Zuckerberg maakte de omissie tijdens een interview op de “Lex Fridman Podcast” terwijl hij de valkuilen van het censureren van gebruikers op social media uitlegde, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

“Dus verkeerde informatie is, denk ik, echt een lastige, want er zijn dingen die duidelijk onjuist zijn, of ze kunnen feitelijk zijn, maar misschien niet schadelijk. Dus gaat u iemand censureren omdat hij het gewoon bij het verkeerde eind heeft? Als wat ze doen niet schadelijk is? Dat zijn een hoop echte problemen en uitdagingen,” zei hij.

“Neem alleen al de dingen rond COVID eerder in de pandemie, waar er echte gevolgen waren voor de gezondheid, maar er was nog geen tijd geweest om een aantal wetenschappelijke aannames volledig door te lichten,” vervolgde hij.

“Helaas denk ik dat een groot deel van het establishment een aantal feiten heeft verzwegen en heeft gevraagd om een aantal dingen te censureren die, achteraf gezien, meer discutabel of waar bleken te zijn. En dat is echt moeilijk, toch?” voegde hij eraan toe.

“Het ondermijnt echt het vertrouwen,” concludeerde Zuckerberg.

Theblaze.com meldt: Zuckerberg is door veel mensen aan de rechterzijde bekritiseerd, met name voor het censureren van het Hunter Biden laptopverhaal vlak voor de presidentsverkiezingen van 2020.

In een interview met Joe Rogan in augustus zei Zuckerberg dat Facebook het verhaal censureerde op basis van het feit dat de FBI eerder had gewaarschuwd voor de mogelijkheid dat Russische desinformatie zou worden vrijgegeven om de presidentiële campagne van Biden te beschadigen.

“We dachten gewoon, hé kijk, als de FBI, die ik nog steeds beschouw als een legitieme instelling in dit land, het is een zeer professionele wetshandhaver, naar ons toekomt en ons vertelt dat we ergens voor op onze hoede moeten zijn, dan wil ik dat serieus nemen,” legde hij destijds uit.

  Gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat het 99% van de COVID-doden vervalste om het publiek zodanig bang te maken dat ze het vaccin zouden nemen

Zuckerberg zei dat ze de reikwijdte van het verhaal beperkten nadat ze geloofden dat het voldeed aan de richtlijnen van Russische desinformatie van de FBI. Hij zei dat hij zich niet kon herinneren of de FBI het verhaal over de laptop van Hunter Biden specifiek als desinformatie had aangemerkt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse militaire waarnemer: Oekraïne verloor een duur luchtverdedigingssysteem dat door Duitsland was overgedragen door een “reeks fouten”
Volgend artikel“Ik liet me leiden door de Voorzienigheid en de Maagd Maria” – slungelige Franse student op pelgrimstocht confronteerde asielzoeker die jonge kinderen in het park neerstak, wordt geprezen als ‘rugzakheld’ (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Lijkt mij dat hij weet hoe de FBI in elkaar steekt.

  Dan nog is het zijn keuze, om de bevolking onwetend te laten/ te misleiden/ informatie achter te houden
  1Vaccin informatie
  2 Omgeving van Biden rustig te houden.
  Gedoogbeleid ten nadele van andere kandidaat: gebrek objectiviteit
  faciliteren van porno in diverse vorm.
  1* Iemand heeft niet taak , om als alleswetende een site te runnen mbt informatie. Kwalijk daar het om een experiment gaat.

  Één waarheid in dit verhaal
  “het ondermijnd echt het vertrouwen”

  dus ook dmv deze uitspraak,
  “ het vertrouwen in de FBI “ .

 2. Deze trieste Jood heeft mij meteen verwijderd van Faecesboek toen ik een presentatie over de ‘global warming’ leugen plus de chemtrails hoe en wat pagina’s aanmaakte. Ik kreeg binnen mum van tijd heel veel ‘volgers’. Maar ook binnen mum van tijd werden de pagina’s verwijderd, alle foto’s teruggestuurd en mijn emailadres werd gejat. (Ik mocht het terug krijgen in ruil voor een kopie van mijn paspoort. Ze zijn niet wijs…) Dus zo zie je maar hoe ongelooflijk belangrijk die ‘global warming’ leugen is voor de parasieten, en hoe die in stand gehouden moet worden. Ga daar maar eens over nadenken waarom dat zou zijn, en hoe dit met alle andere (voorafgaande en actuele) leugens in verband staat. De leugen des leugens: de global warming. Zelfs de ‘wakkeren’ onder ons zijn hier nog niet ‘wakker’ over…. ring ring ring de alarmbel gaat, mensen. Wakker worden!

 3. Het blijft een eerste klas hypocriet die suikerberg.. alsof plotseling het licht is aangegaan 🥱
  Wel jammer dat sommige elementen direct met nationalistische agressie reageren. Er zijn nu enmaal fijne Mederlanders en kut mederlanders..
  Fijne lieve moslim mensen en vervelende agressieve radicale kut moslims..
  Dat geld ook voor mensen met een joodse achtergrond.
  Maar stop aub met radicaliseren en generaliseren. Dat gaat de wereld niet helpen.
  AHIMSA

  • Dank je Dutchman. Het wordt tijd de voelsprieten te ontwikkelen voor wie de hoorntjes hebben.

   Er zijn een hoop verbitterde misleide joden. Een joods gezegde luid: als God in de straat zou wonen zouden ze zijn ramen ingooien. Zij weten wie hun God is, maar net als atheïsten ‘doen ze er niks mee’. Ze kennen hun geschiedenis maar willen perse niet volgen. En dan zijn er de intellectuelen. De talmoedim en de mishna volgers, de kaballisten. Zij denken dat ze übermenschen zijn omdat zij het uitverkoren volk van G’d zijn. Ze zijn alleen totaal van god los. En ze komen niet van hun zonde af omdat er geen tempel is om te offeren. Totaal gefrustreerd.

   En dan heb je nog de synagoge van satan. De joden die geen joden zijn. De Farizeeën uit Babylon die in het Vaticaan zitten. Zij zijn religieus, maar vijanden van God. Ze veranderen tijden en wetten. Het grote teken van hun macht is de zondag als ‘dag des Heeren’. Vereren van de zonnegod. En de tien geboden, over sabbat en het niet aanbidden van afgodsbeelden, dat moet maar even veranderd worden.

   Als mensen geen gevoel voor humor meer hebben, geen empathie, geen geweten. Wrok, haat, woede, bitterheid, spot, in plaats van liefde, barmhartigheid en geduld. Pas dan op.

  • Eeeeeèn het is weer 1933…

   Wir haben es nicht gewußt.

   Lang leve de domme nazi-papegaaien op dit forum.

   Zuckerberg is zeker een creep. Niet omdat hij joods is. Maar omdat hij zijn ziel aan de duivel verkocht heeft. Niet dat dat mogelijk is maar bij wijze van spreken. Hij kiest ervoor de duivel te gehoorzamen in ruil voor succes en zijn geweten in de ijskast te zetten.

   En weer staat een jood in de kijkert zodat jullie alle joden gaan haten. En dat is precies de bedoeling. Domme kwade sukkels. Je laat je bespelen op je emoties.

   Op naar de volgende holocaust. ‘Volgend jaar in Jeruzalem.’

   Blinde idioten.

 4. Mooi op tijd, FB heeft mijn berichten met quote van het WHO ook verwijderd (Ivermectine als belangrijk medicijn voor parasitaire infecties). Dus ik heb FB ook maar verwijderd. Bye, bye Zucky. Veel plezier met je platform vol bots en schaapjes.

 5. Wie daar nog op zit (FB)) is ook zich vrijwillig aan het onderwerpen aan de great reset propagandisten zoals degenen die de dead spuit genomen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in