Toen een man het appartement van zijn overleden moeder ontruimde, deed hij een schokkende ontdekking: in een vriezer lag een verrot lijk. Het lichaam wordt nu onderzocht door een forensisch arts en de huisbewaarder van het gebouw zegt dat de overleden vrouw een “voorbeeldige huurster” was.

Foto: Morningside Heights, Manhattan © Google

Een man in New York vond donderdag een verrot lijk in de vriezer van zijn overleden moeder, meldt Metro UK.

De man was het appartement van zijn dode moeder in de woonwijk Morningside Heights, Manhattan, aan het ontruimen toen hij een grote diepvries ontdekte die met ducttape was afgeplakt.

Toen de man de vriezer opende deed hij een schokkende ontdekking.

Hij opende de vriezer en begon te schreeuwen. Hij zegt dat het lichaam eruit zag als een vrouw, erg verrot. Het lichaam had minstens 10 jaar in de vriezer gelegen, misschien 15 jaar, vertelt de huisbewaarder van het gebouw, Asmir Basim, aan de New York Daily News.

De politie werd verwittigd, maar het lichaam was in zo’n slechte staat dat het moeilijk was om het geslacht of de manier waarop de persoon stierf te bepalen.

Volgens Asmir Basim was de vrouw een voorbeeldige huurster, ook al heeft ze hem nooit toestemming gegeven om in haar appartement te werken.

“Ze leek een aardige dame, altijd vriendelijk. Het is een schok”, zegt Basim.

Machtsgreep

Restaurant in Californië eist "bewijs van ongevaccineerd zijn" voor service

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here