Bier, donuts of mag het een jointje zijn? Alles wordt geprobeerd om de bevolking tot vaccineren te bewegen

© Torben Hansen (CC BY 2.0)

In het kader van Nationale Dag van het Bier heeft Samuel Adams aangekondigd dat hij gratis bier zal weggeven in ruil voor een Covid-19 vaccinatie. Er is slechts één verschil: terwijl de National Beer Day 7 april 2021 is, is de gratis bierdag van Samuel Adams 12 april.

En het gratis bier zal alleen worden gegeven aan de eerste 10.000 mensen. Oh – en om je gratis biertje te krijgen, moet je “bewijs” van je vaccinatie op social media zetten.

Een paar dagen eerder kondigde Krispy Kreme aan een jaar lang gratis donuts te geven op vertoon van je inentingskaart. En als klap op de vuurpijl heeft Michigan’s Greenhouse of Walled Lake samengewerkt met UBaked om een gratis jointje aan te bieden als je 21 bent en je inentingskaart laat zien.

Bronnen:
USA Today
Fortune
MSN

Andere bedrijven bieden ook gratis spullen aan als je je laat vaccineren en geven van alles weg, van eten en videospelletjes tot ritjes met Lyft en Uber. Agenturen voor identiteitsdiefstal waarschuwen mensen echter om hun vaccinatiekaart niet op sociale media te plaatsen, anders kunt u eindigen met een lege bankrekening of andere ongewenste “cadeaus” in uw kredietdossier.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Extreme vaccin-schade: 74-jarige man verliest huid na Covid-19 vaccin

Dr. Coleman: Promotoren en voorstanders van Covid prikken zouden in de gevangenis moeten zitten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here