Marine Le Pen eist dat het islamisme tot “vijand van Frankrijk” wordt verklaard

5
© Gilbert-Noël Sfeir Mont-Liban / Flickr (CC BY 2.0)

Marine Le Pen, de leidster van de Franse patriottische Rassemblement National partij, heeft verklaard dat de staat de oorlog moet verklaren aan de ideologie van het islamisme en zei dat het moet worden beschouwd als “een vijand van Frankrijk”.

“Er wordt een oorlog tegen ons gevoerd, en we moeten deze oorlog voeren. Wij voeren deze oorlog niet tegen een staat, maar tegen een ideologie: islamisme”, argumenteerde de nationalistische leidster tijdens een toespraak op Le Grand Jury, een televisieprogramma geproduceerd door de Franse mediakanalen RTL, Le Figaro, en LCI, rapporteert Le Figaro.

De woorden van de Franse presidentskandidate voor 2022 komen slechts negen dagen nadat Samuel Paty, een 47-jarige geschiedenisleraar, buiten zijn school door een moslim werd onthoofd voor het tonen van afbeeldingen van de moslimprofeet Mohammed aan zijn klas, tijdens een les die was gericht op de vrijheid van meningsuiting, meldt Remix.

Leraar onthoofd door moslim in Parijs – schokkende beelden verspreiden zich op Twitter

Onder andere riep Le Pen tijdens het bijna een uur durende programma de Franse staat op om alle organisaties die de islamitische ideologie bevorderen te verbieden; om alle financiering die deze ideologie ondersteunt te blokkeren; om alle islamitische moskeeën te sluiten; en om de buitenlanders die zich inzetten voor de verspreiding en verdediging van de ideologie uit te wijzen. De politica pleitte ook voor levenslange gevangenisstraf voor personen die veroordeeld zijn voor terroristische daden, de herroeping van het Franse staatsburgerschap voor zowel geradicaliseerde dubbelpaspoort onderdanen als voor degenen met alleen het Franse staatsburgerschap – een straf die gelijk zou staan aan de “burgerlijke dood” voor de daad van het vernederen van de natie.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

“Wat een schok is het voor de Fransen om mensen te zien die verschrikkelijke daden hebben gepleegd na 10, 20 jaar vrijkomen. Degenen die terroristische daden plegen, moeten voor het leven worden opgesloten”, aldus de voorzitster van de Rassemblement National.

Le Pen benadrukte ook dat Frankrijk verschillende artikelen van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens moet laten varen, wat volgens haar “in veel gevallen [Frankrijk] ervan weerhoudt om zich tegen terroristen te beschermen”.

“Wanneer een terrorist die op onze bodem een moord heeft gepleegd de gevangenis verlaat en het ons verboden is hem terug te sturen naar zijn land van herkomst […], komt dat neer op het in gevaar brengen van het Franse volk”, aldus Le Pen.

Le Pen drong er verder op aan dat “moslims moeten deelnemen aan de strijd tegen het islamisme, een ideologie”. Ze herhaalde ook haar verzet tegen het “dragen van de sluier in de openbare ruimte” en stelde voor om het te verbieden.

Toen het onderwerp van de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen ter sprake kwam, verkondigde Le Pen ongegeneerd dat ze de herverkiezing van Donald Trump steunde, die in haar ogen “positiever” zou zijn dan wanneer Joe Biden zou worden gekozen.

Nu uit peilingen blijkt dat de Fransen steeds meer tegen immigratie zijn en geloven dat het de nationale veiligheid bedreigt, kan de steun voor de harde opvattingen van Le Pen over immigratie en de islam toenemen.

Op zaterdag, tijdens een interview met CNews, zei Bruno Pomart, een voormalig politieagent van RAID, een elite tactische eenheid van de Franse Nationale Politie, “De Rassemblement National is momenteel veel minder gevaarlijk dan [de linkse islam-apologeten, red.] partij France Insoumise”.

Frankrijk: 50 Tsjetsjenen bestormen het opvangcentrum voor migranten en vallen ‘Afrikaanse rivalen’ aan

Vorig artikelBoodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”
Volgend artikelPoolse patriotten en voetbalfans verdedigen de St. Alexanderskerk in Warschau tegen linkse aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik had een hond,dieop zijn rechter dij een tumor kreeg, een grote.
  Naar dierenarts. Die zat te bullshitten dattie eerst onderzoek wilde.
  Ik gaf hem opdracht,eerst dat tumor te verwijderen.
  Gebeurde. Hond happy,ik tevreden,dierenarts pissig.

  De enige methode om West Europa weer normaal te krijgen, dus zonder extreme misdrijven, met een ontspannen openbaar leven, met een echte cultuur, met veiligheid en ontwikkeling, zonder honderdduizenden profiteurs die ook nog een vermogen zorgkosten is om de islam te verbieden, de koran te verbieden, moskees te sluiten en slopen, moslims eruit.

  Dan gaan met name de strengere geloven in NL mekkeren, want moskee is een plaats van bidden.
  Nou en? Moslims hebben duizenden kerken gesloopt en honderduizenden christenen vermoord, alleen al in Syrie.

  het laatste kan simpel met minimale kosten: de vluchtelingen die een half jaar of langer werkloos zijn, uitkeringen en toeslagen volledig stoppen.Ook de tweede en derde vrouwen.

  Wedden dat een groot deel vanzelf vertrekt?
  Degenen die blijven–dat zullen er bitter weinig zijn: uit huizen zetten.
  Dat werkt ook.

  Uiteraard werkt datgeheelalleen met de volgende normalisaties:–uit EU–grenzen dicht en bewaakt–sateliet bewaking voor de grens buiten de overgangen–de gulden terug–en NOOIT meer links.

 2. Maar in Frankrijk is het niet alleen deze bestiale onthoofding. Er zijn dagelijkse aanvallen op kerken en op christelijke beelden, en iedere vrijdag worden er straten geblokkeerd, zgnomdat er niet genoeg moskeetjes zijn-terwijl er wel genoeg zijn, en uitingen van religie in de openbaarheid verboden zijn.

  vergeet ook niet:macron is fanatiek voorstander van NWO,en zijn öpwinding”over die onthoofding was alleen, omdatdat weerstand bij de bevolking opriep.
  daarnaast heeft hij de Notre Dame inde fik laten zetten en wilde er een moskee van maken.

  Maar ik begrijp de Fransen niet.
  Als er een kerk wordt aangevallen, val dan drie moskeetjes aan.
  Dat werkt.
  Een terroristische aanval: moskeetjes slopen.
  Grote terroristische aanval: drone op mekka.

  je kan niet rationeel of redelijk met de islamomgaan; dat zou zelfmoord zijn. Letterlijk.

 3. Dan zijn er–net zoals in Zweden, Duitsland en England: no-go zones.
  Dat moet goedgeplanned militairopgelost worden.

  De verwachting is, dat er heel veel drugs/wapens/illegalen zijn.
  In Fr: meiden worden ontvoerd,aan dope gebracht en gedwongen te werken in prostitutie en drugshandel.
  Net zoals dat met eenpaar duizendmeiden in England gebeurde, met instemming van politiek,politie, rechters.

  Ik denk, dat, als dat goed geplanned, onverwacht gebeurd-dus ookmet electronische controle–mobiel telefoon verkeer,lijn telefoon,internet,electriciteit, gas, water afsluiten,wijk militair afgrendelen, en dit uiteraard in de winter, dan hoeft er niemand de zone in te gaan, komen ze echies er vanzelf wel uit. Afvoeren en vasthouden totdat huizen zijn doorzocht.

  Met een rechts regime moet dat te doen zijn; met een stuk of 5 zones gelijktijdig;dat heeft effect.

  Daarnaast natuurlijkdeillegalen oppakken en uitzetten.

 4. Maar niets heeft zin zonder wetswijzigingen.

  Alle assielaanvragen:
  –buiten het land bij ambassade doen. Geen beroepprocedures.
  –ongedocumenteerden: aanvragen niet in behandeling nemen
  –alleen reizende minderjarigen: niet in behandeling nemen

  Alle toegekende visa: alleen geldig zolang oorlog situatieerisinlandvan herkomst; enzolang crimineel gedrag achterwege blijft, en er intergratie plaats vind; max peiode werkloos: half jaar; langer: retour.

  Wat maximum wordt toegelaten: een fixed aantal per jaar, bepaald doorde bruikbaarheid van hetland.
  —————————————————
  Maar ook de geldigheid van uitgegeven visa veranderenin “perjaar”en relateren aan afwezigheid crimineelgedrag en het heebben van werk; bij veiligheid thuisland en werkloosheid:intrekken.

 5. Le Pen hoeft dat niet te eisen.
  De islam is de vijand van iedere vorm van cultuur, beschaving, ontwikkeling, menselijkheid.

  Ik kan niet begrijpen, dat “Mein Kampf”verboden was, maar de koran niet.
  Note: nazi’s: 65 millioen lijken; islam in de eerste kalifaten: 300millioenlijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in