Tucker: Grote bedrijven financieren rellen die kleine bedrijven vernietigen

1

Tijdens de uitzending van donderdagavond van de ‘Tucker Carlson Tonight’, typeerde de Fox-gastheer de grote bedrijven die geld steken in groepen zoals Black Lives Matter als degenen die de protesten – die zijn veranderd in gewelddadige rellen – in het hele land financieren, meldt Kelen McBreen.

We hebben dit de laatste tijd veel gehoord: “Een rel is de stem van de ongehoorde”. Je hoort dat bericht nu van vrijwel elk Amerikaans concern, elke universiteit, elke grote mediaketen. De relschoppers die uw stad platbranden met de steun van vrijwel iedereen die rijker is dan u, zijn ‘ongehoord’, u daarentegen bent de onderdrukker en als u het op enigerlei wijze oneens bent, gaan we u ontslaan en uw leven verpesten, zegt Carlson om zijn uitzending te openen.

Maar bedrijven tweeten niet alleen hun steun voor de rellen, ze betalen er ook voor. Onlangs kondigde de CEO van Cisco aan dat zijn bedrijf 5 miljoen dollar doneert aan de Black Lives Matter Foundation. Airbnb doneert een half miljoen dollar, zo ook Dropbox. Videogamemaker Ubisoft geeft 100.000 dollar. Intel heeft een miljoen dollar toegezegd aan diverse antiracismegroepen en zet zijn medewerkers onder druk om meer van hun geld te doneren aan de stichting… de Black Lives Matter Foundation, voegt hij eraan toe.

En dan is er nog Pepsi. Pepsi doneert ook, en bespot het bedrijf met een satirische commerciële jingle, “Deze revolutie is bij u gebracht door uw Pepsico-bottelaar. Moe na een lange dag van plunderen? Probeer Pepsi”, zegt Tucker.

Dus, de vraag is, nu ze al dit geld krijgt, wat gelooft de Black Lives Matter Foundation precies? Minder dan een week geleden lanceerde de groep een petitie om alle politie-afdelingen in het hele land niet meer te financieren. De medeoprichter van de groep zegt dat we alle gevangenissen moeten afschaffen, gaat Carlson verder.

Dus wil Intel 1,7 miljoen misdadigers vrijlaten op de Amerikaanse straten, alle 700.000 agenten morgen ontslaan? Het is niet duidelijk wat ze willen. Maar daar betalen ze voor. Ze denken dat ze er voor de menigte goed uit kunnen zien door de zaak te financieren. Wie weet wat ze willen, maar ze zijn hier verantwoordelijk voor.

Tucker wees er ook op dat een van de doelen van het BLM is om “de Westerse opgelegde kern familiestructuur te vernietigen”.

Sommige bedrijven, schenken geld aan het NAACP Legal Defense Fund, dat ontkent dat er rellen plaatsvinden en eist dat de gewelddadige relschoppers die worden gearresteerd op vrije voeten worden gesteld, verklaart Carlson.

Dus, met al dit geld dat uit de meest winstgevende bedrijven van dit land stroomt, kan het een mooi gebaar zijn voor die bedrijven om wat geld te doneren aan de wederopbouw van een aantal van de kleine bedrijven die zijn vernietigd in de afgelopen week, stelt hij voor.

Oh, maar dat gaan ze niet doen, want voor veel grote bedrijven is de totale vernietiging van kleine bedrijven een van de beste aspecten van deze nieuwe revolutie, er is altijd een invalshoek, iemand wordt altijd machtiger, concludeerde hij voordat hij zei dat hij de beroemdheden die deze groepen financieren tijdens zijn vrijdagse uitzending aan de kaak zal stellen.

Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?

  Moordpoging: zwarte Black Lives Matter-leidster racet in menigte Trump-aanhangers
Vorig artikelWinnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist
Volgend artikelHells Angels verjagen ANTIFA uit stad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. THE DEEP STATE: Viganò Stands With Trump – TheRemnantVideo – 06/06/2020 –

  ‘Archbishop Carlo Maria Viganò has written an Open Letter to Donald Trump. Arguing that the two men fight for the same cause, albeit with different weapons, Archbishop Viganò explains the Christian understanding of the spiritual battle between the children of darkness and the children of light. He insists that even as there is a Deep State, there is also a Deep Church in which bishops have joined forces with the other side and are helping the globalists drive God out of our society, out of our streets, even out of our churches.

  What is the connection between Covid lockdown and the present riots and looting in the streets of America? The Archbishop explains exactly what it is, and then he calls on the President and all Americans to pray to Almighty God right now against the “invisible enemy of all humanity.”

  Keeping in mind that the Archbishop was until 2016 the third most powerful prelate in the Church, it behooves us all to listen to his words and to pray they have the desired effect. He know of what he speaks. In fact, he knows too much…which is why he is still in hiding.

  This may well be the last stand. God help us all, and let us pray indeed for our children, for our president, and for our beloved country under siege.’

  Read the full text of Viganò’s Open Letter on the Remnant’s website:

  https://remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/4926-open-letter-to-donald-trump-former-u-s-apostolic-nuncio-archbishop-vigano-stands-with-president-against-the-mob

  https://www.youtube.com/watch?v=P5kkS5vf8S8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in