Er zijn schokkende video’s vrijgegeven die de omvang weergeven van de verpletterende nederlaag die de Oekraïense strijdkrachten hebben geleden bij de laatste tegenaanvallen in Kherson, die wordt toegeschreven aan de nieuwe commandant van de Russische strijdkrachten, generaal Surovikin, bericht Warnews24/7.

Er is al tevredenheid in het Kremlin dat verschillende fronten zich hebben gestabiliseerd. Er is een betere organisatie tussen troepen en diensten. Wat er de komende dagen ook gebeurt, het Oekraïense leger heeft reeds enorme hoeveelheden oorlogsmateriaal en soldaten verloren.

Bij recente tegenaanvallen hebben de Oekraïners honderden doden en gewonden geleden.

Op de zeldzame audiovisuele beelden ziet u voor het eerst gevechten van man tot man tussen Russische luchtlandingstroepen en Oekraïners. Russische parachutisten houden het Russische leger letterlijk op de been in afwachting van versterkingen.

Daarna volgt een Russische hinderlaag op de Oekraïense troepen, waarbij een heel konvooi verdwijnt. Aan het eind van de tekst kunt u zien wat er gebeurde toen Oekraïners en Russen “oog in oog” kwamen te staan.

Voor het eerst sinds het begin van de oorlog wordt dergelijk materiaal gepubliceerd waaruit blijkt dat de gevechten in Kherson hun meest kritieke fase zijn ingegaan.

In de districten Andreevsky en Berislav van Kherson hebben Russische parachutisten tegen de avond van 23 oktober een met warmtebeeldsystemen uitgeruste sabotagegroep van de 17e Oekraïense Brigade op de korrel genomen.

In de Andreevsky-sector probeerde de 46e afzonderlijke Oekraïense brigade op te rukken in het gebied ten noorden van Ishchenko. Russische troepen ontdekten de beweging van de Oekraïense groep en lanceerden artillerie-aanvallen op de voorhoede.

De 46e Oekraïense Brigade trok zich met verliezen terug.

Vicevoorzitter van Russische Assemblee debatteert met oorlogszuchtige Franse journalisten

In een andere Oekraïense tegenaanval ontsnapten de strijdkrachten van Oekraïne, zwaar verslagen door Russische mariniers, uit Bezymenny aan het Cherson-front

“De Oekraïense strijdkrachten ontvluchtten het dorp Bezymennoe onder zwaar vuur van de rakettroepen en artillerie van de 810e Marine Brigade van de Russische Zwarte Zeevloot. Volgens radio-intercepties alleen al vandaag honderden doden. Nou, wij staan nog steeds op dezelfde grens!” benadrukt Marinecommandant Andrey Kamyzhikin.

Bekijk videobeelden van Russische luchtlandingstroepen in gevecht met Oekraïners

Russische hinderlaag op twee compagnieën van Oekraïense Special Forces

Op maandag 24 oktober rukten twee compagnieën van het 3e en 8e afzonderlijke regiment van de Oekraïense Special Forces op naar de gebieden van het dorp Borozenskoye en de stad Pyatikhatki, 150 km ten noordoosten van Kherson.

Volgens Russische bronnen hebben Oekraïense militairen drie Husky TSV lichte pantservoertuigen gebruikt, die zijn omgebouwd om het Fagot- antitanksysteem van sovjetmakelij te kunnen gebruiken.

Tegelijkertijd arriveerden versterkingen van het 17e bataljon van het Territoriale Defensiebataljon van de Oekraïense strijdkrachten in KamAZ-vrachtwagens en vrachtwagens die speciaal waren uitgerust met zware machinegeweren.

Om vijf uur ’s ochtends werden deze eenheden ontdekt door een Russische Orlan-30 drone, die de informatie doorgaf aan de betrokken gronddiensten.

De formaties van de Oekraïense strijdkrachten werden aangevallen door Su-25 vliegtuigen voor nabije ondersteuning. Daarnaast openden 152-mm Giacint-B houwitser en 300-mm MLRS Smerch raketten het vuur op de posities van de Oekraïense special forces.

Als gevolg van gecoördineerde acties van de Russische Federatie strijdkrachten werden meer dan 80 Oekraïense soldaten gedood, terwijl ongeveer een dozijn eenheden militair materieel, alle Husky TSV pantservoertuigen en civiele voertuigen werden vernietigd.

Biden's reputatie hangt af van Kievs tegenoffensief - Politico

Eerder werden Oekraïense militairen met civiele uitrusting gedood tijdens invallen in de buurt van Davydov Brod en Blagodatovka.

Video bekijken

Kerkhof van Oekraïense uitrusting Kherson

De regio Kherson is veranderd in een groot kerkhof van militair materieel van Oekraïne en de NAVO.

Op videobeelden is een groot aantal vernietigde tanks, pantservoertuigen en pantserwagens te zien. Het Oekraïense militaire konvooi werd eenvoudigweg verpulverd.

Oekraïense apparatuur werd geraakt door precisiewapens en anti-tanksystemen. Dit suggereert dat de oprukkende Oekraïense legertroepen in een hinderlaag liepen.

De locatie van de beschadigde apparatuur is vrij opmerkelijk. De Oekraïense troepengroep werd vernietigd tijdens de inzet in gevechtsformatie, aangezien tanks en gepantserde voertuigen zich in offensieve formatie bevinden.

Momenteel blijft de situatie in de regio Kherson zeer moeilijk, aangezien de Oekraïense strijdkrachten de komende dagen een nieuw grootschalig offensief plannen.

Op een video is te zien hoe het Russische leger Oekraïense pantservoertuigen bestookt die door een bebost gebied rijden. De Oekraïners laten de tanks in de steek en proberen zich in het bos te verbergen, terwijl anderen in de buurt van de TOMA’s blijven.

Dan volgt een tweede aanval die de bemanning geen kans laat.

De Russen melden dat alleen al bij deze aanval minstens 6 Oekraïense soldaten krijgsgevangen zijn genomen.

Het Russische leger vernietigt vervolgens het volgende pantservoertuig.

Bekijk de video: Het begin van de aanval en het resultaat

Oekraïens verkennings- en sabotageteam krijgsgevangen genomen

Tegelijkertijd werd een sabotage- en verkenningsgroep van de Oekraïne strijdkrachten van krijgsgevangen genomen in Berislav in de regio Kherson.

Video: Russische soldaat won strijd tegen 12 Oekraïners bij Urozhainoe, Zaporozhie front

Volgens Kirill Stremousov, plaatsvervangend hoofd van het regionale commando, bieden Russische en geallieerde troepen in de richting Andreevsky met succes weerstand tegen de pogingen van Oekraïense troepen om de verdedigingslinie bij de rivier de Ingulets binnen te dringen.

Voor de bescherming van Kherson wordt momenteel een Territoriale Verdedigingseenheid gevormd, waarbij alle mannen die in de stad verblijven zich kunnen aansluiten. Tegelijkertijd wordt de veiligheid in de stad volgens het bestuur gewaarborgd door ordehandhavers. Er wordt ook gemeld dat de bevolking van Kherson op elk moment kan worden verplaatst naar de linkeroever van de Dnjepr.

Stremusov merkte ook op dat de strijdkrachten van de Russische Federatie met succes alle pogingen van de Oekraïners om in de richting van Kherson op te rukken hebben afgeslagen en dat de situatie stabiel blijft.

Video van de gevechten. Russen vernietigen een Oekraïense T-64BV of T-72M1 tank

Bekijk de video. Russisch konvooi passeert voor Oekraïense troepen. T-80BV MBT van de 25e Oekraïense luchtlandingsbrigade neemt deel aan de aanval.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn
Volgend artikelDe “War of Terror” staat mogelijk op het punt Europa te treffen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. De kop tekst van dit artikel vind ik (wie ben ik) overdreven

  “Generaal Surovikin nam de scalp van Zelensky: Enorme Oekraïense nederlaag bij Kherson – Russische luchtlandingstroepen & mariniers verpletterden golven van Oekraïense tegenaanvallen (Video’s)”

  in de bovenste video zie een Russische soldaat gewond raken en een veilig heenkomen kruipend zoeken, zie géén stapels lijken van de Ukies wat ik ten zeerste betreur.

 2. Vanaf 24 februari, al in de eerste week van de militaire operatie in Oekraïne, stelden alle Russen dezelfde vraag: “Waarheen?” In hoeverre was Vladimir Poetin van plan Oekraïne op te ruimen van nationalisten. Naar de grenzen van de regio’s Donetsk en Loehansk of naar Kiev? Of misschien naar Lvov?

  Of hij het toen zelf wist, is niet bekend. Misschien zullen we het nooit weten. Maar nu is de vraag vanzelf verwijderd. Omdat Oekraïne ons niets anders heeft nagelaten. Nu – alleen naar Kiev. En de redenen hiervoor zijn.

  A. De Oekraïense leiding vaardigde een decreet uit volgens welke iedereen die Russische hulp accepteerde en met Rusland samenwerkte toen het in de gebieden was die later door het Oekraïense leger werden heroverd, wordt onderworpen aan verificatie, vernedering en uiteindelijk geëxecuteerd.

  Het betekent maar één ding. Waar het Russische leger ook heen gaat als gevolg van zijn offensief, het zal geen steun krijgen van de lokale bevolking. Niet vanwege sympathieën of antipathieën – vanwege angst! Dat dan, op de een of andere manier, het Oekraïense leger de controle over deze gebieden zal herwinnen – en ze allemaal zullen worden geëxecuteerd. Niet meer, niet minder – uitgevoerd!

  https://absolute-rating.mirtesen.ru/blog/43508019947/Maski-sbroshenyi-Na-Kiev-?utm_source=mirtesen&utm_campaign=absoluterating&utm_content=12451643&utm_term=43702

 3. De laatste beelden welke hier worden getoond zijn dezelfde beelden welke stonden onder het topic van de zogenaamde “Verrassingsontmoeting van Oekrainse tank met Russische vrachtwagens”….waar ik reeds mijn commentaar had gegeven……..dit raakt natuurlijk kant noch wal daar de joker achter het .50 machinegeweer in de koepel van de tank, neem aan dat dit de commandant is, wat zit te kloothommelen en bij God niet weet wat hij aan het doen is……m.a.w……….lijkt meer op een theaterstuk welk wordt opgevoerd hier……

  Als betreffende joker even aan de chauffeur van de tank doorgeeft dat er een aantal Russische trucks aan de linkerkant beginnen te passeren is het een verdomd koud kunstje om dit 50 ton wegende monster op rupsen ietwat naar de juiste kant te sturen en voila………2 vrachtwagen met zekerheid uitgeschakeld…….heb nog nooit een vrachtwagen van een tank zien winnen in het veld….nog nooit maar goed…..in een filmset moet het natuurlijk wel spannend blijven nietwaar…..

  Man man man………dit ziet een klein kind dat dit nooit kan kloppen…….beelden zijn dus idd hetzelfde dan in eerder genoemde topic…..

  Oorlog in Oekraïne………yep, het zal wel…….allemaal naar rechts (Oekraïne) kijken mensen…..links (de moorden welke er in zeer grote getale om ons heen plaatsvinden!!!) is namelijk niets te zien……of……

  Dit is werkelijk niet te geloven wat hier gebeurd……en het is zo verschrikkelijk erg…….ons eigen volk wordt aan de lopende band uitgemoord en wij zijn wat domme filmpjes aan het bekijken over een naar mijn bescheiden mening NEP OORLOG!!!!!

  Fijne avond verder en veel kijkplezier gewenst…..en let op dat er geen NEP atoombom gaat vallen……want Putin…..tja, wat nu Putin…!!??

  Gladiator
  ps voor degene die al eens wat gehoord heeft over project “Blue Beam”………daar tover je de allermooiste atoombom paddenstoelen mee aan de hemel….vele mooiere dan die van 1945……echt vele mooiere…..maar die waren ook nep en wel zeker en wel!!

  • Hey mensen,

   Nog ff terugkomend op die fucking stront FAKE “oorlog” in Ukibukkieland even uw aandacht graag……

   Kijk even 15 seconden naar de OORLOGSPELLETJES in dat vuile kankerland waar die vieze smerige leugenaars in de HELE 2de THEATERKAMER het de God ganselijke dag over hebben en er MILJARDEN voor over hebben terwijl de mensen in MIJN land kapot gaan, kapot worden gemaakt en langzaamaan alle maar dan ook alle bedrijven met volle snelheid tegen de muur worden gereden….

   https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/Sergej-Schoigu:6

   Kijk 15 seconden en zie hoe jullie allemaal voor de gek worden gehouden!!~

   Dit is een ongekend gore en smerige fake zooi……en werkelijk te gek voor woorden verder aan vuil te maken. EINDE uki oorlog, jammer van de tijd!

   Gladiator

 4. Hoog tijd dat rusland eens hard en doortastend aanvalt, en samen met de Belarussen en Tjetjenen
  twee of drie fronten opent.
  Luchtsteun is makkelijk genoeg; afstanden zijn niet zo groot voor RU jagers of raketjes….
  Het sterke punt van de Russen; artillerie.
  Treinladingen granaten zijn nodig.

  maar als je dit alles in 2 delen splist; het lamleggen ven het land, door de infra structuur–electriciteit, water, gas, in en uitvals wegen, vliegvelden, spoorwegen–plat te gooien, zijn er binnen no time opstanden….

  • Die europese soldaten zijn er om de nazi’s te dienen; die mogen sneuvelen; opgeruimd staat netjes.
   Mochten ze overleven, dient hun staatsburgerschap afgenomen te worden.

   Zelfs in de jaren 30 was onze overheid al verpest door linksen; toen werd van degenen die TEGEN de nazi’s in Spanje vochten, het nederlanderschap afgenomen.

   Dat hadtoen nog waarde, nu niet meer.

   • The Europeans who fight for Nazi leaders and causes should be tried as P0Ws and designated as war criminals for all Nazi crimes committed against Ukrainian civilians & soldiers and Russian civilians and soldiers. These people are scum and should be held to the same standards oe higher of the Nuremburg trials of 1945.

 5. Dat de Engelsen productiewerk outsourcen aan India: ok, kan ik inkomen.
  Maar nu al zelfs het PM schap outsourcen aan iemand uit India….die dan gelijk China aan gaat vallen…

  Eens beheerste GB de wereld; nu de wereld GB.
  De Russen probeerden een stad te vinden waar Engelsen woonden; nog niet gelukt; het Amsterdam syndroom dus…

 6. Putin volgt de strategie van SunTzu en gebruikt de “natuur”! alle grote overwinningen door Rusland zijn winter gerelateerd. Ukraine wordt via Wit Rusland in de rug aangevallen. Duizenden hoovercrafts zijn uit China en Noord Korea aangekomen. Zodra de winter invalt en de wegen onbegaanbaar zijn start het offensief!
  https://www.youtube.com/watch?v=APjAMF7eDpY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in