Tijdens een recente aflevering van het “Health Ranger Report” hekelde geopolitiek analist Martin Armstrong de regering van de Verenigde Staten en haar westerse bondgenoten omdat ze geloven dat ze nog steeds veel macht en invloed hebben om de aanhoudende oorlogen in Israël en Oekraïne te winnen, schrijft Belle Carter.

Armstrong vertelde gastheer Mike Adams, oprichter van het free-speech platform Brighteon.com, dat te midden van alle chaos deze door oorlog verscheurde naties denken dat ze de Verenigde Staten achter zich hebben, vooral omdat president Joe Biden zijn volledige steun heeft uitgesproken voor het sturen van humanitaire en militaire hulp. De president wordt bijgestaan door Victoria Nuland, de waarnemend onderminister van Buitenlandse Zaken, en vertegenwoordigd door minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken. Blinken begint aan zijn meest uitgebreide bezoek aan het Midden-Oosten sinds hij in januari 2021 in functie trad. Hij zal belangrijke Amerikaanse bondgenoten Qatar, Saoedi-Arabië, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten bezoeken, waarvan sommige invloed hebben op Hamas, de Palestijnse militanten die Israël op 7 oktober aanvielen.

“Het draait allemaal om macht. Ze denken dat ze de macht hebben en zeggen: “Laten we die macht uitoefenen en dan winnen we. Maar dat heeft geen zin meer,” merkte de analist op. Adams was het ermee eens dat de Westerse naties inderdaad opgaan in hun “waanideeën” en wees erop dat zowel Oekraïne als Rusland hebben bewezen dat het Westen niet de macht heeft die ze dachten te hebben. “Er staan Leopard-2 tanks in brand op de slagvelden van Oekraïne die uitgeschakeld zijn door de ‘goedkope’ drones van Rusland en er zullen daar binnenkort Abrams tanks in brand staan. Westerse artillerie kan niet op tegen Russische artillerie, Westerse luchtafweer is inferieur en hun ballistische raketten zijn stokoud. Ik bedoel, het Westen heeft niet de industriële basis om genoeg wapens te produceren om een echte landoorlog te kunnen voeren,” voerde Adams verder aan.

  Prognose voorspelt "nachtmerriescenario" van nucleaire Derde Wereldoorlog door toenemend potentieel voor operationele miscalculatie in verband met Oekraïne

De presentator benadrukte hoe het Westen macht kan blijven projecteren om dwang te gebruiken om te krijgen wat het wil in de wereld. “Maar nu heeft het een eindpunt bereikt. Je kunt niet zomaar elk land tot onderwerping bombarderen, dat gaat nu niet meer,” voegde hij eraan toe. Armstrong voegde daaraan toe dat het probleem is dat ze niet erkennen dat ze al aan het “verzwakken” zijn terwijl ze daar zitten en nog steeds denken dat ze Rusland kunnen verslaan. “Rusland is niet langer communistisch, China ook niet,” merkte hij op.

Het laatste wat de Neocons – degenen die beweren dat ze voorstander zijn van unilaterale bevordering van democratie en interventionisme in internationale aangelegenheden – willen, is overvloed door handel, merkte Adams op. Hij voegde eraan toe dat overvloed vrijheid en opties voor mensen creëert en ondernemers creëert. “Als je handel drijft met Rusland – zijn aluminium, kunstmest, metalen en zelfs technologie – dan kunnen de Neocons niet iedereen bombarderen,” zei Adams.

“Ja. Daarom probeerden ze hen af te snijden. Ze dachten dat ze dat konden doen en de Russische economie konden ondermijnen, zodat die zou instorten. Maar dat gaat gewoon niet gebeuren,” antwoordde Armstrong.

Verenigde Staten zullen uiteenvallen, waarschuwt Armstrong

Elders in de uitzending stelde Adams een vraag over de huidige politieke situatie in de Verenigde Staten en hoe Armstrong denkt dat die in de nabije toekomst zal zijn. “De meeste Amerikanen die ervan op de hoogte zijn, zijn het erover eens dat de manipulatie van het tellen van de stemmen bij verkiezingen krankzinnig is in de Verenigde Staten. Het is voor mij vrij duidelijk dat de Democraten geen enkele verkiezing zouden kunnen winnen met echte biologische stemmen van echte mensen, omdat hun beleid zo afschuwelijk is,” zei hij. “Maar wat zijn de praktische gevolgen voor Amerika? Blijven de Verenigde Staten van Amerika nog lang bestaan? Of krijgen we te maken met afscheiding? Kijken we naar opstanden? Of kijken we naar binnenlandse oorlogsopstanden?”

  Oorlog pushen... Westerse staatsmedia onthullen "Russische sabotagevissersboten"

Armstrong waarschuwde: “De Verenigde Staten zullen uiteenvallen.” Vervolgens haalde hij de huidige politieke verhoudingen van Florida en Californië aan, die als twee aparte landen zijn. “Het probleem dat we hebben is dat de politiek op wereldschaal zo gepolariseerd is,” vervolgde hij, waarbij hij de standpunten van mensen over de groene en linkse agenda aanhaalde. “We hebben een samenleving die functioneert als iedereen ervan profiteert. Het functioneert niet als één partij zegt: ‘Nu zijn wij aan de macht en gaan we jullie dwingen om te doen wat wij willen dat jullie doen. Dat is geen democratie. Dat is geen samenleving. Dus dan wordt het effectief oorlog,” legde hij uit.

Adams, die dieper ingaat op het bedrog over klimaatverandering, zegt dat het erop lijkt dat de regeringen oorlog voeren tegen hun eigen volk, omdat ze voedsel, boerderijen, economieën, verbrandingsmotoren en zelfs transport stilleggen. “Maar allemaal onder het label van hun narratief dat ‘Oh, we moeten de planeet op de een of andere manier redden,'” merkte de Health Ranger op. Hij voegde eraan toe dat de regering zakenmagnaat en “filantroop” Bill Gates toestaat om miljoenen hectaren bomen op te kopen. Volgens Gates koopt hij ze allemaal omdat hij ze moet kappen om de planeet te redden. Adams haalde ook aan hoe de regering Biden subsidies geeft aan Californië om bomen te planten om ook Moeder Aarde te redden. “En het is een komedie geworden, een clownshow van waanzin op dit punt.”

Armstrong sloot zich hierbij aan en noemde ook het plan van Gates om deeltjes in de atmosfeer te plaatsen om de zon te blokkeren. De miljardair heeft naar verluidt ook miljarden muggen losgelaten in Florida. “Ik bedoel, als je hem, George Soros of Klaus Schwab neemt – ik weet niet of het geld of macht is – ze hebben de mensen compleet gek gemaakt.”

  De economische sancties tegen Rusland zijn destructief en contraproductief: Wij moeten ons ertegen verzetten


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlogskoningin Hillary Clinton klaagt over “mannen die oorlogen beginnen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet dak naar beneden halen van het huidige paradigma
Volgend artikelScott Ritter: Hamas “legde een val” voor Israël terwijl VS Iron Dome niet kan aanvullen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ze zijn zelf compleet gek..altijd al gezegd, ze geloofden in Hollywood en co..ze gebruiken het ook om de bevolkingen te doen geloven..idd met tv, marvel comic’s is hun dada en het hakenkruis is vervangen door hun walgelijke vlag…overal én altijd aanwezig…maar nu gehaat door 85 procent vd wereldbevolking…én hun eigen verdeelde mensenmassa…de implosie is wel degelijk nabij..het weze hun gegund..

 2. “Rusland is niet langer communistisch, China ook niet,”
  Helaas is het westen wel min of meer communistisch geworden, met een centrale almachtige overheid en planningseconomie, en dat is de reden dat het westen de oorlogen verliezen en ook de burgers geen fut meer hebben om hun schouders eronder te zetten, het levert toch niets op.

 3. De hoogmoed van het hypocriete Westen zal heeeeel hard omlaag vallen.
  Dag usa, dag dollar, maar ook dag EU en dag pleuro.
  Hoe kun je als burger in zulke leiders ??? Nog vertrouwen hebben. De eigen bevolking wordt opgeofferd voor de vele natte dromen van de globalisten, de WEF zooi en haar marionetten, die in de westerse regeringen zitten.

 4. Zelfs als het EU en NATO kantoor tegelijkertijd in een vulkanische krater zouden verdwijnen, de ellende die de 2 entiteiten over de laatste decennia hebben aangericht zal niet zomaar verdwijnen.
  Een hele generatie van swypende mensen is er al die als het klapt hopeloos met hun schermpje in de hand zullen staan te wachten op hulp.
  Kleine groepen van “aboriginal” Europeanen zullen misschien in oninteressante gebieden kunnen overleven en misschien lang genoeg tot de nieuwe Europeanen elkaar gaan afslachten over de macht. (Net als “thuis”)
  Kijk maar eens in de opvangcentra.
  Deagel 2025 begint erg realistisch te worden.

 5. Ik hoop dat zo snel mogelijk amerika uiteen valt,dan volgd europa met hun korrupte parlement .Het zal zwaar voor ons zijn om terug een souverein land te worden omdat deze korrupte idioten enorme schaden hebben aangericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in