Dit artikel geeft het Nederlandse transcript van de speech van de Duitse arts Dr. Wolfgang Wodarg weer, gericht aan de “wandelaars” (demonstranten) die op maandag in Duitse steden de straat opgaan om te protesteren tegen het vaccinbeleid van het land. Dr. Wodarg is door verschillende videodiensten gedeplatformed, maar deze videoclip is opgenomen, in het Engels ondertiteld, en geüpload naar 3Speak.

Hieronder volgt de Nederlandse transcriptie en daaronder de betreffende video.

Hallo, beste wandelaars. Ik ben blij dat ik hier tot u kan spreken. Ik heb veel nagedacht de laatste tijd en heb veel nieuwe dingen geleerd, en na vele jaren met virussen te hebben gewerkt, heb ik niet echt zin meer om me met dit onderwerp bezig te houden, omdat er niets nieuws is aan virussen.

Er is wel iets nieuws in de biotechnologie. En biotechnologie neemt een enorme vlucht, omdat ze heeft toegegeven aan hen die de wereld willen veranderen, die hun belangen willen uitbreiden, hun macht uitbreiden. Vroeger deden ze dat met oorlogen. Vandaag de dag is het moeilijk met oorlogen: wie vandaag een oorlog begint, moet verwachten zelf slachtoffer te worden. Tegenwoordig gebruiken ze andere middelen… om mensen bang te maken, en biotechnologie is daar heel geschikt voor. Ze maakt hele kleine dingen die je alleen kunt zien met speciale apparatuur, en je kunt erin geloven of niet, en de effecten van biotechnologische interventies zijn soms zeer vertraagd.

Wat ons wordt voorgetoverd met behulp van deze PCR test, deze zogenaamde pandemie, staat in schril contrast met wat de meeste mensen meemaken. Zij ervaren – ook deze winter – een griep, en het heeft een heleboel mensen besmet. Sommigen sterven er weer aan, maar wat nieuw is dit jaar en deze winter, is dat, na een jaar van deze genetisch-technische, bio-technologische toepassingen, die nu aan miljarden mensen worden opgedrongen, de zogenaamde “vaccinaties” die eigenlijk genetisch-technische interventies zijn, gevolgen hebben. En… in het begin was het heel onduidelijk wat de gevolgen waren. Het gebeurde niet altijd. Er waren mensen die zeer ernstige bijwerkingen hadden; anderen merkten niets, behalve op de plaats van injectie. En er was een serie van hen waar in een bejaardentehuis veel van die mensen die de injectie hadden gekregen kort daarna plotseling stierven. Er zijn deze vele atleten, deze jonge gespierde mannen, die de injectie in hun spieren kregen en vervolgens leden aan myocarditis of hartfalen. Maar niet iedereen kreeg dat, dus er waren een heleboel verschillende verschijnselen die we zagen.

Nu schijnt er wat licht in deze duisternis: nadat een aantal zeer slimme wetenschappers de gegevens over bijwerkingen analyseerden bij VAERS in de VS, ontdekten ze dat slechts een paar partijen deze ernstige bijwerkingen veroorzaken. De meeste partijen hebben bijna geen bijwerkingen, niet meer bijwerkingen dan andere bekende vaccins. Maar een paar partijen zijn zeer gevaarlijk. Sommige blijken 3000 keer meer risico te hebben dan van normale vaccinaties. Anderen 1.000-voudig, 2.000-voudig. En vele honderden, zelfs duizenden mensen zijn gestorven als gevolg daarvan. Dat betekent dat het in feite nooit had mogen gebeuren, omdat de spuiten die verkocht worden dezelfde ingrediënten moeten bevatten, en het kan niet zo zijn dat een zogenaamd vaccin soms iets gevaarlijks bevat en soms niet.

We hebben nu te maken met een volledig nieuwe technologie die verondersteld wordt
om ons immuun te maken, maar dat doet het niet, omdat deze injecties in de spieren niet voorkomen dat we besmet raken met virussen of ze door te geven. De coronavirussen, en ook de Omicronvariant, die een van de vele is die nog zullen volgen, worden ook doorgegeven en we raken ermee besmet. Maar dat is niet wat ons uiteindelijk zo ziek maakt, wat ons ziek maakt, wat veel mensen ziek maakt, zijn de bijwerkingen van deze injecties. Dit zijn de tromboses die worden veroorzaakt door de spike-eiwitten, maar dit zijn ook ontstekingen; het zijn immuunzwaktes die ontstaan, dit zijn allemaal effecten die gedeeltelijk worden veroorzaakt door de… eh… de eiwitten die dan in het lichaam worden gevormd, en dat het immuunsysteem dan ook wordt omgeleid in het lichaam. Zodat het immuunsysteem niet geconfronteerd wordt met virusfragmenten waar dat gewoonlijk gebeurt, namelijk in de mond en keel, maar in plaats daarvan ergens in het lichaam. Dit irriteert het immuunsysteem, waardoor het in de war raakt, en dit leidt tot veel reacties.

Dr. Zelenko over vaccinatiemandaat: "Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid"

Daarnaast kunnen de spike-eiwitten, zoals we nu weten, binnendringen in de kern van onze immuuncellen en kunnen daar tot ernstige verstoringen en tot een immuundeficiëntie leiden. Ook dit wordt meer en meer waargenomen, maar vreemd genoeg is dit niet bij iedereen het geval, anders waren er nu al miljoenen mensen gestorven en miljoenen mensen ziek geweest. We weten niet of miljoenen mensen later ziek kunnen worden, als gevolg van late effecten, maar wat kan worden waargenomen in de database is dat bij sommige batches veel mensen ziek worden. Dit betekent dat de farmaceutische bedrijven niet altijd hetzelfde in de spuiten doen, en dat mag niet zo zijn.

We hebben eigenlijk controlerende instanties die ervoor zorgen dat er een standaard is dat wat er op staat, er ook in zit. Dat doen ze niet. En naar mijn mening kan dit worden verklaard door het feit dat we nu de zogenaamde telescopische procedure hebben. We hebben naar verluidt een pandemie, en een heleboel dingen zijn toegestaan die normaal nooit zijn toegestaan. Normaal gesproken zijn er fasen waarin vaccins worden uitgeprobeerd: Fase 1, 2, 3 en dan komt de goedkeuring, en dan is er daarna een observationele studie in fase 4. Eigenlijk zitten we in fase 4, waarin alle andere fasen hadden moeten zijn gedaan, maar we weten dat veel van deze “vaccins” niet echt op dieren zijn getest, en veel dingen zijn niet uitgesloten.

Er zijn ook alleen proeven gedaan met gezonde mensen, maar nu worden deze “vaccins” aanbevolen voor zieke mensen, en zelfs voor zwangere vrouwen, wat betekent dat er hier veel onbekend is, en dat er hier veel wordt uitgeprobeerd. Dit is natuurlijk een enorme kans. Er zijn nu 128 verschillende vaccinfabrikanten, die klinische proeven uitvoeren, sommige zelfs met virussen die zichzelf reproduceren, d.w.z. zelf-replicerende vaccins. Dat zou nooit zijn toegestaan in het verleden. En het hoofd van Bayer zelf zei op de Global Health Summit in Berlijn dat het verbazingwekkend is wat mensen nu doorstaan. Twee jaar geleden zou niemand hebben toegestemd wat er nu in hen wordt geïnjecteerd. De industrie is opgetogen. Ze hebben veel patenten, ze kunnen nu alles uitproberen, alles uitproberen, en niemand die het merkt. De ethische commissie wuift alles door.

We zitten in een pandemie en nu kijken velen al uit naar de nieuwe vaccins, de zogenaamd betere vaccins, maar ze zijn ook iets aan het uitproberen wat er eerder niet was. En ze weten niet hoe ze het moeten uitproberen. We hebben de dosisstudies, waar de vaccins worden gegeven in een zwakkere of sterkere dosis, en we hebben nu gezien
of zoiets gezien, bijvoorbeeld BioNTech heeft dit gedaan met miljoenen mensen in de VS. Ze hadden spuiten, batches die 3000 keer dodelijker waren, 3000 keer giftiger; anderen 2.500 keer. Toen hadden ze er een met 2000 keer het giftige effect, dan 1.500, 1.000 en 500, dat wil zeggen, ze verdeelden het netjes,  en dat in fase 4, die gewoonlijk wordt gedaan met een paar mensen alleen in fase 2. En nu wordt het gewoon gedaan zonder dat iemand het merkt.

Franse zorgverleners geven vaccinatiebewijzen af zonder hun patiënten te prikken en gooien de COVID-19 vaccins in de prullenbak

Maar beste dokters, jullie gaan er in mee! U geeft deze injecties. U maakt van uw patiënten proefkonijnen. Wist u dat hier iets getest wordt? U kunt erover lezen; het is gepubliceerd in de VAERS gegevens. Ik heb ook de bronnen gegeven en het gepresenteerd op mijn homepage. Het is een misdaad, wat er nu gebeurt. Dit zijn menselijke experimenten die worden gedaan, en mensen stemmen er niet mee in, ze worden er toe gedwongen. Het is een zeer slechte zaak om afhankelijke mensen in proefkonijnen te veranderen. Dit is eerder gebeurd, in Duitsland, en het leidde tot de Neurenberg processen. En de mensen die het deden werden veroordeeld. Wat daar gebeurt is geen toeval. Wat daar gebeurt zijn experimenten die opzettelijk worden gedaan, met opzet. Het is de angst van de mensen, en de zogenaamde noodsituatie, en de domheid van politici die dit laten gebeuren, en de corruptie van de instituten die verondersteld worden om ons hiertegen te beschermen, die worden gekaapt om ons bloot te stellen aan deze experimenten. Biotechnologie heeft waanzinnige mogelijkheden, men kan alles uitproberen wat ze al heel lang willen uitproberen, nu tijdens de “pandemie”.

Maar de politici die verondersteld worden ons te beschermen, begrijpen het blijkbaar niet, of ze doen mee, zijn corrupt. Ik kan me heel goed voorstellen dat sommigen van hen het heel goed begrijpen, en die zijn dan bijzonder luidruchtig en tegen ons zeggen: ja het moet gebeuren, het moet gebeuren! En ze hebben bijzonder goede connecties met de industrie. Ik ben ontzet door deze criminele energie waarvan we getuige zijn, vooral dat de dokters het gewoon accepteren en er aan meedoen. Ik ben blij dat er nu een database is waar je het kunt opzoeken: “Hoe slecht is mijn partij”, dat is de titel als je het googelt, “How bad is my batch”; je kunt zien welke van deze partijen erg gevaarlijk waren, en welke minder gevaarlijk waren. Natuurlijk kunnen de toekomstige batches er nog niet in staan, maar ALS je een injectie moet, of wilt, of gedwongen wordt om een injectie te krijgen en het toch wilt doen, vraag dan aan je dokter, of hij weet welke batch dit is. Als het een van de gevaarlijke is, of als het een minder gevaarlijke is die alleen keukenzout bevat of… ja… die niets schadelijks bevat. Vraag het aan je dokter; laat hem je niet zomaar een injectie geven. Iedere dokter zou moeten weten welke partijen aan hem geleverd worden, en er zeker van moeten zijn dat ze gecontroleerd zijn op wat er in zit. We weten nu dat ze niet allemaal dezelfde ingrediënten bevatten, en dat is verboden.

Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

We weten dat het toch wordt gedaan. We worden gedwongen om deze injecties te nemen. En dat is waarom jullie het moeten vragen. Beste dokters, vraag wat jullie gekregen hebben. Beste apotheker, vraag: “Wat hebben ze me bezorgd? Hoe kan ik zeker zijn wat er in zit?” En beste patiënten, zeg NEE! Zeg NEE tegen de spuit als je niet zeker bent
dat er in zit wat er staat, maar zelfs dan: zeg NEE. Omdat je nog steeds niet zeker bent; er zijn criminelen aan het werk. Je hoeft jezelf niet uit te leveren aan deze criminelen. Ik hoop van harte dat ons rechtssysteem weer op de rails komt. Ze kunnen natuurlijk onmiddellijk naar BioNTech gaan, de computers in beslag nemen, onmiddellijk kijken wat daar gebeurt, onmiddellijk in hun boeken kijken, in de computers, overal, kijken wat daar gedaan is. Ze gaan liever naar dokters die proberen de patiënten te beschermen tegen deze injecties, dan dat ze naar deze criminelen gaan.

We leven in een verschrikkelijke wereld. En de mensen die verantwoordelijk zijn voor dit alles, die dit al lang gepland hebben, die misbruik maken van de biotechnologen en de virologen en de farmacologen om onze angst in leven te houden. Omdat de mensen die nu sterven, in de ziekenhuizen, zogenaamd met Corona, de meesten van hen sterven aan de effecten van de injecties. En als ze zeggen dat de mensen die in de ziekenhuizen liggen allemaal ongevaccineerd zijn… weet je, de “ongevaccineerden” zijn ook de mensen die hun “vaccinatie” injectie hebben gehad in de laatste 14 dagen, en zij worden nog niet geteld als gevaccineerd. Maar het is juist in deze eerste 14 dagen dat de acute en ernstige bijwerkingen optreden, dat wil zeggen, veel mensen worden hier ziek, ziek door deze injecties, en zij tellen als “ongevaccineerd”, wat natuurlijk totaal verkeerd is, en wat een opzettelijke blinde vlucht is die daar epidemiologisch wordt georganiseerd.

Het is ongelofelijk aan wat we worden blootgesteld, en ik vind het geweldig dat jullie de straat opgaan. Ik vind het geweldig dat jullie terugvechten en dat jullie jezelf niet het slachtoffer laten maken van een criminele agenda. Ik dank jullie hartelijk voor jullie betrokkenheid, en ik wens jullie het allerbeste op jullie “wandelingen”, veel gezondheid en veel plezier met elkaar. Jullie hoeven niet bang voor elkaar te zijn, net zomin als de “gevaccineerden” bang hoeven te zijn die dit hebben overleefd. Ik hoop en wens dat er geen gevolgen op lange termijn zullen zijn voor degenen bij wie nog niets ergs is gebeurd.

Laten we ons verenigen, gevaccineerden en ongevaccineerden, en laten we jacht maken op deze criminelen, zodat we, nogmaals, democratisch met elkaar kunnen discussiëren, volgens onze grondwet, in wettige leefomstandigheden, zoals we gewend zijn.

Blijf moedig, blijf betrokken, blijf samen, tot de volgende keer.
Wiedersehen, jullie Wolfgang Wodarg.

Wolfgang Wdrg dont take the shot without checking the btch

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMan overspoeld door maskerzombies voor de waarheid vertellen over COVID
Volgend artikelWie zal je redden van deze krankzinnige tirannie? Alleen jij hebt de macht om jezelf te redden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Niet alleen vaccinaties maken mensen kapot maar ook vele andere pharma producten hebben dat gedaan en dat gaat ook nog steeds door.
    Veel mensen zijn te stom om in te zien dat het de verkeerde weg is die ze zijn in geslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in