toegegeven dat al hun vaccins nutteloos zijn in het voorkomen van de verspreiding van het huidige Deltavirus en de inkomende andere voorgeprogrammeerde varianten. In maart 2021 was Dr. Walensky er nog van overtuigd dat degenen die gevaccineerd waren, het virus onmogelijk konden infecteren of verspreiden onder anderen. Maar deze week, in weer een 180 graden ommekeer, is een andere pion die zich voordoet als een vooraanstaand deskundige gedwongen toe te geven dat alle vaccins de ontvangers niet zullen beschermen tegen de nieuwste varianten, net zo min als de ongevaccineerden, waarbij hij toegeeft dat zowel de gevaccineerden als de ongevaccineerden die geïnfecteerd zijn met de Deltavariant, dezelfde hoge viruslast hebben.

Dit feit alleen al geeft aan dat er geen enkel voordeel zit aan het krijgen van de dodelijke injectie, maar slechts het risico van een hele reeks nu bekende nadelige gezondheidseffecten, zoals vroegtijdige dood. Een andere verontrustende bevinding die bij de gevaccineerden naar voren komt, is dat hun injecties slechts tijdelijke immuniteit opleveren die ongeveer zes of zeven weken duurt voordat ze wegebt, waardoor er voortdurend “booster”-injecties nodig zijn, waarmee de geldgraaierij van Big Pharma wordt gevoed. Aangezien vaccins nutteloos zijn in de strijd tegen nieuwe varianten, is er absoluut geen echt of blijvend voordeel verbonden aan dodelijke injecties, alleen potentieel desastreuze complicaties die het uitsterven van de menselijke soort in gevaar brengen.

  De COVID-19 vaccinaties: desinformatie en gewetenloosheid tot in het extreme

Het publiek werd een veilig gevoel gegeven met de belofte dat ze geen mondkapjes hoefden te dragen als ze eenmaal waren ingeënt, maar nu hun menselijk DNA permanent is veranderd, wacht de gevaccineerden een mogelijk grimmig lot, met spike-eiwitten, grafeenoxide en nanodeeltjes die in verband worden gebracht met ernstige hart- en vaatziekten, neurologische stoornissen, dodelijke bloedstolsels, ongebreidelde onvruchtbaarheid en mogelijk een vroege dood.

Tot de dood hen scheidt, worden ze nu beschouwd als superverspreiders, die een gevaar vormen voor de ongevaccineerden, oma en de kleinkinderen, die allen onbeschermd blijven tegen besmettelijke verspreiding via huid-op-huidcontact of overdracht door de lucht.

Zo zijn Walensky en zijn kompanen weer terug bij af, en bevelen ze zwakjes aan om zelfs binnenshuis permanent mondkapjes te dragen, en zonder een optimaal functionerend auto-immuunsysteem zijn de gevaccineerden een doelwit voor het oplopen van de Delta- en andere gemuteerde varianten. Volgens de New York Times heeft op 31 juli 2021 54% van de wereldbevolking ten minste één prik gekregen van de in totaal 4,13 miljard doses tegen het coronavirus die al zijn toegediend. Als deze statistieken waar zijn, hoe je het ook bekijkt, krijgt de meerderheid van de mensen op aarde vandaag de dag een slechte deal – een waarschijnlijk enkele reis naar het dichtstbijzijnde kerkhof.

Tot zover je goedgelovig misleid vertrouwen in de hedendaagse “wetenschap” en haar zogenaamde “deskundigen”, met als excuus de feilbare grenzen van de veranderende wetenschap als er nieuwe informatie binnenkomt. Maar ook dat is een leugen, want het bewijs toont aan dat alle factoren die medische schade kunnen veroorzaken al bekend waren voordat miljoenen menselijke proefkonijnen werden geïnjecteerd. Kortom, alles wat de medische autoriteiten en het establishment ons de afgelopen anderhalf jaar hebben verteld, zijn kwaadaardige leugens. Als kaart-dragende leden van een Satanische doodscultus, willen de controleurs van de wetenschap, de mainstream media en vrijwel alle regeringen ons dood hebben, vroeger dan later. Dus, doe wat je gezegd wordt en ga in de rij staan voor je genocidale slachthuis doodsprik.

Slechts een week voor haar laatste bekentenis, op 21 juli 2021, gingen Dr. Walensky en haar CDC weer door het stof, met tegenzin gedwongen toe te geven dat de hele Covid-19 “pandemie” gebaseerd was op een gigantische frauduleuze leugen – de PCR-test. Het werd publiekelijk onthuld dat de PCR-test nooit een accurate diagnose heeft gesteld van het “altijd-elusieve”, niet-bestaande virus, maar alleen miljoenen vals-positieve resultaten gaf die gebruikt werden voor het verkeerd diagnosticeren van grote delen van de wereldbevolking, terwijl de bedenkers van de pandemie wisten dat het totaal vals was. De bedriegers van de pandemie hebben met opzet de “wetenschap” gemanipuleerd, of in dit geval, het PCR apparaat werd opzettelijk, bedrieglijk ingesteld op een te hoog aantal cycli om wereldwijd miljoenen vals-positieve resultaten mogelijk te maken en zo hun wereldwijde Covid-19 paniek te veroorzaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun verhaal aan het publiek te vertellen
Volgend artikelFrankrijk: Liever geïnfecteerd dan gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  • Prima visie.
   Echter zal het grootste probleem zijn van hoe vertellen ze de goegemeente dat ze belazerd zijn, zonder gelyncht te worden.
   Momenteel zoeken ze tijd om dit punt uit te stellen zonder zich goed te realiseren waar ze mee bezig zijn, maar ja dat is zowizo hun”normale” gedragspatroon.

   • Dat gaan ze nooit doen. Misschien dat er over jaren een onderzoek komt waarna men zegt “nooit meer” en “wir haben das nicht gewusst”

 1. Tegen die tijd zullen de gevestigde nieuws outlets de boel zoals altijd manipuleren door te stellen dat 80% van de ondervraagden het de beleidmakers hebben vergeven en dat zij van vervolging af zien.

  Maw het is hun ganzenbord, zij bepalen alle spelregels.

  Er is maar één ding wat wel werkt en dat is alle medeplichtigen zelf oppakken en afzonderlijk van elkaar ondervragen en berechten. Het is dan aan het volk zelf of zij ze weer terug zetten in hun oorspronkelijke habitat of er andere dingen mee doen.

 2. Het zal wel toeval zijn zeker dat honderd jaar geleden (1917-1923) de bolsjewieken/communisten de macht grepen in Rusland en er een totalitair communistisch regime vestigden.
  Om deze revolutie te gedenken zijn de rood/groenen nu 100 jaar later blijkbaar bezig met een geconcerteerde actie om in alle landen ter wereld een aanslag op de democratie te plegen om een wereldwijd totalitair regime op te dringen. Als rode mieren hebben ze de afgelopen jaren de mainstream media, de VN, de EU en alle andere mogelijke instellingen geïnfecteerd om hun thans aan de gang zijnde complot uit te voeren.

  • Geen toeval, alles gefinancierd door dezelfde comploteurs achter de schermen. Laat ik ze voor de eenvoud maar even “zionistische bankiers” noemen.

   Deze lui zouden berecht moeten worden en hun triljiarden geconfiskeerd, en hun gewin middels het op schuld gebaseerde fiat geldsysteem illegaal verklaard en opgeheven. Zou dat niet een klus kunnen zijn voor een grote groep oud mariniers? Qua patet orbis samen met semper fidelis en zo nog een massa goed getrainde luitjes uit verschillende landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in