Halal slachten is een wreed voorbeeld van de islamitische visie op dierenrechten. De behandeling van dieren in migranten-gedomineerde gebieden is een ander.

“Ik heb katten gezien die als voetbal gebruikt waren. Ik heb katten gezien waarvan de poten afgescheurd waren en hun ogen uitgestoken. We zien katten waar de kop van is afgesneden, en katten die levend gevild zijn, of hun poten en rug hebben gebroken.”

Zo beschrijft een vrouw die bij de Deense dierenbescherming werkt een aantal van de verschrikkelijke behandelingen van dieren in het migranten-gedomineerde gebied van Vollsmose, een buitenwijk van Odense, de derde grootste stad in Denemarken.

“Het ergste wat ik ooit heb gezien was een nest kittens die met hun ingewanden eruit hangend op de grond rond kropen omdat iemand hun buikjes had opengesneden”, zegt ze.

Therese. S. Wilbert, directrice van de Deense Kat Bescherming bevestigt dat het gebied onveilig is, vooral voor katten:

“In Vollsmose is de mate van mishandeling van katten erger dan elders in Denemarken. Het zijn meestal kinderen die de dieren mishandelen”, zegt Wilbert in het Deense dagblad Fyn.

Wilbert zegt dat Kat Bescherming in 2016 alleen al 20-25 meldingen heeft ontvangen over dierenmishandeling in Vollsmose, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd, dus het aantal dierenmishandelingen is waarschijnlijk veel groter.

Het is moeilijk voor de autoriteiten om de dieren te helpen, aangezien het gebied zeer onveilig is. Toen een vrijwilligster van de Deense Dierenbescherming het gebied betrad om een ​​mishandelde kat te redden, werd ze aangevallen door plaatselijke bewoners met een immigratieachtergrond.

“Een groep jongemannen heeft een vrouwelijke medewerkster van de dierenbescherming aangevallen toen ze Vollsmose binnenkwam om een kat te helpen die mishandeld was, de groep mannen stopten de dierenambulance, stalen de autosleutels, trokken aan het haar van de vrouw en spuugde in haar gezicht. De achterlichten van de auto zijn kapot getrapt en de autodeuren beschadigd. De vrouw moest de kat achterlaten en voor haar eigen veiligheid vluchten”, schrijft het Deense Nyheder.tv2.

Sinds deze aanval stuurt de Deense Dierenbescherming geen personeel meer naar het gebied om mishandelde dieren te helpen.

  Illegale immigratie in Europa gaat onverbiddelijk door

De aanval op de dierenambulance in Vollsmose werd gefilmd, waarbij de lokale bevolking de vrouw aanviel, aan haar onbedekte haar trok, en haar dwong het gebied te verlaten:

Vorig artikelGriekenland: Migranten vandaliseren kerk op Lesbos, alweer
Volgend artikelMan vindt rottend lijk in zijn overleden moeder vriezer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Een jaar of 50.000 terug kwam/ontstond een ‘”social gen”in mensen; datwas nodig, want mensen moesten in groepen gaan leven om landbouw/veeteelt te gaan doen.
  In normaal taalgebruik heet dat “geweten”en dan is wat mensachtigen tot mensen maakt.

  Door eindeloze inteelt en incest is het IQ van de moslims laag, en is het social gen beschadigd of verdwenen.
  Een deel van hun gestoorde normen is dat het “heldhaftig”is om dieren in het westen te martelen; dat zou hun heldhaftigheid bewijzen.

  Om dezelfde reden zijn ze ook sadistisch tov vrouwen, kinderen, niet-moslims.

  In tijd gemmeten is dat een bescherming van de natuur.
  De niet moslims zullen op een gegeven moment opstaan en de islam vernietigen. Degenen die dat NIET doen verdienen hun leven niet en zullen ten onder gaan.;net als de 300 millioen in de eerste kalifaten

  Note: bewijs: zie Nobelprijzen. Joden: 0,2% wereldbevolking; 25% nobelprijzen; moslims: 25% van de wereldbevolking; 0,005% van de nobelprijzen.

 2. Wij zijn er zelf schuld aan.

  Atilla de Hun zei 1500 jaar terug al: “naarmate een samenleving beschaafder wordt (lees:halfzachter) is ze voor barbaren makkelijker te overwinnen/vernietigen” en nog eentje: “wil een beschaving barbarisme overwinnen, kan dat niet zonder af te zakken naar het niveau van die barbaren”

  We worden geblokkeerd door de achtelijkheid van links.
  Erkan een oplossing gevonden worden, daar accute verkiezingen te eisen, en rechts te stemmen.
  Wint rechts, kan er het volgende gebeuren:
  –artikel voor vrijheid van godsdienst schrappen, of godsdiensten vermelden die toegestaan zijn. (islam is geen godsdienst)
  –alle moslims (en afrikanen)die korter dan 10 jaar in NL wonen,en werkloos zijn (ook tweede en derde vrouwen) visa intrekken en via een militaire oefening verzamelen en uitzetten na intrekken visa.
  –waar naar toe is simpel: selecteer een land in noord afrika koop iemand om, en op strand afzetten.
  In NL moskeetjes andere bestemming geven aan niet moslims; minaretten opblazen.
  –wetgeving “vluchtelingen status veranderen.
  +geen aanvragen uit veilige landen in behandeling nemen (net als in zuid duitsland)
  +alleen een zeker quotum per jaar toelaten
  +alleen die een economische bijdrage willen leveren;daarom3 maand uitkering; daarna 3 jaar geen uitkering of toeslagen.
  +ook bijzonder onderwijs opheffen–alle onderwijs openbaar.

  Dan komen we ergens: note:verwacht een enorme economische downfall na de orona….

 3. Wat zijn het toch een stelletje achterlijke zombies.
  Dit is wat de islam met je doet.
  De islam is kwaadaardig, dus van Satan.

 4. Die vieze mensen mogen snel gaan opzouten, zulk dierenmishandeling is monsterlijk nu stem ik al helemaal voor wilders, deze misselijk makende mensen horen niet in een welvarend land.

 5. Alle moslims gaan sowieso branden in de hel voor het volgen van een bezeten, pedofiele en valse profeet en dus satan dienen en dat uit zich in dit en alles waar ze voor staan. En nog 2 miljard volgers ook met een gezamenlijk IQ van 30. Kan wel janken om wat ik hier lees want respect voor niks behalve dat nare satanische geloof!!!

 6. Die…….. Zijn geen……. zijn beesten nog erger. Een beest weet wat liefde is, daar krijg je liefde van. dit zijn er woorden uh ik zal niet weten hoe je dit volk moet noemen zwaar gestoord volk heel zwaar?eruit allemaal voor het te laat is, ben bang dat het al te laat is dankzij de criminelen in Brussel NEXIT en snel

 7. Pierre heeft gelijk. Kijk maar naar het inteelt bij de socialisten. zoon of dochter volgt papa op. Ik heb ooit katten gezien die door inteelt rotte ogen kregen en stukken vacht verloren. Links is aangetast.

 8. Ja, ja, moslims hebben een IQ dat niet groter is dan kinderschoenmaat!!
  Islam dient verboden te worden, de moskees moeten opgeblazen worden en de moslims naar de maan geschoten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in