Instagram ziet niets verkeerds in twee zwaarlijvige zwarte vrouwen met onthoofde blanke hoofden

4

Instagram beschermt de publicatie van een afbeelding van twee corpulente zwarte vrouwen die elk een afgesneden hoofd vasthouden. De twee mishandelde onthoofde hoofden zijn afbeeldingen van een blanke man en vrouw.

Verschillende mensen wijzen erop dat ze de foto hebben gemeld. Instagram schrijft dat zij niet van mening zijn dat de afbeelding hun regels overtreedt. In plaats daarvan worden de klagers aangeraden te stoppen met het volgen van de Instagram-gebruiker die de afbeelding heeft gepubliceerd.

Mensen op Twitter zijn verontwaardigd dat zwarten het voorrecht hebben om afbeeldingen te plaatsen die geweld tegen blanken laten zien. Dit voorrecht wordt hen gegeven door Mark Zuckerberg die via Facebook eigenaar is van Instagram.

“Daar hebben we ze. De echte racisten”, schrijft iemand op Twitter.

Sadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval

  BLM-aanhanger gearresteerd na foto waarop hij knielt op de nek van huilende blanke baby
Vorig artikelDe overgrote meerderheid van de mensen zijn schapen die doen wat hen gezegd wordt
Volgend artikelMarine Le Pen terug in haar juiste element
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik zie bijna dagelijks vuilnisauto’s volgeladen met gedode moslims naar de mestvaalt rijden, ze worden aldaar gelost, de ex-moslims worden per open goederenwagon vervoerd naar de VAM in Wijster en aldaar verbrand; de vuilnisauto’s vertrekken weer om een nieuwe lading gedode moslims te gaan halen.
  Op ’t moment dat de tweede lading op mestvaalt aankomt schrik ik wakker, m’n echtgenote zegt dan : “Wat had jij toch vannacht ? Je lag te juichen en applaudisseren !”
  Ik zeg dan maar niks.

 2. Toen ik jong was (14/16) droomde ik van lange rijen wagens langs de snelweg bij Bergen op zoom richting het zuiden ter hoogte van flats, in file….volgeladen tot op de daken, met donkere mensen die rond de auto’s liepen en op de vlucht waren….Aan de kant van Bergen op zoom was een soort dijk. Dit was ergens rond 79/80…..

  Ondertussen is de snelweg doorgetrokken en gaat direct naar Antwerpen, er liggen nu geluids wallen rond Bergen op zoom en vanuit Rotterdam en randstad is er nu snelweg. Toen was de enige snelweg van Roosendaal naar Vlissingen en vanaf Middelburg niet meer dan rijksweg. Naar Antwerpen kon je enkel via Hoogerheide en Putte, een provinciale weg….

  Ik geloof in voorspellende dromen, omdat ik er al vele heb gehad, maar pas achteraf kon bevatten wat er was gebeurd. Ik weet dat er dingen zijn zoals telepathie en het intanken op universele energie, omdat ik ze heb meegemaakt en wekelijks wel enkele keren iets in die orde meemaak.
  Ik ken mensen die door naar jou te kijken jou leven en directe toekomst kunnen beschrijven en er verdomd dicht bij zitten. Ik weet dat je zaken in de natuur kunt manipuleren maar het is geen vaste wetenschap. En verder stikt het van de mensen die zogenaamde “gaven” hebben maar met iets meer brutaliteit gewoon een wietkelder of zolder zouden uitbaten….echt begaafde mensen vind je niet via internet of het lokale sufferdje….
  Ik heb jonge leeftijd al de waanzin van massa’s meegemaakt en onredelijkheid en totale dictatuur zijn mij bekend. Enkel ertegen vechten of vluchten zijn opties, alle andere “oplossingen” zoals berusten of meegaan zijn de dood van je eigen persoonlijkheid. Je word dan een dier in een kudde.

  Mijn advies voor de hele directe toekomst: als je elders bent blijf daar, als je hier bent zorg dat je in groepsverband zit en liefst van weerbare lieden. Het word hier een slachthuis of het word hier een complete terreur staat, een DDR 5.0 want de mogelijkheden tot controle en directe aanhouding cq eliminatie zijn enorm gestegen….de kans op vluchten naar veilige oorden is echter vele malen kleiner dan vroeger….

  Ik, ik zou willen dat ik een opa had met een zolder met nog wat souvenirs uit de oorlog…..of een oom of tante in Nieuw Zeeland of Canada die nog een plekje vrij had….

  Ik zal hier sterven maar ik zal ze laten bloeden voor ik het aftrap, zowel de horden als de verraders, die laatste groep zelfs met stip.

  We zijn nu in de fase waarin geen weg terug meer is naar vrede. Eergisteren liet de politie in Belgie twee Turkse medelanders vrij die een week eerder in Frankrijk met 4 Kalasnikovs waren aangehouden en in Belgie net onder Breda nog 21/23 van die dingen hadden liggen plus pistolen met geluidsdemper en vanalles verder…..
  Die boerenzoon uit Friesland die met de dubbelloops van overgrootvader werd opgepakt heeft langer vast gezeten……
  Wanneer dit soort berichten boven water komen kan ik met zekerheid zeggen dat we kijken naar een emmer waar wat druppels over de rand zijn geklotst. Ik durf niet eens meer te schatten welke massa aan moderne wapens onder de aanwezig is, maar als ze gebieden verdelen en tegelijk de straat opgaan is onze politie weg, of weggevaagd. Die gaan lopen. Het leger zal een paar bruggen mogen bewaken en als er een kudde komt mag het leger de wapens afgeven en hopen dat hun leven word gespaard. Ofwel door incompetente leiders, ofwel door politici die puur verraad als handelsmerk hebben. Er is slechts een handige Harrymed nodig die de gaten in onze wereld weet uit te buiten en alles zoals we het kennen is weg. ALLES.

  Als uit de Parijse banlieues 100.000 illegalen op dezelfde dag met een gewelds en plunderings droom afreizen naar het noorden is Belgie als gestorven. En wij volgen.

  Een lokale tovenaar met machtsdrang is genoeg….

  Hoe wankel kun je een wereld maken?

 3. Religie heeft nog nooit soelaas gebracht. Verbied alle openbare uitingen van godsdienstbeleving! Er is in de geschiedenis nog nooit één bewijs geweest dat iemand er beter van is geworden. De Islam heeft ook nog nooit zich aangepast . Het is daarom een misdaad tegen de Europese volkeren om hier de Islam te importeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in