© Mat Napo op Unsplash

Twee steden in het Verenigd Koninkrijk waarschuwen inwoners dat ze in het ziekenhuis kunnen belanden, zelfs als ze dubbel gevaccineerd zijn tegen COVID-19.

“Er liggen momenteel 15 patiënten in het ziekenhuis met COVID in de hele Trust; vorige maand waren dat er geen”, meldt de Yorkshire Post. Verschillende van de patiënten waren dubbel gevaccineerd tegen COVID, aldus de krant. Een van hen ligt op de intensive care.

“De boodschap die ik graag met u allen wil delen is dat sommige van hun patiënten dubbel gevaccineerd zijn,” vertelt Heather McNair, hoofdverpleegkundige in York and Scarborough Teaching Hospitals, aan de Post. “Dit is een ziekte die je nog steeds kan treffen en je nog steeds ziek kan maken als je dubbel gevaccineerd bent”.

“We hebben op dit moment een afdeling vol met COVID-patiënten in ons ziekenhuis en dat zal niet snel verdwijnen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rechtbank in Portugal: slechts 0,9% van de vermeende Corona-doden stierf echt aan COVIDVolg Frontnieuws op Telegram

  De belangrijkste parlementaire toespraak die u zult zien, die uw leven kan redden (Video)
Vorig artikelInmiddels kent iedereen wel iemand die er anders over denkt: ongewenste bijwerkingen in de familie
Volgend artikelMacron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis – Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart – Gele Hesjes staan weer op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ze moeten gewoon nog meer spuiten halen. Formaldehyde werkt ook vast goed. Of pentobarbital. Geen gezeur over covid meer.

  • Nee het Algemeen Grafblad heeft een rondgang gemaakt langs ziekenhuizen @Koddebeier. En er waren geen gevaccineerden in het ziekenhuis. Het AD is een leugenfabriek.

  • Telegraaf is een staatspropganda kul krantje die alles print wat de deep-state tweede kamer hun opdraagt..
   Telegraaf is dus absoluut niet te vertrouwen..

   • De gehele MSM is in handen van de deep-state…. Daarom hoor je van hen synchroon dezelfde leugen-propaganda over o.a corona.

   • Dat weet ik ook wel.
    Het ging er om waar ze weer mee bezig zijn.
    Het NOS journaal zal er ook wel weer op hameren.
    Snel, haal allemaal je prik, anders ga je dood.
    En daar gaat het om.

  • Maar dat wisten we weken geleden al toen de radio voor het eerst begon over “ze komen weer terug van vakantie uit portugal” begin juni of zo. Dus hier is het! Ziek.

 2. Ik begin langzaam te beseffen dat die deze experimentele gen ( lees gifspuit) Therapie de hersenen aantasten van een iedereen die hier mee in aanraking zijn geweest, het rationele denk vermogen is aangetast.
  Het zijn cojona zombies, ook de artsen en verpleegkundigen en apothekers , die bezig zijn om deze troep in de mensen te spuiten.
  Wij als gezonde personen moeten in opstand komen, we moeten ondergronds gaan om ons te verbinden, net zo als het ging in de 2e WO.
  Er zijn genoeg personen die hier misschien wel een idee hebben, hoe we dit kunnen verwezenlijken.

 3. Ja het is een leugen een hele vieze smerige ook.
  natuurlijk zijn ze het aan het opwarmen ff versoepelen de gevaccineerde loslaten op de menigte en daarna de ongevaccineerde en de delta variant de schuld geven
  Ik heb een nieuw antwoord voor zeuren de familie die mij steeds ondervraagt waarom in niet geënt ben
  WAPPIE FOR EVER

  .

 4. Gezien wat er in het VK gebeurt hebben ze haast, want de. referentie groep mag er niet meer zijn.
  Straks zijn alleen de ongemodificeerden over, en dan hebben ze het rijk nog niet voor zichzelf, want zij zullen zelf wel verschoond blijven van die prik.

  • Ze gaan op een dag ook dood, die ouwe klootzakken, en best wel binnen vrij korte tijd. Of hebben ze het eeuwige leven dat ze bang zijn dat de natuurlijke mens blijft voortbestaan? Vreemd wel, dat ze zo hard aan het duwen zijn om iedereen maar ingespoten te krijgen… Het heeft dan toch met geld te maken, en die verslavingen van ze (aan nog meer geld, en voor piepstem-Billie ook aan mensen inspuiten; dat is een soort van fetish waar hij hitsig van wordt, vandaar zijn liefdesrelatie met die andere griezel Epstein.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in