Kijk hoe deze dappere man de massavormingspsychose in real time probeert te doorbreken. Amusante of misschien wel lugubere video toont een dappere man die zich tijdens een bijeenkomst door een kudde maskerzombies waadt om ongemakkelijke waarheden over de COVID-hysterie naar buiten te brengen, schrijft Newswars.com.

Op de beelden is te zien hoe de man met een megafoon rondloopt om duidelijk te maken dat het dragen van maskers buiten niet nodig is, wanneer plotseling verschillende maskerzombies in de menigte hem beginnen te belagen.

“Je hoeft buiten geen masker te dragen,” zegt de man door de megafoon. “COVID is een hoax.”

Backup:

“6 januari was een valstrik van de FBI,” ging hij verder.

Een dozijn gemaskerde mensen in de menigte grijpen naar hem en slingeren beledigingen naar de man, waarbij een van de gemaskerden hem zelfs een racist noemde!

Rechtvaardigt het dwalen door een gemaskeerde menigte en over mondkapjes informeren losgeslagen reacties als deze?

Mensen op social media merken de bizarre vertoning op van zogeheten bacteriofobische maskerdragers die snel naar een man zonder masker grijpen en hem aanraken.

What’s weird is the fact that they are grabbing him … aren’t they afraid of catching his Covid cooties? Why aren’t they following their beloved 6 feet social distancing rule?
10:56 PM · Jan 15, 2022

They assault him for telling them to be free. This is where we are now.
7:01 AM · Jan 16, 2022

  HORROR SHOW: Genetisch gemodificeerde muggen vaccineren een mens

The lady that called him a racist at the end is the best…
6:25 PM · Jan 15, 2022

I have it on good authority that there’s no such thing as mass formation psychosis.
Experts have said so and fact- checkers have confirmed it. ?
5:13 AM · Jan 16, 2022

Mass hypnosis.
7:03 PM · Jan 15, 2022

Dit is slechts een verder bewijs van de maatschappelijke schade die wordt veroorzaakt door massavormingspsychose, zoals vermeld door Dr. Robert Malone.

“De voorwaarden om massavormingspsychose op te zetten omvatten gebrek aan sociale verbondenheid en sensibilisering, evenals grote hoeveelheden latente angst en passieve agressie,” schreef Malone in zijn SubStack. “Wanneer mensen overspoeld worden met een verhaal dat een plausibel ‘object van angst’ presenteert en een strategie om er mee om te gaan, dan groeperen veel individuen zich om het object met een collectieve eensgezindheid te bestrijden.”

The Truth About Mass Psychosis


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitsland: 5.460 euro “schadevergoeding” voor doodgevaccineerde dochter
Volgend artikelDr. Wolfgang – Het “vaccin”: voordelen voor weinigen, schadelijk voor velen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Alles wat er zich nu wereldwijd afspeelt heeft te maken met een vooropgezet plan.
  De chaos die bewust gecreëerd is, zal uiteindelijk gebruikt gaan worden om “orde” te scheppen en wel op een zeer tirannieke manier waarbij niet geschuwd wordt voor extreem geweld.
  Er zullen dan mensen binnen de samenleving aanwezig zijn die het dan nog normaal vinden ook!

  • die chaos was er altijd al maar werd onderdrukt door onze samenleving die we gecreeerd hebben, haal die weg en je ziet de dunne rode draad, die is altijd al aanwezig geweest. jammer dat men niet in wo2 wakker werd. Sommige werden dat wel en hebben NL de rug toegekeerd, alleen waar ze heen gingen was alleen maar een droom. Het beloofde land Canada, zie nu hoe die handelen hahahahaha.

 2. Ik zag een foto van een man met de tekst: “Dit weekend, zet je klok terug naar 1776”.
  Best heftig.

  En ik vind het wel steeds grimmiger worden, de sfeer, de meningen die men (durft! te uiten) deelt en ook de ontwikkelingen die tussentijds maar verder en verder gaan.

  Ik vind het echt heel moeilijk nog te concentreren op mijn werk. Collega’s, heb ik helemaal niks (meer) mee sinds iedereen geprikt is.

  Deze video zegt eigenlijk álles wel en zo ook de onderbouwing in déze video; https://banned.video/watch?id=61defadf65f4006c07e17fd3 sluit exact erop aan!

  Het gaat ons allen goed de komende tijd!

  Be strong!!

  • Ik heb leuke collega’s en leuk werk en de helft is ook wakker, maar het verschijnsel ‘werk’ en ‘carrière’ zegt me niks meer. Vrijheid is het meeste waard.

   • nu pas, heeft me nog nooit wat gezegd. helaas al op de basisschool wakker mogen zijn. zo fijn moet t zijn om niet wakker te zijn. gelukkig is covid er nu, vele krijgen daar in gelijk en hoeven niet meer naar het gesticht.

 3. geweldig dat hij dat doet moeten meer mensen doen
  Helaas is de massa hysterie al gekweekt
  hopelijk gaan er wat meer oogjes open
  Ik ken veel mensen die nu een derde gifprik weigeren
  Volhouden met z’n allen
  May the force be with you

 4. mijn vrees is dat de 80 procent enthousiaste mondkapjes dragers uiteindelijk een zeer gevaarlijke groep gaat worden waar mensen zoals de meeste hier dit allemaal gewoon allemaal bullshit vinden. vluchten lijkt de enigste optie, ik voel me zeer ongewenst wirden in dit kutland. Een lap grond van 20 000 m2 in Hongarije om je eigen groente te telen en zelfvoorzienend te kunnen lijkt een uitweg uit deze idioterie. met niemand meer iets te maken dan. Zij hebben geen last van mij, en ik kan me vrij bewegen zonder me schuldig te voelen. Het lijkt me ook heel belangrijk om geen schulden te hebben, en dat kan in Hongarije aangezien de grondprijs idioot laag is. Vraag me wel af hoe stabiel dat land is.

  • Helemaal eens, die deugmensen zijn het in te zetten schild van het kleine groepje.
   En dat lijken er best veel te zijn.
   (hoeveel procent extreem-meeloper-tegen is zullen we nooit weten. Vanmorgen ook nog weer teveel remi loslopende slaven geoormerkt met vernederingslap gezien)

   En weg zien te komen snap ik, maar ik denk niet dat “ze” ons ook maar ergens met rust gaan laten. Ben blij dat wij net voor de pleuris al goedkoop schuldenvrij wat hectares grond in buitenland hebben.
   (Àls je er nog op wilt gokken, snel zijn. Hier zitten ook steeds meer mensen te overleven in de bossen. En nu kom je denk ik ongescand nog wat binnengrenzen over)

 5. -Vaccins doen hun werk -duidelijk te merken -best eng om te zien —ben familie en al kwijtgeraakt -Maar heb gelijkgestemden gevonden en dat doet duig —doe dat allemaal zoek mensen met jouw overtuiging!

 6. Ze zijn zo bang voor een virus die zo goed als gelijk staat aan een ernstige griep, dat ze hem gaan aanraken en duwen, wat bang zijn ze toch, de maskers en vaccinaties is een nieuwe geloof, en daarom kan je ook niet met ze praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in