Een videoclip op Twitter laat een vrouw zien die een meetlint vasthoudt en hysterisch krijst omdat ze woedend lijkt te zijn op strandgangers die blijkbaar niet genoeg afstand houden vanwege het Coronavirus.

De vrouw schreeuwt iets onverstaanbaars voordat ze “Fuck you! Wegwezen hier!” tegen andere mensen zegt die zich lijken te hebben verzameld in de buurt van een meer of een strand.

De vrouw zwaait wild met een meetlint om zich heen terwijl een man haar in bedwang probeert te houden. Volgens reacties op Twitter die de opmerkingen van de vrouw hebben vertaald, is ze boos op de anderen omdat ze te dichtbij haar zijn en zich niet voldoende op afstand houden.

Anderen suggereren dat de vrouw overstuur was omdat ze probeerde “iets te meten” en dat luide muziek haar ervan weerhield zich te concentreren.

Hoe dan ook, de vrouw die de video filmt zegt dat ze gewoon een “rustige” dag met haar familie wilde hebben.

Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

  Culturele Revolutie heeft het voedsel bereikt - Uncle Ben is racistisch
Vorig artikelLinkse New York Times stuurt Antifa naar Tucker’s gezin: “Willen me het zwijgen opleggen”
Volgend artikelVS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  – BLM vernietigt hun wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in