Nadat het Russische leger nieuwe nederzettingen in de regio’s Donbass, Zaporozhie en Kherson heeft veiliggesteld, zijn talrijke bewijzen van misdaden van het terroristische Kiev-regime tegen de burgerbevolking in de oostelijke en zuidelijke regio’s aan het licht gekomen. Zo zijn er talrijke martelkamers die jarenlang door Oekraïense nazi’s zijn gebruikt om pro-Russische burgers te intimideren, bericht Southfront.

Onlangs hebben Russische veiligheidstroepen een folterkamer getoond die was ontdekt in de stad Rubezhnoye in de Volksrepubliek Luhansk (LPR). Deze bevindt zich in de kelder van een plaatselijk café dat eigendom was van een man die een fervent nazi was en nauwe banden had met Oekraïense gewapende nazi-formaties zoals de Rechtse Sector en Azov. Pro-Russische burgers en voormalige militairen van de Oekraïense strijdkrachten die het Kievs-regime niet steunden, werden naar die kamer gebracht “voor ondervraging”.

Op de vloer liggen veel patroonhulzen. Oekraïense nazi’s schoten in de buurt van hun slachtoffers om hen te intimideren. De slachtoffers werden in een kist gestopt, opgehangen, in kooien gestopt, enzovoort. Een van de slachtoffers uit de plaatselijke bevolking gaf een interview. Hij vertelde dat Oekraïense nazi’s hem in hetzelfde café gevangen hadden genomen nadat hij had gevraagd een beroemd lied over Sovjet-officieren op te zetten. Hij werd met geweld naar de kamer gebracht, waar hij andere gevangenen zag. Bij het martelen van mensen gaven de Oekraïners hun slachtoffers opdracht om “Eer aan Oekraïne” te schreeuwen.

Dit is niet de eerste martelkamer die in de LPR is gevonden.

Ongeveer een week geleden werd er nog een gevonden in de stad Severodonetsk. Oekraïense militanten gebruikten deze om illegaal burgers “over te halen” om voor Kiev te gaan vechten tijdens de zogenaamde antiterroristische operatie tegen de Donbass.

  Over het mislukken van de Oekraïense tegenaanval

De kamers bevonden zich in de kelder van een plaatselijk militair inschrijvingskantoor. Ze waren verborgen in de kamers voor de vermeende opslag van militaire uitrusting. Jonge mannen werden op straat gevangen genomen en werden gedwongen in de kelders te verblijven totdat zij ermee instemden Bandera te verheerlijken en voor het Kievs-regime te gaan vechten tegen de bevolking van hun eigen republiek. Er werden tientallen mannen gevangen genomen in één kleine kamer. Er is bloed te zien op de vloer.

De video toont ook de vernielde wagens waarin het Oekraïense leger militairen vasthield die uit de frontlinies waren ontsnapt. De honden werden beter behandeld dan de mensen.

In maart 2022 werd het Oekraïense nazi-bataljon Aidar verdreven uit het dorp Polovinkino in de regio Starobilsk van de LPR. Daar was een voormalige basis van het Aidar-bataljon die werd gebruikt als concentratiekamp, waar lokale burgers en krijgsgevangenen van de Donbass-militie werden gemarteld. Het kamp had de codenaam “worstmakerij” omdat er voorheen een worstmakerij was. Het terrein was omgeven door een betonnen hek, rondom het gebied waren torens geplaatst.

Elk compartiment van de rokerij voor worsten werd omgebouwd tot een cel van 80 bij 150 centimeter. Volgens de gevangenen, van wie de meesten lokale bewoners waren of aan de kant van de militie vochten, konden de slachtoffers enkele maanden in een dergelijke ruimte doorbrengen. Veel van hen overleefden het niet. Er was geen verwarming in de cellen in de winter, en de gevangenen werden met water overgoten via het tralieplafond. De gijzelaars werden voortdurend gemarteld, geslagen en vernederd. Sommigen werden vergiftigd. De Oekraïense nazi’s creëerden een speciale marteling genaamd “kietel de separatist”, een mes werd onder de huid van het slachtoffer gestoken en de punt werd langs de ribben gedreven.

Hier is een interview van een burger die het slachtoffer werd van Oekraïense nazi’s in Polovinkino. Volgens hem werden burgers niet ernstig gemarteld, in tegenstelling tot vrijwilligers van de Volksmilitie van de LPR:

In maart 2022 vond de Volksmilitie van de LPR nog een martelkamer in de kelder van een huis in het dorp Krykovka in de LPR. In de kamer werd een lichaam van een gemartelde burger gevonden. De man werd gedood aan de vooravond van de Oekraïense terugtrekking uit het gebied. Hij werd in zijn hoofd geschoten nadat hij was vastgebonden en gemarteld.

Dit zijn slechts enkele van de martelkamers die de Oekraïense nazi’s hebben opgezet om de bevolking van de Volksrepubliek Luhansk te terroriseren. Er zijn er meer ontdekt in andere gebieden die door het Russische leger zijn bevrijd, waaronder in de stad Mariupol, waar een beroemde “bibliotheek” werd ontdekt op het grondgebied van de luchthaven. LINK

  Rusland staat alleen tegenover de NAVO en is in staat zijn vijanden in zijn eentje te verslaan - Russische ex-president Dmitri Medvedev

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel11 tekenen dat wereldwijde conflicten binnenkort volledig uit de hand kunnen lopen
Volgend artikelBritse defensiedenktank RUSI: Russisch leger is beter gaan vechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Welke mens flikt dit bij een anders mens? Je bent in mijn ogen dan geen mens meer, maar een waardeloos stuk ongedierte.

  Word je in oorlog getrommeld als mens zijnde, eet geen eten die je krijgt van de staat, maar natuurlijk voedsel want er zit rotzooi in je eten die van jouw dan een walgelijk stuk uitschot maakt.

  • Je bedoelt MK Ultra?Er zit fluoride in je water,PFAS is overal,dioxine-norm is verhoogd,zo is er nog veel
   meer troep,die over ons uitgestort word.80 % in de supermarkt is troep!
   In WOII stonden veel soldaten strak van de amphetamine en methamphine.
   Volgens mij willen ze niet onderdoen voor de SS

   • Er zit geen fluoride in ons drink water wel in de meeste tandpasta , waarom zeggen dit mensen steeds .. ze hadden bijna fluoride toegevoegd maar gelukkig is er toen een rechtzaak geweest en hebben ze gewonnen

    • Het feit dat er niet gecontroleerd wordt op de aanwezigheid van fluoride in ons ‘drink’water wil niet inhouden dat het er niet inzit of aan toegevoegd wordt.
     In gebottelde flessen mineraalwater wordt het in ieder geval toegevoegd.
     “Heerlijk sprankelend en natuurlijk bronwater”. Ja ja, het zit hem allemaal in de verpakking van woorden.

     • Wat denken jullie van medicijn resten en alle die nu gevaccineerd zijn komt die rotzooi ook in het drinkwater. Want daar wordt niet op gefilterd. Fluor zit in ons drinkwater tenminste in in het middenoosten van ons land. Tevens zit er synthetisch slangengif in, sinds 2020. Het zogenaamde kraanwater smaakt stroef en ruikt bedompt en is dood water wat uit de leiding komt. Je kunt het drinken, maar het is geen drinkwater meer. Je moet het zelf filteren en weer tot leven wekken, voordat je het kan drinken of te gebruiken om te koken of douchen en je was mee te doen. Het is nog enkel geschikt om je WC mee door te spoelen.

 2. Dit soort beelden is al vaak naar buiten gekomen, in gebieden die door de ERFA zijn bevrijd van de “oekrainse”
  neo-nazi milities. [ Azov, Privy Sektor, Zwarte Zon, Kraken, enz. ]
  Martel-kamers; martel-kelders, e.a.

 3. Apart, dat azov regiment en zijn aanhangers vechten m.i. aan de verkeerde kant, voor de Khazaren, de nepjoden dus, die een globalistische lhgtbi wereldregering willen vormen en de Oekraine wil volplempen met moslims en negers e.d, voor echte nazi s zou dat, denk ik, een gruwelijke toekomst moeten zijn . de azov facsisten zijn dus niet al te snugger.

  • Dit schorem misbruikt rune-tekens uit de tijd van het Duitsland van Hitler louter om angst te zaaien en zichzelf stoer te willen voordoen. De SS en Wehrmachtsoldaten van toen zouden zich om dit zielig hoopje “mensen” hebben doodgelachen en in luttele weken hebben opgeruimd. We kunnen de ideologie van SS omarmen of betwisten maar onbetwistbaar is dat deze mannen stuk voor stuk enorm goed getraind en gemotiveerd waren wat men van dat neo-oekri-geteisem niet kan zeggen.

  • Durachuk mei 30, 2023 at 11:22
   Dat klopt maar ze realiseren zich niet dat hun bazen een dubbele agenda hebben.
   De Ukrainse regering heeft heel veel land beleend aan het westen.
   Maar probeer XR maar eens van hun domheid te overtuigen!

 4. Waarom publiceert frontnieuws niet veel meer van zulke NAZI PRAKTIJKEN
  DE HELE WERELD MOET HET WETEN WELKE NAZI’ s DE UKRAINERS ZIJN, DIE WIJ HET WESTEN STEUNEN.

 5. Waarom worden nazi,s in 1 adem genoemd met “rechts” het zijn nationaal socialisten,dus extreem links.Een tactiek van de nazi,s,nazi minister van propaganda joseph goebbels:Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen,dan gaan de mensen er vanzelf in geloven.

  • @ Ronjaspers mei 30, 2023 at 21:59,
   ” Een tactiek van de nazi’s, nazi minister van propaganda Joseph Goebbels: Als je een grote leugen lang genoeg blijft herhalen, dan gaan de mensen er vanzelf in geloven. ”

   Dat lijkt nu met bijna alles te zijn. Op natuurkunde gebied, scheikundig gebied, wiskunde/meetkunde gebied, op het gebied van sociale omgangsnormen echt alles is aangetast door de staatspropaganda, als we het 180 graden omdraaien komen we dicht bij de waarheid.

   Deze wreedheden is maar een topje van de ijsberg. De echte wreedheden gaan nog veel verder, zoals levend zonder verdoving al je bloed af tappen en/of je organen uit je lichaam roven bij bewustzijn e.d. Veel van de restanten vlees komen nu in de fastfood ketens terecht, daar wordt van alles in vermalen. Dus als je de volgende keer bij Mc Donalds of bij Burger King een hamburger besteld kan het zomaar dat er mensenvlees in is verwerkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in