Oorlog is een zwendel, schreef de Amerikaanse generaal-majoor Smedley Butler in 1935. Hij legde uit: “Een zwendel kan, geloof ik, het best omschreven worden als iets dat voor de meerderheid van het volk niet is wat het lijkt. Slechts een kleine “inside” groep weet waar het om gaat. Het wordt uitgevoerd ten voordele van de zeer weinigen, ten koste van de zeer velen. Aan de oorlog verdienen een paar mensen enorme fortuinen.”

De opmerking van generaal Butler beschrijft de reactie van het Westen/NAVO op de oorlog in Oekraïne perfect, schrijft Dr. Ron Paul.

De propaganda blijft de oorlog in Oekraïne afschilderen als die van een onuitgelokte Goliath die erop uit is een onschuldige David te decimeren, tenzij wij in het Westen en de NAVO enorme hoeveelheden militair materieel aan Oekraïne geven om Rusland te verslaan. Zoals altijd het geval is met propaganda, wordt deze versie van de gebeurtenissen gemanipuleerd om een emotionele reactie teweeg te brengen ten gunste van speciale belangen.

Eén groep van speciale belangen die massaal van de oorlog profiteert is het Amerikaans militair-industrieel complex. Raytheon CEO Greg Hayes zei onlangs op een vergadering van aandeelhouders: “Alles wat vandaag naar Oekraïne verscheept wordt, komt natuurlijk uit voorraden, hetzij bij Defensie, hetzij bij onze NAVO-bondgenoten, en dat is allemaal goed nieuws. Uiteindelijk zullen we het moeten aanvullen en zullen we een voordeel zien voor onze business.”

Hij loog niet. Raytheon, samen met Lockheed Martin en talloze andere wapenfabrikanten genieten van een meevaller die zij in jaren niet gezien hebben. De VS hebben meer dan drie miljard dollar aan militaire hulp toegezegd aan Oekraïne. Zij noemen het hulp, maar het is in feite bedrijfswelzijn: Washington stuurt miljarden naar wapenfabrikanten voor wapens die naar het buitenland gestuurd worden.

  Willen we omwille van Oekraïne sterven?

Volgens vele verslagen worden deze zendingen wapens, zoals de Javelin anti-tank raket (gezamenlijk gefabriceerd door Raytheon en Lockheed Martin), opgeblazen zodra zij in Oekraïne aankomen. Dit deert Raytheon helemaal niet. Hoe meer wapens er door Rusland in Oekraïne worden gebombardeerd, hoe meer nieuwe bestellingen er van het Pentagon komen.

Voormalige Warschaupact-landen die nu lid van de NAVO zijn, doen ook mee aan het bedrog. Zij hebben ontdekt hoe zij zich kunnen ontdoen van hun 30 jaar oude wapens van Sovjet-makelij en moderne vervangers kunnen krijgen van de VS en andere westerse NAVO-landen.

Hoewel velen die met Oekraïne sympathiseren juichen, zal dit miljarden dollar kostende wapenpakket weinig verschil maken. Zoals de voormalige Amerikaanse inlichtingenofficier bij de marine Scott Ritter vorige week op het Ron Paul Liberty Report zei: “Ik kan met absolute zekerheid zeggen dat zelfs als deze hulp het slagveld haalt, ze nul invloed op de strijd zal hebben. En Joe Biden weet dat.”

Wat we wel zien is dat de Russen moderne wapens van de VS en de NAVO bij de tonnen buit maken en ze zelfs gebruiken om nog meer Oekraïners te doden. Wat een ironie. Bovendien, wat voor kansen zullen de terroristen krijgen, met tonnen dodelijke high-tech wapens die in Europa rondzwerven? Washington heeft toegegeven dat het geen enkele manier heeft om de wapens die het naar Oekraïne stuurt te traceren, en geen enkele manier om ze uit de handen van de kwaadwilligen te houden.

Oorlog is zeker een zwendel. De VS bemoeien zich al met Oekraïne sinds het einde van de Koude Oorlog, en hebben zelfs in 2014 de regering omvergeworpen en de kiem gelegd voor de oorlog waarvan wij nu getuige zijn. De enige manier om uit een gat te komen is te stoppen met graven. Verwacht dat niet op korte termijn. Oorlog is te winstgevend.

  Situatierapport 12/06/23: Oekraïne heroriënteert en maakt doorbraken op de oostelijke as - Update!

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!

Vorig artikelPlunderaars gooien handgranaat op vrouwen in Irpin, Kiev regio (video’s)
Volgend artikel5 tekenen dat zij een voedselcrisis aan het CREËREN zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. smedley butler voorkwam een coup tegen de joodscommunisten van roosevelt , waar hij spijt van kreeg later en schreef zijn boek

  • De burgemeester van Steenwijkerland heeft bij gebrek aan Oekraïense vlaggen de ramen van het gemeentehuis geverfd in de kleuren van de Oekraïense vlag.
   Wat dacht je daarvan !

   • HAHAHA “bij gebrek aan Oekraïense vlaggen”

    Al kwamen ze er in om, dan NOG zie ik ze als EXTRA de ramen wel verven!

    Wauwwww

 2. De linksen hebben verkeerd drinkwater; zit iets in wat ze stom houdt…..

  En de Oekraine haalde op verzoek van Rutte–in het belang van USA–de MH17 neer…..grote doofpot.

  het wijste wat Rusland kan doen: heel oekraine inlijven; of in ieder geval: oostelijk deel aansluitend met Odessa.

 3. Maar wacht maar even als de Azov uit de rattenholen komt, en als de russen de gangen ingaan–voorafgegaan door Azov (boobytraps) en wat ze daar aan burgerlijken zullen aanteffen…

  Trouwens: hier, in Roemenie: veel leger transporten…..

 4. Mensen wij worden bedonderd wederom het is allemaal zo doorzichtig en nog geloven de schapen het eerst zou ik er mij om ergen maar nu kan ik alleen maar lachen hoe het dom volk zijn eigen graf is aan het graven ik zeg vaak tuis wij hebben geen volk maar een kudde idiote en daar kan je niet aan veranderen.

 5. Heil Hitler wij komen eraan wij zullen jullie vrouwen en kinderen verkrachten wij worden bij gestaan door het elite fonds van het WEF Rutte en Demmink zullen als eerste over de kinderen en dames kruipen en daarom vraag i aan de schaapjes stellen jullie kinderen vrijwillig af aan dat tuig dat verkracht en vermoord worden zij toch zij gaan eraan die waardeloze kinderen het WEF heeft dat besloten in samenwerking met de partij van kinderen neukers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in