© Sans commentaire / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Franse president Emmanuel Macron is trots op het feit dat hij hen “pissig maakt”, verwijzend naar de ongevaccineerden in zijn land die door de staat worden vervolgd omdat ze vertrouwen op hun eigen, door God gegeven immuniteit om gezond te blijven, schrijft Naturalnews.com.

In een recent interview met Le Parisien gaf Macron toe dat zijn extreme fascisme met betrekking tot het coronavirus Frankrijk aan flarden scheurt, en dat hij daar maar al te graag mee doorgaat.

“De ongevaccineerden, ik wil ze echt pissig maken. En dat zullen we blijven doen, tot het einde. Dat is de strategie”, verklaarde Macron.

Macron ging nog verder, met misschien een nog schandaliger verklaring:

“Wanneer mijn vrijheid een bedreiging wordt voor de vrijheid van anderen, word ik een onverantwoordelijk individu. Een onverantwoordelijk individu is niet langer een burger.”

Wat Macron hiermee bedoelt, is natuurlijk dat alle Fransen die nog waarde hechten aan hun burgerlijke vrijheden, nu een bedreiging zijn voor zijn plandemische agenda. Diezelfde mensen zijn het in de ogen van Macron niet eens meer waard om burgers van Frankrijk genoemd te worden.

“Ze ondermijnen wat de soliditeit van een natie vormt,” voegde Macron toe over de “anti-vaxxers” die hij gewoon niet kan uitstaan, en die volgens hem een “enorme morele fout” begaan.

Weet u nog in 2020 toen Macron beloofde dat covidprikken nooit verplicht zouden worden?
Houd in gedachten dat dit dezelfde Macron is die een kick krijgt van het openstellen van de grenzen van Frankrijk voor een eindeloze stroom van “migranten,” die voor zover wij kunnen nagaan niet worden onderworpen aan dezelfde vaccinatie-eisen als echte Franse burgers.

COVID-19 en de PCR-tests - Geen pandemie, alleen onzinnige gegevens 

Op het moment van dit schrijven zijn maar liefst zes miljoen Fransen van 12 jaar en ouder nog steeds niet gevaccineerd. Dit is verontrustend voor Macron, die zegt dat deze mensen niet langer geldige burgers zijn met wettelijke en grondwettelijke rechten.

“Als je geen burger meer bent, wat ben je dan?” vroeg een commentator op de overigens zwaar pro-Macron nieuwe zender BFMTV. “Ben je dan een onderburger, een gevallen burger, een niemand?”

Diezelfde commentator wees erop dat Macron op 27 december 2020 de Franse burgers bezwoer dat de Covid griepprikken nooit, “en ik herhaal het,” benadrukte hij toen, “verplicht zouden worden.”

“Laten we vertrouwen hebben in onze wetenschappers en artsen,” voegde Macron er in diezelfde eerdere toespraak aan toe. “Wij zijn het land van de Verlichting en van Pasteur. De rede en de wetenschap moeten ons leiden.”

Ivan Rioufol, een van de top columnisten bij Le Figaro, tweette het volgende in oppositie tegen Macron’s laatste fascistische uitspraken tegen de ongevaccineerde burgers van Frankrijk.

“Onder de Terreur (1793) eiste de Wet op de Verdachten dat goede burgers een ‘bewijs van burgerzin’ hadden. De #VaccinPas die #Macron wil opleggen, sluit aan bij die discriminerende logica. Voor hem is een #ongevaccineerde “niet langer een burger. Er zit een brandstichter in het Elysée.”

Rioufol voegde ook de hashtag “MacronDestitution” en “impeach Macron” toe aan het einde van zijn tweet.

Het blijkt dat op basis van Macron’s definitie van “ongevaccineerd”, veel Fransen die de eerste twee mRNA (messenger RNA) injecties hebben genomen, maar daar zijn gestopt, ook als niet-burgers kunnen worden beschouwd.

Voormalig vicepresident van Pfizer: "Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden"

“Om de ‘vaccinpas’ te krijgen die momenteel in de Nationale Assemblee wordt besproken, is een ‘volledige vaccinatie’ vereist,” meldt LifeSiteNews.

“Dat betekent dat je de originele doses plus zoveel booster-injecties moet nemen als de overheid nodig acht binnen een tijdsverloop dat ook door de autoriteiten wordt bepaald.”

Verwacht wordt dat deze vaccinpas zeer binnenkort vereist zal zijn om in restaurants en cafés te kunnen eten, maar ook om naar de film of naar sportevenementen te gaan.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: “En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwitter medeplichtig aan GENOCIDE door grootschalige studie te censureren waaruit blijkt dat Ivermectine 68% van de covid-sterfgevallen kan voorkomen
Volgend artikelDr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen “Er worden criminele handelingen gepleegd”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

47 REACTIES

 1. Macon de vertegenwoordiger van de immense verroting van de politici. Speciaal opgeleid door het wef, daarvoor geselecteerd op karakterloosheid.

 2. Dus het wordt weer tijd dat de gele hesjes massaal de straat op gaan, ze moeten nu de hooivorken en knuppels uit het vet halen en mee nemen in hun protest.

 3. Iets te snel verzonden…

  En vergeet niet dat de nationale schwabbelleiders om beurten “ballen moeten tonen.”
  Het was al even te rustig in Frankrijk….

 4. Zoon, woont in Canada, Canadees paspoort heeft de keus gemaakt zich niet te laten in spuiten met een niet goedgekeurd gentherapie. Mag daardoor Canada niet uit dus wordt daar gewoon gevangen gehouden. Het enigste land met deze regel!
  Macron is niet de enigste idioot die dit roept…trudeau heeft er ook een handje van door “ongevaccineerden” fascisten en vrouwenhaters te noemen en dat deze niet meer in Canada horen. Waarschijnlijk vertrekken er straks een heleboel immigranten uit Canada zo gauw ze de kans krijgen en ongevaccineerd natuurlijk.
  Wie is in dit verhaal de fascist en de vrouwenhater?

 5. Ik woon in Frankrijk en lach er gewoon om en ik ben nu de nieuwe jood het zij nu eenmaal zo en ik ben blij dat ik hier woon want in Frankrijk word meer kloten getoont als in NL. Zie hier. Ook heeft een Franse arts die de overheid voorziet van “goede” raad vele klappen gevangen en is door de politie gered en zelfs toen hij in de politie auto zat is het volk nog achter hem aan gegaan. Dat hoor je niet op de NPO. https://www.hln.be/buitenland/coronademonstranten-bekogelen-franse-politicus-met-stenen-voor-eigen-woning-macron-noemt-geweld-onaanvaardbaar~a6bb71af/?fbclid=IwAR259HS0ktOI8tfnFXC-8GFJ2YCIYhonDhgcFGt0wSfJXtDwUh9XOP_7oW4 En Kraag janken om belletje lellen ppffff.

  • Verschilt denk ik waar je woont.
   In Nederland kunnen mensen nog obstinaat zonder smoelenlap een super in. In de al totalitaire politiestaat Frankrijk is dat hier ondenkbaar. 1x iemand gezien en de kassamiep vloog letterlijk over de kassa om deze ketter en public de winkel uit te jouwen. Ik was de enige die nog zei dat er echt niemand dood zou gaan….

   En iedereen in dit dorp vertelt vol trots over hun shots

  • Alle politici wereldwijd zijn compleet ondeskundig en maken er een groot zooitje van dat is in Frankrijk niet anders> als je maar op ze stemt en in ze geloofd dan komt het goed>> maar niemand komt ook maar 10% na van de beloftes die tijdens de verkiezingen worden gedaan> of het nu links of rechts of midden politiek is>> eenmaal aan de macht,kunnen ze dat niet handelen en de problemen oplossen dat gaat al helemaal niet,want daar heb je intelligentie voor nodig>> een downsyndroom patient heeft nog meer intelli dan de meeste op deze planeet.Allemaal praatjes ,de landbestuurders sturen iedereen het bos in… 🙂

 6. Ik vermoed dat ‘men’ op commando van Gates of Hell het internet – in sneltreinvaart – aan het verkrachten is. Een aantal linken vanuit andere wakkere sites aangeklikt met de info dat deze ‘gecrashed’ is. Zonet een tabblad van Duckduckgo geopend en ook hier de mededeling: Asjemenou! Er is iets misgegaan met het weergeven van deze webpagina. Foutcode: status_access_violation

 7. Elke pagina welke ik nu aanklik welke ik als tabblad heb openstaan, geeft dezelfde foutcode. Inclusief startpagina.mediacollectief.nl Duckduckgo uit de lucht gehaald? Iets met mijn pc aan de hand?

 8. Alle Europese leiders houden toch meer van de asielzoekende moslims ( zonder reden, buiten profiteren en ons sociaal systeem uitzuigen ) dan van hun eigen inwoners, die gewoon 2e en 3e keuze geworden zijn, en totaal onbelangrijk zijn.

 9. “Macron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land – maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren”
  Wat een belachelijk ongenuanceerde uitspraak. Be real!

  • Hoi Ufuk Ugur,

   Ongeteste Nederlands mogen gewoon bij de grens worden tegen gehouden. In Frankrijk gaan ze, meen ik, nog een stapje verder. Echter, je hebt gelijk dat het zou moeten zijn ”voornamelijk ongevaccineerde moslims”. Dit aangezien vaccinaties in die landen, gemiddeld, erg laag is. Uiteraard zijn niet alle asielzoekers moslim.

   Het blijft verbazingwekkend dat die mensen wel zonder problemen, zonder checks het land in komen. Dit in tegenstelling tot de autochtone bevolking welke toegang tot het land ontzegt kan worden. Probeer maar zonder corona pas of test op het vliegtuig te stappen na je vakantie. Kansloos. De grens over naar Belgie met de auto minder kans daarop natuurlijk.

   Kortom, de asiel stromen zijn absurd als je het mij vraagt gezien de regels waar de autochtone (en jij bent dat ook) zich aan moeten houden.

   Groeten,
   Hugo

  • Dat is om burger oorlog te creeren , en dan een politie staat , geen wet geld meer , kampen die ze nu al bouwen voor die niet willen luisteren , naar het inzicht van hun die al bezig zijn de mensheid uit te dunnen , Lees de Guide stones , waar een van de rockefellers verklaard trots te zijn , op 6 en een half miljard mensen te vermoorden , terwijl dat ze er eerst veel aan hebben verdient . DAT is geen uitgang punt , voor mensen die willen bouwen aan een leefbare wereld voor iedereen . Zij hebben meer rotzooi gecreerd ..,Dan als goed gedaan , B gates is daar zo een voorbeeld van ,,, een massa moordenaar , die nog steeds zijn bek mag opentrekken , Dacht dat India ook een goede geheime dienst heeft , wel ter dood veroordeelt , maar laten hem zijn gang gaan .

 10. Houd in gedachten dat dit dezelfde Macron is die een kick krijgt van het openstellen van de grenzen van Frankrijk voor een eindeloze stroom van “migranten,” die voor zover wij kunnen nagaan niet worden onderworpen aan dezelfde vaccinatie-eisen als echte Franse burgers.
  Als dit door moet gaan voor een onderbouwing van die volstrekt idiote bewering? Kom het leven van minderheden met name moslims is beslist zwaarder dan de doorsnee autochtone bevolking altijd zo geweest. In welk waanbeeld leeft u eigenlijk.

 11. Hoi Ufuk Ugur,

  je stelt dit;

  ”Kom het leven van minderheden met name moslims is beslist zwaarder dan de doorsnee autochtone bevolking altijd zo geweest.”

  Er wordt gesproken over migranten. Niet minderheden. Laten we een minderheid, zeg een 18 jarige homo die een eigen woning wil betrekken. Dat is dan 10+ jaar op de wachtlijst en mag alles zelf betalen.

  Komt een 18 jarige migrant (zonder testen of injecties) binnen wandelen. Krijgt zsm een stekkie, krijgt geld voor de inboedel etc. Lijkt mij dat de autochtone minderheid het stukken minder makkelijk en dus zwaarder heeft dan de migrant. Moslim of niet maakt idd niet uit. Het gaat om de status migrant.

  Tip, als je echt verontwaardigd wil zijn moet je je eens gaan opwinden over het feit dat openlijk homo Christenen in Saudie Arabie het zo moeilijk hebben! Want ja, die hebben het echt moeilijk.

  maar goed, zal wel aan mij liggen.

  Groeten,
  Hugo

  Groeten,
  Hugo

 12. Mijn natte droom is dat ik later als vrijwilliger en volledig gratis (transport kosten niet nodig) de guillotine mag bedienen voor dit soort mensen met zulke uitspraken.
  Die gaan later verraden worden door hun rijke opdrachtgevers want het zijn rioolratten.
  De maatschappij moet alleen de opruimingskosten en mijn warme douches tussendoor betalen.
  Moraalridders zeggen steeds dat een ter dood veroordeelde rond de 585.700 euro kost.
  Ik zal tegengestelde bewijzen en wil vele gratis overuren draaien.

 13. Macron wordt afgeslacht door dezelfde moslims..geen probleem YHWH Allah God van Abraham zal wel de goddeloze mensen afslachten hij is er volop mee bezig…bedenk openbaring 6
  .. Goddelozen zullen elkaar afslachten….de ware God van Abraham gaat altijd zo te werk
  ..ook door middel van water en vuur klimaat hoax… Armageddon is bezig

 14. Je kunt meer dan een miljard moslims wijs maken dat zij verantwoordelijk zijn voor terreur daden en dit decennia lang. Dit gebeurt zonder enige noemenswaardige weerstand. Dit maakt het een ideale manipuleerbare massa. Hetzelfde kan niet gezegd worden van het Westers liberaal vrijheidsdenken. Uitzonderlijk misschien de IRI. PZG.

 15. Je denkt toch niet dat Macron dit uit eigen wil heeft gezegd?

  Die rotopmerkingen zijn gedicteerd! In gedwongen opdracht, (van organistaites die willen dat deze dystopi snel ten einde komt. ), juist om nog meer mensen wakker te krijgen en de opstanden en protesten heel groot te maken!
  Macron heeft dit zelf nooit bedacht! Zou dom zijn om nog meer mensen tegen hem in te jagen.
  Ze jagen al heel lang op hem. Hij wordt 1 dezer weken opgepakt.
  Hij is een levensgevaarlijke man.

  • Hoi Frans,

   Helemaal eens met je dat Macron een gevaarlijke man is. Waar heb je informatie gevonden dat er op hem gejaagd wordt en dat hij wordt opgepakt?

   Groet, Ankie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in