Foto ter illustratie © Freepik @dashu83

Het nieuws is al een paar maanden oud, maar niet iedereen heeft het gelezen. In mei 2021 stierf de 32-jarige Dana een zinloze vaccinatiedood. Eigenlijk is het schokkend dat dit geen grotere opschudding heeft veroorzaakt, omdat veel verwarde zielen en politici met onduidelijke beweegredenen nog steeds oproepen tot vaccinatie van alle burgers. Ze stoppen zelfs niet bij kinderen. Iedereen weet dat gezonde jonge mensen kunnen sterven aan de experimentele gen-vaccins, maar niet aan Covid-19, maar bijna niemand durft dat te zeggen, schrijft Willi Huber.

Het was de “veilige” en “grondig geteste” vaccinatie van AstraZeneca die de 32-jarige Dana uit het district Herford het leven kostte. Zoals bij vele andere sterfgevallen door AstraZeneca, bijvoorbeeld in Italië of Oostenrijk, veroorzaakte het vaccin bloedingen in de hersenen. Anderen zullen levenslang gehandicapt blijven. Het risico op overlijden voor mensen onder de 39, gebaseerd op de ziekte van Covid-19, ligt bij 0,021% – en dat was vóór Omikron. Momenteel is het risico waarschijnlijk veel kleiner. De risico-batenverhouding is dus volstrekt duidelijk: vaccinatie doodt vaker jonge, gezonde mensen dan dat het hun enig aantoonbaar voordeel oplevert.

Als iemand volkomen zinloos sterft als gevolg van sociaal-politieke dwang door een Covid-19 vaccinatie, wordt de familie in Duitsland “gecompenseerd” met 5.460 euro. Dit was het geval met Dana, die een verbijsterd gezin achterliet.

“Uiteindelijk werd 5.460 euro naar mij overgemaakt. Daarmee is de dood van mijn dochter voor Duitsland geregeld,” met deze woorden citeerde de WELT de moeder van de overledene.

De Duitse krant WELT, die de moeder in september om een interview vroeg, verbergt het tegen betaling achter een zogeheten betaalmuur. Dit is wat veel mainstream media doen met teksten die zich niet conformeren aan het regime, om het lezerspubliek laag te houden.

  Frankrijk: vader veroordeelt dood van zijn 22-jarige zoon na inenting experimentele Pfizer-mRNA gentherapie

“Alsof het verdriet nog niet erg genoeg was, lees en hoor ik overal over die asociale vaccinatieweigeraars die zich niet willen laten vaccineren. Er zijn geen wetenschappelijk begrijpelijke redenen voor. De vaccins zijn miljoenen keren uitgeprobeerd en getest en de voordelen wegen ruimschoots op tegen de mogelijke schade. Maar voor mijn dochter, is de grootst mogelijke schade ontstaan.”

De moeder is er kapot van, weet niet hoe zij haar verdriet moet verwerken over deze volkomen zinloze dood, bevolen door het Duitse regime. Zij heeft zelfs psychotherapie moeten ondergaan, maar het is onduidelijk of dit kan helpen. De 5.460 euro dekte slechts de helft van de begrafeniskosten. Bovendien heeft de familie hoge kosten gemaakt voor de advocaat, omdat zij het “protocol voor het autopsie van het lijk” wilde zien. Hoewel ze hun rechten kregen, betaalt niemand dit geld terug. De staat maakt een aanfluiting van de slachtoffers die hij zelf uit willekeur maakt.

“Aan de ene kant wil ik zeker niet meegesleept worden door samenzweringstheoretici en Corona-ontkenners. Aan de andere kant, de dood van mijn dochter door vaccinatie is echt. Ik zal niet toestaan dat haar lot wordt afgedaan als bijkomende schade en wordt verzwegen alleen maar om de vaccinatiemoraal hoog te houden. Ik heb alleen officiële condoleances ontvangen van het hoofd van het crisisteam en de districtscommissaris van het district Herford. Beiden waren verantwoordelijk voor het vaccinatiecentrum waar mijn dochter werd ingeënt.” De moeder van de doden, WELT

Elke dag sterven er jonge mensen in een relatief kort tijdsbestek na de inenting. Vooral topsporters vallen als vliegen, er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat een aantal jonge atleten dood neerstort op het sportveld. Meestal wordt een verband met de vaccinatiecampagne ontkend of zelfs niet besproken.

  Officiële Britse gegeven: Dubbel/driedubbel/ gevaccineerden waren in december goed voor vier op de vijf Covid-19 sterfgevallen

Enkele gevallen van de laatste paar dagen:

Marcos Menaldo, voetballer, op 25-jarige leeftijd dood neergevallen door hartfalen
Ousmane Coulibaly, hartaanval tijdens voetbalwedstrijd op 26-jarige leeftijd
Emil Pálsson, hartaanval tijdens voetbalwedstrijd op 28-jarige leeftijd
Mateo Hernández, voetballer, overlijdt op 18-jarige leeftijd
Kansuda Wichaisuek, arts uit Canada, sterft op 25-jarige leeftijd na vaccinatie
15-jarig meisje uit Delhi sterft zeven dagen na vaccinatie
Luca de Paoli, ex-prof doelman overlijdt aan hartaanval op 49-jarige leeftijd
7-jarig Australisch meisje sterft na vaccinatie

De mensonterende censuurschrijvers van het censuurplatform “AFP Faktencheck” bespotten hier de slachtoffers, de niet minder walgelijke loonschrijvers van Correctiv hitsen hier op.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners steeg met 53% na de Covid-19 vaccinatie in 2021 en de sterftepieken correleren perfect met de inname van dosis 1, 2 & 3
Volgend artikelMan overspoeld door maskerzombies voor de waarheid vertellen over COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Voor €5460 heb je ook je dochter niet terug. Het lijkt gewoon een soort “bek-houden” premie om de zaken op die manier onder de pet te houden.

  • Ze had dat beetje geld moeten weigeren.
   Nu verliest ze haar recht op een serieuze vergoeding. Alle nog te verwachte (im) materiële toekomstige kosten zijn nu uitgesloten. Zelfde als bij foute verzekeringsbedrijven.
   Maar geen enkel medelijden met deze truus zoals ze nog denkt over de normale mens.

   • Zo ik het bericht bericht begreep viel er niet veel te weigeren en is het bedrag gewoon overgemaakt zonder enige discussie. Dat kan wel onderdeel van de truc inderdaad zijn om verdere rechtszaken te ontwijken.

 2. Waar komt dat bedrag vandaan?
  Hoeveel geldstraf of gevangenisstraf staat er normaliter op moord?
  Of … als men wil doen alsof het niet met voorbedachten rade was: op doodslag?
  Wat is 5.5k voor een blachelijk laag bedrag als compensatie voor een 32 jaar jong mensenleven?

 3. 5.5 K. voor een mensenleven. Ok. En deze covidspuit was vrijwillig..
  Wat zúllen er straks een hoop schadevergoedingen aangevraagd
  worden als de prik verplicht wordt…

  • Vrijwillig ja, maar de verkopers hebben over de producteigenschappe gelogen. Zoiets heet frauduleus handelen en ontslaat de verkoper dus niet van aansprakelijkheid.

   Vergelijk met roken.
   Wie in de 21e eeuw vrijwillig begint met roken, moet later niet komen klagen.
   Maar wie in de jaren ’50 van vorige eeuw, toen de gezondheidsschade niet algemeen bekend was en door de fabrikanten bewust achtergehouden werd, begon te roken, had later wel een punt dat de malafide producenten/verkopers verantwoordelijkheid droegen voor het grote bedrog.
   Wie nu begint te roken, zal later dus geen schade kunnen claimen aangezien hij willens en wetens een risico is aangegaan, maar wie ruim een halve eeuw geleden te goeder trouw een product kocht dat achteraf heel gevaarlijk bleek te zijn, kon wel schade claimen. Het verschil is de openheid en eerlijkheid van de producent/verkoper.

   Hopelijk worden vaccinezwendelaars, zowel uit het bedrijfsleven als de politiek, zwaar aangepakt, niet slechts met grote schdeclaims te betalen door de NV’s, Inc’s, etc. maar met gevangenisstraffen voor de individuen die te kwader trouw mensenlevens op het spel zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in