De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 36.257 dodelijke slachtoffers en 3.244.052 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 1 januari 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 16.471 doden en 1.546.829 gewonden tot 01/01/2022

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 10.170 doden en 465.080 gewonden tot 01/01/2022

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 7.371 doden en 1.117.914 gewonden tot 01/01/2022

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.245 doden en 114.229 gewonden tot 01/01/2022

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is al TE LAAT voor bijna 1,5 miljard mensen die kunnen sterven van covidprikken
Volgend artikelAustralië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Laat dit even tot u allen doordringen!

  “Sarah Jessica Blattner, een 14-jarig Israëlisch Amerikaans meisje met een onderliggende gezondheidstoestand, stierf op 12 oktober in haar slaap naar verluidt aan een hartaanval nadat ze vijf maanden eerder een dosis van het Pfizer-vaccin had gekregen. Haar ouders besloten zich drie maanden na haar dood eindelijk uit te spreken en drongen er bij het publiek op aan hun kinderen niet te vaccineren. In hun geval was het een grote ‘fout’.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/tragic-14-year-old-israeli-american-girl-suffers-dies-covid-vaccine-makes-video-story-five-days-death/

  De 13-jarige Jack Thomas O’Drain uit de Amerikaanse staat New Jersey is op 4 januari plotseling overleden aan een hartstilstand, slechts zeven maanden na zijn tweede coronaprik. Op 6 juni plaatste zijn moeder, Jennifer O’Drain, een foto van hem op Facebook waarop hij zijn duim omhoog steekt. “Tweede prik achter de rug,” schreef ze erbij.

  https://www.ninefornews.nl/tragisch-volledig-gevaccineerde-13-jarige-jongen-overlijdt-aan-onverklaarbare-hartstilstand/

  Weet u het nog, “DRINGENDE WAARSCHUWING AAN ALLE OUDERS: Dr. Robert Malone geeft verklaring af over Covid-injecties bij kinderen – Schade zal ‘onomkeerbaar’ zijn”

  https://leohohmann.com/2021/12/16/urgent-alert-to-all-parents-dr-robert-malone-issues-statement-on-child-covid-injections-damage-will-be-irreversible/

 2. En had EudraVigilance niet een onderrapportage van 94 procent? met andere woorden: 6 procent van de meldingen komt maar door en daaruit volgend is het echte aantal doden en slactoffers vele malen hoger.

 3. Deze cijfers, beste Frontnieuws redactie, komen niet overeen met uw berichtgeving van 12 December 2021.
  Hoe zit dat nu ? Of was de berichtgeving van 12/12 van de hele wereld , en deze enkel EU ?

 4. Waarom kan ik deze cijfers niet direct vinden op de website van eudora vigliance zelf? Ik krijg nooit een directe link. Zie altijd een screenshotje met de aantallen doden/gewonden maar nooit een herleiding naar de bron zelf.

  • Hoi Bitterbal,

   Ik raad u aan om zelf de database te bezoeken. Dan leert u hoe die werkt. De enige reden dat ik kan bedenken dat die zo werkt is om zogrenaamde transparantie van de instituten te promoten terwijl dat kreng dan bijna onmogelijk maakt.

   Ik ben zeer bekend met big data en dit is precies hoe je data niet moet ontsluiten want je kan er niets mee behalve als je er heel veel tijd in wil stoppen. Ik denk dat het een feature is en niet een big….

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in