Als je effectief iedereen op de planeet gaat behandelen – je zou het sowieso niet moeten doen, maar dat is zeker de verklaarde bedoeling – dan heb je veiligheid, veiligheid, veiligheid nodig… Dat is je eerste zorg – zelfs meer dan ‘werkt het?’ – je moet er zeker van zijn dat het heel veilig is, want je gaat het geven aan, potentieel, miljarden mensen.”

Tijdens de 86e zitting van de Corona Onderzoekscommissie, sprak Dr. Mike Yeadon over zijn bezorgdheid met betrekking tot de Covid injecties, en presenteerde bewijsmateriaal dat bewijst dat bepaalde Covid-injectie batches “dodelijke doses” bevatten en meer, bericht Dailyexpose.uk.

Dit artikel is het eerste in een serie die Dr. Yeadon’s 2 uur en 20 minuten durende presentatie opsplitst in meer behapbare brokken voor diegenen die misschien weinig tijd hebben en niet in staat zijn om de volledige presentatie in één keer te bekijken. U kunt over het voorgaande gedeelte lezen en het bekijken in Frontnieuws vorige artikel “Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal” – Dr. Mike Yeadon. Wat volgt heeft betrekking op de zogenaamde “vaccins”.

“Zodra ik de vaccins bekeek, was ik echt heel bang omdat het een nieuw type is. Deze zijn nog nooit in grote hoeveelheden aan mensen toegediend. Er is geen manier om te weten wat voor ongewenste effecten er kunnen optreden. Dus, wat je doet is zorgvuldig empirisch onderzoek … Als je een probleem kunt bedenken, moet je laten zien waarom het niet zal gebeuren.”

  2022: Laten we opkomen voor onze kinderen! Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om een verandering teweeg te brengen

Dr. Yeadon heeft vanaf het begin een aantal zorgen over de Covid-injecties gehad.

Ten eerste zijn ze alle vier (AstraZeneca, Janssen of J&J, Pfizer, Moderna) fundamenteel hetzelfde van opzet – ze coderen alleen voor het spike-eiwit.

“De menselijke immuniteit berust veel meer op het begrijpen van de moleculaire structuur binnenin de bal [van het virus] dan op de spikes. Het lijkt me dus, dacht ik, alleen al epidemiologisch gezien slecht om het buitenste deel te kiezen.”

Ten tweede hebben alle virale spike-eiwitten een soort biologische eigenschappen die ongewenst zijn. Ze zijn niet alleen om het virus aan het oppervlak van een cel te verankeren. Ze zijn ook biologisch actief, legt Dr. Yeadon uit, “ze interageren met het immuunsysteem en ook met het stollingssysteem.” De Covid-injecties zijn dus per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen.

Ten derde, “een klassiek vaccin is gewoonlijk een gedood stuk of een gedood preparaat van het besmettelijke organisme in een beetje olie of aluin of iets dergelijks – dat is een eenheidsdosis zodat je weet hoeveel je per persoon injecteert. Met deze [Covid] vaccins geven we een eenheidsdosis “code”. Die “code” kan goed worden opgenomen, zeer efficiënt in eiwitten worden gekopieerd en kan dat bij de ene persoon gedurende lange tijd doen. Bij een andere persoon kan de code slecht worden opgenomen, inefficiënt worden gekopieerd en slechts kort worden gebruikt”, aldus Dr. Yeadon.

Door voor dit ontwerp te kiezen, is het bereik van de resultaten waarschijnlijk 1.000 keer slechter dan het zou zijn voor een conventioneel vaccin omdat “de werkelijk geproduceerde hoeveelheid eiwit zal variëren met ordes van grootte en meer,” zegt hij, eraan toevoegend dat dit uitgaat van de veronderstelling dat elke injectieflacon dezelfde ingrediënten bevat.

Ten vierde: bij vaccins gaat het meestal om één dosis, soms misschien twee. Maar het is nog nooit een “hele trein ervan” geweest.

Wat een vaccin zou moeten doen is ziekte voorkomen en de overdracht van een virus verminderen of stoppen, maar, zoals door regeringen en hun adviseurs wordt toegegeven, de Covid-injecties doen geen van beide.

Dr. Yeadon legt uit waarom kinderen, jongere gezonde mensen, zwangere vrouwen en mensen die hersteld zijn van het virus niet moeten worden geïnjecteerd met de zogenaamde Covid-“vaccins”.

Er is geen onderzoek gedaan naar de effecten van Covid-injecties op zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen. In de jaren ’60 werden we wakker geschud door bijvoorbeeld thalidomide. “We weten nu dat foetussen buitengewoon gevoelig zijn voor verstoringen in hun omgeving,” zegt Dr. Yeadon, “we geven nooit, maar dan ook nooit, nieuwe medische interventies aan zwangere vrouwen.”

“Als dit een volksgezondheidsmaatregel was, zouden we alleen vaccins toedienen aan mensen die er het meeste baat bij hebben, mensen die de meeste kans lopen ziek te worden en te sterven,” zegt hij.

Dr. Mike Yeadon: Vaccines, Corona Investigative Committee Session 86, The Fog Is Lifting, 7 januari 2022 (19 min)

Opmerking: Bovenstaande clip is afkomstig uit Dr. Yeadon’s presentatie tijdens de Corona Investigative Committee Session 86 die u HIER op Odysee kunt bekijken.

Meer bronnen:

  Bloedloze geneeskunde en chirurgie: De argumenten tegen bloedtransfusies

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMacron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land – maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren
Volgend artikelGreat Reset wordt versneld: Regeringen die consumptievlees kankerverwekkend verklaren, mensen aanmoedigen insecten te eten en privé-autobezit uitbannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. De heer Yeadon stelt dit ”“Als dit een volksgezondheidsmaatregel was, zouden we alleen vaccins toedienen aan mensen die er het meeste baat bij hebben, mensen die de meeste kans lopen ziek te worden en te sterven,”’

  De injecties worden in de grootste hoeveelheden in de 1e wereld gezet. Veel minder in de 2e wereld en amper in de 3e wereld (mag ik die woorden nog wel gebruiken sarc). Zeker aangezien dit tegen De Wetenschap van de WHO ingaat die eerder geduren ”de crisis” heilig” was.

  Vragen, vragen, vragen….

  Groeten,
  Hugo

  • Misschien omdat al vanaf 2008 The Elephant in the Room de naam “Digital Financial Complex ” draagt en het hele spel om het resetten van het financieel systeem gaat – en waarvoor Covid / Klimaat moeten dienen als afleiding / afbraak / decimering wereldbevolking / enz. , om HUN Build Back Better shit realiseerbaar te maken, is het denkbaar dat vooral in de 1ste wereld er flink platgespoten dient te worden . . .De 2de en 3de wereldlanden waren toch al 100% afhankelijk vd 1ste. Maar dat laatste is aan het veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in