© European Parliament / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De islamitische slachting van leraar Samuel Paty heeft de politieke situatie in Frankrijk veranderd – iets waar Marine Le Pen en de partij van de Nationale Assemblee, een partij die zich lang in cirkels bewoog, baat bij hebben, schrijft het ultralinkse blog Politico in een analyse.

Le Pen is nu weer in “haar juiste element – met beloften om de grenzen te sluiten en en een hellevuur op de terroristen te storten”, beweert de linkse auteur Vinocur, die eraan toevoegt dat Le Pen nu haar zinnen heeft gezet op het verslaan van Emmanuel Macron in de verkiezingen van 2022.

Op maandag gaf de leidster van de National Rally Party een persconferentie die live werd uitgezonden op de website van Le Figaro.

Schijnbaar energiek, intoneerde de in zwart geklede politica dat Frankrijk nu “oorlogswetgeving” nodig heeft om wat ze noemde “een georganiseerde en reeds geïnstalleerde kracht” te bestrijden – vermoedelijk in verwijzing naar moslims zoals de 18-jarige Tsjetsjeen die de leraar Paty onthoofd heeft.

Tegenover een georganiseerde en reeds geïnstalleerde macht … heeft onze president een ontoereikende en anachronistische integratiestrategie voorgesteld. De situatie vraagt om een strategie van herovering, zei Le Pen.

De moslinaanslag versterkt het Franse geloof in het secularisme. Eerder in oktober waarschuwde Emmanuel Macron voor de groeiende dreiging van “islamitisch separatisme”, waardoor sommige kampen de president beschuldigen van het cynisch najagen van extreemrechtse stemmen en het stigmatiseren van moslims. Nu lijkt de uitspraak minder overdreven.

De moslimaanval zet bovendien Le Pen in het offensief terwijl Macron op de achtergrond blijft.

‘De islamisering van Frankrijk is in volle opmars’ – Franse regering lanceert plannen om Arabisch te onderwijzen op scholen

  Frankrijk deactiveert 4 miljoen vaccinpassen, dwingt dubbelgeprikte burgers te kiezen tussen een booster of uit de samenleving verstoten worden 
Vorig artikelInstagram ziet niets verkeerds in twee zwaarlijvige zwarte vrouwen met onthoofde blanke hoofden
Volgend artikelImam ontmoet de paus en rechtvaardigt de onthoofding van de leraar: “Criminele belediging van Mohammed”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. In Frankrijk is geen weg terug meer, Islam heeft daar te sterke wortels voor geschoten ( en gemoord)….
  Wat ze nog kunnen doen is illegalen uit Afrika door stoten naar Nederland en België, iets wat Italië en Denemarken en Griekenland ook gaan doen.

  Heel simpel gezegd zal de zwakste en/of traagste uit de EU de volle shitlaag krijgen en alles komt uiteindelijk daar terecht. Dat cq die landen gaan bloeden, echt bloeden.
  Zoals ik het inschat zijn dat Nederland en Belgie, de braafste sukkels van de EU…
  Alles op drift komt uiteindelijk hier terecht, en onze ruggengraatloze sukkels in de regering en bij de overheid zullen weglopen als het buiten hun controle komt en zichtbaar word.
  We krijgen dan nog eerst een berg loze teksten en oproepen tot begrip en dat soort onzin, maar als de eerste kleuter klas word onthoofd stopt ook dat soort policor geluid.

  Ze weten het al want wat ik hier schrijf kan ook een analist bij staats veiligheid beredeneren en zal ongetwijfeld in de rapporten naar de regering staan, waarschijnlijk in bijlage maar ze hadden het gezegd….schone handen…

  We staan aan de rand van een Sierra Leone wereld, omdat we worden geregeerd door lafaards en hypocrieten…en gezien Nederland en België afvoerputjes zijn zal alles elders uitgezet hier komen eisen….en geweld zal de taal zijn, zonder rem en zonder terughoudendheid, omdat ongewapende mensen nu eenmaal makkelijke prooi zijn.

  Dit is wat je krijgt als een volk de eigen veiligheid en vrijheid uitbesteed aan dieven en leugenaars.
  Een vrijhaven voor alle soorten tuig in alle kleuren van de regenboog.

  Enjoy….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in