Hoe meer men mind control onderzoekt, hoe meer men tot de conclusie komt dat er al heel lang een gecoördineerd script bestaat met als doel het menselijk ras te veranderen in niet-denkende automaten. Al zolang de mens macht over de massa’s nastreeft, wordt mind control georkestreerd door mensen die menselijk gedrag bestuderen om grote bevolkingsgroepen naar de wil van een kleine “elite”-groep te buigen, schrijft Nicholas West.

Vandaag de dag zijn we in een gevaarlijke fase beland waarin mind control een fysieke, wetenschappelijke dimensie heeft gekregen die een permanente toestand dreigt te worden als we ons niet bewust worden van de instrumenten die de technocratische dictatuur die zich op wereldwijde schaal aan het ontwikkelen is, tot haar beschikking heeft.

Moderne mind control is zowel technologisch als psychologisch. Tests tonen aan dat eenvoudigweg door de methoden van mind control bloot te leggen, de effecten verminderd of geëlimineerd kunnen worden, tenminste voor mind control reclame en propaganda. Moeilijker tegen te gaan zijn de fysieke inbraken, die het militair-industrieel complex blijft ontwikkelen en verbeteren.

1. Onderwijs

Dit is de meest voor de hand liggende vorm van mind control, maar het blijft de meest verraderlijke. Het is altijd de ultieme fantasie van een would-be dictator geweest om natuurlijk beïnvloedbare kinderen “op te voeden”, en daarom is het door de geschiedenis heen een centraal onderdeel geweest van communistische en fascistische tirannieën. Niemand heeft meer bijgedragen aan het blootleggen van de agenda van het moderne onderwijs dan Charlotte Iserbyt – men kan beginnen met onderzoek op dit gebied door een gratis PDF te downloaden van haar boek, The Deliberate Dumbing Down of America, waarin de rol van globalistische stichtingen wordt blootgelegd bij het vormgeven van een toekomst die bedoeld is om slaafse drones voort te brengen waarover een volledig opgeleide, bewuste eliteklasse de scepter zwaait.

2. Reclame en Propaganda

Edward Bernays wordt genoemd als de uitvinder van de consumeristische cultuur die in de eerste plaats ontworpen is om het zelfbeeld (of het gebrek daaraan) van mensen aan te spreken om van een gebrek een behoefte te maken. Dit was in eerste instantie bedoeld voor producten zoals sigaretten. Bernays merkte in zijn boek Propaganda uit 1928 echter ook op dat “propaganda de uitvoerende arm is van de onzichtbare overheid.” Dit is het duidelijkst te zien in de moderne politiestaat en de groeiende verklikkercultuur onder burgers, verpakt in de pseudo-patriottische War on Terror. De toenemende consolidatie van de media heeft de hele bedrijfsstructuur in staat gesteld om samen te smelten met de regering, die nu het concept van propagandaplaatsing gebruikt. Media; drukwerk, films, televisie en kabelnieuws kunnen nu naadloos samenwerken om een algemene boodschap te integreren die de klank van de waarheid lijkt te hebben omdat hij uit zoveel bronnen tegelijk komt. Wanneer men afgestemd raakt op het identificeren van de belangrijkste “boodschap”, zal men deze inprenting overal zien. En dan hebben we het nog niet eens over subliminale boodschappen.

  Dr. Coleman: Waarom en hoe de samenzweerders de oorlog om onze vrijheid en onze zielen winnen

3. Voorspellende programmering

Velen ontkennen nog steeds dat voorspellend programmeren echt is. Ik zou iedereen willen uitnodigen om de reeks documentatie die Alan Watt heeft samengesteld te bestuderen en tot een andere conclusie te komen dat deze vorm van mind control wijdverbreid is. Voorspellend programmeren vindt zijn oorsprong in het overwegend elitaire Hollywood, waar het grote scherm een grote visie kan bieden op waar het met de samenleving naartoe gaat. Kijk maar eens terug naar de boeken en films waarvan u dacht dat ze vergezocht of “science fiction” waren, en kijk eens goed om u heen naar de huidige maatschappij. Voor een gedetailleerd overzicht van specifieke voorbeelden is Vigilant Citizen een geweldige bron die u waarschijnlijk heel anders naar “entertainment” zal laten kijken.

4. Sport, politiek, religie

Sommigen zullen misschien aanstoot nemen aan het feit dat religie, of zelfs politiek, naast sport wordt gezet als een methode om de geest te beheersen. Het centrale thema is overal hetzelfde: verdeel en heers. De technieken zijn heel eenvoudig: maak korte metten met de natuurlijke neiging van mensen om samen te werken om te overleven, en leer hen om teams te vormen die erop uit zijn om te domineren en te winnen. Sport heeft altijd een rol gespeeld als een belangrijke afleiding die tribale neigingen in een onbelangrijke gebeurtenis samenbalt, wat in het moderne Amerika belachelijke proporties heeft aangenomen, waar protesten uitbreken over het vertrek van een sportberoemdheid uit hun stad, maar essentiële menselijke kwesties zoals vrijheid worden weggelachen als onbelangrijk. Het politieke discours is strikt in een links-rechts paradigma van gemakkelijk te controleren oppositie, terwijl religie de achtergrond vormt van bijna elke oorlog in de geschiedenis.

5. Voedsel, water en lucht

Additieven, gifstoffen en ander voedselvergif veranderen letterlijk de hersenchemie om volgzaamheid en apathie te creëren. Het is bewezen dat fluoride in drinkwater het IQ verlaagt; aspartaam en MSG zijn excitotoxinen die hersencellen prikkelen tot ze afsterven; en de gemakkelijke toegang tot fastfood dat deze giftige stoffen bevat, heeft over het algemeen een bevolking gecreëerd die geen focus en motivatie heeft voor een actieve levensstijl. Het grootste deel van de moderne wereld is perfect voorbereid op passieve ontvankelijkheid – en acceptatie – van de dictatoriale elite. En als u ervoor kiest om zorgvuldig op uw voeding te letten, zijn ze er helemaal klaar voor om de bevolking van het bovenstaande te besproeien.

  De 'Good Club' - Miljardairs komen in het geheim bijeen om de 'overbevolkte wereld' te bespreken

6. Drugs

Dit kan elke verslavende stof zijn, maar de missie van mind controllers is om er zeker van te zijn dat u ergens aan verslaafd bent. Een belangrijke tak van de moderne mind control agenda is de psychiatrie, die erop gericht is om alle mensen te definiëren aan de hand van hun stoornissen, in tegenstelling tot hun menselijk potentieel. Dit werd al voorspeld in boeken als Brave New World. Vandaag de dag is het tot nog grotere extremen doorgedreven en is er een medische tirannie ontstaan waarbij bijna iedereen een of andere stoornis heeft – vooral degenen die het gezag in twijfel trekken. Het gebruik van zenuwstillers in het leger heeft geleid tot recordaantallen zelfmoorden. Het ergste van alles is dat de moderne drugsstaat nu meer dan 25% van de kinderen in de V.S. aan geestdodende medicatie heeft. Gratis online therapie wordt een populaire manier om hulp te krijgen, zonder dat iemand of iets uw gedachten beheerst.

7. Militaire testen

Het leger heeft een lange geschiedenis als proeftuin voor mind control. De militaire geest is misschien wel het meest kneedbaar, omdat degenen die een leven in het leger nastreven over het algemeen resoneren met de structuren van hiërarchie, controle en de behoefte aan onbetwiste gehoorzaamheid aan een missie. Voor het toenemende aantal militairen dat hun indoctrinatie in twijfel trekt, werden in een recent verhaal de plannen van DARPA voor transcraniële breinbesturingshelmen belicht die hen gefocust zullen houden.

8. Elektromagnetisch spectrum

Een elektromagnetische soep omhult ons allemaal, opgeladen door moderne apparaten waarvan is aangetoond dat ze een directe invloed hebben op de hersenfunctie.

In een stilzwijgende bekentenis van wat er mogelijk is met deze methode van gedachtenbeheersing, heeft een onderzoeker gewerkt met een “godhelm” om visioenen op te wekken door het elektromagnetische veld van de hersenen te veranderen.

Onze moderne soep laat ons passief baden in potentieel geestveranderende golven, terwijl een breed scala aan mogelijkheden zoals mobiele telefoonmasten nu beschikbaar is voor de would-be mind controller voor meer directe interventie.

  Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort "Doodjury's" nodig zullen zijn

9. Televisie, computer en “flikkering”.

Het is al erg genoeg dat wat er op uw tv “geprogrammeerd” staat (en waartoe u toegang hebt via de “afstandsbediening”) gemanipuleerd is; het wordt allemaal nog gemakkelijker gemaakt door u letterlijk in slaap te sussen, waardoor het een psychosociaal wapen wordt. Flikkertesten tonen aan dat alfahersengolven worden veranderd, waardoor een soort hypnose ontstaat – wat geen goed voorteken is voor de nieuwste onthulling dat lampen gecodeerde internetgegevens kunnen verzenden door “sneller te flikkeren dan het oog kan zien”. De flikkersnelheid van de computer is lager, maar door videospelletjes, sociale netwerken en een basisstructuur die de hersenen overlaadt met informatie, veroorzaakt het hoge tempo van moderne communicatie een ADHD-toestand. Een onderzoek naar videospellen toonde aan dat langdurig spelen kan leiden tot een lagere bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor de emotionele controle afneemt. Bovendien zorgen rollenspellen met levensechte oorlogs- en politiestaatscenario’s voor een ongevoeligheid voor de realiteit. Eén blik op de WikiLeaks-video Collateral Murder zou iedereen bekend moeten voorkomen die wel eens een spel als Call of Duty heeft gezien.

10. Nanobots

Van sciencefictionhorror rechtstreeks naar het moderne brein; de nanobots zijn onderweg. Directe hersenmodificatie is al verpakt als “neuroengineering”. Een artikel in Wired uit begin 2009 benadrukte dat directe hersenmanipulatie via glasvezel een beetje rommelig is, maar als het eenmaal geïnstalleerd is “kan het iemand gelukkig maken met één druk op de knop”. Nanobots tillen het proces naar een geautomatiseerd niveau, waarbij de hersenen molecuul voor molecuul opnieuw bedraad worden. Erger nog, deze minidroids kunnen zichzelf vermenigvuldigen, waardoor men zich moet afvragen hoe deze geest ooit weer terug in de fles kan komen als hij eenmaal losgelaten is. Verwachte datum van aankomst? Begin 2020.

Er is een gezamenlijke inspanning aan de gang om menselijk gedrag te beheersen en te voorspellen, zodat de sociale wetenschappers en de dictatoriale elite de massa kunnen controleren en zichzelf kunnen beschermen tegen de gevolgen van een volledig ontwaakte, vrije mensheid. Alleen door wakker te worden voor hun pogingen om ons in slaap te sussen, maken we een kans om onze vrije wil te behouden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlechts 0,1% van de plotselinge sterfgevallen zijn ongevaccineerd, zo blijkt uit gegevens
Volgend artikelHet dak naar beneden halen van het huidige paradigma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Inderdaad, het verbod op de gloeilamp heeft een duister doel gehad :
   Onder het mom van ‘energieverbruik en klimaat’ werd de ledlamp en led-technologie geïntroduceerd en de gloeilamp verbannen.
   Duik in de wereld van 5G en ontdek de mogelijkheden van zenden/ontvangen in combinatie met led technologie. Heel geraffineerd en aannemelijk verkocht aan het ‘volk’.

   • Pak ’n willekeurig goedkoop LED lampje, wrik het open en kijk wat er in zit: Een aluminium plaatje met de LED-jes en een klein printje met een condensator (in serie met de 240V) en een bruggelijkrichter omdat LED’s op gelijkstroom werken. De schakeling ziet er meesal zo uit: https://gadgetronicx.com/wp-content/uploads/2014/10/mains-operated-led-circuit-diagram.png
    Hier zit geen slimme communcatie technologie in en zo. Soms moeten we oppassen dat we niet doorslaan in complot denken.

    • Simon oktober 21, 2023 Bij 12:41

     Bedankt voor je uitleg Simon, het is natuurlijk zó dat gloeilampen een vertraging hebben, dit effect was vroeger duidelijk zichtbaar waneer bijv, autolampen werden uitgeschakeld deze ‘langzaam’ doofden dus met gloeilamen kan men geen hoge frequenties bereiken, de LED technologie kan wel snel aan en uitgeschakeld worden (Glasvezel techniek) meestal gaat de elektronica die het LED lampje aanstuurd sneller stuk dan de LED zelf, de SMART TV en SmartPhones die via het internet werken zijn het probleem, schakel je WIFI/Bluetooht uit bij je Smart TV, alles wordt zo’n beetje door het internet doorgegeven aan degen die aan de knoppen zitten en ons controleren n.n.m.

     • Klopt, LED’s kunnen heel snel aan/uit gezet worden. Daar wordt bij grotere hoeveelheden LED’s die afzonderlijk aangestuurd moeten worden, b.v. bij beeldschermen etc. handig gebruik van gemaakt door ze zoals dat heet te multiplexen, denk aan een dradenraster met rijen en kolommen met op de knooppunten een LEDje. Dan kan je met b.v. 4×4 draden (8 stuks) 16 LEDjes aansturen, alleen moet dat dan in tijd multiplex, rij 1 kort aan, kolommen aan op de LEDjes in die rij die even moeten oplichten, dan volgende rij kort aan etc. Dat geeft een hoog frequente flikkering waar het oog te traag voor is om te volgen. Idem met (OLED) beeldschermen elke pixtel wordt slechts kort aangestuurd. Of die flikkering invloed heeft op de hersenen weet ik niet, zou kunnen, b.v. epilepsie opwekken? Maar dan is dat een onbedoeld effect. De electrotechnische ingenieurs doen die multiplexing toepassen om het apparaat goedkoper te maken. Daar zitten geen kwade bedoelingen achter. (ik ben zelf electrotechnisch ingenieur). Een Smart TV is natuurlijk ’n ding dat op z’n minst jouw kijkgedrag registreerd en “ergens” naar toe stuurt, al dan niet met kwade bedoelingen. Als de mogelijkheid er is dan wordt er misbruik van gemaakt natuurlijk.

    • Volgens mij heb ik wel s gelezen over een Frans onderzoek naar led en de gevolgen voor ogen en t zicht.. was niet zo positief. Ze hadden t niet over smartlampen icm 5g ofzo, gewoon ouderwets over lichamelijke gezondheid. Nu moet ik zeggen dat wanneer overheden producten gaan verbieden en producten gaan pushen, alle alarmbellen afgaan. Zal wel een pavlov reactie zijn maar toch….

 1. In nederland is het onderwijs al heel lang een vorm van mindcontrol, sinds midden jaren zeventig worden rekenen en taal al langzaam verdrongen door lessen in politieke correctheid. Het zelfstandig denken van de bevolking wordt zo bewust ondermijnd. Jongeren worden verplicht geert wilders een fascist noemen, anders krijgen ze een slecht cijfer voor hun proefwerk. Nu komt ‘koningin’ maxima de kinderen op school vertellen hoe geweldig het is om een mindcontrol chip in hun hoofd te hebben.

  • ONDERwijs is hersenspoeling. Een mens hoeft alleen te leren lezen, rekenen en schrijven, daarna kan je geheel zelfstandig alles gaan leren wat je maar wil. ONDERwijs brengt mensen onder hun wijsheid en maakt mensen tot afgerichte slaven die niet meer zelf nadenken, maar kunstjes doen voor beloningen. Veel kinderen kunnen zich steeds slechter concentreren omdat hun bewustzijn (eigenwijsheid) doorheeft dat niks in het ONDERwijs nuttig of echt is, en die kinderen krijgen de diagnose aandachtstoornis, van gehersenspoelde dokters, die daarna pillen van Bigpharma voorschrijven zodat ze onder hun wijsheid blijven en de programmering/hersenspoeling kan worden geïnstalleerd. Het ONDERwijs is echt heel heel heel erg fout. ONDERwijs is klassikale MKultra hersenspoeling.

 2. Ook door via media de aandacht op iets te richten is ook mindcontrol. Denk niet aan de roze olifant, en wat doe je dan? Juist die olifant gaat niet uit je gedachten.
  TV (en kastjes voor als je een oude tv hebt) geven door waar je naar kijkt, de zogenaamde kijkcijfers. Ook een vorm van controle wat de inwoners doen en waar ze belangstelling voor hebben.

 3. Subliminale boodschappen zijn signalen of boodschappen verborgen in een medium (TV) en bedoeld om doorgegeven te worden zonder dat het bewust opgemerkt wordt. Deze boodschappen zouden toch door het onbewuste kunnen verwerkt worden en onopgemerkt aanzetten tot bepaald gedrag.

 4. Volgens oude gnosis is de maan geplaatst als ontvanger/zender. Vanuit t orion stelsel, via stargates, naar Saturnus en van daaruit naar onze maan die t weer naar aarde stuurt..wat wordt er gestuurd? Mindcontrolprogramma’s, al vele duizenden jaren lang.
  Nogmaals, volgens oude gnosis. Heeft met de draco/satan/lucifer agenda te maken..het is tenslotte een gevallen systeem. Godzijdank is er nog een connectie met de oorspronkelijke Bron.

  • Idd, oogartsen kennen de ernstige Gevolgen . tot blindheid! En telefoneren aan 1 kant zorgt voor hersentumoren ( hersenchirurgen waarschuwen hier al lang voor) en cataract aan die kant. Vanuit die Goddelijke connectie werd UnifydHealing.com opgericht. Door Dr. Sarah Michael.
   Kijk hier eens naar:
   https://www.youtube.com/watch?v=z5-nZRPLB4s
   Technologie die werkt met lichtgolven, de Fibonaccireeks of Gulden Snede, kleuren…Je lichaam wordt als het ware gereset, herstelt de optimale werking van cellen.
   Na een oproep verleden jaar om te starten met centra, was de reactie wereldwijd, fenomenaal.

   Gr verpleegkundige op rust

 5. LGSTO oktober 21, 2023 Bij 14:28

  “En als je het opmerkt word je voor gek versleten”

  Tja dit is bij uitstek een van de dingen die je recht in je gezicht terug krijgt waneer je een waarschuwende boodschap over wil brengen, ben ik volledig mee gestopt er is geen houden meer aan n.m.m. ze bekijken het maar, je hebt computer programma’s waarmee je een Subliminale boodschap via de computer naar het beeldscherm kan sturen bijv.

  Om positieve berichten ongemerkt naar je toe kan sturen bijv. om tijdens het werk achter je scherm om jezelf positieve boodschappen toe te sturen, Subliminale boodschappen zijn niet helemaal ontrafeld op hun doelmatigheid, maar er zijn genoeg mensen waarbij deze boodschappen wel hun uitwerking niet missen.

  Ja LGSTO reclame welke duidelijk op kinderen gericht is vind ik helemaal walgelijk, het debiele niveau van de reclame in het algemeen is gewoon helemaal afstotend te noemen, begrijp volwassen mensen niet, die in deze onzin enige mate van waarde eraan hechten. Ook zie nu kinderen hun ouders vertelen hoe deze duurzaam moeten zijn, de Fontnieuws lezers hebben onlangs kunnen lezen dat duurzaam het code woord is onder de elite/omvolkers van de de-polulatie agenda.

 6. Soms heb ik het idee dat ik buiten de boot val, ik denk nog steeds zelf, maar als ik wel eens met andere praat dan zijn er al aardig veel ‘verslaafd”. Valt dat bij lezers hier ook op? Bij sommige komt er geen zinnig woord uit en herhalen ze wat ze herhalen.

  • Herkenbaar… mensen lijken geassimileerd door ‘The Borg’. Ze denken allemaal gelijkgeschakeld, ze denken niet, ze herhalen elkaar en wie niet meedoet doorbreekt het patroon. Beeld je in hoe dat er over 10jr uitziet, dan wordt je afgezonderd omdat je afwijkt van de gelijkgeschakelde robots. Het wordt precies zoals bij ‘The Borg’ in StarTrek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in