Trump stuurt 150 van zijn Antifa-terminators naar Chicago

2
865
Screenshot YouTube

Na een succesvolle expeditie in Portland, waar DHS-agenten (Department of Homeland) het communistische Antifa gespuis van de straten trekt en hen in ongemarkeerde busjes afvoert, zullen dezelfde agenten naar Chicago reizen om een andere Democraten geleide stad, die jammerlijk tekortschiet in haar handhaving van “wet en orde”, te desinfecteren van het ongedierte.

President Donald Trump is bereid om zijn herhaalde beloften na te komen dat hij zou proberen het geweld in Chicago te beteugelen, een stap die te midden van een groeiende nationale controverse over het gebruik van federale macht in Amerikaanse steden zou komen.

Het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid werkt plannen uit om ongeveer 150 federale agenten naar de stad te sturen deze week, zoals de Chicago Tribune heeft vernomen.

Volgens bronnen die met de zaak vertrouwd zijn, moeten de agenten van Homeland Security Investigations (HSI) [HSI is een kritische onderzoeksafdeling van het Department of Homeland Security en een vitale Amerikaanse kracht in de strijd tegen criminele organisaties, red.] en andere federale wetshandhavingsinstanties de politie van Chicago bijstaan in de strijd tegen de misdaad, hoewel een concreet plan over wat de agenten zullen doen – en wat hun grenzen zouden zijn – niet openbaar was gemaakt, aldus de Chicago Tribune.

Burgemeester Lightfoot is niet blij met deze wending. Ze weet dat haar stad op het punt staat overgenomen en behandeld te worden als Portland – omdat ze ook een Democraat is die totaal niet in staat is om te voorkomen dat de communisten onder andere federale gebouwen, monumenten en standbeelden vernielen.

Oogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, "vaccins", te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt
Trump/Lightfoot

Lightfoot is zo boos dat ze een brief aan president Trump stuurde waarin ze hem aanspoorde om zijn “geheime federale agenten” uit Chicago te houden. Ze zei dat federale agenten (die met succes de straten van Portland hebben opgeruimd) Chicago alleen maar “minder veilig” zouden maken.

Dit komt van de incompetente vrouw die afgelopen weekend meer dan 50 mensen in haar stad heeft laten doodschieten.

President Trump heeft de Demomarxistische burgemeesters eerder gewaarschuwd dat als ze hun steden niet konden controleren, hij het voor hen zou ‘oplossen’. Hij is de president van “wet en orde”, en hij gaf de Democraten een kans om op te staan en de leiding te nemen, maar dat deden ze niet. Ze laten hun steden wegzakken in massale chaos omdat ze geloven dat dit de kansen van Joe Biden op een of andere manier zal verbeteren.

Maar wat er feitelijk gebeurt, is dat Trump de Democraten genoeg touw heeft gegeven om zichzelf op te knopen en nu komt hij binnen om de puinhoop op te ruimen.

Amerikaanse federale agenten rijden rond in burgerauto’s en trekken Antifa anarchisten van de straat

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here