Eerder deze week doodde de politie een Arabische “jongere” die “op de vlucht was voor een verkeerscontrole”. Zijn moeder filmde het en eiste een revolutie, en de collectieve migrantenbevolking gehoorzaamde haar.

Een revolutie die ze nu hebben.

Hoewel de rellen zich concentreren rond de buitenwijk van Nanterre, staat nu heel Parijs in brand, in wat niet langer “rellen” genoemd kunnen worden. De migranten mishandelen agenten en nemen hun wapens in beslag. Dit is nu een oorlog.

RT:

Tijdens een persconferentie over de gewelddadige rellen in het land zocht de Franse president Emmanuel Macron naar redenen voor de rellen en werd hij nogal “creatief”: Hij geeft nu onder andere videogames en social media de schuld.

Met het oog op de hevige rellen die Frankrijk in hun greep houden na de fatale schietpartij op een 17-jarige, heeft de Franse president Emmanuel Macron online netwerken opgeroepen om “bijzonder gevoelige” inhoud te verwijderen. Macron hekelde ook de “onacceptabele instrumentalisering van de dood van een tiener” na een spoedvergadering in Parijs op vrijdag. Hij riep ook ouders op om ervoor te zorgen dat hun kinderen niet deelnemen aan de gewelddadige protesten, bericht .

“Soms heb je het gevoel dat sommigen van hen op straat de videospelletjes beleven die hen hebben geïnfecteerd,” zei Macron.

Hij kondigde aan dat de identiteit van gebruikers ook zou worden opgevraagd als ze online diensten gebruikten om het geweld “te intensiveren”.

Ondertussen werd bekend dat er in de nacht van donderdag op vrijdag 875 mensen zijn gearresteerd. Aanvankelijk had de krant Le Figaro vrijdagochtend vroeg gemeld dat er 421 mensen waren gearresteerd, waarvan 242 in de regio Parijs. De meeste gearresteerden zijn tussen de 14 en 18 jaar oud.

“Het recordaantal arrestaties weerspiegelt de strikte instructies van de minister aan de prefecten en wetshandhavers,” zei een bron in Le Figaro. Macron legde uit dat de gearresteerden “jong, soms heel jong” waren.

“Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om ze thuis te houden,” zei Macron.

Hij kondigde ook aan dat er meer politieagenten gemobiliseerd zouden worden voor de operatie tegen de protesten. Het ministerie van Binnenlandse Zaken zou voor “extra middelen” zorgen, zei hij. In de nacht van donderdag op vrijdag werden al 40.000 politieagenten ingezet in het hele land.

  Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

Mensen waren aanvankelijk de straat opgegaan om hun verontwaardiging te uiten nadat een 17-jarige, geïdentificeerd als Nahel M., was doodgeschoten door een politieagent tijdens een verkeerscontrole. De vreedzame demonstraties werden al snel gewelddadig toen relschoppers auto’s in brand staken, vuurwerk afstaken en molotovcocktails naar de politie gooiden. Vrijdagavond raakten volgens de autoriteiten 249 veiligheidsagenten gewond. In verschillende steden werden politiebureaus, gemeentehuizen en scholen aangevallen. Met het oog op de rellen onderbrak Macron vrijdag zijn deelname aan de EU-top in Brussel en reisde hij naar Parijs. Ondertussen sluit premier Élisabeth Borne het uitroepen van de noodtoestand in Frankrijk niet langer uit.

Frankrijk lijkt op Bakhmut

Nog meer verontrustende scènes uit Parijs (18+)

De Fransen hebben op dit moment veel plezier

Zebra’s rennen wild door de straten van Parijs

Tot nu toe heb ik slechts één video gezien van een Fransman die terugvocht – die door de rook reed, een sigaret rookte en de klootzakken omver reed met zijn auto.

Mark Dougan, Amerikaan in Moskou, geeft toespraak voor Burgerkamer Moskou over westerse immigratie

Dit is mijn toespraak in de Burgerkamer van Moskou over westerlingen die naar Rusland immigreren. Elke maand vragen tienduizenden westerlingen met traditionele familiewaarden, die het dictatoriale beleid van hun regeringen en de ineenstortende economieën beu zijn, hoe ze naar Rusland kunnen komen.

  Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne’s Zaluzhny is terug en vraagt om meer wapens
Volgend artikelMexicaanse tv-dokter, die het publiek Covid-vaccins opdrong, overlijdt plotseling aan hartaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

 1. Zowel de ongelukkige schutter als de moeder kunnen mogelijk deze situatie de-escaleren en de zaken tot rust brengen.

 2. De media speelt ook weer een vuil spel.
  Wat is er echt gebeurd?
  Ik hoorde verhalen over een huurauto bv met 17?
  Ik ken alleen over 21 en 5 jaar rijbewijs en gele verlaagde Mercedes heb ik nooit in het programma gezien.
  Het is weer eens dat men meningen moet maken op een fractie van de feiten.
  Dat neemt niet weg dat ieder verloren leven er 1 teveel is

 3. Gisteravond hebben ze de ramen bij me ingegooid.
  Ik heb de politie laten bellen.
  Dus dan komen ze als ze tijd hebben om een afspraak te maken. Of ik de deur open heb laten staan.
  Normaal bel ik geeneens meer of ga ik ernaartoe. Sterker ik heb geen smartphone. Die is enkel goed voor spelletjes (of noodgevallen).

  • Ik hou me vast aan de statistieken van TM. Dat met zoveel mensen die eraan doen de misdaad proportioneel daalt per stad. Als genoeg mensen mediteren stopt de oorlog, zeiden ze.

   • Woon je in een grote stad?
    Wat er in Parijs gebeurt kan niet anders gezien worden dan de gevolgen van massa-immigratie gecombineerd met het idiote beleid van Macron.
    De Franse partij ‘En Marche!’ van Macron lijkt te staan voor ‘als lemmingen marcheren naar de ondergang van Frankrijk’.
    TM werkt in principe wel, maar wanneer er teveel immigranten in je stad komen wonen die massaal niet meedoen met mediteren dan wordt het percentage van mensen die mediteren te klein. In de Parijse banlieue Nanterre wordt er waarschijnlijk door bijna niemand gemediteerd…

    • Deep State-schoothond & Rothschild-puppet Emmanuel Macron ‘won’ de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen in juni 2017 met 66,06%.

    • Net zomin als Saint Germain de vader was van de Franse Revolutie (hij werd bespot door hen die hij wilde redden) ben ik hiervan de oorzaak. Enkel wordt de duisternis aangetoond voor wat het is.

   • Zou het te maken kunnen hebben met de combinatie van opgekropte woede bij de jeugd door het coronabeleid en de verloedering van de educatie door o.a. overmatig te focussen op inclusiviteit? Was er bijvoorbeeld een Tibetaanse vlag te zien achter je raam die de vandalen mogelijk deed denken aan de door veel mensen gehate regenboogvlag? Veel mensen haten die vlag omdat die zowat door je strot wordt geduwd bij scholen en overheidsgebouwen.

  • Over de logica achter de rellen.

   Loesje zegt: “Zorgen moet je doen, niet maken.”

   De politie is inmiddels langs geweest. Ik heb boodschappen gedaan in de stad.
   Ik zat even op een bankje en er kwam politie op de fiets langs.
   Ja, hij kwam naar me toe, hij vroeg mijn naam en ik bevestigde die. Via satelliet volgen ze waar ik ben.
   Ik vertelde hem het hele verhaal van de aangifte van een paar dagen geleden, en mijn visie en dat het geen zin heeft omdat de politie al voor de criminelen zelf werkt die aangifte tegen me doen voor hun eigen ongein. Toen ik uitgesproken was over de ramen die ze ingegooid hadden bij me en de achtergronden, levensbedreiging, zei hij (bevestigde hij): “Maar daarom kom ik niet naar je toe, want dat is onbelangrijk. Verschillende buren hebben gebeld, ze maken zich zorgen om je dat ze je nooit zien en dat je geen iPhone hebt.” Ik zei juist daarom heb ik geen iPhone. Het gaat heel erg goed zolang ik niets met die mensen te maken heb. Ik vertelde wel dat ik bij dat vrouwtje op de hoek aangeklopt heb, die met een nagelschaartje grassprieten uit de stoep knipt. Ik vertelde hem en passant dat ze gelijk de ramen van alle bushokjes hebben ingegooid, zo ontdekte ik vanochtend. Dit alles was van geen enkel belang voor hem.
   Niemand heeft een bel, en als je iets te zeggen hebt luisteren ze nooit een moment, of houden ze de deur dicht als iemand aanklopt, en dan al willen ze de politie bellen. Voor de veiligheid. Als je niets wil zeggen zijn ze de hele dag met niets anders bezig dan alles uit te zoeken op het laaghartige niveau van hun bevattingsvermogen. Het zijn hele kleine, bange mensen. En hun Whatsapp buurtpreventie is de basis van de criminaliteit. Als je op de fiets bij wijze van spreken even niet genoeg rechts houdt dan ben je de duivel, en weet het hele dorp het met hun iPhone: “Het is kanker.”

 4. Het zal me niks verbazen als er dadelijk javelins bazooka’s gebruikt worden door dit tuig, verkregen uit ukraine betaald door ons

  • De paus die zegt niks; die lacht in zijn vuistje. Hoe meer ellende, hoe groter zijn macht.

   Het Vaticaan doet net of ze lief en aardig zijn, en het beste met alle mensen voor hebben. Maar ondertussen is ondergronds het grote netwerk bezig en trekt aan de touwtjes: ideologie, scholing, media, entertainment, wetenschap, handel, enz enz.

   • Op het Sint-Pietersplein staat een obelisk en die verwijst naar de vele touwtjes waaraan het Vaticaan trekt wereldwijd. Achter de schermen gaan alle religieuze leiders vriendschappelijk met elkaar om, want de ‘bovenonsgestelden’ inclusief de Annunaki hebben politiek & religie gecreëerd om de mensheid te verdelen.

 5. Macron loopt veel te lang rond, beschermd door zijn “vriendjes”…zet hem eens alleen aan de voet vd eifeltoren…je zult wel zien wat de franse bevolking van hem denkt..Marie-Antionette n° 2..

 6. Ik wist niet dat er zoveel Amerikanen naar Rusland willen, zoals deze pompous ass Dougan. Als Rusland ovespoeld wordt met dit soort betweterige Yanks gaat het daar ook bergafwaarts in korte tijd. Die vent kan niet eens zijn eigen woorden goed uitspreken in dat tinnege stemmetje van hem, bijna niet te volgen laat staan goed vertalen. Nee, ik ben Amerikaan, ik hoef jullie taal niet te spreken. Zijn 15 min of fame is weer zo’n typisch relaas van een egocentrische “kijk mij” Amerikaan, zo van, ik kom jullie vertellen hoe erg het is en zet mij op een pedestal als de posterboy die Rusland erkent. Als ik dt soort gasten zie en hoor, dan denk ik weer, ja, wat een vervelend dreunend volk is het toch eigenlijk met die zeikstemmen en hun niet te tomen zelfovertuiging, zoals deze huilebalkende ex cop. Laat ze lekker daar blijven en hun eigen land redden ipv er vandoor te gaan zoals deze bemoeizuchtige kwal. Wat heeft Rusland aan dit soort self-promoting losers. Gadverdamme…the United States of Russia, ik mag er niet aan denken.

 7. erdogan zei een paar dagen geleden, naar aanleiding van een koranverbranding, dat ze het westen wel even een lesje zouden leren.
  dat kwam bij mij over als een bedreiging, zeker gezien het feit dat de vijfde colonne hier al is.
  neem dat even mee in het hele plaatje

  • Wat voor probleem heb je daar dan mee , als je het niet eens bent met een god dienst ok maar het geeft je geen recht om dan zo te reageren je weet immers wat de uitkomst is .
   In mijn ogen een regelrechte ophitserij anders niks had totaal geen zin.

   • ´Dit jaar is Turkije een plek gestegen op de ranglijst. Dit heeft vooral te maken met een toename van geweld tegen christenen. Hoewel er het afgelopen jaar geen christenen zijn vermoord, zijn er veel kerken beschadigd, ontwijd, omgebouwd tot moskee of op andere wijze aangevallen. Daarbij neemt het wantrouwen jegens christenen toe, vooral op het platteland.

    De situatie voor christenen
    De druk op christenen in Turkije is licht gestegen. Wie openlijk getuigt van zijn geloof, kan rekenen op maatschappelijk verzet. Vooral in het binnenland hebben christenen te maken met vervolging, moslims zijn hier over het algemeen meer conservatief en houden zich strikter aan de islamitische regels.

    Christenen die een baan zoeken, kunnen worden afgewezen vanwege hun overtuiging. Dit gebeurt vooral op het platteland. Ook kinderen kunnen worden achtergesteld, ze worden vaak gepest door klasgenoten. Gelovigen met een islamitische achtergrond vormen de meest kwetsbare groep. Door hun bekering is de familie-eer aangetast en de Turkse identiteit. Zij worden onder druk gezet om terug te keren tot de islam. Vrouwen kunnen daarbij te maken krijgen met (seksueel) geweld.

    Voorbeelden van vervolging
    Tientallen buitenlandse christenen werd de toegang tot Turkije ontzegd vanwege hun geloof. Sommigen, onder wie Hans-Jurgen Louven, moesten het land verlaten.
    In Zuidoost-Turkije worden historisch christelijke groeperingen, zoals de Armeense en Assyrisch-Syrische kerken, onder druk gezet en bedreigd.
    Kerken zijn beschadigd, ontheiligd of omgebouwd tot moskee.´

    https://www.opendoors.nl/ranglijst/turkije/

    @Treeg – Ik heb in de tijd al begrepen dat je niets hebt met het christendom en ook niets met Turkije en/of Turken, maar wat vind jij van bovenstaand bericht als moslim? Waar sta jij wanneer in Nederland de moslims het de christenen ECHT moeilijk gaan maken?

    • Kijk ik heb 14 jaar geleefd in een Moslim land en daar wonen ook Christenen en Hindu maar het leeft zoals het hoort en in tijd Nood helpen de Chineese bewoners de andere en de andere de Chineesen .
     En iedereen respect each other ,Amin

    • Doen de israelies ook al jaren,
     Sterker de hele niet joods geschiedenis van het land word beetje bij beetje uitgewist.

     Hoor je nooit wat over

     • Beste Mensen

      Waar uit de kluiten gewassen sekten doolhoven aanwezig zijn
      Daar zijn altijd problemen heibel
      Er is maar een geloof de rest zijn gestoeld op minuscule aftreksels van super kleine deeltjes daarvan die met valsheden in geschriften opgeblazen als geloof worden gestaafd
      Het woord Sanatan betekend : Zonder begin als einde
      Dus Universeel altijd
      Het was er is er en zal ook altijd zijn
      Arya Sanatan Satya
      De aanduiding voor alle levende Zielen via belichamingen wezens

      Nog iets ; geloven is de gezamenlijke benaming van alle labyrinten doolhoven
      Die hebben niks met de realiteit van doen
      De ware menselijke menswaardige levensstijl moet men leren
      Dat is Universeel Liefde tot alles
      Immers alles is leven
      Het kleinste deeltjes van een haar topje is levend
      Het kleinste deeltjes van een Atoom is leven
      Weest Barmhartig vervuld van zegeningen van Harmonie mededogen
      En veel meer vriendelijke dingen
      Hebt medelijden met alles die het niet goed hebben
      Als het kan help die om bovenop te komen
      Dat is het echte Menselijke leven
      Vedische wetenschap verteld heel veel
      Op alle gebieden en er word uitleg gegeven van wat menselijk is en wat de mensheid doet afglijden naar Shaytaan=Satans onderdanen dienaars bekend onder sommige namen als:
      All Aliens God Duivel JHWH Mabut ALLAH enzovoorts de negatieve Aspecten dienaars
      Dezen symboliseren èèn keerzijde van een muntstuk te weten de Negatieve
      Er zijn nog twee andere zijden
      Dit staat allemaal haarfijn uitgelegd in de aller eerste Oertaal wat op papier is gezet te weten Sanskriet
      Meneer Jezus had er leringen uit getrokken
      Terug gekeerd naar huis probeerde Hij daarvan de mensheid in zijn omgeving ervan op de hoogte te stellen
      Vervolgens werd Hij vast genageld aan een Houten kruis door de plaatselijke machthebbers
      Immers die zagen hun zetel weg glijden
      Zoals Meneer Rutte en cornuiten nu geplakt met secondelijm in hun zetels
      Alle dinaren van de mensheid hebben geen recht op bezittingen
      Ze krijgen alles wat ze ten tijde van handelingen nodig hebben
      Maar ze zullen niks en dan ook helemaal niks bezitten
      Zoals Nu dus wel het geval is
      Foute boel
      Hun moeten alles Afstaan
      Neem voorbeeld aan Maha Atma Gandi Meneer Modi treed in Zijn voetsporen
      Hij bezit ook niks
      Hij krijgt als het ten tijde van het nodige
      Meer niet

      Dank U

   • ik snap wat je bedoeld, treeg.
    maar kijk wat er nu gebeurd, schoenenwinkels geplinderd, mc donald vernield, politiewapens gestolen, gebauwen afgebrand, en zo meer.
    dat laat zien met wat voor figuren en hun bedoeling met europa we te maken hebben, meer niet.

    • soms flapt een moslim het er wel eens uit: “wacht maar tot we de meerderheid zijn, dan maken we er hier een moslimland van”.
     blijkbaar kunnen jongeren het geduld niet opbrengen en proberen het vast op te nemen?
     misschien is dat niet zo, ik kan het niet bewijzen maar ik zie het zelf bij mijn bezoeken aan de banlieue’s in europa.
     maar kijk even wat er nu gebeurd. ze zijn bezig met het overnemen van de straten en steden. met geweld.

     • @ralf – Ook op FN reageren en lezen er hol-landers die in de veronderstelling zijn dat het samen optrekken met moslims tegen de roverheden kans van slagen heeft. Hoe mis kan men het hebben die sprookjes gelovigen! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Stupidity is rising.

      • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan
       ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen die de wereld niet met eigen ogen zien denken dat het allemaal wel meevalt.

  • Koran verbranden is ‘barking up the wrong tree’.

   Ten eerste. Omdat je daarmee de echte vijand niet raakt. Dat is namelijk de eigen regering met het open grenzen beleid.

   Ten tweede kun je een foute staatsvijandige ideologie niet bestrijden door een boek te verbranden. Je maakt je vijanden alleen maar woest en nog vastberadener.

   En het belangrijkste: een leugen kun je alleen ontmaskeren door de waarheid te vertellen. Het probleem is dat ze die zelf allang niet meer weten. Je kunt de koran wel verbranden, maar wat ga je er tegenover stellen?

   Islam is een geheel van religie, wet en staatsvorm inclusief oorlogsvoering. Niet alleen hoe je moet bidden en op pelgrimsreis. Het eist controle over alledaagse dingen. Wat je eet, hoe je je wast, met wie je trouwt en hoeveel en hoe je je vrouwen mag slaan. Wie je mag vermoorden, wie je mag afpersen, wie je mag bedriegen, hoe je moet oorlogvoeren, de buit verdelen, wie je tot slaaf mag nemen of verkrachten en wie niet.
   En dat allemaal onder de noemer van ‘religie van vrede’. Dat geldt dan alleen voor de moslims zelf (als ze elkaar niet afmaken) en voor het kerkhof. Niet voor de slaven en dhimmies.

   Het westen verwerpt God en gebod; Dien alleen de enige God, geen mensen, afgoden of beelden. Eer je vader en moeder. Blijf van andermans land, spullen, vrouw en leven af.
   Nog korter: heb uw hemelse Vader lief en de ander als uzelf.

   De wokies weten al niet eens meer wat een vrouw is. Dat maakt de rest al hopeloos. Met ‘zelfverwerkelijking’ en ‘inclusiviteit’ ga je daar niets tegenover stellen.

 8. De gevolgen van BLM-rellen en plunderingen zijn o.a. dat in diverse steden in de V.S. winkels en supermarkten sluiten in zwarte wijken. Het kost gewoon meer dan het oplevert om daar zaken te doen. De gevolgen zijn dat het nu veel moeilijker is voor de mensen die daar wonen om aan betaalbaar voedsel te komen. Door die plunderingen zijn grote wijken vrijwel onleefbaar geworden.
  Welk bedrijf zou nou nog zo gek zijn om met een dure vrachtwagen spullen af te leveren in de Parijse banlieues? Het zal ook vast een desastreus effect hebben op het openbaar vervoer in die wijken, waardoor veel mensen niet meer naar hun werk kunnen gaan. De relschoppers hebben even ‘plezier’ gehad in het in de fik steken van auto’s, vrachtwagens en bussen, maar de prijs die hun gemeenschap ervoor zal betalen zal hoog zijn, doordat de getroffen woonwijken nu vrijwel onleefbaar zijn geworden.
  Macron lacht ondertussen in zijn vuistje, hij kan nu nog meer de genadeloze dictator gaan spelen die hij aspireert te zijn.

 9. “nadat een 17-jarige, geïdentificeerd als Nahel M., was doodgeschoten door een politieagent tijdens een verkeerscontrole.”

  Weer typische framing en spin van de media. Het is ‘waar’ maar zo was het niet. Dit lijkt op een ‘George Floyd’je. Wat deed die jongen van 17 in een gele Mercedes? En er dan als een haas vandoor, achtervolging, ongelukken… Die gast had wat op zijn geweten.
  Dat wil niet zeggen dat de politie hem mag doodschieten, maar hij lokte het wel uit en negeerde waarschijnlijk de oproepen.

  Daarmee is dit een lont in het kruitvat geworden. Een kruitvat dat de opeenvolgende Franse regeringen zelf gecreëerd hebben. Met hun koloniale beleid in Afrika, bombarderen van Libië en het open armen beleid voor gelukzoekers.

  Als jij de ratten in je huis uitnodigd, moet je niet verwachten dat ze je huis gaan opruimen. Als het eetbare afval op is, gaat je voorraad eraan. En daarna gaan ze aan je gezicht knagen. Ze zijn niet tam, ze zijn je vriendjes niet en ze hebben geen respect voor je.

  Dit zijn de eerste gevolgen van een bewuste agenda. Dan komt er weer vraag naar veiligheid en meer politie. Maar dat wordt dan wel andere politie met full body armor, machinegeweren en tanks waartegen de ‘gele hesjes’ geen kans maken.

 10. vaststelling: geen enkele van de machthebbers durft het nog aan om te zeggen waarop het staat. Dat de dood van die jongen het gevolg is van zijn crapuleus gedrag en respectloze miskenning van het politioneel gezag. Dat naar de opvoeding met de vinger moet gewezen worden. En dat een maatschappij moet weerstand bieden aan anarchie van het gespuis.

 11. die twitter linkjes kan ik helaas zonder in loggen oid niet meer opkomen, en schijnbaar meer met mij, ze hebben wat veranderd, je kan er dan alleen op komen als je van alles gaat invullen e.d. of inlogt, en dat zal ik en velen met mij niet doen, best jammer, wellicht de nwe Eisen van EU aan Twitter?

  • Er gaat een tijd komen dat we onze eigen pc niet meer in kunnen zonder de dan verplichte QR Code te scannen.

 12. Dit staat op de NOS.nl (noot: bekijk goed de video van het incident om het verhaal hieronder te verifiëren):

  Getuige doodschieten Nahel bij Parijs: ‘Zijn voet schoot van de rem’

  Een belangrijke getuige en betrokkene van het doodschieten van de 17-jarige Nahel in de Parijse voorstad Nanterre heeft voor het eerst een verklaring afgelegd. Hij was een van de passagiers in de auto.

  Hij was er na het schietincident vandoor gegaan en heeft nu een video op sociale media verspreid van het fatale moment en geeft er commentaar op. Daarin zegt hij ook dat hij zich maandag bij de politie zal melden.

  De auto waarin ze zaten, trok volgens de getuige niet op omdat Nahel ervandoor wilde gaan, maar omdat zijn voet van de rem schoot toen een van de agenten hem sloeg. Zijn verklaring wijkt daarmee op een belangrijk punt af van die van de politie.

  De video is te zien in onderstaande tweet. Volgens de nieuwszender BFMTV is de verklaring van de betrokkene authentiek.

  De getuige zegt dat ze met een geleende Mercedes een tochtje door Nanterre maakten en geen alcohol of drugs hadden gebruikt.

  Ze reden inderdaad op een busbaan, zoals de politie zegt, toen ze twee motoragenten achter zich aan kregen. Volgens de politie beging de bestuurder meerdere verkeersovertredingen en negeerde hij het bevel om de auto aan de kant te zetten. De getuige zegt daar niets over.

  Klap met pistool
  Uiteindelijk stopte de auto voor een rood verkeerslicht. De getuige zegt dat een van de agenten Nahel vroeg om zijn raampje naar beneden te draaien en zou toen “zet de motor af of ik schiet” hebben gezegd.

  De spanning liep daarna verder op. “Toen richtte hij een pistool op zijn slaap en zei: ‘beweeg niet, of ik schiet een kogel door je kop’.” De tweede politieman zou toen “Schiet” hebben gezegd. De eerste zou Nahel daarna een klap met de achterkant van het pistool hebben gegeven.

  In de lezing van de Parijse politie schoot de agent toen Nahel de auto weer startte en ervandoor ging. Volgens de getuige liet Nahel het rempedaal los toen hij een derde klap had gekregen. Omdat de auto een automatische versnelling had, schoot hij daardoor vooruit, luidt de verklaring.

  Bang
  Nadat de auto met de dodelijk gewonde Nahel op een paal was gebotst, ging deze getuige ervandoor. Hij zegt dat hij bang was dat de politie ook hem zou neerschieten.

  De andere passagier kon dinsdag meteen worden aangehouden. Nadat hij was gehoord werd hij nog diezelfde dag vrijgelaten.

  • Heb jij het ooit al eens zover gebracht dat de politie zijn revolver moest trekken voor jou? Heb je ooit al eens je voet van de rem gehaald bij een automaat? Man, man…

  • “De getuige zegt dat ze met een geleende Mercedes een tochtje door Nanterre maakten en geen alcohol of drugs hadden gebruikt.”

   Vertaling:
   “De mededader zegt dat ze met een gestolen Mercedes aan het joyriden waren door Nanterre en gedronken en gesnoven hadden”

   Dat de verklaring ‘authentiek’ is ben ik het wel mee eens. Het enige wat die gastjes doen is liegen en verantwoordelijkheid afschuiven. Het moreel compas van die verwende moslim prinsjes ketst als het balletje over een draaiend roulettewiel alle kanten op.

   Ze zijn het stinkende drab uit het afvoerputje van de samenleving.

 13. Ondertussen in Kikkerland:

  ´D66 viert vandaag ‘feest’. Vandaag is het ‘Keti Koti’.
  D66-minister Robbert Dijkgraaf spreekt zich uit om dat tot nationale feestdag in Nederland te maken.
  In tv-programma WNL op Zondag noemt hij het een ‘interessante gedachte’ om van Keti Koti een vrije dag te maken.

  Activisten als Mitchell Esajas, Akwasi en Jerry Afriyie willen Keti Koti ook in Nederland invoeren.
  Keti Koti viert de afschaffing van de slavernij.

  Maar het gaat linkse activisten niet om slavernij.
  Want je hoort ze nooit over de islamitische slavenhandel.

  En al helemaal niet over de betrokkenheid van de Afrikaanse Ashanti, de voorouders van Akwasi en Afriyie, die op massale schaal in slaven handelden!

  De slavernij is voor D66 en linkse activisten slechts een afleidingsmanoeuvre voor hun aanval op onze christelijke feestdagen en tradities.
  Want die moeten wijken voor Keti Koti!

  Wat vindt u? Moet Keti Koti een verplichte feestdag worden in Nederland?´

  • De man die zich koning van NL noemt, heeft reeds ´excuses aangeboden´ inzake de slavernij. Hetgeen gezien wordt als een handreiking naar de club der activisten. Keti Koti gaat er vast komen. Ze zoeken het maar uit met die Reti Roti.

   • Beste Mensen

    Is er wel eens over gedacht ?!
    In de Hassis van die verschrikkelijke mensen van het Honing diefstal huis kan het zo weer opdoemen als een flitslicht om Slaven te houden
    Maar ditmaal gaan iedereen op die stapel
    Want alle kleuren zijn Nu vermengt ook onze eigen kinderen kunnen nu de dupe worden
    De in scène gezette Covido’s lik op stuk en de kogeltje slik spelletjes
    Lijken die niet een beetje op Monopoly Ganzenbord Slizz Slangetje eet zichzelf op

    Dank U

    • Slavernij is springlevend. Nooit afgeschaft. Slechts in andere vormen gegoten. Die koning is een huichelaar en hij heeft héél veel vriendjes en vriendinnetjes. Vrijheid is een illusie.

  • Uh? We vieren toch al elk jaar keti koti? Op 5 december met èchte zwarte Pieten!

   Niet van die nekkers maar echte slavenhandelaren die dan onze blanke kindertjes de stuipen op het lijf jagen. En die pedo bisschop met die Dagan mijter en die schimmel tussen zijn benen stuurt dan de boel aan. Net echt.

 14. Beste Mensen

  Heel kort gezegd
  Transporteer alle criminelen van over de gehele Aardbol terug naar de baakermaat van terrorisme
  Van waaruit het over de hele Aardbol is verspreid
  Te weten GROOT BRITANNIË

  Dank U

   • Beste Mensen

    Van ’t Vaticaan
    Dat zou kunnen
    Maar dan zou er ook geen gedachtegang opkomen bij de woorden Keti Koti
    Welk betekend eindelijk verlossing van de onvrijwillige Boeien
    Als iemand de gevangenis
    Ook al is het maar voor eventjes heeft gezien van de binnenkant
    Die zal er meteen anders over denken
    Tenzij het betreft een daadwerkelijke crimineel
    Daarom die Vandalistische gedachtegang
    Bij de hersenloze die zich in de meeste gevallen dan ook het is wel dom maar dan Morstslim noemen zoals nu in Frankrijk welk snel over waait naar Brussel en Nederland licht vlak om de hoek vervolgens Groot Brittannië
    Back to Basic
    Terug naar huis
    Con esi Baka
    Komt Gauw terug
    Meneer Kunta Kénté
    Ziet men het of kan men dat inzien ?
    Het onheil
    Gevaar licht een paar klompen over het water
    Daar ergens diep op Zee
    De Zeepbel Meermanminnen kunnen Hun heel snel transporteren zowel levend als dood

    Dank U

  • De bakermat van alle elite priesters ligt in Babylon. Bakermat betekent oorsprong.

   De voornaamste elite kaste zit in het Vaticaan en Zwitserland en omstreken. In Engeland blazen ze ook nog wel hoog van de toren vanuit ’the mile’. Maar bakermat… Echt niet.

   City of London is geen deel van de UK of Engeland trouwens. Maar dat zal wel te hoog gegrepen zijn als je aan de wiet bent.

   • Zie net geschreven
    U heeft deels gelijk

    Maar vervolmaakt vervolgens de hele Aardbol gaan doorklieven is bereikt via Groot Brittannië de kern bEngeland

    Ringo Dada
    juli 2, 2023 at 01:58
    Beste Mensen

    Men leze zelf de in deze kleine klipje getoonde bEngelse literatuur en de in de link inscriptie opgesomde boeken
    Jezus heeft nooit bestaan

    https://youtu.be/jr5UXIyNKvI

    JHWH’s zijn nazaten der Yaduvanshis elendelingen. Dit is dus de benaming van èèn van de twee stromingen die in de oudheid aan wezens genaamd mensen leefden
    Later zijn deze stromingen in veele vertakkingen verdeeld
    Zo word er verteld dat Jezus nooit heeft bestaan
    Jezus heeft wel bestaan maar niet zoals het gebagertaliseerd aangedikt word weer gegeven in de valsheden in geschriften genaamd Bijbel
    Die de Huidige Israël bevolkt
    Alle levens stammen af uit de Tibetaans/Indiase Regio. Uit de hoge bergen tot de lagere delen van aldaar

    Dank U

    Reageer

    • Aanvulling
     De verbastering kinderen van de Krishna aanbidders zijn zichzelf Christus aanhang gaan noemen
     Later verworden tot jezuïeten
     Zogenaamd de zoon van Christus alias Krishna

     Nu . .dan weet men dat ook iets beter

     Daarom
     Kent Uw Oerbron
     Wij allen stammen af van een Bron
     Er bestaan geen twee
     Twee en of meerdere bronnen zegt het Ego Brein van Pinky and the Brain
     Dus creëer eenheid in verscheidenheid
     Word weer een met het geheel

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in