In Frankrijk is na de totalitaire verplichte inentingsmaatregelen een tendens aan het ontstaan: steeds meer mensen proberen opzettelijk geïnfecteerd te raken met Covid-19 om zo als herstelde mensen aan vaccinatie te kunnen ontsnappen, bericht Journalistenwatch.com.

Ze zoeken opzettelijk de nabijheid van mensen die zogenaamd geïnfecteerd zijn met Covid-19. Ze wassen hun handen niet meer of dragen mondkapjes om op de een of andere manier met Corona geïnfecteerd te raken. Deze tendens, die aantoont tot welke wanhoopsdaden de burgers bereid zijn om aan de tirannie van het Franse regime te ontsnappen, wordt onder meer gemeld door het Franse medium “Le Figaro”. Zoals de Merkel-regering in Duitsland van plan is, mogen mensen in Frankrijk vanaf maandag alleen nog aan het openbare leven deelnemen als zij kunnen aantonen dat zij gevaccineerd zijn of geacht worden hersteld te zijn. Het argument van velen van de “infectiewilligen”: zij verkiezen de ziekte boven vaccinatie en zouden liever hebben dat hun immuunsysteem leert “de ziekte op natuurlijke wijze te verslaan”. Anderen krijgen liever covid dan dat ze de rest van hun leven elke drie maanden moeten worden ingeënt. Een ander legt uit dat haar man in quarantaine werd geplaatst vanwege Covid-19. “Ik heb alles geprobeerd om het ook te krijgen. Onmogelijk.” “In het slechtste geval houdt het me een paar dagen in bed, in het beste geval heb ik helemaal geen symptomen,” zegt een 20-jarige volgens de nieuwszender Franceinfo.

Reflexmatig hebben stemmen die trouw zijn aan de vaccinlijn de trend al veroordeeld. “Het spel van het virus spelen” is een “totale vergissing”, aldus een Franse epidemioloog die waarschuwt voor mogelijke “late effecten”, maar niet voor de gevolgen van gedwongen vaccinatie met een ongetest vaccin.

  Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Macron de grote vaccineerder is op weg naar een nieuwe klap in het gezichtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMassale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangen
Volgend artikelFeesten met de gevaccineerden: 11 van de 15 volledig gevaccineerden kregen COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik heb nog nooit mijn handen gewassen bij een winkel met wazige handreinigers of een masker gedragen.
  Mijn handen was ik altijd thuis, zo als ik altijd al doe na boodschappen doen.
  En heel in het begin heb ik even een masker gedragen, maar wel 1 waar je door heen kon spugen.
  Een training masker zonder de binnenvoering.
  Ik ben er nooit ziek van geworden verder.
  Dat lijkt mij ook nogal moeilijk om ziek te worden van wat ze niet eens kunnen bewijzen.

  • Ik heb me aan nog geen enkele maatregel gehouden. Ik draag geen beklappen (ik maak zelf uit of ik wil ademen en laat me geen verbod door dat Haagse gepeupel opleggen), ik was geen handen (alleen na toiletbezoek), ik wil die ‘desinfecterende’ troep niet aan mijn handen hebben (ik pak de winkelkar aan de zijkant vast waar ze die rotzooi niet op hebben gesmeerd). Ik weiger pertinent mee te werken aan de grootste leugen uit de menselijke geschiedenis en wie het niet zint die dondert maar op. Mocht iemand tegen mij zeggen dat ik als ongeïnjecteerde hun gezondheid in gevaar breng, dan is mijn antwoord: “Graag gedaan! Je doet het voor een ander.” Ik veeg mijn kont af met ‘corona’. Van leven ga je nou eenmaal dood en alle angsthazen wennen er maar aan.

   • Corona is een soort van opgeblazen griep wat een eigen leven is gaan leiden.
    Het ene seizoen is die wat heftiger dan een ander seizoen.
    Zo als al eeuwen gebeurt.
    En sommige mensen zijn daar meer bevattelijker voor dan andere,
    Niet iedereen krijgt altijd griep. Ik nog nooit.

    • Ik heb 6 jaar geleden een keer met zware griep in bed gelegen. Vier dagen niks gegeten en ook niet gedronken (kreeg niks naar binnen). Ben daarna 2 weken bezig geweest om te herstellen en weer op gewicht te komen. De laatste keer dat ik zulke griep had moet ik terug naar mijn jeugd jaren. Ik ben zelden of nooit ziek en al helemáál niet van dat leugenvirus. Volgens diederik gommers een ordinair “verkoudheidsvirus” en “er is niets erger dan opgeleid ic-personeel als je de zieken niet hebt. Dan verveel je je zo.” Alarm, Alarm!!!

    • Ik gebruik zo’n stofmasker met zo’n ventiel erin. (Deze had ik nog liggen thuis voordat er spraken was van deze poppenkast) Waar ik het ventielklepje eruit heb gehaald. Zodat ik gewoon kan ademen. Maar aan de buitenkant lijkt het net alsof ik een professioneel masker draag. In Duitsland zijn ze veel strenger hierop dan in Nederland, je komt er domweg niet eens naar binnen als je geen masker op hebt. In Duitsland zijn deze nooit afgeschaft met de zogenaamde versoepelingen, zoals in Nederland.

  • Handen wassen na boodschappen doen? Ook nogal onzinnig. Was je ook al je boodschappen af voor je die opruimt en in de koelkast zet? Voor het eten en na het naar de plee gaan wil ik m’n handen nog wel eens wassen, maar ook echt niet altijd. Ik en mijn gezin doen niet mee aan de hele idioterie. Doe maar normaal, dan doet iedereen al gek genoeg.

   • Ik weet niet waar iedereen met ze smerige klauwen heeft aangezeten.
    Misschien heb iemand wel aan ze reet zit krabben en daarna wat appels uitgezocht.
    En ik was dus alles af wat niet in een verpakking zit, inderdaad.
    Dus dat doe ik dan ook met mezelf.
    Misschien heeft er wel een klodder snot aan ze mandje zitten afvegen.
    En moet ik de rest nou ook nog uit leggen.
    Dit artikel ging over opstand in de winkel en alle idioterie, niet over persoonlijke hygiëne
    Dat had een andere reactie van mij opgeleverd.
    Kan je er wat mee, of moet het nog duidelijker.

 2. Mooi he dat je allerlei propagandabericht om je oren krijgt tot zelfs bedreigen van de mederwerkers van de staatsprikbussen verplichte vaccinatie dreigingen angst angst en nog eens angst inboezemen bij de schaapachtigen en het gaat maar door…..

  Aan de andere kant hoor ik net van een kennis die in het UMC werkt in Amsterdam dat het serieuze vormen aan begint te nemen hoeveel gevaxxte schapen er overlijden, maar geen enkele aanleg om uit te zoeken wat de reden hiervan is ( Het Mag niet ) !!!

  Dit is echt te ver en de hoogste tijd om de mensen die het geschenk uit de hemel nog niet gehad hebben ernstig te waarschuwen voor het onomkeerbare gevolg.

 3. Ik snap al die mensen hoor, als ik zou geloven dat er echt een “virus” heerst zou ik ook kiezen voor de ziekte ipv de genocidespuit. Maar ja, aangezien “het virus” niet bestaat en dus de ziekte ook niet, wens ik al die mensen succes met het krijgen van “covid” of “cojona”.

 4. Het rare van al die gehoorzame schapen, die hun prikken hebben gehaald. Dat ze elke discussie over de vaccins afdoen als onzin, alsof elke discussie een wedstrijd is en wie het laatste woord heeft dan gelijk heeft of zo. Een discussie is voor mij een uitwisseling van elkaars meningen met onderbouwingen van waarom het zo kan zijn. Niet van dat het al besloten is van uit de overheid, dat het tegen het virus is en dat daarover geen discussie meer mogelijk is. Zo ook de discussie van wat is eigenlijk een virus en wat doet het, is niet mogelijk met de gevaccineerde. Alsof zij een soort van geheimhoudingsverplichting hebben ondertekent, waar ze niet over mogen spreken.

 5. ik begrijp niet goed waarom de gevaccineerden zo afgeven op de niet gevaccineerden.
  Zij hebben toch geen probleem want als ge gevaccineerd zijt kunt ge niet besmet worden ….dat zeggen de slimme virologen …. dus . Laat mekaar met rust en maak mekaar het leven niet zuur . De overheid wil niks liever dan “”verdeel en heers””

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in