Het was een aanhanger van Donald Trump die gisteravond door een linkse BLM’er in Portland werd doodgeschoten, meldt journalist Andy Ngo op Twitter. Een video laat zien hoe een linkse meute zich verheugt over de moord op de dode “fascist”.

Aanhangers van de Amerikaanse president reden in een autokaravaan door de stad die inmiddels lange tijd opgeschrikt wordt door wetteloosheid en BLM/Antifa-rellen.

De linksen vielen de auto’s aan en tijdens het tumult werd een man vermoord. De befaamde journalist Andy Ngo meldt nu op Twitter dat het slachtoffer een Trump supporter is en dat de moordenaar een linkse activist is die verbonden is met de Antifa en heeft deelgenomen aan een aantal eerdere rellen.

Te oordelen naar een videoclip die de moord lijkt vast te leggen, lijkt het een pure executie te zijn geweest. In de video hoor je hoe een man roepen wat klinkt als: “We hebben hier een ‘Trumper’!” Meteen daarna worden er twee schoten gelost.

NGO heeft ook een andere video uit Portland (bovenste) gepubliceerd waarin een zwaarlijvige vrouw ’s avonds een toespraak houdt voor een linkse meute in Portland.

15 Kinderen in ziekenhuis opgenomen met mysterieuze ziekte die mogelijk aan Covid-19 is gebonden

“Ik heb er geen spijt van dat er vanavond een verdomde fascist is gestorven, zegt de vrouw”, waarop de menigte luidkeels lacht en juicht.

Portland is vandaag de dag waarschijnlijk het sterkste bolwerk van Amerika’s ultralinks en linkse activisten, hun activiteiten worden min of meer openlijk gesteund door de autoriteiten en de mainstream media.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here