Sommige dagen schrijven de artikelen van Caitlin Johnstone zichzelf, schrijft Caitlin Johnstone.

Tijdens haar zelfbenoemde jaarlijkse prijsuitreiking aan de Georgetown University op donderdag, zei Hillary Clinton dat het grootste obstakel voor vrede en veiligheid in de wereld “mannen zijn die oorlogen beginnen.”

Tijdens het vraag- en antwoordgedeelte van het evenement vroeg een student aan Clinton: “Wat ziet u als de grootste uitdaging voor vrouwen, vrede en veiligheid in de komende tien jaar?”

“Ik denk dat de grootste uitdaging is dat mannen oorlogen beginnen,” antwoordde Clinton en voegde eraan toe: “Weet je, ik denk niet dat ze genoeg te doen hebben.”

Wat als een humoristisch en herkenbaar antwoord zou zijn overgekomen, als het van vrijwel iedereen anders op de hele planeet was gekomen.

Het sterkste argument tegen Hillary Rodham Clintons suggestie dat alleen mannen oorlogen beginnen, is de carrière van Hillary Rodham Clinton. Dit is per slot van rekening dezelfde vrouw die gniffelde van plezier toen ze hoorde dat Muammar Kadhafi op straat was gelyncht na zijn door de VS geleide omverwerping in Libië tijdens haar ambtstermijn als minister van Buitenlandse Zaken, en zei “Ik weet zeker dat dat zo was” toen haar werd gevraagd of zijn dood iets te maken had met haar bezoek aan het land. Dezelfde vrouw die als minister van Buitenlandse Zaken het plan promootte om extremisten in Syrië te bewapenen met als doel Damascus omver te werpen. Dezelfde vrouw die als senator een centrale rol speelde in het overtuigen van de Democratische Partij om de invasie van Irak te steunen op basis van leugens. Dezelfde vrouw die als first lady zei dat ze haar man Bill Clinton “aanspoorde” om de bombardementscampagne te starten waardoor Servië en Kosovo bedekt zouden worden met clustermunitie. Dezelfde vrouw die als Amerikaanse presidentskandidaat een no-fly zone in Syrië voorstond, waardoor Russische oorlogsvliegtuigen die de zone schonden, aangevallen zouden moeten worden, en die hetzelfde rampzalige beleid in Oekraïne steunde dat uiteindelijk de Russische invasie uitlokte.

  Waarom de elites zo gehaat worden en Donald Trump sterker is dan ooit na drie tenlasteleggingen

Toen Tulsi Gabbard Clinton in 2019 beroemd haar de “koningin van de oorlogsstokers” muntte, was dat niet alleen maar holle retoriek. Er is geen vrouw op de wereld die deze titel meer verdient. Als u mij had verteld dat er een uitreiking van Hillary Rodham Clinton Awards was voordat ik erover had gelezen, zou ik hebben aangenomen dat het een evenement was waar vrouwen trofeeën ontvangen voor het doden van grote aantallen mensen met militair geweld.

Het is natuurlijk waar dat mannen door de eeuwen heen de drijvende kracht zijn geweest achter de overweldigende meerderheid van oorlogen, maar dat is juist zo walgelijk aan de moderne versie van het “feminisme” waarop Hillary Clinton zich in de kijker heeft gespeeld. Het “feminisme van de meidenbaas” in het tijdperk van Hillary Clinton betekent niet langer het behartigen van de belangen van vrouwen en ervoor zorgen dat vrouwen als gelijken aan mannen worden behandeld, maar is verworden tot een smakeloze viering van voorbeelden van vrouwen die bewijzen dat ze net zo moorddadig, tiranniek en gewelddadig kunnen zijn als elke man.

Dat was de tijdgeest waar Hillary Clinton haar presidentiële campagne van 2016 op baseerde, en toen het Amerikaanse publiek vol afschuw terugdeinsde en weigerde op haar te stemmen, werd dit gezien als een overwinning voor vrouwenhaat. Het had moeten worden gezien als een overwinning voor potentiële slachtoffers van bombardementen in landen die het doelwit van de VS zijn.

  Joe Biden wil de president van de moslims worden

Hillary Clinton is al het ergste van de moderne liberalen en de Democratische Partij. Ze is een met bloed besmeurde psychopaat die haar leven heeft gewijd aan het dienen van alle ergste impulsen van de menselijke soort – imperialisme, militarisme, kapitalisme, autoritarisme en, jawel, patriarchaat – met een grijnzend plastic masker van burgerrechten en sociale rechtvaardigheid op om mensen ervan te overtuigen haar binnen te laten.

Ze is een van de griezeligste dingen die je je maar kunt voorstellen, en hoe eerder zij en haar soortgenoten verdwenen en vergeten zijn, hoe beter.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead PoolVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVan de 8.000 Amerikaanse militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s vaccinmandaat, zijn er slechts 43 weer in dienst getreden
Volgend artikelIsraël: Premier Netanyahu zegt dat het land in oorlog is (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Waarom er permanent oorlogen zijn in het Midden oosten

  Het is na een turbulente week weer even iets rustiger aan het Midden-Oosten front, maar dat is slechts schijn.

  Er is een reden voor alle oorlogen daar, maar wie wil deze en vooral waarom?

  Het antwoord op die vraag:

  Het is de inmiddels bekende satanische sekte die deze oorlogen wil in het Midden-Oosten. Niet alleen willen ze via hun creatie Israël de grote machtige landen in dat gebied volledig verwoesten, zodat er kleine elkaar bevechtende landjes overblijven die en gemakkelijk zijn te controleren en geen bedreiging vormen voor Israël, ze willen meer.

  De grotere agenda gaat veel verder dan dat, want uiteindelijk wil de Sekte het volledige Eurazië onder controle krijgen, inclusief landen als Rusland en China. De geplande oorlog met Iran is dan naast het verwoesten van dit land ook een manier om Rusland en China in het conflict te betrekken.

  Wil je uiteindelijk controle over de hele wereld, dan valt of staat dat met de controle over Eurazië.

  Echter, al die oorlogen in het Midden-Oosten worden zelden of nooit gevoerd door Israël.

  Als jij een ander land wilt verwoesten door middel van een oorlog, maar je wilt dat zelf niet doen, hoe los je dat op?

  Dat was een beetje het probleem waar Israël begin jaren negentig mee worstelde, maar aangezien zij niet voor één gat te vangen zijn, besloten ze dat Amerika de gelukkige zou zijn die hun oorlogen in het Midden-Oosten voor hen mochten gaan uitvechten.

  Ze kregen dit zoals gewoonlijk op een sluwe manier voor elkaar door het oprichten van een Amerikaanse denktank, volledig bemand en gecontroleerd door wat je zou kunnen noemen, ultra Zionisten. Dit was het zogenaamde Project for a new American Century PNAC, waar je bekende criminelen tegenkomt zoals Dick Cheney en Donald Rumsfeld en van waaruit het idee voor 9/11 is ontsproten zoals we eerder schreven.

  Dezelfde PNAC produceerde ook een rapport waarin stond dat Amerikaanse troepen moesten zorgen voor een regimeveranderingen in een aantal landen en dat vooral het Midden Oosten. De landen waarover dit ging waren de landen waar Israël een regime verandering wilde. Die landen waren onder andere Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Iran en ook Noord Korea als opmaat naar een uiteindelijke regimeverandering in China.

  Het grote probleem waar PNAC tegenaan liep was hoe dit te verkopen aan de bevolking en vooral ook de geweldige begrotingstoename die er in Amerika nodig was om al die oorlogen te kunnen financieren. Niet alleen zou dat moeilijk worden, het zou ook een heel langdurig proces worden.

  En dus kwamen ze met de volgende suggestie.

  In september 2000 werd door de neo-con denktank PNAC (The Project for a New American Century) een rapport gepubliceerd met de titel “Rebuilding America’s Defenses””, waarin onder andere staat te lezen: “Het transformatieproces zal waarschijnlijk langdurig zijn, behalve als er een schokkende en katalyserende gebeurtenis plaatsvindt, zoals een nieuw Pearl Harbor”. De denktank bestond vooral uit mensen die later het entourage van George Bush zouden vormen, zoals Dick Cheney, Jeb Bush, Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld, Scooter Libby en Richard Perle.

  Negen maanden later waren de lieden die dit hadden geschreven degenen die via de regering Bush de macht hadden in de VS en een jaar later ging hun wens in vervulling met de aanslagen op de Twin towers in New York op 9/11.

  Zoals door ons uitgebreid beschreven zijn de daders van 9/11 uiteraard dezelfde als degene die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van PNAC. De rookwolken stegen bij wijze van spreken nog omhoog toen als eerste Afghanistan werd binnengevallen met onder andere als hoax reden de nepterrorist Osama Bin Laden.

  Dit alles gebeurde onder het bewind van de Amerikaanse Republikein George Bush en de Engelse Labour premier Tony Blair.

  Het tweede land dat werd binnengevallen was Irak en aangezien er geen enkele reden bestond om Irak binnen te vallen, kwamen bovengenoemden met de inmiddels bekende leugen dat Irak massavernietigingswapens zou bezitten.

  Dan worden de poppetjes vervangen en krijg je Democraat Barack Obama en de conservatieve David Cameron.

  Vervolgens komt Libië aan de beurt omdat we in dit vredelievende, welvarende en stabiele land ook zo nodig “democratie” moeten brengen. De gevolgen zijn zoals gewoonlijk desastreus, hetgeen uiteraard het plan was, het Yinonplan van Israël dan wel te verstaan.

  Daarna komen beiden prominent in beeld bij een ander vredelievend land, Syrië. De gevolgen daarvan zijn nog tot op de dag van vandaag te merken.

  Dan krijgen we weer een Republikein als president, Donald Trump en diverse conservatieve premiers in Engeland zoals Theresa May en Boris Johnson.

  En nu is Iran aan de beurt en het bovenstaande laat zien dat het geen bal uitmaakt wie er president of premier is, want de agenda wordt stap voor stap afgewerkt.

  Uiteraard begon het al met een probleem richting Iran, want de nepreden die voor Iran wordt gebruikt is dat het heel druk bezig is om eigen kernwapens te ontwikkelen. Gelukkig kwam er na lang onderhandelen een kerndeal met Iran en iedereen leek blij, want Iran hield zich keurig aan de afspraken en er leek geen vuiltje aan de lucht.

  Dus, moest er snel iets worden verzonnen en kwam men op het lumineuze idee om Trump opdracht te geven die deal te verlaten, hetgeen geschiedde. Men is sinds die tijd bezig om Iran te provoceren, want om een oorlog met dat land te kunnen ontketenen, heb je een reden nodig.

  De manier waarop Amerika dat tegenwoordig als eerste optie probeert is via economische sancties. Dit in de hoop dat de bevolking van het land daar zo spuugzat van wordt, dat ze “spontaan” een kleurenrevolutie beginnen, waardoor je een regime verandering kunt bewerkstelligen. Echter, dit alles is volkomen mislukt en dus gaat men over tot andere mogelijkheden, in dit geval het vermoorden van de Iraanse top generaal Soleimani.

  Dit wederom in de hoop dat Iran emotioneel gaat reageren en Amerika daarbij een passend excuus geeft om wraak te kunnen nemen en zo een oorlog te forceren. Iran echter, heeft dat heel slim gedaan door symbolisch een paar raketten af te schieten die nauwelijks schade en geen slachtoffers hebben veroorzaakt.

  Donald Trump vindt dat al lang prima in verband met de komende verkiezingen. Een groot deel van zijn achterban heeft vorige keer op hem gestemd vanwege zijn beloftes om een einde te maken aan al die oorlogen in verre landen en te zorgen dat de Amerikaanse troepen naar huis zouden komen. Een oorlog met Iran, net voor de verkiezingen, zou dan ook wel eens dramatische gevolgen kunnen hebben voor zijn herverkiezing.

  Is hij echter in november eenmaal herkozen, dan wordt het een heel ander verhaal, want de tweede is tevens zijn laatste termijn in verband met wettelijke bepalingen en dan kan je van alles verwachten van Trump.

  Echter, misschien krijgt hij niet de tijd om de boot lang genoeg af te houden totdat hij is herkozen. Misschien hebben de Zionisten in de achtergrond besloten dat het nu tijd is voor een oorlog met Iran en in dat geval is het jammer voor Trump.

  Aan de andere kant, een meer gewillige president dan deze zullen ze ook niet zo snel krijgen, dus wie weet gaat alles op hold tot na de verkiezingen.

  https://niburu.co/37-artikelen/wereld/14747-waarom-er-permanent-oorlogen-zijn-in-het-midden-oosten

  • @Adriaan W : Al die achtergronden liggen in grote lijnen wel, zoals je weergeeft.

   De machts-elites van de wereld – hoe die ook in elkaar zitten –
   willen permanent conflicten en oorlogen.
   Want : ALLEEN ZO blijven ze aan de macht.
   En : MACHT : daar draait alles om – bij psychopathische apen.

 2. En dan is het ‘pizza schandaal’ nog niet eens aan bod gekomen en de meer dan 100 doden die bijvoorbeeld met 2 kogels in het hoofd ‘zelfmoord’ pleegden of met ineens onbestuurbare wagens vol gas tegen een boom reden omdat ze bepaalde feiten van de clintonmaffia wilden bloot leggen. Enz. De beerput van die maffia is vele meters diep

 3. Het enige dat deze kinderbloed-drinkende genocidale satanshoer echt goed kan is LIEGEN en bedriegen.

  Oja, en schelden als een dronken dokwerker, tegen iedereen die niet doet wat zij wil.

 4. Hebben alle mensen nu mosterd in hun ogen (kan ook wasabi zijn). Die lijkt in de verste verte niet op de originele! Nog een dooie die in leven gehouden wordt door agencies.

 5. Er zijn de laatste jaren in de EU opvallend veel vrouwen die als premier aan de touwtjes trekken of minister van defensie zijn. En er is veel oorlog. Toeval?

  • Jan oktober 7, 2023 Bij 14:06

   Goed opgemerkt Jan, het vrouwen quotum, de zgn. vertrouwenwekkende pratende hoofden van de dames zou een deel van kritiek weg moeten nemen, vrouwen zijn toch charmant, lief, zorgzaam en doen velen aan hun moeder denken.

 6. “Hillary” Clinton wordt gespeeld door een crisis acteur in de meerderheid van haar optredens , ook bij TV debatten. Ze is al oud en net zo afgetakeld als Bill. Ook “Joe Biden” wordt ook gespeeld. Het gebruiken van body doubles-dubbelgangers in de politiek is al zo oud als de politiek zelf, Churchill had er ook een en zijn stem werd in radiotoespraken gedaan door een specialist. Dus als Hillary Clinton president was geweest hadden we net als bij Joe naar toneel zitten kijken. Dementia Joe dient als bliksem afleider voor de absurde zelfvernietigings politiek van de VS. Hij krijgt straks alle schuld van wat er fout gaat. Joe zelf is al 6 jaar geleden overleden, dus die zit er niet mee. Dat werd namelijk verteld door de kleindochter van Joe Biden, volgens James Fetzer. De familie Biden, via Hunter, mag zijn zakken vullen met corruptiegeld zolang dit spel gespeeld wordt. Het geval “Joe Biden is te stom, dat het om stomheid gaat. Het is een berekend spel, om ons op het verkeerde been te zetten. Doel is, een figuur te hebben waar alle blunders aan toegeschreven kunnen worden, de super patsie.
  Het filmpje in de vlog hier, hier toont een “Hillary” die dikker is dan gewoon en een heel ander gezicht heeft en ook veel jonger lijkt. Dat kan niet komen door de make-up. Alleen het kapsel is eender. Bij de imitatie Joe Biden’s kun je soms de spleet van een rubber masker zien. De stem van Biden kun je ook met een computer realtime laten praten. En dan is er nog de video manipulatie die maakt dat je elk gezicht kan tonen op een pratende figuur. Der Amerikanen weten nog niet hoe ze bedot worden en dat er niemand in het Witte Huis zit, dat ze op iemand gestemd hebben, die dezelfde eigenschappen heeft als computer animatie sprekend portret Alexa van Google. En dat een Alexa figuur met fraude moest winnen! Het is een teken dat de echte machthebbers, de nieuwe wereld junta, de VS rechtstreeks bestuurd, via een marionet die alles gewoon voor me ondertekent. Hoe legaal een en ander is mag je zelf bedenken. Maar dat die onbekende groep de macht heeft, is wel duidelijk. Wat dat met democratie te maken heeft, is natuurlijk geen vraag. Maar door dit idee aan te nemen kun je een boel onverklaarbare zaken toch verklaren.

 7. Hillary C. : die mensen die andere meningen hebben dan zijzelf,
  wil dwingen tot “formeel deprogrammeren”…………..

  En : er zijn nu juist, over de hele wereld, heel vrouwen op machtige en beslissende posities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in